TaliaTalia
Krystalisianer

Neutral God
Race: Elemental
Alder: 87

Status: Aktiv
Godkendt: 27.05.2017
Antal posts: 108
Skaber: Hobbit

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Talia Cravala
Kaldet: Talia
Køn: Kvinde
Alder: 87
Fødselsdag: 22.10.1932
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Vandet (Valeria)
Erhverv: Omstrejfende
Race: Elemental

Udseende

Højde: 163 cm
Vægt: 42 kg
Hudfarve: Bleg.
Hårfarve: Kridhvidt med et let blåligt skær, som havskum
Øjenfarve: Havblå, med et lyst skær som minder om havskum
Kropsbygning Petit, men bløde bølgede kurver
Særlige kendetegn: Hun kan fremstå som værende gennemsigtig i det rigtige lys, som vand.

Trods sin relativt høje alder, ligner hun stadig en ung kvinde, der ikke er ældre end de små tyve i menneskeår. Hendes krop i "vandform" er dog mere alderløs, med knap så fremtrædende karaktertræk.

Magi

Magisk evne (1): Elementmagi - Vandmanipulering
Talia kan manipulere vandet til at udføre hendes vilje og ønske. Hun er stærk, og har en dyb kontakt med det bølgende vand - omend hun også forstår dens styrker og svagheder så godt som hun kender sig selv. Hun kan skabe større flodbølger, trække vandet op fra jorden (hvis der er tilstrækkeligt til stedet) og har en dyb fornemmelse af hvor vandet er i al sin enkelhed.
Talia har ingen egenskaber indenfor at kunne opvarme, eller nedfryse vandet. Det forbliver i sin oprindelige tilstand, omend det lystre hendes bevægelser. Er svære at kontrollere, hvis vandet allerede er i oprør.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Elementmagi - Blive et med vandet
Talia er så nært knyttet til vandet, at hele hendes krop kan blive til klart, gennemsigtigt vand, der dog alligevel former sig som hendes krop. Dette kan kun ske når hun befinder sig i en større mængde vand, og hun vil være for det nøgne øjne, fuldstændig en del af vandet. Bryder hun vandoverfladen vil man dog kunne se hendes krop aftegnet som ren vand.
Talia kan ligeledes trække vejret under vandet, både i fuld vandform, og i det mere menneskelige udseende.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Personlighed

Styrker:
* Varmhjertet (ofte godheden selv), kærlig og blid
* Venlig
* Nysgerrig
* Adaptiv
* Magisk stærk
* Smidighed
* Legesyg
Svagheder:
* Naiv
* Nysgerrig
* Voldsomt temperament der ender i rødglødende raserig
* Nådesløs, når først hun er vred
* Hævngerrig
* Varme og Ild
* At blive holdt væk fra vandet dræner hende
* Mangel på boglig viden
* Ingen Våbenfærdigheder.
* Begrænset kampfærdigheder
Elsker:
* Vandet (Søer og havet)
* At synge
* At møde nye folk
Hader:
* Ild og brand
* Vold og ødelæggelse
* Udnyttelse

Talia er en omskiftelig personlighed, hvis humør kan ændre sig lige så hurtigt som havets vilje. Hun er stærk, dyb og farlig når man kommer hende på tværs, og har en tendens til at bære den af i flere årtier, hvis ikke mere. Normalvis ses den varmhjertede, eventyrlyste og legesyge pige tydeligst blandt alt hvad hun indebære, og hun giver alle og enhver en chance. Hun er dygtig til at undgå problemer, og adaptere sig til den situation hun står i, præcis som vandet der har skabt hende.

Baggrundshistorie

I mange år af Talias liv kendte hun kun til vandet. Hun blev født under havets overflade, ikke langt fra Topalis, i varmt klart vand, med blide strømninger og en fantastisk friskhed.
Vandånder blev de kaldt i mange århundreder før Talia kom til, men som verden forstod hvad de egentlig var, blev hele dette forhold forskudt. Ikke at Talia oplevede megen modstand i sin barndom, faktisk var hendes barndom ikke lang før en tung dvale nåede til hendes familie. I 50 år var hun i en dyb dvale, blev fragtet rundt af havet, uden at komme væk hjemmefra. Det var først da hun vågnede, at hun havde glemt den vigtigste lektie. At man ikke nærmede sig overfladen. I sin nysgerrige søgen efter nye ting og ikke mindst eventyr, brød hun havets overflade. Især sømænd nærede et had til dem, forvekslede dem med havets andre beboere, havfolket. Talia har stadig traumatiske minder over en ildmagiker forsøgte at brænde hende af som hun stak hovedet over vandet. I stedet for at tage til overfladen, søgte Talia i stedet dybere ned. Ned til havfolkets dyb, hvor accepten var større, mest blandt de yngre, mindre manipulerede havfolk - inden de voksnes skræk og rædsler nåede under skællet.

Talia kom først for alvor til overfladen for ganske kort tid siden. Havet var blevet for småt, og hendes rejse igennem åen til Azursøen gjorde kun hendes nygerighed stærkere og mere brændende. Hun steg op, selvom fortællingerne om plagernes rasen skar ind til knogle og ben. Men som himlen skar igennem med tunge dråber som fyldte jorden, følte Talia sig pludselig ikke så fremmed i landet mere. Vandet kom også her, på godt og ondt, forskellen var blot mængden.

Familie: Talia forældre har været døde i årtier
Adoptiv søstre - Havfruer
Artsfæller, som blev betragtet som familie - mange af dem bostedet på land døde under tørkeplagen.
Nuværende levested: Nær kysten, eller større vandsamlinger

Andet

Talia er afhængig af vandet. Afholdes hun fra vandet for længe, vil hun blive deprimeret, tørre ud og til sidst dø af længsel.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 4
Kampteknik: 0
Smidighed: 10
Fysisk udholdenhed: 6
Kløgt: 4
Intelligens: 3
Kreativitet: 5
Mental Udholdenhed: 8
Chakra: 10

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat