EzraelEzrael
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Satyr
Alder: 115

Status: Arkiveret
Godkendt: 04.03.2017
Antal posts: 151
Skaber: Zofrost

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Ezrael "Lyntunge" Pileskud
Kaldet: Ezra, Lyntunge
Køn: Mand
Alder: 115
Fødselsdag: 30. juni 1904
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Haldis (Aladrios)
Erhverv: Harold, skjald, digter, poet og det løse
Race: Satyr

Udseende

Højde: 153 cm
Vægt: 52 kg
Ezra er en ung satyr, der, hvis man skulle sammenligne med et menneske, ser ud til at være i starten af tyverne. Derfor er det sæt horn, han til at sidde på hovedet yderst imponerende i størrelsen, men det ligger til hans familie. Ezras horn sidder lidt højt på hans hoved og strækker sig bagud og krøller op i spidserne. De er så lange, at hvis han lægger hovedet langt nok tilbage, rører de han lige under nakken.

Hornene er placeret i en manke af mørkebrunt hår, der en blanding af dreadlocks og fletninger, hvoraf nogle er pyntet med perler af metal, træ og ben.

Fordi han rejser rundt i verden, er han ofte lidt beskidt at se på, hvilket bare får hans meget lyse blå øjne til at stå tydeligt frem i hans ansigt. Under skidtet har han en almindelig solbrændt hvid hudfarve. En gang i mellem er han nybarberet, men for det meste har han et mindre skæg.

På et tidspunkt har han fået lavet en piercing i næsen (det der i vores verden hedder en septum).

Pelsen på hans gedeben er en smule mørkere end håret på hans hoved og hans klove er næsten helt sorte. Pelsen strækker sig op i en spids foran og slutter lige under hans navle. Lige over hans venstre hov er pelsen dog blandet med hvid, da huden under er arret.

Som de fleste andre satyrer har Ezra ikke ret meget tøj på, men han har dog fundet ud af, at de fleste gerne ser, at man har bukser på, så derfor har han et par løse lærredsbukser på, der går ham til anklerne (det skarpe knæk inden benet fortsætter ned til kloven).
På overkroppen har han for det meste ikke noget ud over en kappe, der er bundet om halsen og går ned over hans ryg.

Satyrer er kendt for ikke at ville slås, men Ezra render alligevel rundt med plader og noget der minder om en hjelm. Det er for det meste for pyntens skyld for at give ham et lidt mere fornemt udseende, men det kan også virke som beskyttelse under kamp.

Han har altid en skuldertaske på sig. Heri ligger de ting, han bruger til overlevelse. I bæltet har han en rimeligt stor kniv, der sidder også en mindre kniv gemt under hans ene bukseben, spændt fast med en rem om låret.

Ezra er ikke specielt muskuløs, men er dog rimeligt slank.

Magi

Magisk evne (1): Kopieringsevne. Han kan kopiere andres magiske evner i en kort periode. Alt efter, hvor meget han bruger den og hvor indviklet en evne det er, 10-30 minutter. Han har kun svag kontrol over de evner, han låner. For at låne evnen skal han have fysisk kontakt til den anden, hud mod hud eller pels mod pels eller et mix deraf (altså ikke igennem tøj).
Dygtighed til at kontrollere evne: 4

Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Ezra har tilnavnet ”Lyntunge” af en grund - for det første snakker han som et vandfald, for det andet ryger løgnene ud af ham som skidt fra en spædekalv. Man skulle tro, at han er født til at være digter, for han behøver knap at tænke over det, han skal sige. Det vælter ud med historier, digte og mere eller mindre usande udtalelser og det er næsten umuligt at få ham til at stoppe igen.
Derfor er det næsten umuligt at finde ud af, hvad af det han siger, der er sandt og derfor er der ingen der lærer ham at kende. Hvilket passer ham fint, for han vil gerne holde sin fortid skjult. Ikke fordi der er sket noget grimt, faktisk modsat. Op igennem sin barndom og ungdom indtil et bestemt punkt, var den dræbende kedelig og normal.

Ezra er hverken en ond eller en god person. Den eneste han tænker på, er sig selv. Han sætter ikke sig selv i unødig fare for at hjælpe andre, men hvis han uden den store fare kan hjælpe, gør han det da gerne. Han har skam samvittighed, det er bare ham selv, der kommer i første række. Det kunne ikke falde ham ind at gøre andre ondt.

Lige nu lever han fra dag til dag, men han har en drøm om at komme til at læse om landets historie og kunne viderebringe den viden, som eksisterer rundt om i verden. Igennem sin barndom sugede han alt til sig af hvad livet som satyr i skoven kunne bibringe af lærdom. Han er god til at læse og skrive, men drømmer kun om at blive bedre.


Styrker:
- Intelligens
- Har mindre evner inden for nærkamp
- Kan snakke sig ud af næsten enhver knibe

Svagheder:
- Fysisk lille
- Fysisk svag
- Er alene

Baggrundshistorie

Ezra er vokset op i en familiegruppe af satyrer i skovene. Allerede fra lille af, havde han problemer, fordi hans tilgang til sandheden var mildest talt lemfældig. Efterhånden drømte han bare om at rejse væk og ud i verden for at lære mere og høre flere historier, men manglede modet til at gøre det.

En dag han turede rundt ude i skoven, blev hele verden pludseligt mørk - en trold havde slået ham ud. Da han vågnede igen, var han blevet slæbt til udkanten af skoven og op i en hule i et bjerg. Her ville trolden have ham til at fortælle historier og lave digte for ham, med truslen om, at han ville dø, hvis han ikke stillede trolden tilfreds - dette understreget af, at der var horn fra andre satyrer spredt som pynt rundt om i hulen. Heldigvis for Ezra, var det det, han var bedst til. Så de næste mange måneder boede han, lænket fast til en sten, hos trolden og fortalte historier efter historier. Endeligt som han troede, at han ville løbe tør, fik trolden besøg af en anden trold. Den anden trold lyttede til en historie eller to og blev så misundelig, at den angreb den anden trold. Og mens de sloges, slap Ezra væk. Han løb så langt og så hurtigt på sine svage ben, hvoraf det ene havde et stort sår lige over kloven og det lykkedes ham at slippe helt væk fra troldene.

I stedet for at tage hjem, hvor han vidste, at ingen ville tro ham, når han fortalte sin historie, valgte han at tage ud og opleve verden. Det kunne ikke blive værre end en trold i en hule, vel?
På sin rejse har han lært at forsvare sig selv og har anskaffet sig lidt ejendele. Hvad der ellers har været af eventyr, tjah, det må du spørge ham om. Og så må du selv finde ud af, om du tror ham eller ej!
____________

En dag han havde slået lejr, blev han overfaldet af en ung kvinde ved navn Jocasta. Hun var under mental styring og afleverede ham til en slavehandler. Denne sendte Ezra ud på en lang rejse igennem ørkenen igennem lænker, en rejse han nær aldrig havde overlevet. Jocasta fandt dog frem til ham og fik ham befriet. Efter turen tilbage igennem ørkenen, var de to blevet gode venner og fremover vil man ofte se de to følges ad.

Turen har påvirket Ezra både fysisk og psykisk, men han er på vej tilbage til sit gamle jeg.

Familie: Ezra kommer fra en familiegruppe af satyrer i skovene. Hans forældre og tre søskende skulle gerne være i live endnu, men det er nogle år siden, at han har set nogen af dem.
Nuværende levested: Han er omvandrende

Andet

Ezra spiller tværfløjte og har en god sangstemme, som han sammen med sine historier optræder med.
Samtidigt er han god til at læse og skrive og tilbyder gerne sin hjælp til dem, der har problemer med begge dele.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 4
Kampteknik: 4
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 4
Kløgt: 5
Intelligens: 7
Kreativitet: 8
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 3

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat