Proserpina LibitinaProserpina Libitina
Krystalisianer

Retmæssig Neutral
Race: Vampyr
Alder: 26

Status: Aktiv
Godkendt: 16.04.2017
Antal posts: 70
Skaber: Hobbit

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Proserpina Libitina
Kaldet: Serpina, Ina
Køn: Kvinde
Alder: 26
Fødselsdag: 29.09.1993
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Kile
Erhverv: Kilepræstinde - Medlem af kiles orden
Nuværende levested: Hovedstaden
Race: Vampyr
Uddybende om race: Tidligere menneske

Udseende

Højde: 158 cm
Vægt: 48 kg
Hudfarve: Lys, næsten hvid
Hår: Kulsort, fladt og går hende til under lænden
Øjne: Mørkebrune, relativt store og dybe
Kropsbygning: Meget spinkel og tynd, relativt skrøbelig og ikke skabt til hårdt fysisk arbejde - hun har muskler, men ikke særlig trænet.
Særlige kendetegn: Det sorte hår er meget skinnende og nemt at se, hvis det vel og mærket ikke er gemt om bag en hætte. Hun bevæger sig rundt i officielt kile tøj

Serpina tjener dødsguden kile i livet, og bære derfor en hvid maske meget af tiden, med mindre hun ikke er ude og tale dødsgudens ord. Hun bære oftes en sort tætsidende kjole, der fremviser hendes slanke og tynde krop ganske tydeligt. Oftes er hun ligeledes iført en kappe, med mindre der er varmt.
Serpina er petit, med en ringe højde, tynde lemmer og et blødt blidt ansigt, der kan give det omkringliggende en beskyttertrang, eller lysten til at udnytte fordi hendes store øjne og blide ydre lader hende fremstå naiv.

Magi

Magisk evne (1): Dødens skygge:
En evne, som er gået i arv igennem generationer for de specialt udvalgte. Ganske simpelt kan Serpina fornemme dødens tilstedeværelse hos en eller flere personer. Den ligger sig som en skygge over enten dele eller hele kroppen af personen, langsomt opslugende dem på en kvælende maner. Alt efter hvor omklamrende skyggen er, des tættere er døden på sit offer. Oftest er den stærkere i sin sorte farve hvis ofret har opgivet håbet og byder den velkommen. Den giver hende ikke et præcis tidspunkt for hvordan det vil indtræffe, ej heller hvordan, men den indikere at døden har valgt sig et offer - Det er ikke bestemt på forhånd, men des kraftigere en sort masse, des svære vil ofret være at redde. Serpina kan ikke påvirke den, men blot se den.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Styrker: Pligtopfyldende, Lovlydig, Rolig, stærk mentalitet, belæst og intelligent
Svagheder: Absolut ingen form for kampfærdigheder eller evne indenfor våbenbrug. Fysisk underlegen, relativt skrøbeligt fysisk bygget. Dette medføre også at Serpina ville holde sig fra enhver fysisk kamp og knap ville vide hvad hun skulle gøre skulle hun havne der alligevel. Ingen familieforhold overhovedet, hvilket kan gøre hende distanceret overfor naturlige faktum, som tilknytningen man kunne forvente hun ville have til sit fremtidige barn.

Proserpina, et stille og roligt væsen. Hun har aldrig talt meget, hun har altid været den der betragter igennem hele sin opvækst, fulgt reglerne og foretrækker at arbejde i stilhed, fremfor larm. Hun elsker at læse, at lærer, men har intet problem med at være den som lærer fra sig, så længe folk lytter. Alt i alt fremstår hun faktisk ganske naiv, hvilket vil være en forkert antagelse. Hun er skeptisk overfor folks påstande, såvel som teksternes ord. En ting hun altid vil vide sig sikker på, er Kiles kræft og magt - som hun forsøger at forklare sin omverden ikke er noget at frygte eller tage afstand fra, men i stedet tilbede. Kile skældner ikke!
Proserpina er samtidigmed meget pligtopfyldende. Hun sætter sine egne lyster og ønsker til side, for det større formål, men man må tage sig til at synde engang imellem ved at fokusere på sig selv. De enkelte gange holder hun mest af den friske luft, som fylder atmosfæren efter regnens trommen, småfugles kvidren, og stilheden der kort sagt hersker ved gravsteder. Hun taler om sine interesser med stor passion og man betvivler ikke hendes oprigtighed - Mest fordi at Proserpina aldrig lyver. At vokse op et sted med en præstinde der var en omvandrende løgndetektor, afholder man sig fra løgnenes verden.

Baggrundshistorie

Serpina stammer fra en lang slægt af Kilepræster og præstinder, under navnet Libitina, som er kendt for at havde den arvelige evne til at se selve døden - det er selvfølgelig med modifikationer, men dette rygte og deres omtalte evne, har naturligvis sine fordele i de indre kredse. Proserpina er altid behandlet med dybeste respekt i sine voksne ord, men også udsat for hårdt arbejde fra barnsben. Ifølge traditionen er hele deres familie viget udelukkende til Kile, og ingen anden. Deres opgave er at tjene dødsguden igennem hele deres liv, og sørge for at når døden endelig henter dem hjem, har de videregivet deres gener, erfaring og styrke til den næste generation. Proserpina er derfor ikke vokset op med forældre, men lærermestre. Sammen med de andre novicer blev Kiles templer hendes eneste hjem og trykke rammer. De andre novicer var hendes søstre og brødre, og alle præster og præstinder, hendes kerne til voksen omsorg, omend den ved mange var sparsom. Proserpina vidste sig imidertid at være et naturtalent. Hendes evne til at se dødens skygge var veludviklet fra tidlig alder, mens den stille natur kom hende til fordel. Hun var stille, lydig og ivrig efter viden. Siden da har hun været fordybet i bibliotekets mange bøger, alverdens udflugter og var tidligt integreret i at behjælpe præstinderne i deres arbejde med syge og døende mennesker.

Serpina har en ganske fast hverdag, der har været ganske lidt ændret siden hun var blot seks år gammel og hun har aldrig viget fra sin pligt. Pligtopfyldende og stærkt troende - men ikke snæversynet. Hun bøjer ikke hovedet til enhver præst eller præstinde og deres ord, hvis dette ikke taler for hvad Kile forventer af dem. Hun lader retfærdigheden styre sin hverdag, og hun bruger tiden med novicerne oftere, for at lade dem synke dybt og helligt ind i deres tro. Men nye begivenheder melder sig i den unge kvindes liv. Hendes alder er nået et sted, hvor frugtbarheden i hendes bløde krop skal udnyttes. Videregive det næste barn til Kiles midte, inden hendes krop vil visne og stå ved Kiles porte. Tanken er hende ikke generende, ej heller selve agten under selve sermonien - men graviditet står efter to år, stadig ikke for hendes dør - En stærk skam for de gode sunde gener men Kile har en mening. Hendes vilje bestemmer hvem og hvis Serpina skal videreføre de skattede gener til det næste afkom, som den eneste arving af alle Libitina børnene.

Familie: Sine forældre, omend det ikke var et desideret familieforhold de holdte sig. De andre præster og præstinder betragtes som hendes sande familie. Tre brødre og 2 søstre - alle ikke bærer af døds skygge evnen.

Andet

Libitina slægten:
En ældgammel slægt af Kile præster og præstinder. Libitina slægten kan kun bæres videre af afkom som ejer dødens gave, i form af den magiske evne dødens skygge. I øjeblikket er der tre levende slægtninge, i form af Proserpina, hendes fader, samt hendes grankusine.

Præstinde ringen:
En ganske almindelig sølvring med en kulsort ring som hun modtog da hun indgik i præstindernes rækker. Den har ingen magiske evner, men har en høj personlig værdig for Serpina.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Kampteknik: Elendig
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Elendig
Intelligens: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Middel


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat