Amy StormAmy Storm
Krystalisianer

Kaotisk Neutral
Race: Menneske
Alder: 23

Status: Aktiv
Godkendt: 18.01.2014
Antal posts: 334
Skaber: Hobbit

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Amy [s]Feline[/s] Storm (Feline er hendes oprindelige navn, som hun fik af sin mor inden hun blev anbragt på børnehjemmet. Amy bruger det aldrig, og man slipper som regel heller aldrig let fra at bruge det.
Kaldet: Amy, Storm, Bandit (og diverse øgenavne som, Horeunge, bastard, skøge osv.)
Køn: Kvinde
Alder: 23
Fødselsdag: 1. januar 1997
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Kile - Svagt troende
Erhverv: Eventyrer og hjemmegående
Nuværende levested: Midlertidigt i Medanien hos Caitlin og Gidion
Race: Menneske

Udseende

Højde: 173 cm
Vægt: 59 kg
Hudfarve: Meget lys, med tydelige fregner hen over kinderne og det meste af hendes krop.
Hårfarve: Rødt
Hårstil: Vildtkrøllet og meget langt. Sidder bare løst for det meste, men kan være sat op i hestehale eller anden tilbageliggende frisure.
Øjenfarve: Dybe og store blå øjne.
Kropsbygning: Med en barndom som underernæret har Amy problemer med at tage på, men hun lever et nogenlunde stabilt liv med føde nu og er derfor af mere normal vægt og proportioner.
Hverdagstøj: For det meste bevæger Amy sig rundt i løst poset tøj, som skjuler hendes former let. Hendes tøj er praktisk, let at løbe i, selvom det har et tegn på kvindelighed grundet den kjolelignende overdel. Men for det meste er hendes tøj bare praktisk, og generelt altid en smule for stort.
Ar, permanente skader, el.lign.: Har et langt tykt hvidt ar ned af maven i højre side fra da hun var 8 år gammel og blev straffet for at havde stjålet fra en mørkelver. Et held hun slap afsted med livet i behold.
Særlige kendetegn: Rødt krøllet hår
Faceclaim: Eleanor Tomlinson

Magi

Magisk evne (1): Luftmagi. Amy har lige så længe hun kan huske haft luftmagi i sig og gjort brug af det. Hun er meget dygtig og har haft et talent allerede fra starten af. Hun er ikke blevet oplært af en anden luftmagiker, men har i stedet taget ved lære af alle andres element håndtering, som hun har, kunne observere fra gaden. Hun kan skabe store vinde og bruge dem som angreb mod en anden person, ved at skubbe dem væk fra sig. Hun er ikke i stand til at opvarme luften omkring sig besynderligt meget, i hvert fald ikke op til noget folk ville finde overdrevet ubehageligt. Men i stedet er hendes nedkøling af luften, til stærk kuling, og gøre det meget ubehageligt for personerne omkring hende. Amy bruger sin luftmagi til at hjælpe sig når hun løber gennem gaderne, rundt på tagende og skal op på høje afsatser. Hun kan hoppe utrolig højt og meget langt ved hjælp af dette, og er ligeledes i stand til at bruge to mure, ved at hoppe fra den ene til den anden og derved nå toppen. Dertil kan Amy løfte tunge ting med sin magi. Hun bruger det hovedsageligt til at løfte sten og kaste dem efter sine modstandere. Dette er meget veludviklet hos den unge pige, og selvom dette ikke udtrykkes ofte, er den langt stærkere end den for credit for.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Forvandling. Amys anden evne er kommet til udtryk i en alder af 18 år. Hun kan forvandle sig til en rødhals. En lille pjusket fugl med rødt bryst. Forvandlingen gør hende - potentielt - i stand til at flyve.
Amy har endnu ikke fuldt styr over denne evne, men hun har nået til et stadie hvor hun igennem koncentration og dybe indåndinger kan forvandle sig. Hvis hun bliver stærkt forskrækket kan det stadig fremprovokeres at hun forvandler sig ufrivilligt og har derved svære ved at forvandle sig tilbage.

Dygtighed til at kontrollere evne: Lidt trænet

Personlighed

Talenter: Lederegenskaber, parkour, overblik over situationer, holde hovedet koldt, stjæle, gamble
Svagheder: Gamble, gadetøs (har intet hjem eller familie af nogen art, hun kender til), rapkæftet, dumdristig, fysisk svag
Interesser: Guld og rigdomme, udforske, parkour, at udfordre skæbnen.
Drømme/ønsker: Hendes dybeste og inderste ønske er at have haft en familie, hvilket også er hendes største hemmelighed. Dertil drømmer hun om at blive rig og slippe væk fra gaden.
Elsker: Guld og rigdomme, højder, adrenalinsus, klatre, drille, udfordre skæbnen, sin bande
Hader: at blive fanget, tortur, brand, tankelæsere, autoriteter som vagter
Helhedsindtryk af personlighed:
Amy er et typisk gadebarn. Hun er rapkæftet, forekommer ligeglad, hurtig og alt andet end opdraget! Det korte hun var på børnehjemmet, har intet gjort hvad opdragelse eller forståelse for autoriter står til, hun er ligeglad og modsætter sig hellere end gerne ordensmagten. Det eneste man kan sige som Amy umildbart holder af, er sine medbørn på gaden, selvom de muligvis ikke findes i banden, har hun stadig et bedre forhold til dem, end mange andre. Hun passer på dem, hun beskytter alt hvad hun kan, og det er en dårlig idé at gå imod hende. Hun er måske ikke stærk eller vigtig i samfundet på nogen måde, men på trods af sin unge alder, er hun en stor kanon i undergrunden. Hun høre alt, ser alt og ved alt, som foregår der, og hun holder fast på at de stærkeste overlever, hvor hårdt det end måtte være. Kan du ikke følge med, bliver du efterladt i rendestenen. Det er livet på gaden, det som har styrket hende, men også ødelagt hende. Hun er ikke ligefrem kompliceret at læse eller vide hvad hun er for en slags. Hun er det nødvendige, og det som hun altid har været nød til at være for at overleve.

Baggrundshistorie

Barndom: Amy er vokset op alene, uden moder eller fader. Hun blev født en kold dage, den første dag på året faktisk, og det stod kritisk til for den unge moder. Hun var blevet gravid udenfor ønske! Hun var blevet voldtaget og havde ikke haft penge til at få fostret fjernet. Sådan startede livet for Amy, det uønskede pigebarn, som skulle møde en verden fuld af udfordringer, tab og kamp for overlevelse. Hun blev kort efter fødslen, anbragt på et børnehjem, da moderen ikke nænnede at slå det lille barn ihjel som først planlagt. Izolde havde ingen penge eller midler til at passe og beholde den spralske pige, og livet på børnehjemmet startede derefter.
Hvor meget de voksne på børnehjemmet end prøvede, var Amy ikke til at opdrage. Hun var ustyrlig, rapkæftet, uopdraget og nærede i en tidlig alder et stort had til autoriteter. Kort sagt. Hun var en møgunge uden lige! Dertil hjalp det ikke at hun vidste sig at være vindmagiker. Hun brugte sine evner indendørs, udendørs og alle vejne og skabte påstyr og ravage. I en alder af 8 år fik hun nok. Hun stak af fra børnehjemmet for at leve på gaden. De andre børn forsøgte at tale hende fra det. Der var meget lidt mad på børnehjemmet, og værelserne var små og fugtige, men det var i det mindste trygge rammer. Men Amy havde sat sit hoved fast på at hun ville klare sig bedre på gaden end på børnehjemmet. En lille flok børn, både ældre og yngre, valgte at følge med hende. Hvilket var starten på banden The bandits. Det var en hård tilværelse, men Amy lærte af alle sine fejl og alle de andres fejl. En af de ældste i gruppen lærte hende stilen parkour, som hun efter nogle år, nærmest mestrede til fulde!
Fortid frem til nu: Det var slutningen på hendes barndom. At rejse fra børnehjemmet havde sine op og nedture, og hvad der førhen var en selvfølge, var nu en hård hverdag, mens andet var mere ligetil. Maden kom ikke længere af sig selv, og selvom den havde været sparsom på hjemmet, måtte den nu kun 8 årige pige rigeligt at se til, men heldigvis var hun ikke alene. Nogle af de ældre, men også yngre børn var taget med, og de 13 årige drenge havde nogle gange lidt svært ved at forstå at Amy bestemte. Ikke at hun var særlig lederagtig i starten, men dette startede så småt at sætte sig ind i pigens sind og væremåde. Det værste var dog vintermånederne, for ikke at tale om mørkets væsner, som aldrig så let på børnenes arbejde med at stjæle småting.

Det var da også en af disse som Amy blev snuppet af, som 13 årig. Hun havde som altid stjålet lidt ekstra fra en mørkelvers lomme, men det blev der ikke set let på. Hun forsøgte at flygte fra ham, men nåede ikke væk. Hun kan huske hun var bange. Hun var bange for at miste livet, som den lange kniv snittede igennem det næsten manglende kød på hendes mave. Hun havde skreget af smerte og vredet sig, som mørkelveren grinede af pigens smerte. Men heldigvis kunne lysets riddere bruges til noget den dag. Var de ikke kommet, var Amy enten forblødt, eller var blevet slået ihjel som et andet dyr. Hun flygtede så snart sortelveren slap grebet og var lykkelig for at en af ungerne tilbage i det faldefærdige skur var healer. Men dette resulterede i et lang ar, og en langt mere strategisk Amy. Arret er et evigt minde om hvor farligt hendes liv er, og hvor lidt der skal til, før hun træder over grænsen og må se døden i øjnene.

Der var ingen tvivl om at Amy stadig levede livet farligt. Hun satte dog mere fokus på banden af unge forælderløse gadebørn, som hun brugte megen tid på at oplære i forskellige kunster hun havde lært. Hvordan man nemmest stjal uden at vedkommet bemærkede bare det mindste, hvordan man kunne tage job som smugler og fragte ting ud af byen eller til forskellige områder af byen og ikke mindst hvordan man skulle snyde så det drev af en til diverse gamlingsspil. Dertil fik alle pigerne, børn som unge, at lære hvad man gjorde når de ældre mænd blev lidt for glade for dem. Endnu en erfaring som Amy ville ønske hun kunne leve uden at havde haft, men den bitre sandhed var og blev, at Amy havde prøvet mere eller mindre alt der kunne ske på gaden. Nok var pigen kun 16 år gammel, men hun havde erfaring enden for det hele, og hun bar også tydelige mén både fysisk og psykisk. Dertil var hun nød til at holde det professionelt. Der var altid nogen der smuttede i svinget. Der var altid nogen der blev fanget eller på anden vis måtte lade livet. Sådan var det, og sådan ville det altid være. Det var og blev kun de stærkeste der overlevede, og indtil videre var der ingen i banden stærkere end Amy, og hun tvivler også på at der nogensinde kommer en.

Oversigt ingame:
fremtiden har bragt mange ting til Amy. Tywing skolen, mørket og lyset evige kamp, og mødet med en mand der ændrede hendes syn på livet. Banden er efterladt og bragt i sikkerhed på skolen, hvor de nu vil havde en chance for en fremtid. Amy selv er for gammel til at modtage skolens hjem og interesse derved ligger der heller ikke. Amy er derfor, som mange andre, begyndt at arbejde, med et lille siddejob som udforsker sammen med sin noget yngre partner, Caitlin. Amy har i denne periode haft sine slåskampe med Henry, ny kanon i undergrunden, samt sin nyopdagede evne, som giver pip.
Videre i systemet er hun kommet, efter at havde vendet sig til den normale levemåde, der fulgte med at have et arbejde og være lovlydig, for så at blive ødelagt af krigen i hovedstaden. Det efterlod Amy uden arbejde, eller hjem. Kort efter modtog hun pesten, og måtte ty til uærlige levevilkår på ny for at overleve. Amy befinder sig nu flakkende omkring, søgende efter arbejde, sin bedste veninde og blot et sted at høre til.

Efter længere tids søgen fandt hun en gammel ven på sin vej, og endte med at slå følge med ham som magiens hærgen gjorde det næsten umuligt at være nogen steder. Mitch og Amy har hovedsageligt været sammen siden, til en lille krystal vendte livet på hovedet igen, og bragte Amy tilbage til et gammelt eventyr i dragens hule, med veninden Caitlin. Et eventyr der endte i store problemer, inden de nåede alt andet end sikkert hjem igen.


Barndomshjem: Hovedstadens børnehjem, meget hurtigt gaderne i hovedstaden.

Familie: Hun kender ikke til nogle af sine familiemedlemmer overhovedet.
Mor: Izolde Storm - menneske - kammertjener - 34 år
Far: Lord Samuel - menneske - 63 år
Morbror: Richard Storm - menneske - 40 år


Bedste veninde: Caitlin Silver
Bedre halvdel: Oliver Mitch

Andet


Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Kampteknik: Under middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Over middel
Intelligens: Under middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat