Hygiea de PompadourHygiea de Pompadour
Adelig | Komtesse

Retmæssig Neutral
Race: Menneske
Alder: 24

Status: Aktiv
Godkendt: 02.07.2020
Antal posts: 156
Skaber: Fia

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Hygiea Kjelthunra de Pompadour
Kaldet: Hyg, Hygge, bruges af nærmeste | Gina, som dæknavn
Køn: Kvinde
Alder: 24
Fødselsdag: 15.12.1995
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Aladrios, Chance (Haldis, Zerafina, Nak'lar)
Erhverv: Adelig | Komtesse
Nuværende levested: Dianthos
Race: Menneske

Udseende

Højde: 157 cm
Vægt: 45 kg
Hygiea fremstår som en lille, tynd menneskelig skikkelse, iklædt en bleg hud, med en tendens til røde kinder og læber. Hendes ansigt er omkrandset af en masse mørkebrune krøller, som oftest hænger nede om skuldrene på hende. Mørke, kraftige bryn og vipper giver en god kontrast til hendes lyseblå, søde dådyrøjne. Under sit højre øje, oven på sit kindben, er der en enkel lille skønhedsplet.
Når man endelig ser Hygiea gå udenfor bære hun oftest en kappe, som dækker for beklædningen inden under og holder hende ekstra varm. Hvis ikke kappen, er der oftest bundet et klæde rundt om hendes hals. En af delene er altid på hende, hvis hun skal begive sig ud, grundet hendes sygdom i lungerne.

Det er ikke umiddelbart synligt for det blotte øje, men Hygiea var som spæd tit under kniven, for at få ordnet sine lunger. Dette har givet hende få ar, men grundet det blev foretaget da hun var meget lille, er de næsten ikke til at se i dag.

Hygiea har grundet sin sygdom ikke kunne være fysisk aktiv i samme grad som mange andre, og er derfor forholdsvis lille i sin muskelmasse.


Faceclaim: Lyanna Stark (Song of ice and fire)

Magi

Magisk evne (1): Kopieringsvner

Hun kan ved en berøring kopiere andres magi. Hun kan vælge at slå kopieringen fra, så hun ikke kopiere en ny evne ved at berøre en.
Når hun har kopieret en magi, kan hun bruge den lige så tosset som hun vil, men så snart hun kopiere en ny magi, forsvinder den tidligere evne.
Når hun har kopieret en evne, vil hun ikke kunne styre evnen, medmindre det er en hun har haft førhen. Jo længere tid hun har evnen, jo bedre bliver hun til at styre den (Alt efter hvor svær evnen er, tager dette lang tid)
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Telekinese

Hygiea har evnen til at bevæge ting med tankens kraft uden at skulle røre dem selv. Hun kan løfte mennesker fra jorden, og transportere dem en kort afstand.

Småting kan flyttes med lethed, og hvis hun blot ved hvor genstanden er, kan hun flytte den (med chance for den rammer noget på sin vej, hvis hun ikke holder øje med det hun flytter) hvis den er inden for 10 meter. Hun kan sagtens tage en masse små ting på en gang. Hun kan på en gang flytte 10 stole, eller et tungt menneske. Flytter mennesket sin destination, kræver det en større mængde koncentration. Jo hurtigere de flytter sig, jo sværre.
Evnen kan også bruges til at skubbe eller trække ting til sig, dette kræver ikke så meget, så længe objektet ikke letter fra jorden.

Jo større objekterne er jo svære er det for hende at flytte dem, og ligeså gælder hvor mange ting hun prøver at bevæge.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Styrker:

Venskabelig og udadvendt: Hygiea elsker at bruge tid sammen med mennesker og socialisere sig. Hun har en bred vennekreds.
Kreativ: Eftersom Hygiea brugte meget tid indenfor som barn, har hun brugt meget tid på at fantasere, tegne og lege alene.
Selvstændig: Familie og venner har altid været overbeskyttende over for hende, og hun føler hun har manglet noget af sin frihed, og har derfor en "Kan selv, vil selv," attitude.
Generelt kyndig: Snuden er ofte i bøgerne, eftersom hun ikke kunne være aktiv udenfor, og på den måde har hun en bred viden, og kan mange sprog (nogen mere gebrokkent end andre).

Svagheder:

Afhængig af medicin: Sygdommen som Hygiea har, kræver at hun får medicin for at kunne holde sig selv i live. (mere om sygdommen under 'Andet')
Spåkoner: Besøger måske lidt for ofte spåkoner for at få sin fremtid spået; hun stoler lidt for meget på dem.
Alkohol: Hygiea lever i nuet, og derfor lever hun hver dag til sit fuldeste. Derfor drikker hun ofte.
Udfordringer: Hygiea har utrolig svært ved at sige nej til udfordringer, medmindre det bringer hendes liv i fare.
Målrettet og stædig: Hun har meget svært ved at stoppe hvad hun har sat sig for at udføre.
Overmodig Når hun lever i nuet, har hun ikke tid til at frygte og derfor gør hun nogle ting, som hun måske ikke burde gøre.


Generel beskrivelse af personlighed:

Hygiea tager alle de chancer hun kan, for at komme ud og strække benene. Hun ved at hendes medicin er livsgivende for hende, og derfor tager hun hver en chance hun kan, for at være ude og opdage nye ting. Som hendes dag går, ender hun til gengæld ofte på en kro eller lignende for at drikke. Hun føler det til tider lukker frygten ude - men en gang i mellem giver det bagslag.

Hygiea sætter pris på sine bekendtes hjælp, men til tider kan det blive for meget for hende, og hun beder om fred. Hun elsker når folk glemmer hendes sygdom, og behandler hende som var hun et normalt, velfungerende og raskt menneske.

Hun elsker derudover at male, læse samt at være social. Rideture ligger hende også kært, eftersom det meste andet fysisk aktivitet kræver for meget af hendes lunger. Selvom Hygiea har brugt oceaner af tid med snuden i bøger, så nyder hun stadig at læse - især hvis det er erotiske noveller.

Hun har et lille talent indenfor bueskydning, hvilket er heldig for hende, eftersom det ikke kræver nær så meget kondi, kontra styrke. Hun er derudover særdeles god til at fortælle historier, og bruger gerne en dag med en flok børn, for at fortælle en historie, som vil sætte ild til deres kreativitet.

Baggrundshistorie

Barndom

Hygiea er født op opvokset i Norvik. Helt fra fødslen af, var Hygiea nødsaget til at få medicin for at overleve. Eftersom familien ikke stod til at have fyrste titlen, kunne der bruges noget energi på at finde noget virksomt medicin til hende. I sin barndom lå hun ofte i sin seng og kunne desværre ikke være med ude og lege aktivt, men måtte i stedet sidde indenfor. Hvis hun var heldig, kom hendes venner ind og legede med bamser og dukker med hende, på hendes seng.
Hun brugte derfor meget tid på at sidde i sin seng og finde på historier, lege med sit legetøj og dagdrømme. Hun så derfor altid frem til familie besøg, og hadede når hun ikke måtte komme med til familiemøderne i familiepalæet i Nordlandet. Men hendes forældre fortalte hende, at hun var for syg, og ville have bedre af at blive i sengen. Det var for farligt for hende at komme ud. Hygiea var dog aldrig alene, for nogen skulle jo passe på hende, sørge for hun fik medicin og ikke gik udenfor alene og for længe af gangen.

De unge teenager år

Som årene gik, og Hygiea stadig ikke måtte være hårdt fysisk aktiv længe af gangen, begyndte hun i stedet at bruge tiden på at male, når der ikke var nogen hun kunne snakke med. Der var selvfølgelig hendes undervisning, som hjalp hende med at få tiden til at gå. Hun havde jo oceaner af tid til at læse, og gøre sig dygtig inden for alle fag. Hygiea syntes dog ikke læsningen udfordrede hende nok, og i sidste ende bad hun om at blive sendt til Krystalpaladset for at læse.

Krystalpaldset
2011

I en alder af 16 fik forældrene endelig nok af hendes tiggeri om at læse på Krystalpaladset. Hun flyttede ind på Krystalpaladset, og fik her udviklet større viden indenfor historien, skrift, tale, maling og endda skak. Sidst nævnte blev aldrig en favorit.
At være en del af paladset medbragte også at hun lærte at danse, selvom dette til tider kunne være hårdt, med hendes sygdom oven i. Når hun måtte tage pause fra danselektionerne, brugte hun tid på at gøre sig mere smidig, så hun kunne se så yndefuld ud som muligt, når hun var på dansegulvet.
Efter hun havde flyttet længere syd på, fik hun fornemmelsen af at hendes sygdom var ved at gå i sig selv, eller i hvert fald 'den rette vej', eftersom hun kunne gå og løbe længere end da hun var bosat nord på.

Tillykke, Thedric!
2014

Efter tre år fik hun et brev fra sin familie om at hendes bror var kommet tilbage efter at have forhandlet med dværgene. Hygiea ville derfor straks tilbage til Nordlandet for at lykønske sin bror og være med til festlighederne. Som hun kom tilbage til norden, begyndte sygdommen dog at bluse op igen og hun måtte øge mængden af medicin. Hun havde lige glædet sig til at fortælle at hendes sygdom var på vej i den rigtige retning, men eftersom det ikke var det der skete, fortalte hun dem at hun havde haft det meget bedre i Dianthos.

Mørket
2015

Eftersom Mørket havde besat Dragorn og Dianthos var belejret, blev familien boende i nogle år i Norvik. Hver dag gik de med uro, og håbede at faren ikke ville tilnærme sig Norvik. Kragne og Thedric deltog i kampen mod Mørkets Hær. Sammen med sin mor klarede Hygiea sig igennem de hårde forhold i norden.

Dianthos, her kommer vi!
2016

Lyset besejrede Mørket, og familien var endnu engang samlet. Familien kunne nu ånde lettet op.
Faren var under krigen blevet såret, og kunne ikke længere være korporal i hæren. Thedric ville gerne gå andre veje end hæren. De to ting, og teorien om at Hygieas sygdom havde det bedre i Dianthos lagde grund for at de skulle flytte til Dianthos. Herved kunne faderen bo i et tættere og mere sikkert miljø, samt Thedric havde mulighed for at starte sin egen virksomhed.
Til alles glæde, blev Hygiea også bedre, som de kom længere og længere syd på. Det at familien faktisk kunne se, at hun kunne gå og løbe længere end i norden bragte glædeståre til familien.
Der gik ikke længe før hendes bror, Thedric fik egen butik. Det var også meget godt, men Hygiea savnede ham, og valgte derfor at besøge ham hver gang han var hjemme. Hun bor derfor både hos Thedric og hos sine forældre, begge bosteder placeret i Dianthos.

Det første Erotiske Teather
2019

Inspireret af Thedrics succes valgte Hygiea at starte sin egen virksomhed op. Denne dog helt anderledes. Ideen var nemlig opstået mens hun havde været godt fuld. Men ideen var jo god nok!
Et erotisk teater. Der var simpelthen 'se, ikke røre' politik. Dette var for at mænd og kvinder kunne komme til at opleve de lidenskabelige forestillinger, og derefter gå til et bordel i nærheden for at fuldføre aftenen.
Hun sad og skrev sine ideer ned, fuld, træt og halvt liggende på sin seng. Skuespillere, tjenere, bag-scenen-personale... Ordene blev mere og mere utydelige som hun faldt mere og mere i søvn. Da hun vågnede dagen efter, forstod hun stadig ideen og valgte at føre den videre i livet - noget skulle hun jo være god til!

Hygiea valgte dog at holde det som en hemmelighed, og på den måde var det i den grad svært at komme rundt med ideer og finde støtte. Hun fik dog fat i Alexander Moon, som gerne ville støtte hendes ide. Inden hun nåede at se sig om havde hun store lokaler til sit erotiske teater. Ved hjælp fra bekendte, fordrukne kammerater, blev der hængt ansøgninger om skuespillere op på bodeller og stræder. Det var blot et spørgsmål om tid før hun havde nok ansatte til at kunne få det hele til at fungere.

Familie: Mor: Sophiae Kjelthunra de Pompadour
Far: Kragne Kjelthunra de Pompadour
Storebror: Thedric Vàlin Kjelthunra de Pompadour

Morbror: Fyrste Emile de Pompadour VII
Tante: Blanche de Pompadour
Kusine: Mirabelle de Pompadour II
Fætter: Spencer Maxwell de Pompadour
Fætter:
Kusine: Lucy de Pompadour

Morbror: Lous de Pompadour
Tante: Celeste de Pompadour
Fætter:
Kusine: Amelia de Pompadour
Kusine:
Kusine:

Andet

Sygdom
Hygieas lunger bliver påvirket af luftfugtigheden. Lungerne kollapser, hvilket gør hun ikke kan trække vejret.
I øjeblikket ved hun kun at Nordlandets fugtighed, er for meget for hendes lunger (hun skal øge mængden af medicin indtag).
Sygdommen begrænser også hvor godt hun kan trække vejret, og derfor har hun svært ved at løbe og gå lange distancer.

Medicinen hun indtager, hjælper på hvor meget hun kan trække vejret, og holder fast i lungerne, så de ikke klapper sammen. Medicinen gør hende desværre træt. Hun kan derfor ikke tage overdosis og så være meget aktiv.

Medicinen blandet med alkohol kan give en større euforiserende effekt samt afhængighed af dennes cocktail. Dog giver det en efterfølge af hovedpine, generelt ubehag og kvalme, som kan lede til opkast. I svære tilfælde kan cocktailen få hende til at falde om.

Hun følges derfor til tider af sin butler Albert.

Krystallandet Første Erotiske Teater
I al hemmelighed har Hygiea stiftet det første Erotiske Teater i Krystallandet. Dette ligger i det centrale bydistrikt i Dianthos. Dette kunne dog slet ikke komme videre ud i livet, uden hendes bekendte som kunne gå rundt, og dele ud af hendes ord. De har nemlig dækket for hende, således ingen ved det er Hygiea der står bag noget som helst.
Alexander Moon har frivilligt valgt at støtte op om hendes projekt og opstart af virksomhed.

Teateret er dedikeret til mænd og kvinder, som gerne ville se lidenskabelige forestillinger, for derefter at tage på et nærliggende, samarbejdende bordel for at kunne 'fuldføre' aftenen.

Der er 'se, ikke røre'-politik. Hvis man lægger hænder på en ansat bliver man smidt ud med det samme, af en eller flere vagter.

Det er indrettet i to store lokaler, og flere små. Det største lokale er indrettet som et stort teater. Det næststørste lokale er indrettet med en mindre scene med en forlænget catwalk. I begge de store lokaler er der en bar, enten lige udenfor eller inde i, således at publikum kan nyde deres forestilling, dertil går der tjenere rundt, som tager i mod bestilling og servere - disse er til tider også klædt på og kan ligne de erotiske skuespillere. Derudover er der flere baglokaler. Nogle skuespillere har deres helt eget. Der er også ansat personale til at hjælpe hver en skuespiller med at gøre sig klar og være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Elendig
Kampteknik: Under middel
Smidighed: Fantastisk
Fysisk udholdenhed: Under middel
Kløgt: Under middel
Intelligens: Over middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Under middel
Chakra: Fantastisk


If you can't be happy - at least you can be drunk..

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat