ZoeyZoey
Spion & Tjener

Retmæssig Ond
Race: Topalis-folk
Alder: 30

Status: Aktiv
Godkendt: 31.05.2017
Antal posts: 132
Skaber: Jinx

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Zoey Knotley
Kaldet: Zoey
Køn: Kvinde
Alder: 30
Fødselsdag: 9/2
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro: Shara & Kile
Erhverv: Spion & Tjener
Race: Topalis-folk

Udseende

Højde: 175 cm
Vægt: 66 kg
Hår:
- Rødt/brunligt skær
- Lys farve
- Langt

Øjne:
- Klar farve
- Mystiske
- Mørkeblå(en dyb blå farve)
Kropsalder:
- 27 - 30

Kropsbygning:
- Spinkel
- Lidt veltrænet dog ikke meget
- Runde former
- Fyldig barm

Ar:
- Nogle få på skuldrebladene & Anklerne

Kendetegn:
- Hendes øjne, Hår men også hendes udseende generelt
- Hendes udstråling
- Hun skiller sig ud, så man kan nemt kende hende

Magi

Magisk evne (1): Fire Balls:
-Gør at hun kan lave skabe ild kugler med hænderne, hun skal blot have fokus, overblik og koncentration for at det skal kunne lykkes. Når hun begynder på hendes evne, kommer der en stærk varme i begge hænder, og der udstråler en klar rødlig farve, langsomt bliver den rødlige farve blandet ind med en orange farve og kan tydeligt ses at det ligner ild. Når det er gjort er der enlig gnister fra hendes hænder, og nogle gløder. Kuglerne bliver langsomt skabt via den proces her med hendes hænder, og kuglerne kan være forskellige størrelser men for det meste er de små til mellem størrelse. Kuglerne flyver ikke fra hendes hænder, men hun skaber dem blot via ilden hun har skabt fra hænderne, og når kuglerne er lavet har hun mulighed for at bruge dem i kamp, og til hendes forsvar.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Magisk evne (2): Ukendt:
-Indtil videre, da hun ikke har fundet sin anden evne endnu
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Personlighed:
Styrker:
- Taktisk
- Lusket
- Omsorgsfuld
- Åben

Svagheder:
- Klodset
- Til tider ikke tænker sig om, før hun siger noget eller gør noget
- Alt for forsigtig med hensyn til næsten det meste
- Perfektionist


Talenter:
- Danse & Synge
- Lave mad & bage
- God til at gennemskue andre

Baggrundshistorie

Barndom:
-Zoey var et barn der havde kontrol, styr , orden på næsten alt og alle, hun havde ikke så mange venner holdte sig mest for sig selv. Hun kendte godt til hendes evne, det hun kunne med den, og aldrig havde hun skadet nogen med den, hun havde været tæt på mange gange men havde formådet at kontrollere det. Som barn var hun en de fleste kunne stole på, hun var altid ærlig omkring alt, ligemeget om det måtte såre andre, så mente hun at alle fortjente sandheden. Hun var glad for ild allerede som barn, da hun opdagede evnen ved et uheld var hun allerede begyndt at lege med det, lave en masse ting og rod. Hendes forældre havde set det hele komme, de kunne heller ikke gøre så meget, og mente det også var godt for Zoey at prøve evnen af, prøve nogle ting af, og det fik Zoey også gjort, hun var blevet så stærk allerede som barn, at hendes forældre og dem hun kendte var begyndt at bekymre sig for hvordan hun ville blive når hun blev ældre. Som barn var hun glad også den type der vidste hvad hun skulle gøre for at vinde kampe, hun kunne godt lide at dyste omkring ting og sager, elskede at vinde, og Zoey var virkelig en stor taber, hun kunne ikke lide at tabe, det var noget af det værste hun kendte til. Hendes barndom gik også meget med at holde sig lidt for sig selv, og lege lidt med hendes evne, som hun var så glad for, og da hun opdagede den fortalte hendes mor hende, at det startede også for hende i en ung alder, og at hun skulle passe på, og bruge evnen fornuftig, og ikke til at skade andre.


Teenager:
- Hun var allerede i starten af disse år begyndt at skade andre med hendes evne, ilden var god til at blive spredt ud over det hele, og der var flere der blev brændt, og såret. Det var ikke just med vilje hun havde gjort det, flere af gangene var hun ikke i kontrol som hun troede, hun troede flere gange hun havde styr på det men det havde hun ikke. Så tit endte det galt, hun kom ved et uheld også til at dræbe nogle af de tætteste venner hun havde mest fordi hun havde tabt et spil de spillede, og derved var blevet vred og derfor kom hun til at bruge evnen, så der var flammer, ild overalt. Det var først efter at det gik op for hende, hvad hun havde gjort og hvad der var sket. Hun var blevet farlig, og endte med at løbe hjemmefra, hun følte sig ikke sikker, følte ikke hun kunne være nogle steder uden at såre andre, eller skade andre. Zoey s forældre ledte og ledte efter hende, en de fandt hende aldrig, men Zoey var bare løbet langt væk, og hun kunne overleve det havde hendes far lært hende, hvordan hun kunne det. Det endte med at hun bare holdte sig igen for sig selv i disse år, brændte nogle træer her og der, og faktisk havde været så grusom at hun havde dræbt diverse dyr med hendes evne, bare for at få noget at spise, men enlig var det ikke det hun ville men hun så ingen andre udvej. Zoey holdte sig så i en grotte et eller andet sted hun slet ikke kendte til, der lavede hun et bål og holdte sig der i mange år, hun overlevede og studerede rundt i området hun var i. Hun mødte ikke nogen, men i slutningen af disse år håbede hun også der var nogen der fandt hende, eller ledte efter hende, men hvis hun skulle tage tilbage til hendes forældre ville hun sikkert ende med at dræbe dem også, som hun kom til at dræbe hendes venner. Zoey sad bare ved bålet hun havde lavet, og tænkte over en masse ting, og hun var ikke bange hun var bare ensom. Sad bare der helt alene og stirrede på ilden, og holdte sig for sig selv. I disse år overlevede hun på egen hånd, og hun klarede det godt, hvis nogen kunne se hende ville de blive overrasket over det.
Voksen:
- Disse år gik mest med at Zoey faktisk fandt tilbage til hendes forældre efter at hun blev træt af at holde sig for sig selv ude i det mærkelige område hun var i, så hun gik tilbage til hendes forældre, og nogle af hendes venner hun havde dog stadigvæk nogle venner tilbage, men hun var også bange for at skade dem eller dræbe dem. Hendes forældre, venner var vildt glade for at se hende igen, men de kunne også se hvor mange år der var gået og hvor ældre hun så ud, hvor smuk hun var blevet. Zoey fortalte hvad der var sket, og at hun havde besluttet sig for at bo et andet sted end her, hun mente det var det bedste, så der ikke ville ske noget. De fleste forstod ikke hendes beslutning men der var også mange der forstod den, så de sagde farvel, og hun vidste godt hun måske ville se hendes forældre igen, men der ville nok gå lang tid, så hun havde pakket en taske hun tog på skulderen med det hun skulle bruge. Derfra sagde hun farvel til hendes forældre, men faren vidste godt det også var det bedste fordi han var overrasket over hvad hun kunne med ilden, så det var bedst hun tog væk
Nu:
- Bor og opholder hun sig i Medanien, hvor hun har tilpasset sig meget godt, og blevet modtaget med åbne arme. De fleste folk hun har mødt i byen, har været venlige mod hende, og været nemme at snakke med, hvilket Zoey godt kunne lide. Godt nok tilhører hun Topalis folket, men følte sig ligesådan hjemme i Medanien. Hun var sikker på hun nok skulle få det godt, og opdage en helt masse ting.

Familie: Mor:
-Leoba
-Død

Far:
-Noreis
-Død

Søskende:
-Vides ikke, da hun slet ikke har en idé omkring det

Skaber:
-Ingen men hun tror fuldt ud på Shara & Kile

Nuværende levested:
-Bor for sig selv i Medanien
Nuværende levested: Medanien

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 6
Kampteknik: 0
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 7
Intelligens: 6
Kreativitet: 4
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 6

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat