Topalis-folkets redning?
ZofrostZofrost
King of Hell

Rang: Diamantmedlem
Tilmeldt: 04.03.2017
Posts: 3913
28.09.2017 15:23


Red Topalis-folket fra at uddø!

Topalis-folket er i stor fare for at uddø på grund af manglende karakterer og det er nu blevet aftalt, at jeg og Krave sætter et større plot i gang! Et plot fyldt med drama, som Topalis-folket bliver splittet i to!

På den ene side har vi Olympus, den gamle leder, som ønsker at holde Topalis-racen ren og leve efter de gamle traditioner. Troen på guderne er stor og blodsofringer og ritualer er en fast del af den måde, man lever på.
På den anden side har vi den nye, fremmede Chéron, som ønsker at redde racen ved at lade dem mænge sig med fremmede og løsne på de gamle regler. Hvad skal det nytte med en ren race, hvis den uddør?

Alle er velkomne, man behøver ikke at lave en ny karakter eller deltage med en Topalis!

Læs videre og vælg side. Hvem støtter du? Eller vil du bare udnytte situationen til dit eget bedste?

      Den dag alting forandrede sig

”Jeg sagde NEJ.” Det sidste ord gled langt i den stille havluft, hen over den midlertidige teltlejr, og dem der ikke havde opdaget skænderiet, løftede hovederne fra deres gøremål. Når deres leder brugte den tone, var der noget galt.
”Men hvordan kan du blive ved med at holde på de gamle traditioner? Kan du ikke se, at folket er ved at uddø? Vi bliver nødt til at ændre…” Frustrationen var tydelig i Chérons ellers normalt fredelige ydre, men han nåede ikke at sige mere, før den lyse stemme blev afbrudt af Olumpus’ vrede.
”Jeg vil ikke forsøge at redde vores folk ved at ødelægge det. Vi er et stolt folk, et rent folk, og vi skal IKKE mænge os med andre racer!” Treforkens ende blev banket ned i sandet, som han understregede sine ord. Chéron slog ud med armene.
”Så du vil hellere se det tørre ud end at tilføre nyt blod?! Hvorfor? Fordi guderne befaler det? Fordi det altid har været sådan? Hvad med at fokusere på virkeligheden, på nuet!” Den store mand slog ud med en arm for at vise, hvad han talte om. De stod midt i teltlejren, der lå på stranden ud til havet. Et stykke ude på have kunne man skimte vulkanøen, Topalis. Folkets rigtige hjem. For nogen. Lejren var ikke så voldsomt stor, som kun knapt hundrede Topalis-folk var samlet på dette ene sted. Hvor mange der var spredt ud over Krystallandet var umuligt at vide. Men det kunne ikke være mange.
”Folket forsvinder som en dråbe vand i solen og du vil ikke gøre noget ved det!”
Olympus trådte et par skridt frem mod den yngre mand, truende, som hans rustning glitrede i solens stråler, og med vreden strålende ud af sig. Bag Chéron reagerede det store dyr, der var en blanding mellem en ørn og en løve, men en kort håndbevægelse fra Chéron fik den til at blive tilbage.
JEG GØR NOGET VED DET! Jeg fører vores folk tilbage til vores retmæssige hjem og bygger alting op fra bunden igen, giver vores folk en frisk start!” Topalis-folkets leder pegede spidsen af treforken mod den anden mand. ”Og du forsøger at skabe splid. Du er ikke længere velkommen her. Forsvind.” Den kraftfulde stemme var faldet i styrke og det sidste blev sagt dæmpet, men fast. Chéron rettede sig lidt op og rystede så på hovedet.
”Du begår en fejl, Olympus. Det er ikke en frisk start, det er en gentagelse af, hvad der er gået galt før.” Han vendte sig om og begyndte at gå, ikke længere velkommen i lejren. Da han nåede hen til griffen, stoppede han op og så rundt. ”Olympus er en god mand. Men han sidder fast i traditioner, en tro på guder, der kun har vendt folket ryggen. Topalis-folket har brug for fornyelse. Nyt blod. En ny måde at leve på. I burde kunne se det. I burde føle det.” Han strøg en hånd over griffens fjerdragt og de gik til deres telt, tog deres ejendele og forlod lejren på gåben. De var ikke alene, som de første Topalis-folk valgte side.
Tilbage stod Olympus med et mørkt blik og en tyngende fornemmelse af, at alting ville ændre sig. Regnen begyndte at falde tungt fra en blå himmel.

Næste morgen var der flere tomme pladser i lejren, som Chérons ord havde spredt sig og flere valgte at slutte sig til ham. Forandringerne er begyndt.

_____________________________________________________________


Vi starter plottet to uger efter dette skænderi. Olympus og hans gruppe bor stadig på stranden, som de er ved at bygge både til at sejle ud på vulkanøen for at skabe deres hjem på ny. Chéron og dem, der har valgt at følge ham, er trukket lidt længere nord på og har bosat sig på den anden side af klitterne. Det vil tage en halv dag at rejse i mellem de to lejre på gåben.
Olympus gruppe er klart den største, men flere og flere melder deres støtte til Chérons synspunkter.

_____________________________________________________________


Vi mangler karakterer på begge sider:

Olympus gruppe mangler:
Religiøs leder
En højre hånd (forventes at være en dygtig kriger med lederevner)
En healer
Jægere
Nogen med forstand på dyrkning af jorden
Håndværkere
Krigere

Chérons gruppe mangler:
En healer
Jægere
Krigere
Håndværkere
Og senere hen nogen, der kan bygge huse og skabe en lille by.

Andre roller:
Generelle gruppemedlemmer
Handelsmænd
Landevejsrøvere
Spioner for grupperingerne
Adelige, der ønsker at deltage i dramaet i håb om gevinst
Religiøse folk (især Kilepræster vil være interesserede)
Og folk der kommer tilfældigt forbi

Det er VIGTIGT at understrege, at der ikke kun søges Topalis-folk til dette plot! ALLE er velkomne til at deltage og forsøge at få deres egen agenda ind i plottet!

_____________________________________________________________


Omgivelserne:

På Topalis gik vulkanen i udbrud i 2016. Lavaen er usædvanligt hurtigt størknet og kølet ned. Der er stadig områder, hvor varmen er så ekstrem, at man ikke kan befinde sig der, men ydreområderne er blevet kolde og kan nu bruges. Ikke hele øen blev dækket af lava og der er stadig grøn vegetation, især på den sydlige del af øen. På grund af Krystallandets magi, som synes ekstra stærk på denne ø, er det allerede nu muligt at bo på øen og begyndte at dyrke jorden. Nogle af øens dyr overlevede og jagt kan lade sig gøre. Lavaen er stadig bare gold, men det lag aske, der har lagt sig gør, at de første frø er begyndt at spirre.
Dog vil den primære fødekilde være fisk og mad fra fastlandet i de første år, indtil høsten begynder at være stor nok til hele befolkningen.

Stedet for Chérons lejr er et ganske frugtbart område med ikke så langt til sumpene. Der er små spredte skove og jorden er ganske god at dyrke, som den igennem tiden har fået næring fra vulkanens aske. Dog befinder der sig nogle aggressive varulve i nærheden og man skal passe på ikke at bevæge sig for langt ind i sumpene eller Dunkelskoven, der ligger et stykke fra lejren.

_____________________________________________________________

Kom og være med til drama og forandringer!

NomaakzNomaakz
The Mad Baron

Rang: Kobbermedlem
Tilmeldt: 23.08.2014
Posts: 125
28.09.2017 15:33
burde folk på Olympus side ikke som krav være Topalis?
ZofrostZofrost
King of Hell

Rang: Diamantmedlem
Tilmeldt: 04.03.2017
Posts: 3913
28.09.2017 15:39
burde folk på Olympus side ikke som krav være Topalis?

Jo, hans folk, men han kan jo stadig godt få støtte af udefrakommende (så længe de ikke blander gener med Topalis-folket) ;)
LorgathLorgath
The Boop-Master

Rang: Diamantmedlem
Tilmeldt: 14.12.2011
Posts: 2578
28.09.2017 16:21
Bahadur Azad har valgt at give sin støtte til Chéron.

Argument: Han har mistet sin mage under vulkanudbruddet, har også mistet en del før og ved, at andre racer kan tales og gøres diplomati med. Han mener, at racen dør komplet hvis ikke de får reel hjælp udefra. Og så vil han ikke tilbage til Topalis-øen, da dårlige minder stadig jager hans sind.

The Evil QueenThe Evil Queen
Your Majesty

Rang: Sølvmedlem
Tilmeldt: 19.06.2017
Posts: 404
28.09.2017 16:31
Jeg vil gerne melde Senya som Chérons' healer, men hun skal "lige" tage rejsen til øen, og lære sit eget folk bedre at kende - først :)

NocheNoche
Watching in the shadows

Rang: Sølvmedlem
Tilmeldt: 03.09.2017
Posts: 212
28.09.2017 20:25
You know I'm there! :)

Kalliope er all yours ;)
NyxxNyxx
The Creep

Rang: Diamantmedlem
Tilmeldt: 22.04.2017
Posts: 1555
30.09.2017 15:34
Jeg er ved at klargøre Katina og tænker hun skal være Olympus' healer! :)
500x300
LorgathLorgath
The Boop-Master

Rang: Diamantmedlem
Tilmeldt: 14.12.2011
Posts: 2578
04.10.2017 21:19
Jeg vil gerne lave Olympus' højre hånd.

DamiaDamia


Rang: Guldmedlem
Tilmeldt: 25.06.2007
Posts: 938
05.10.2017 10:13
Har en Topalis kvinde, Maia, der er historielærer og har stærke bånd til Topalis-kulturen. Hun er oplært med de gamle traditioner, men fordi hun er lidt akavet omkring relationer, så kan jeg egentlig se hende på begge sider af denne fejde. Måske en lære hos de to grupperinger, med et twist af spionering? :D ;)
ZofrostZofrost
King of Hell

Rang: Diamantmedlem
Tilmeldt: 04.03.2017
Posts: 3913
05.10.2017 10:45
Jeg har streget de reserverede roller ud på listen :)

Fedt at se så mange interesserede! :D! Vi skal nok redde Topalisfolket!

Og Damia, det lyder som en rigtig god idé! Hvis du har lyst til at planlægge nærmere, kan du evt sende mig en pb :)
ZofrostZofrost
King of Hell

Rang: Diamantmedlem
Tilmeldt: 04.03.2017
Posts: 3913
12.11.2017 19:07
DER ER NU EN FÆLLESTRÅD TIL DEM, DER DELTAGER I PLOTTET!

Møde i sandet

Kom og vær med til at diskutere folkets fremtid!

11 bruger følger tråden

Besvar emne: Topalis-folkets redning?

Forfatter: Gæst
Ord: Tegn:

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat