Cecil de Abiléves

Krystalisianer

Status: Aktiv

Godkendt: 09.01.2021

Antal posts: 38

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Cecil Knopskud de Abiléves
Kaldet: Cecil, Knopskud hvis du er fræk
Køn: Mand
Alder: 115
Fødselsdag: 16.5 år 1909
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Alle guder for liv, lyst og leg!
Erhverv: Adelig | Festabe
Nuværende levested: Amazonitskovene - Amazonitskovene
Race: Blandingsrace - Satyr og Skovelver
Uddybende om race: Cecil slægter sin fader på, og ligner primært en satyr. Han kan dog ikke løbe fra sin moders elver-gener, der skinner igennem enkelte steder.

Udseende

Højde: 189 cm
Vægt: 76 kg
Øjne: Let mandelformede, grå med sølvskær, som månelys gennem stormskyer.
Hår: Tykt, krøllet og helt og aldeles ustyrligt. Farven er mørkebrun, næsten sort.
Hud: Huden på hans overkrop er brun som hasselnødders skal, mens pelsen på hans gedebukkeben er dyb sort.
Kropsbygning: Cecil er bygget som en satyr, men er noget højere grundet sin faders blandede aner, og sin skovelvermoder.
Hverdagstøj: Så lidt som muligt, hvis Cecil kan slippe afsted med det. Han bærer dog altid et læneklæde, for at holde sit skridt skjult for nysgerrige blikke - en vane tillært fra sin moder.
Ar, permanente skader el.lign: -
Særlige kendetegn: Udover at Cecil er en ualmindelig høj satyr, er hans bukkehorn også ganske imponerende.

Magi

Magisk evne (1): Runeskrift
Vigtige færdigheder for evnen: Intelligens, Chakra, Kontrol

Alt i verden har et Navn, der definere det. Jo simplere en ting er konceptuelt, desto simplere vil des navn være. Normalt er disse Navne umulige for dødeliges sind at sanse eller forstå, men i de Abiléves familien løber magien til at kanalisere dem i magiske runer, og påkalde sig deres effekt.
Navne-læren kræver stor forståelse, studie og meditation. Det at kende og kanalisere et Navn, er at forstå nogets inderste essens. Navne på døde, statiske ting er de nemmeste at forstå, men jo mere komplekst noget er, jo svære er det at lærer dens Navn. Levende ting uden bevidsthed kræver både mange års studie så vel som højt magisk potentiale.
De sværeste er tænkende væsner og personer, da disse udvikler og ændre sig med følelses påvirkning og traumer. Derfor er det kun de alle dygtiste, der mestre evnen til fulde, der vil kunne lærer sådanne navne, og selv der vil en af disse Navne kun være gyldige, så længe væsenet/personen er den samme som de var, da man lærte Navnet.

Det er dog ikke nok at kende et Navn. For at give runerne magi, skal man kende Navnet på både den effekt man ønsker, men også det man ønsker at påfører effekten. For at gøre en sten varm, kræver det derfor at man både kender Navnet på sten, så vel som navnet på varme. Veltrænede udøvere vil også kunne kæde mere end én effekt på samme subjekt, men aldrig mere end 3. F.eks sten-varm-let kunne gøre en sten varm og let.

Runernes effekt er normalt begrænset af det område de dækker, og hvordan de er lavet. Runernes magi vil aldrig kunne påvirke andet end det areal de dækker eller omkranser, og teknikken til at lave runekæder der kan omkranse, kræver øvelse og over-middel chakra.
De dygtigste udøvere, der forstår Navnene på mere komplex konstruktioner, vil dog kunne påvirke den samlede konstruktion. F.eks vil en normal eller øvet udøver, kende navnet på dødt træ, og vil derfor, ved brug af en større samling af runer, kunne påvirke et bord.
En mester vil derimod kunne lærer bordets Navn, og dermed påvirke det som helhed med ét sæt runer, frem for en kæde.

Ødelægges en del af en rune, vil hele det ‘sæt’ miste sin effekt. F.eks. hvis den ene rune i et ‘sten-varm’ sæt bliver beskadiget, ville magien ophører. Beskadiges et sæt i en længere kæde, brydes kæden, og bliver i stedet til et ‘bånd’. Dens omkransende effekt forsvinder, men båndet vil stadig påvirke det område runerne dækker. Brydes kæden flere steder, bliver det blot til flere, individuelle bånd.

Styrken af runerne afhænger meget af hvordan de laves. Jo mere omhyggeligt runen er lavet, desto bedre holder den. En serie af runer indskrevet nøjsomt i et bord af træ eller sten, kan holde deres kraft i århundrede. Derimod vil en flygte serie af runer, ridset i jorden holde få øjeblikke.
Dette skyldes at runernes magi kun holder så længe de er faste og formfuldendte. Man vil derfor ikke kunne skrive en rune i luften, eller i vand. Vand og luft kan påvirkes, men det vil altid skulle gøres igennem et medie, f.eks. en spand til vand, eller luften der passere igennem en ramme.
Runerne skal også være en del af subjektet, og kan ikke males på. De hyppigst brugte teknikker er at ridse, skærer eller brænde runerne ind.

Derfor bruges de også hovedsageligt til at skabe praktiske, holdbare fortryllelser på genstande eller møbler. F.eks. en stenplade der bliver varm, en spand der holder vand friskt og køligt, eller et vindue der gør duften der passere igennem behagelig.

Cecils evner med evnen er begrænsede, og hans vilje til at studere manglende. Derfor kender han kun til de de mest basale Navne, som alle udøvere finder under oplæring.

Disse er Navnene på: Sten, dødt træ, varme og kulde.

Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Styrker:
Sit kønne ansigt - Det åbner mange døre så vel som hjerter
Adelstitel - Skønt de Abiléves ikke er en vidt kendt familie, bærer det stadig vægt omkring i landet

Svagheder:
Familie - Cecil bebrejder sin far og ældre bror for ikke at have fundet Inára
Barnlig - Trods sin relativt voksne alder, opfører Cecil sig langt mere som en teenager
Let påvirkelig - Af magi så vel som gode argumenter
En elsker, ikke en kriger - Det eneste sværd han svinger er under bæltestedet
Allergisk overfor ansvar - Han er ret sikker på det ville slå ham ihjel, så han undgår det som pesten - bare for en sikkerheds skyld.

Generel beskrivelse af personlighed:
Cecil er en fri sjæl der ikke tager ting så tungt og trods hårde tider, har han aldrig har manglet noget i sit liv. Som anden søn har der aldrig været nogen forventning om at han en dag skulle holde ansvar, og det lever den unge satyr højt på.
Han er ikke ked af at bruge sin titel når det kommer ham til gavn, men undgår aktivt alt der kunne risikere at give ham ansvar for noget større end en fest blandt skovens folk (og selv der vil han 'uddelegere' det meste af arbejdet til sin bedste ven Patrik).

Når Cecil ikke løber fra ansvar, nyder han at feste, på rigtig satyr maner! Det sker med vin, sang, dans og masser af nøgenhed og frisind!

Baggrundshistorie

Slægten Abiléves er en utrolig gammel 'hertug' familie - en der har eksisteret i mange århundreder, og siges at være givet deres adelige titel helt tilbage fra da den første regent over lyset blev indsat, og mørket begyndte at røre på sig inde i Amazonitskovene.

Slægten Abiléves har altid været kendt for at beskytte store dele af Amazonitskovens dybere hemmeligheder, og har kæmpet på en udsat frontlinje, imod mørkets invasive magter - særligt de sidste par århundreder hvor at mørket har stået stærkt.
Cecils egen historie starter således som den andenfødte søn af den nuværende leder, Hertug de Abiléves, Adrian Sommer, hvor han det meste af sit liv glædeligt har stået i sin faders og ældre broders skygger, mens de har kæmpet familiens edsbundne kampe.

----

Cecils ungdom var en mørk tid, hvor mørket herskede, fronterne var mange og vennerne få. Den unge satyr levede mere sikkert end de fleste, i Amazonitskovens skygge. Sammen med sin bedste venner Patrik, Sabin og Casworan, sørgede Cecil for at bringe sjov og narrestreger med sig, hvor end de gik.
Da familien velsignede Cecil med en lillesøster, Inára, kunne han ikke have været lykkeligere. Han forgudede den lille pige, og lærte hende lige så mange narrestreger som livslektier. Han holdt hende, så vel som sig selv, distraheret fra de grusomheder der lurede på skovens kanter.
Med tiden opdagede Inára sin magi, og selv Cecil kunne ikke længere holde hendes fokus. Han havde længe kendt til sin egen, men havde aldrig trænet den mere end absolut nødvendigt og påtvunget. Der var så mange mere spændende ting han kunne lave!

Cecil viste sjældent sin seriøse side, og mange så ham som barnlig. Men da hans lillesøster pludselig forsvandt, var det en mørk skygge der lagde sig over satyren. Han bebrejdede sin bror og fader for ikke at kunne finde hende, og selvom de mange skænderier til sidst døde hen, forsvandt Cecil bitterhed aldrig rigtig, og hver gang en af dem vender hjem, uden hende, ser han køligt til.

Familie: Farmor: Rina de Abiléves // Blandingsrace, Menneske-Skovelver // levende.
Farfar: Mithrann Løvfald de Abiléves // Satyr // død.
2 onkler og en tante.

Mor: Mirabelles Lomus de Abiléves // Skovelver // død.
Far: Adrian Sommer de Abiléves // Blandingsrace, satyr-menneske-skovelver // levende.
Storebror/søster: -
Lillesøster: Inára Gyldenløv de Abiléves // Blandingsrace, satyr-skovelver // levende.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Elendig
Chakra: Over middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 1