Ronja Mildwalker

Krystalisianer

Status: Arkiveret

Godkendt: 20.12.2015

Antal posts: 56

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Ronja Mildwalker
Kaldet: Ronja
Køn: Kvinde
Alder: 17
Fødselsdag: 05. Februar
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Smedana og Phoebe
Erhverv: Pilefletter
Nuværende levested: Amazonitskovene - Amazonitskovene - Hos sumpkentauerne
Race: Kentaur

Udseende

Højde: 213 cm
Vægt: 326 kg
Hudfarve: Meget lys med fregner ud over kroppen. Hendes heste underkrop er orange rødligt som håret med brunlige pletter rundt omkring (ligesom fregnerne)
Hårfarve: Orangerød
Hårstil: går til starten af starten af hesteryggen med store bløde slangekrøller.
Øjenfarve: Mosegrønne
Kropsbygning: Spinkel, selvom der er tydelige muskler i hestedelen. Hun er rimelig almindelig af bygning men hældende til at være meget tynd.
Hverdagstøj: Det er begrænset hvad der bliver benyttet af tøj. Ronja dækker kun det øverste af sin overkrop med skintøj
Ar, permanente skader, el.lign.:
Særlige kendetegn: Det meget ildfarvede hår, som er nemt at genkende. Store blide øjne.

Magi

Magisk evne (1): Vandmagi: Ronja kan løfte, forme og bevæge vand efter ønske, moderat alt efter hvad konsistenens er af vand. Det betyder at hun kan bruge sumpvandet, selvom det er blandet med jord, men dette bliver svære. Hun kan hive vandet ud af vandige steder og bruge det rene vand i stedet. Ronjas evne gør hende i stand til at svømme nemmere og trække vejret under vand.
Denne evne gør hende ikke i stand til at fremmane vand ud af ingenting, ej heller fra luften selvom den er fugtig.
Ronja kan ikke gøre vandet varmere eller koldere, hvilket betyder at hun ikke kan få det til at fordampe eller blive til is.
Ronja er endnu ikke fuldt ud trænet i denne evne, selvom hun har trænet. Hun mangler meget erfaring endnu for at udforske evnens potentialer.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Magisk evne (2): -
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Talenter: Humoristisk, godhjertet, venlig, hurtig, glad og smilende, at udsmykke sig på alsens kreative måder, løbe i terræn
Svagheder: Naiv, Ikke voldsomt pligtopfyldende, fjollet, manglende fornemmelse for verdens opsætning, Ingen boglig viden
Interesser: Pileflet, udforske og snakke
Drømme/ønsker: At se krystallandet
Elsker: Pileflet, terrænløb, naturen, sin klan, blomster, smykker, regnbuer
Hader: At blive undertrykt. At få at vide hun ikke må ting (dvs regler i al almindelighed). Mørke, myg og edderkopper (kryb generelt).
Helhedsindtryk af personlighed:
Ronja er en varmhjertet energisk pige som har svært ved at sidde stille. Generelt er stammen begyndt at overveje hvorvidt pigebarnet har koncentrations problemer af en eller anden art, sådan som hun hele tiden forsvinder væk fra pligter og gøremål. Hun er et uskyldigt individ som er blevet værnet fra ondskab og farlige omgivelser. Dette giver hende et alt for naivt syn på verden udenfor, men når hun ikke har set andet end stammes område, og små dele af den mørkere del af skoven, kan hun heller ikke være andet. Alt hun ved er at kvinderne styre klanen, at hun intet behøver lave, efter hendes egen mening selvfølgelig, og mænd er der for at varte dem op. Ikke sagt at Ronja har noget imod dem. Det er bare sådan det nu engang er. Mest af alt lever Ronja på en lyserød sky med blomster på hver eng. Livet er jo en fantastisk smuk ting, som bare kun kan elskes. Fornuften ser ikke ud til helt at havde ramt den unge kentauer endnu.

Baggrundshistorie

Barndom:
Ronja er lidt født ind i en tryg boble i udkanten af verden, som hun selv ser det. Hun har aldrig manglet noget, og blev skattet højt hos sin kære moder. Faren var da heller ikke blind for at holde ekstra øje med sin rødhårede lille datter, som imponerende nok lignede ham mere end sin mor. Hun besad det samme varmhjertede sind og nysgerrige store øjne. For ikke at tale om det røde hår og den brunrøde farve. Derudover var den lille kentaurpige som de andre kvinder. Hun opvoksede blandt kvinderne, fik kvindernes idialer og så aldrig rigtig noget til sine to storebrødre eller faderen som mest af alt blot arbejdede. Ronja skulle ikke begive sig med de lavere rangene, specielt ikke som hendes moder var af højere stand og havde store forventninger for sin datter.
Ronjas barndom bestod mest af at lærer pileflet i stor stil. For ikke at tale om de utal af timer hun brugte på at kigge på farverige smykker og krystaller. Hun blev beskyttet for omverden om udviklede personlighed derefter
Fortid frem til nu:
Ikke meget har ændret sig fra barndomens varme. Hun voksede med en magisk evne, som gav hende mere tid en smule væk fra alle hytterne. Vandets magi flød blidt i hendes øre og skabte trangen til at stikke af. Hun gled ud om problemer som vandet i floderne, var utæmmelig og brød tit reglerne. Hun ønskede mere end at sidde stille og opføre sig pænt til den dag hun skulle føre det kvindelige gen videre. Ikke at hun blev brugt som rugemaskine af nogen art, men hun vidste at det ville være en del af at blive voksen. At blive voksen var i hvert fald ikke højt på hendes liste!
Som lyset så småt vendte tilbage til den dunkle og mørkebefæstede skov, sneg Ronja sig oftere og oftere væk fra klanens tryghed og ud i skoven. Det var et lille step, men for denne kentauer var det en helt ny verden der mødte hendes store blide øjne.
Værste minde: En udflugt som førte til at hun blev jagtet gennem skoven af ulve. Heldigvis var hun hurtigere end dem, men det har for evigt gjort hende skrækslagende for disse væsner.
Bedste minde: Da hun første gang ved hjælp af det sparsomme sollys fik formet en regnbue ved hjælp af sin vandmagi. Hun brugte timer på at holde vandet helt rigtigt for at nyde synet.
Barndomshjem: Mørkeskoven (Amazonitskovene) - Hos sumpkentauerne

Familie: Forældre samt 2 storebrødre

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Under middel
Fysisk udholdenhed: Fantastisk
Kløgt: Middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Under middel
Chakra: Middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 1