Ezekiel

Byvagt

Status: Arkiveret

Godkendt: 07.06.2020

Antal posts: 52

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Ezekiel
Kaldet: Eze
Køn: Mand
Alder: 20
Fødselsdag: 3.7 år 2003
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Thathos
Erhverv: Byvagt
Nuværende levested: Juvelen: Dianthos' Havn -
Race: Minotaur

Udseende

Højde: 210 cm
Vægt: 170 kg
Ezekiel var som barn klein og havde brun pels. Han var mindre end alle andre minotaurere på hans alder, men stadigvæk større end de fleste mennesker. Han havde grålig pels om sin mule, og store, mørkebrune øjne. Han havde bittesmå horn, hvilket kun var endnu et tegn på, hvor svag han var.
I dag er Ezekiels pels blevet sortbrun, og hans horn er blevet større, selvom de stadigvæk ikke er helt så store, som de måske skulle være. Han bær som regel ikke andet end brystbeskyttelse og lærredsbukser. Eller bar overkrop, når han ikke er på arbejde eller skal slås på nogen måde. Nok ser han farlig ud, men det er han kun, hvis du er kriminel.
Faceclaim: Elidur

Magi

Magisk evne (1): Ingen magiske evner.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Styrker: Er stærkere end han ser ud til, god af natur, stor retfærdighedsfølelse.
Svagheder: Stort temperament, let at provokere, frembrusende.

Den dag i dag er Ezekiel en god fyr. Ja, han er stor og stærk, og lidt af en bullerbasse, men han har væsentligt bedre styr på sit temperament nu. Han er ingen klein lille fyr, og kan virkelig slå proper næve. Men han er ikke typen, som slår først og spørger senere, medmindre det kommer til kriminelle. Der har han ingen medfølelse.

Baggrundshistorie

Som barn havde Ezekiel svært ved at kontrollere sit temperament. Han var klein, men med stor personlighed. Meget frembrusende og meget opsat på at bevise sit værd. Han boede på børnehjem i Dianthos, og kom tit op og slås med de andre på børnehjemmet. Kampe han altid vant, fordi han var den største og stærkeste. Der skulle ikke meget til, før han følte sit provokeret, og langede ud.
Men selvom han var oppe og slås med de andre på børnehjemmet, så hjalp han de svagere børn, da han godt kunne huske hvordan det var at være den svage i klanen. En skæbne han ikke ville lade overgå andre.
Der hvor det går galt var der hvor han forsøgte at slås med voksne mænd. De var højere end ham, og stærkere end ham, og der fik han tit tæsk. Det gav ham en smule ydmyghed.

Ezekiel er desværre ikke som de fleste andre Minotaurer. Han er blevet udstødt fra sin klan, fordi han var for klein, for lille, og ikke virkede skræmmende nok. Heldigvis overlevede han, selvom han var lille, og drog alene til Hovedstaden i håb om at finde et sted han hørte til. Han var ikke ret gammel på det tidspunkt, men klarede den lange tur alligevel pga. den hårde træning han havde været udsat for, siden han kunne stå på to ben.
Men da han kom til Hovedstaden faldt han om i en rendesten af udmattelse, hvor en rar menneskekvinde, som havde et børnehjem, fandt ham. Hun gav ham mad og vand, og da han kunne stå igen, tog hun ham med til børnehjemmet, hvor han så voksede op. Han bor der stadigvæk, men har gennem hele sin opvækst set meget op til Byvagterne, og ønsker selv at blive sådan en, en dag.
Han fortsatte træningen selv efter han var endt i Dianthos, for at holde det ved lige og blive stærkere, så han kunne gøre sin mor stolt en dag.

Familie: Ezekiel kender ikke sin far, og husker dårligt nok sin mor. Det var hende der smed ham hjemmefra, fordi han ikke var stærk nok.

Andet

SOM BARN:


SOM VOKSEN:

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Fantastisk
Smidighed: Under middel
Fysisk udholdenhed: Fantastisk
Kløgt: Middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Elendig

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Helli
Lige nu: 1 | I dag: 4