Sarafina BlåfjerSarafina Blåfjer
Ridder i Hydraens Brigade

Neutral Ond
Race: Blandingsrace
Alder: 326

Status: Aktiv
Godkendt: 14.06.2016
Antal posts: 166
Skaber: Hobbit

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Sarafina "Bluefeather" Turtegiel
Kaldet: Sara (når hun selv har introduceret det, ellers Sarafina)
Køn: Kvinde
Alder: 326
Fødselsdag: 22. maj 1694
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Zaladin og Nalish’ra.
Erhverv: Mørkets kriger
Nuværende levested: Kzar mora (generelt hvor mørkets hær befinder sig)
Race: Blandingsrace - Skovelver og Bjergelver
Uddybende om race: Elver (halv skovelver, halv bjergelver)

Udseende

Højde: 174 cm
Vægt: 55 kg
Hudfarve: lys
Hårfarve: Mørkebrunt, næsten sort.
Hårstil: Krøllet, trykt, men ellers ganske fint og blødt, trods de mange år i den hårde frostvind. stort set altid sat i en stærk bred fletning som hænger over skulderen, eller ned langs ryggen.
Øjenfarve: Matte brunlige øjne med grålig mørk tone.
Kropsbygning: Almindelig af bygning. Hun er mere robust bygget end en skovelver, men ejer ikke samme porpotioner som en bjergelver.
Hverdagstøj: Skintøj, praktisk, varmt og let at bevæge sig i, så hendes kampfærdigheder ikke hindres. Om tøjet er varmt afhænger mest af hendes geografiske lokation.
Ar, permanente skader, el.lign.: adskillige snitsårsar, hvide afmærkninger fra pilespidser på lår og arme, samt næsten utydelig arvæv fra at havde fået brædt huden på venstre side af hovedet, nær øret. Det var ikke noget slemt brandsår, men huden har taget skade.
Særlige kendetegn: Lange spidse øre og de hårde, nærmest iskolde øjne. Bære to blå fjer sat i håret om bag venstre øre.

Magi

Magisk evne (1): Dyresyn - også kaldet rovdyrblikket. Det gør Sarafina i stand til at se detaljerne i et et synsbillede på en helt anden måde. Hendes blik er skarpt, fokuseret og langtrækkende, som en falks, men vendt fra at se almindeligt i farve, til at se bevægelse. Fordelen ved dette er, at noget nært den mindste bevægelse, vil hun opfange såfremt man er i hendes synsfelt (som strækker sig det længere takket været længdesynet). En ulempe, hvis man står stille, helt og aldeles, vil hun faktisk ikke være i stand til at bedømme hvorvidt der er noget eller ej. Skarphed og fokus virker derfor kun hvis noget bevæger sig. Sarafina kan skifte mellem dyresyn og almindelig syn efter ønske, men kun have dyresyn i en begrænset periode på en samlet tid på én time per dag.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Usynlighed: I en periode, kan Sarafina gøre sig helt igennem usynlig. Hun vil stadig være fysisk til stede, og man vil kunne mærke hende, ved berøring (såfremt man kan finde hende). Evnen kræver koncentration og hvis hun for blot et øjeblik fjerner sin opmærksomhed fra at være usynlig, vil det ophøre. Hun skal derfor hele tiden havde en lille tanke kørende om at holde evnen kørende, selvom hun godt kan gøre andre ting imens.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel
Magisk evne (3): Mørkets kriger kraften - Mørk ild: Kan forme kugler af kulsort ild i hænderne, som kan skydes efter en modstander. Ilden føles kold, når man nærmer sig eller rører ved den, men vil stadig brænde dig som normal ild. Evnen kan også bruges til at sætte ild til brændbare genstande. Ilden lyser ikke op.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Personlighed

Talenter:
- Loyal
- Ærlig
- Smidighed (hvilket kommer til stor hjælp i kamp)
- Lynhurtigt og præcis bueskydning
- Dyresyn
Svagheder:
- meget få sociale evner.
- Relativt humorforladt
- Relativt ligeglad med andre
- præget at stærkt egoisme
- manglende empatiske evne
- Kold og brutal
Interesser:
- Våbentræning
- Kamptræning
- Rigdomme
- Drager
Drømme/ønsker: At stige i rank blandt mørkets tropper og modtage respekt og frygt for hendes dygtighed og brutalitet.
Elsker:
- kamptræning
- Drager
- Rigdomme
- Fysisk aktivitet
Hader:
- Illoyalitet
- løgnere
- Lyset
- Sand
- Uvedkommende berøring
- at vise tegn på fysisk eller psykisk svaghed.
Helhedsindtryk af personlighed:
Sarafina har alle dage været socialt fraværende og uinteresseret i andres kontakt. Hun finder ikke synderlig stor nydelse ved at være sammen med andre folk, som at hygge på kroen med et krus øj, gambling og høj latter. Sarafina er alvorenheden selv, der skyr ingen midler for at nå sit mål til magt. Hun føler ingen empati og er direkte ligeglad med sine medmennesker. Sarafina er derfor også fuldstændig ligeglad med hvilke konsekvenser hendes ærlighed kan bringe hende. Derfor siger hun altid sandheden, selv hvis den skulle såre eller bringe hende i fare. Hun anser nærmest sig selv for værende usårlig på dette punkt, og anser hendes ærlighed som værende direkte til at andre kan forstå deres tåbeligheder, eller i bedre tilfælde, deres talenter. Sarafina's ærlighed er direkte, men har hun svoret sin overordnede stilhed, eller ikke at røbe en eneste detalje, klapper hun i som en østers. Hun vil derfor i stedet for at vare på et spørgsmål, blot se på modparten og forholde sig helt og aldeles mute. Eneste interesser, og nok også de eneste samtale emner hun rent faktisk ville nyde og føre, køre på trænning, rigdomme og drager(som faktisk er noget hun interessere sig for). Hendes manglende sociale evne nævnt, er hun dog ligeglad med at folk tager kontakt, og er ikke direkte afvisende. Vil de snakke, så lad dem, men man ved også altid hvad man får tilbage. Den skinbare sandhed set med hendes matte kolde øjne.

Baggrundshistorie

Barndom:
Sarafina er født i Bjergområderne, kendt som klippeområdet blandt hendes egne, i en kold tid. Vinden var altid stærk og frostbidende i dette land, men folket så ud til at trives. Selv Sarafinas mor, som var mere vandt til de varme skove og bløde gras under sine fødder, tilpassede sig hårdheden blandt klipperne, hvor intet var dem nænsomt. Oftes, var det kun de stærkeste der overlevede.
Sarafina husker ikke tilbage på sin barndom med stor glæde eller sorg. Den var god. Hun så op til sin far, den robuste, stærke mand som var en af klanens krigere. Ikke den stærkeste kriger, men han ejede andre færdigheder. Hvilket også bragte Sarafina i professionel træning i en tidlig alder.
Her fulgte hun med, var lærenem, viljestærk og alvorlig. Intet stoppede hende fra at træne. Ikke mad, vand eller træthed. Hun ville være perfekt. Dette betød også at Sarafina ikke talte med andre. Ikke at hun havde lyst. Hun fandt social samvær kedeligt, for ikke at sige direkte belastende. Ingen syntes at se på hendes ærlighed med gode øjne, og hendes, hvad de kaldte kyniske personlighed, vagte frygt og afstand. Hvorfor tale med folk som ikke ville høre sandheden? Hvorfor havde ondt af folk, hvis skade var deres egen fortjeneste?

Fortid frem til nu:
Sarafina fik lov, efter mange års desperat forsøg fra sine forældre, til endelig at forblive sig selv. Forblive i sin egen træningsboble, hvor hun brugte flere uger og måneder på at bestige de farligste klipper, i den stærkeste kulde, for at teste sin egen styrke.
I mange år levede hun derfor også uvidende omkring hvad krystallandet ellers rummede. Alt hun kendte, var de hårde klipper, den ubarmhjertige vind, og den knurrende lyd af den sovende drage blandt klipperne, som nok var den eneste passion man nogensinde rigtig så lyse i hendes øjne.
Sarafina nærmede blev derfor også 300 år gammel, inden hun søgte andre udfordringer. Den stille klan, som aldrig blandede sig i andres færdigheder, var nu lige pludselig ikke helt alene. Orkerne var kommet i området, og stidighederne voksede. Sarafina der aldrig havde mødt andre end bjergelverne, og nordlandets stammefolk, rejste. Vejen frem, var at komme væk fra denne flække.

Sarafina blev efter et par års omrejsen til egen vinding, mødt af en stor hær. Ikke rettet hende, men derimod hovedstaden. Hæren der efterlod brændende byer, tog tropper ind, og som udviste et større magtspil end hun nogensinde havde set. Det tirrede hende. Brutaliteten var hende ligegyldig, hun skyede i forvejen inden midler for at nå sit mål. Sarafina havnede i frontrækkerne som plyndringer og til sidst den endelige erobring fandt sted. Sarafinas talent anskaffede hende også en højere rank blandt krigerne, som for første gang nogensinde så ud til at foretrække hendes ærlige og ligefremme natur, samtidigmed at hun alligevel gjorde præcis det hun selv ville. Nogle krigere hadede det, andre så muligheder.

Sarafina har set tider komme, og tider gå i mørkets hær. Hun oplevede elementalernes hævn, hvis ødelæggelse kostede mange dyrt. Hun selv blev fandet med sin eskadrilje i en større magtkamp med en vindelementaler. De mange frostbidende år i norden gav der pote. Men de gode dage varede ikke ved. Hvad der foregår i den øvre magt, med mørkets lord bragte sine påvirkninger. Udskiftning der førte til rebeller, som førte til mørkets lords tilbagevendelse, men mørkets æra var forbi. Lyset havde genvundet sine tropper, og påsatte sig igen tronen. For nu.

Det var derfor også med stor interesse, at Sarafina så sig klar til de næste drabelige stød mod den oh så elskede lysets hær, som fremmede kujoner og selvforskyldere. Sarafina ville skære en foragtelig grimasse ved den blotte tanke. Slaget mod dragorn bragte rusen af sejr! Hun mærkede kampgejsten, samt hvordan hendes ivren og dygtighed lod hende stige i graderne på ny. Angrebet på hovedstaden. Her måtte de lide et knæk. Kampgejstren, rusen efter allerede en sejr, endte i tragedie og nederlag. Sarafina så ud til at være ugeneret af dette nederlag - løgn. Det gnavede. hendes chancer for forfremmelse nærmede sig ikke, men der var en plan. Dæmonernes rige var næste stop. Snart. Snart ville hendes chancer blomstre op på ny.

Værste minde: Hvert nederlag. Hvert fejltrin. det gør hende bitter at tænke på hver eneste af dem, uanset hvilket omfang fejlen eller nederlaget har været i.
Bedste minde: Da hun skar og udformede sin første langbue, og benyttede selv samme til at nedslagte sit første byttedyr.
Barndomshjem: Klipperne, nær Nordkrystallandet

Familie: Fader: Ronan Turtegiel - Bjergelver - 1002 år
Moder: Sarabi Turtegiel - Skovelver - 768 år

AndetDrage
Navn: Naila
Køn: Hunkøn
Temperament: Hidsigt krapyl der foretrækker at grilstrege sine opvartere og helst bare gløde ud af munden konstant. Hun er reserveret, snobbet og ikke interesseret i kontakt. Hun har en tolerance for Sarafina, da denne er meget kontant og ikke godtager at Naila gør hvad der passer hende. Naila respektere hende og har en mindre frygt for den hårde elver, der på intet tidspunkt har udvist frygt for det store dyr.
Udseende: Meget slank og elegant, med store hvide horn, og to par mindre i siden af hovedet. Sort i farven, med mørkerød (blodrød) bug og vingeskin. Giftgrønne øjne

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Kampteknik: Fantastisk
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Over middel
Intelligens: Middel
Kreativitet: Elendig
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel

Let it all burn down around us • Let the cruel consume the just
Let the sin we swim in drown us • Let the world shatter into dust
Nothing else matters • Only Us

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat