Log ind Opret bruger


Antal posts: 42
Oprettet: 18.07.2017
Status: Død
Skaber: The Evil Queen

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Markedspladsen
Mest aktive emne: Held i uheld
Fulde navn: Senya Culpe
Kaldet: Senya
Alder: 31 år
Fødselsdag: 3. Maj
Køn: Kvinde
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Gudinden for ild og genfødsel: Shara
Erhverv: Healer
Race: Topalis-folk
Højde: 175 cm
Vægt: 70 kg
Udseende: Senya er meget typisk Toplalis-folket. Hun er idealet for netop denne race: mørk hud og ligeledes mørkt hår. Huden er en lys kaffefarvet (som kaffe med mælk i), og øjnene mandelformede og mørkebrune. Udseendet er alt i alt meget afrikansk. Brede læber, store øjne, bred næse, men ørerne er forbavsende små.
Hendes hår har en mørk, rødbrun farve og er som regel flettet. Mest fordi langt, løst hår er upraktisk som healer, så har man pludselig også blod i håret. Det går til hoften, håret altså, men som flettet, så er det til midt på ryggen, hvorefter hun nogen gange ruller det op i en knold.
Kjoler er hun glad for, særligt simple lærredskjoler. Specielt i sort eller mørkeblå, det er i hvert fald hvad hun oftest bær. Mest fordi det er praktisk i forhold til sit job, hvor der altid er blod over alt. Det går ikke at have hvidt eller lyst tøj på, for det bliver bare søllet i blod.
Magisk evne (1): Den ene evner er i og for sig simpel nok. Det er evnen til at danne og fremmane ild. Dog kun i minimal mængde/størrelse. Hun kan danne en ildkugle på størrelse med en appelsin, og ikke større. Hun er også i stand til at sætte ild til brændbart materiale, som fx træ, stof eller lignende, men ikke til fx vådt træ. Det rækker hendes evne ikke til.
Derudover så er hun halvt immun overfor ild. Det betyder, at en smule ild eller hvis hun rør noget varmt, så brænder hun sig ikke. Men hvis der, underligt og usansynligt som det lyder, skulle gå ild i hende, så ville hun mærke det og få brændsår af det.
Dygtighed til at kontrollere evne: 3
Magisk evne (2): Den anden evne, er evnen til at heale. Hun er nemlig en healer, og kan klare de fleste ting: indre blødninger, brækkede knogler og så videre. Hun kan også gendanne afhuggede lemmer, men kun inden for 4 timer efter, at denne kropsdel er blevet hugget af. Efter 4 timer, er det ikke ladesiggøreligt for hende.

Denne evne indebærer ikke at bringe folk tilbage fra de døde, og hun kan have svært ved, til at det er umuligt for hende, at heale nogen, hvis de har mistet rigtig meget blod eller så meget blod, at det vil være dødeligt for dem - da kan hun ikke redde dem.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8
Personlighed: Senya er en intelligent, ung kvinde. Hun har læst hos en healer i en hytte, som har lært hende at læse og skrive samt videre udviklet hendes evne til at heale. Hun har lært at læse komplicerede ord og ligeledes skrive dem, da hun er nød til det, for at kunne læse de healende besværgelser i bøgerne i stammen.

Af styrke, så har Senya ikke ret meget, og ej heller udholdenhed, fysisk. Hun er aldrig blevet kamptrænet med våben, så kan ikke håndtere så meget som en kniv. Hun har kun magien at forsvare sig med, men det er hun så også ret god til. Hun er meget stærk, men bestræber sig på at bruge sin magiske gave til at heale, ikke at skade. Men mentalt er hun ret stærk og udholden. Hun bliver sjældent forskrækket, og kan tåle rimelig meget tortur-behandling.

Senya virker også ret humorforladt, til trods for, at hendes kreative evner er rimelige. Hun kan godt lide at skrive historier fx.

Skoven, som grænser op til landevejen mod Det Centrale Krystalland, er hvor Senya bor, ligesom så mange andre af sine Topalis-fæller. De foretrækker skoven, fordi det minder om deres gamle land, eller Senya gør i hvert fald. Hun bor i en lille hytte, som folk kommer til, hvis de skal have hjælp af hendes healende kræfter. Eller støder på hytten helt tilfældigt.
Baggrundshistorie: Senya husker ikke rigtig noget før sit liv i skoven i Det Centrale Krystalland. Hun husker kun, at hun vågnede op i hytten hos en ældre Topalis-kvinde, som måtte lære hende alt om deres kultur og hvordan man healede og brugte sine magiske evner. Først troede hun, at kvinden var skør, men hun opdagede snart, at de var af samme slags og at hun selv besad magi.

Den gamle kvinde gik ud fra, at hun havde fået hukommelsestab eller sådan noget, for Senya var blevet fundet ude i skoven - forslået.
Familie: Ingen familie, de er alle døde.
Nuværende levested: Det Centrale Krystalland i skoven nær landevejen.
Jack Rabbit og Jaguar-blanding kaldet en Jackguar. Denne hedder To, og er Senyas ridedyr i ørkenen.

Fysisk styrke: 4
Våbenfærdigheder: 1
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 3
Taktik: 2
Intelligens: 5
Kreativitet: 5
Mental udholdenhed: 6
Chakra: 9