Dayanara Retanes

Krystalisianer

Status: Arkiveret

Godkendt: 19.06.2017

Antal posts: 38

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Dayanara Retanes
Kaldet: Daya
Køn: Kvinde
Alder: 31
Fødselsdag: December the 24th
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Avanya
Erhverv: Byvagt
Nuværende levested: Elverly - Elverly, men er pt. faret vild i Amazonitskovene
Race: Kentaur

Udseende

Højde: 222 cm
Vægt: 700 kg
Udseende: Daya er en køn, ung Kentaur-hun. Hun er rimelig slankt bygget, men også passende muskuløs. Hendes hår (på hovedet) og halen er sort. Huden er lys, mens hendes pels er sort. Det kan dog være, at den vil skimle med tiden, da hendes far var skimmel. Hun har en høj, hvid sok på alle fire ben. Hun klæder sig oftest blot i en simpel rød lærredstop, og forskellige lædersmykker.

Magi

Magisk evne (1): Ingen magiske evner.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Ingen magiske evner.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Personlighed: Daya er en kriger af hjerte. Hun er stærk og dygtig med våben, også selvom at hendes bagben udgør våben nok i sig selv. Hun taber sjældent kamp, men gør hun det, så er det fordi hun handlede med hjertet og ikke med hovedet. Det har hun nemlig en tendens til, selvom hun er af udemærket intelligens. Det er ren og skær dumdristighed. Derudover er hun meget belæst. Hun har været i lære hos en gruppe elvere, fra 20 til 29, som har lært hende forskellige sprog, herunder elvisk, samt at læse mm. Desværre måtte hun forlade den gruppe, fordi mørket jagede dem alle på flugt.

Som ven er Daya meget beskyttende, og hjælper hvor hun kan, men ikke fremmede væsner/mennesker. Hun er meget mistroisk overfor dem hun ikke kender, og kan finde på at løbe sin vej, også selvom den anden tydeligt behøver hjælp.

Daya er, mærkeligt nok, ikke det store flokdyr. Hun har klaret sig selv, siden hun var 16 år gammel, og ønsker ikke længere at finde en flok, som hun kan være med i. Hun klarer sig selv, hvilket betyder, at hun sjældent sover. Der er simpelthen ikke tid, og det er for farligt. Det at hun ikke sover ret meget, gør selvfølgelig, at hun er ret træt, og kan træffe nogle dumdristige valg.

Elverly er det sted hun holder til. Hun er ofte uvenner med elverne, som mener at de bestemmer, mens hun mener, at hun gør. Hun bevæger sig mest rundt i Lindeskoven, hvor hun jager efter føde og bytte at sælge.

Baggrundshistorie

Baggrundhistorie: Som 16 årig, blev Daya adskilt fra sin flok. Hun husker dog intet fra den tid, andet end sin far, en stor skimmel-hingst. Det eneste hun husker fra adskillelsen, var et mærkeligt lysglimt og høje skrig.
Har lært at læse, skrive osv. hos en flok venligt stillede elvere.

Familie: Far: Stor skimmel-hingst (husker ikke hans navn)

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Under middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Elendig
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Blæksprutten
Lige nu: 1 | I dag: 12