Jonatan

Krystalisianer

Status: Aktiv

Godkendt: 10.10.2019

Antal posts: 84

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Jonatan Stormgård
Kaldet: Jon, Pipper, Jonatan
Køn: Mand
Alder: 25
Fødselsdag: 22.9 år 1998
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Azur, Laurana og Leander
Erhverv: Tidligere hushovmester, nu skibsdreng
Nuværende levested: Omrejsende - Ombord skibet Den Sorte Sirene
Race: Menneske

Udseende

Højde: 185 cm
Vægt: 75 kg
Jonatan er alt i alt ret normal af udseende. Hans højde er ikke noget særligt, og han er lidt til den ranglede side, men ikke nok til at gøre det bemærkelsesværdigt. Hans øjne brune, og han har kort, lidt pjusket brunt hår. Han besidder ingen særlige ar eller mærker, udover et modermærke der lidt ligner en fugl, hvis man ser det på hoved og klemmer øjnene lidt sammen.

Han besidder dog en fremragende personlighed!
Faceclaim: Flynn Rider (Disney)

Magi

Magisk evne (1): Vandkontrol
Jonatan kan kontrollere vand. Han har mest erfaring med ferskvand, og synes saltvand føles mere 'stridt' at arbejde med. Han kan udskille salten fra saltvandet og derved gøre det nemmere at arbejde med, men det er en lidt længere proces, og han kan kun gøre det med en begrænset mængde af gangen. Det vil dog Maks være et tøndemål af gangen, og han vil aldrig kunne gøre en sø eller havet fersk.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Magisk evne (2): Tale med dyr
Han kan tale med dyr af alle afskygninger. Dette inkluderer magiske dyr som typisk er kendt for at have en højere intelligens. Dyr vil også typisk være mindre påpasselig omkring ham.
Dette er ikke noget han kan styre. Han kan altid forstå dyr og de kan altid forstå hvad han siger.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Styrker:
Dygtig hushovmester
Loyal
Hårdtarbejdende
God til at sy

Svagheder:
Godtroende
Super akavet omkring kvinder
For stolt til at bede om hjælp

Personlighed:
Jonatan virker på overfladen som en almindelig mand, med en almindelig opvækst og et almindeligt liv. Man behøver dog ikke bruge særlig længe sammen med ham, før det bliver tydeligt, at det ikke er tilfældet.
På overfladen er han pligtopfyldende, hårdtarbejdende og skiller sig ikke synderlig ud. En ung mand med en akavet charme, men ikke noget ekstraordinært.
Under det gemmer der sig dog en mand med drømme større end ham selv og hans ordinære liv, drømme om at se en verden udenfor gården hvor han voksede op, og palæret hvor han tjente. En ung mand, med en besynderlig passion for mode, og de kjoler de noble frøkener og fruer bar.
Jonatan var afsindig glad for dyr som barn, og det var først da han var en halvstor knægt han lærte, at ikke alle folk kunne snakke med dem som han kunne. Han blev drillet hårdt med det, og har siden undgået at tale med dyr, eller interagere med dem overhoved, så meget som han kunne. Det var ikke godt at skille sig ud, hverken blandt hans ungdoms bønder, eller blandt tyendet i hans voksne liv. Det var
den evige kamp for at holde sine særprægede drømme og hobbier skjult, og virke normal og professionel.

Baggrundshistorie

Jonatan blev født som resultat af en charmerende fremmede der søgte ly for regnen hos hans moder Kirsten, en kold og stormfuld aften, mens hendes mand var væk for at kæmpe i lysets hær.
Det var dog den første søn Kirsten havde båret, efter mange års forgæves forsøg, og da Kirstens mand kom hjem fra krig, stille han ikke spørgsmål til drengens alder. Ligesom han ikke havde stillet spørgsmål da Kirsten år forinden havde født en datter.

Livet på Stormgården var aldrig helt let. Gården havde fået sit navn fra området, Stormdalen, der igen havde fået sit navn efter de hyppige, voldsomme storme der huserede området. Høsten var aldrig fantastisk, og meget gik ofte tabt i den tunge regn, men der var altid nok til at den lille familie kunne klare sig, og plante igen.
Trods det simple liv, insisterede Kirsten på at uddanne sine børn så vel hun kunne, og sendte dem til sin onkel Sigurd, der var hushovmester hos Grev Aldramech D’talliang, så ofte hun kunne så de kunne lærer fra Sigurd. Jonatan viste at have et vist flair for det mere intellektuelle arbejde, og ente med at rejse til sin onkel hver vinter, mens der alligevel ikke var meget at lave på gården. Hans søster tog med det første år, men fandt det i bund og grund drabende kedeligt, så hun valgt at blive hjemme efterfølgende.

Livet gik sin vante gang, indtil et året Jonatan blev en mand. Han havde gennem de seneste år bemærket sin onkel, der altid havde været lidt af en type, blive mere og mere sær. Greven han arbejdede for havde altid haft en særlig plads i onkelens hjerte, også mere end hans egen familie, men det havde taget en næsten sygelig drejning. Han insisterede på Greven intet spiste eller drak, og efterlod det ene måltid efter det andet urørte.
Ingen blandt tjenestestaben mente Greven var sådan helt normal, siden han havde brugt over et årti på at søge efter sin forsvundne kone, og stadig insisterede på hun var derude et sted, og blot ventede på han reddede hende. De fleste var enige om at hun nok var død, eller ikke ønskede at blive fundet, men den slags snak blev mødt med stokkeslag, så folk holdt deres hvisken i krogene.
At Greven ikke spiste ville ikke være kommet bag på nogen, hvis det da ikke var fordi hans helbred virkede bedre end nogensinde!
Folk var overbevidste om at Sigurd blot så ting, og alle blev enige om han nok bare var blevet lidt tosset på sine gamle dage, selvom han ikke var så gammel igen.
Derfor var der heller ingen der fandt det videre mistænkeligt, da Sigurd blev fundet død på sit kontor, for hvad end der havde plaget hans sind, havde nok bare taget hans krop også. Sidenhen forsvandt flere tjenestefolk, men de tilbageværende fandt det aldrig mistænkeligt. Stuepigen var nok bare stukket af med den soldat hun altid kiggede efter, og staldmesteren havde nok endelig fået nok af at holde heste der aldrig blev brugt.
Jonatan tog over fra sin onkel kun måneder efter hans død, og ingen lod til at have noget imod det. Jovist han var ung, men han var da ganske tilregnelig, i modsætning til hans onkel, og Jonatan var den eneste med viden nok om arbejdet til bare at samle det op og fortsætte.
Et par år gik mens Jonatan arbejdede for Greven, inden det utænkelige skete. Et brev ankom, der annoncerede at Fruen, Grevinde Morgana Bayit D’talliang, efter utænkelige strabadser, endelig ville vende hjem til sin mands favn. (Grevindens Hjemkomst kan læses om i detaljer i denne tråd)

Hele husholdningen blev sat på den anden ende. De få tjenestefolk og den ene kok der var tilbage, blev sat til at klargøre alting, og Jonatan løb stærkere end nogensinde før, for at få alt klart, og bestilt alt de ville få brug for fremafrettet, når Fruen ankom.
Dagen kom hvor et skib blev set i horisonten, og gjorde klar til indsejling. Skibet, mærkværdigt navngivet 'Den Sorte Sirene', viste sig at være en besætning kun bestående af kvinder, og blandt dem var Grevinden! Greven forhørte hende kort, for at sikre sig hun var den hun udgav sig for, inden de to trak sig tilbage, og overlod Jonatan til at håndtere resten af gæsterne.
De kvindelige søfolk var noget af en håndfuld for Jonatan, men ved hans lig han ville få dem gjort præsentable så de kunne nyde Grevens gæstfrihed! Det skulle dog vise sig at være et dødbringende foretagende.
En af kvinderne, Samantha, kig med Jonatan, og han forsøgte at flirte med hende, som en ung mand burde når han mødte en smuk kvinde. Det var dog mens han viste hende rundt, at Greven dukkede op og ganske uceremonielt stak tænderne i halsen på Jonatan, drak hans blod, og efterlod ham til at dø.
Pludselig gav det hele mening. Hans onkels død, de andre forsvindinger, de urørte tallerkener, hvorfor Greven aldrig bevægede sig udenfor palæret længere... Det virkede så tåbeligt åbenlyst nu hvor han lå i de sidste øjeblikke af sit liv...

Heldigvis var Samantha ikke langt væk, faktisk så nær hun havde set det hele. Hun havde ikke i sinde at lade den unge mand dø, og slæbte ham tilbage til Den Sorte Sirene, og mod en usikker fremtid.

Familie: Mor: Kirsten Stormgård
Papfar: Thorbjørn Stormgård
Far: Ukendt
Halv storesøster: Sofia Stormgård
Halv storebror gennem far: Leopold "Reier" Lockhart
Onkel fra mors side: Sigurd Hovsmand

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 4