Fark PayneFark Payne
Krystalisianer

Retmæssig Ond
Race: Menneske
Alder: 30

Status: Arkiveret
Godkendt: 01.02.2018
Antal posts: 37
Skaber: Jinx

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Fark Payne
Kaldet: Fark - TheCrow - Mr. Shadow - Mr. Payne
Køn: Mand
Alder: 30
Fødselsdag: 13/4
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro: Tro hvad er det for noget?
Erhverv: Adelig - Forretningsmand - Rejsende
Nuværende levested: Det centrale krystalland - Beboelseskvarteret
Race: Menneske

Udseende

Højde: 180 cm
Vægt: 70 kg
Hudfarve:Lys, normale toner, bleg.
Hårfarve:Brunt, en blanding mellem nøddebrun og chokolade brun.
Hårstil:Kort, etager, skråt pandehår.
Øjenfarve:Gule, tæt på grænsen til en meget lys grøn og brun.
Kropsbygning:Bredskuldret, muskuløs.
Hverdagstøj:Skjorte, slips og bukser.
Ar, permanente skader, el.lign.:Et stort brandmærke på ryggen der forstiller en sort krage.
Særlige kendetegn:Hans øjne, skæg striben på hagen, og hans stemme.
Race:Menneske.

Magi

Magisk evne (1): Crow storm:Fark kan ved hjælp af hans egen krage, få en masse andre krager frem, alt han skal gøre er at få hans egen krage til at kalde på andre krager. Derved bliver det en krage storm, som han kan bruge som han vil, dog mest i kamp. Hvis han ikke havde sin egen krage med sig, ville det være meget svært for ham at lave evnen, men dog er der et smuthul, alt han skal gøre er at få en krage til at ville arbejde med ham, og lytte til ham. Evnen virker højst 1 time, men eftersom Fark har en høj chakra, er hans evne her en han har fuld kontrol over. Det kan ske han kan bruge evnen mere end 1 time, det kommer an på hans humør.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Crow Wings:Fark har mulighed for at få sig et par sorte krage vinger, det sker ved at han skal samarbejde med hans egen krage, som vil næsten langsomt flyve ind i hans ryg, hvorefter der vil dukke et par sorte krage vinger frem. Det er ikke tit hans krage skal flyve ind i ham, det kan også ske ved at hans krage sætter sig på hans ryg og sætter kløerne ned i hans ryg. Flyver hans krage ind i ham kommer den først ud når Fark er tømt for energi, har brugt vingerne for meget, eller har skadet vingerne. Dog kan han også selv bede hans krage om at komme ud ad ham, eller at hans vinger skal forsvinde men det kommer helt an på hans egen krage. Evnen sker hurtigt højtst 20 - 30 min, men når vingerne er på hans ryg kan han bruge dem i op til de timer han vil bruge indtil han ikke kan mere.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Personlighed

Talenter:Han spille på piano/klaver når han gider, og når han har brug for at få ro i kroppen, og bare komme lidt væk fra det hele. Tro det eller ej så kan Fark også finde ud af håndtere våben, han er faktisk meget god til det.
Svagheder:Hans eget ego sikkert...Ellers har han en stor svaghed for alle slags fugle, mest fordi han er så tæt knyttet til hans egen krage. Så har han også en svaghed for kvinder men hvem har ikke det. Udover det har han slet ikke opdaget andre svagheder, men undre ingen hvis der er flere men at han bare skjuler dem.
Interesser:Fark er vild med at rejse, og opdage nye steder og ting, og han nyder den frihed der kan være i det. Så er han rigtig glad for alt der har med krimi, drama, mordsager, penge og forretnings ting at gøre. Han har udover at rejse, og forretnings ting, en helt masse andre interesser man kan spørge ham om.
Drømme/ønsker:Findes der sådan noget/nogle?
Elsker:Ret så mange ting?
Hader:Ret så mange ting?
Helhedsindtryk af personlighed:Når man møder Fark vil man typisk tænke what an idiot, og man vil typisk have lyst til at give ham en på hovedet. Dog kan man også have en lyst til at vide mere omkring ham, fordi han kan være meget mystisk og tilbageholdende, han er tit ikke god til at åbne sig op for andre, og han er ihvertifald ikke god til at være ærlig...Det er meget få personer han er ærlig overfor. Fark er et godt eksempel på en komplet forvirrende, mærkelig, underlig, interessant type, og han er et godt eksempel på hvor godt man kan komme ud af det med fugle, og ikke nok med det når man møder ham er det åbenlyst at få et indtryk af noget fare, og alligevel noget man ikke kan forklare. Fark er også en person der er god til at få andre i problemer, og hvis han kan komme til det, gør han det gerne...Får han chancen for det, bruger han tit alle de midler han har og kender til, for hans egen fordel. Kort sagt ligeså stort arrogant røvhul han kan være, ligeså godhjertet kan han faktisk være(bemærk godhjertet er en sjældenhed for ham)
Vaner:Nynner i søvne, går tit i søvne, han har haft oplevelser hvor det har vist sig at han har siddet i søvne ved et klaver og bare spillet natten lang. Så har Fark for vane at ende ud i problemer hele tiden, hvis det ikke er problemer så er det alt muligt andet. Der er aldrig ro omkring ham, det er virkelig sjældent det sker.

Baggrundshistorie

Barndom:Fark havde en barndom præget af vold, svigt og efterladelse, hans forældre var der næsten aldrig for ham. Han måtte klare alting selv, og lære de ting han nu skulle lære, han passede tit også på hans lillebror, fordi hans forældre enten havde travlt eller ikke gad at holde øje med ham og lillebroren. Det var underligt, og tit forstod Fark ingenting, han havde tit fået nok så flere gange råbte han og skreg af hans forældre, og flere gange prøvede han på at slå dem ihjel, dog gjorde han det ikke, han havde prøvet, og han havde flere gange lyst til at få dem til at forstå hvordan de var overfor ham og hans lillebror. Men hans forældre var strenge imod ham, især ham ikke så meget hans lillebror, det var som om alt kærlighed, og omsorg ikke var rettet imod Fark men mod hans lillebror. Det knuste ham langsomt allerede i en tidlig alder, hvor hans forældre svigtede ham, var voldelig mod ham, alle de ting de udsatte ham for, det gav ham ar på sjælen, og gav ham lyst til at forsvinde væk og aldrig komme tilbage. Barndommen var ikke noget han ville huske mere, hvis han en dag blev mindet om den ville han sikkert enten blive arrig og vred, eller trist og indebrændt... Dog var hans barndom også præget af nogle få held, han havde oplevet hans forældre smile til ham, give ham gaver men kram og omsorg var ikke det de bedst var til, og flere gange havde de nævnt overfor ham at de slet ikke ønskede ham, og om han ikke bare kunne forsvinde væk. Det virkede så til sidst, Fark var ligeglad, og selvom hans lillebror sov på det tidspunkt kyssede han sin bror på panden og sagde farvel, han skænkede ikke hans forældre en tanke, han skred bare. Tog væk fra det helved han syntes han befandt sig i, han var knust, ramt, såret, fik ar på sjælen, han var ødelagt, hvordan skulle det hele gå det var jo næsten kun et spørgsmål om tid.
Han sendte kun hans forældre et håb om at de ville dø, og indse at de skulle have gjort noget ved tingene, de skulle have givet ham mere kærlighed og omsorg, de skulle have været der for ham.
Han var flere gange tæt på at miste livet, men hvad gjorde hans forældre grinede af ham, kiggede ned på ham, og han fik mere og mere lyst til at dræbe dem, uden så meget at tænke sig om. Det var næsten klart for ham at han bare ville dræbe dem, men han gjorde det ikke. Han var væk før hans lillebror vågnede op og ikke vidste hvor hans bror var henne, men Fark havde efterladt et brev til ham, hvor der stod grunden og hvor meget han elskede sin bror, og der stod også i brevet at han nok skulle finde ham når han blev lidt ældre, han var sikker på de nok skulle mødes igen.Fortid frem til nu:Fark har bosat sig i Det Centrale Krystalland, hvor han bor i Beboelseskvarteret, i et palæ. Han har penge nok, og som adelig er det kun passende for ham at bo sådan et sted, eller mere korrekt at bo i et palæ. Han har ikke hørt fra hans forældre, han ved de er døde, det stod i nyheder, og flere folk havde snakket i krogene omkring det. Han var faktisk ikke trist over nyheden, faktisk gav det ham et smil på læben, og han næsten åndede lettet ud, han var lykkelig for at de døde. Dog var der noget der bekymrede ham, og det var hans lillebror hvor var han henne, var der sket ham noget, hvor gammel var han blevet. Fark vidste at han nok skulle finde ham, og at han ville dukke op før eller siden, dog skyndte han sig ikke, Fark havde god tid, han nød bare livet som det nu var, et liv uden hans forældre. Han var næsten sikker på at han selv havde slået dem ihjel, hvis de ikke var blevet dræbt, men heldig for ham var de døde, grunden var mord, et mord der var planlagt mod dem, det var ikke nogle han kendte, men han ville næsten takke dem der havde gjort det, når han fandt ud af det eller så og mødte dem.


Værste minde:Da han var tæt på at drukne, og ikke kunne få vejret, han blev reddet af en af deres naboer, som gav ham mund til mund, ellers havde han været stendød. Hans forældre huskede han bare stod og gloede på ham og grinte, han husker det som et værste i verden.
Bedste minde:Da hans mor fødte hans lillebror, øjeblikket hvor det gik op for ham at han ikke var alene mere, han havde fået sig en bror. Og det var noget af det bedste i hans verden, han ville gøre alt for ham, og han har det stadigvæk sådan.
Barndomshjem:Det Centrale Krystalland, i beboelseskvarteret, bare et andet sted end der hvor Fark bor nu. Dengang boede hele familien i et hus sammen, og det er et spørgsmål hvor Fark s lillebror er forsvundet hen, om det er i byen vides ikke.
Levested i øjeblikket:Det Centrale Krystalland, i beboelseskvarteret, hvor han bor for sig selv.


Familie: Mor:Scarlet Payne, en kvinde med krøllet blonde hår, blå øjne(død)

Far:Arch Payne, en mand med lidt halvt langt sort hår, grønne øjne(død)

LillebrorMace Payne, en knægt med kort blonde hår, blå øjne(levende men forsvundet)

Andet
Vaik:Fark s elskede og trofaste krage Vaik, den har været ved hans side i mange år, og er generelt det eneste han kan betro sig til i øjeblikket, og den eneste han føler forstår ham(underligt og mærkeligt yeah...)

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Kampteknik: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Intelligens: Middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Fantastisk

There is a reason my name is so close to the word pain.

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat