BumiBumi
Omrejsende Kok

Neutral God
Race: Speciel race
Alder: 32

Status: Aktiv
Godkendt: 30.09.2015
Antal posts: 87
Skaber: Hobbit

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Bumiadoc Curlbairn
Kaldet: Bumi
Køn: Mand
Alder: 32
Fødselsdag: 15. Juli 1987
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Laurana
Erhverv: Omrejsende Kok
Race: Speciel race
Uddybende om race: En Hobbit - En hobbit afspejler sig rimelig meget i menneskeracen, rent udseendsmæssit. Højdemæssigt går de et normalt menneske til lidt over hoften, deres øre har en lidt kluntet og grov lighed med elvernes (dog knap så spidse) og deres fødder er tykhudede og store, der drager store ligheder til et par gode tykke sko! Selvfølgelig med undtagelse af håret ovenpå. Det er ikke videre farlige, store eller mægtige væsner - og der betvivles ligeledes om deres intelligens strækker sit synderligt langt. De er meget traditionstro og har en forkærlighed for alt der vokser og gror, for ikke at tale om mad og pibeurt.

Udseende

Højde: 123 cm
Vægt: 52 kg
Hudfarve: Lys
Hårfarve: Brunt
Hårstil: Krøllet og pjusket.
Øjenfarve: Grønbrune
Kropsbygning: Normal, dog med en lille bold på maven. Man elsker jo mad
Hverdagstøj: Gerne grønne og blå farver. stumpbukser som stopper lidt over anklen, og ellers ganske normal skjorte og frakke. Bumi har desuden også en del hjemmestrikkede halsterklæder i alsens farver han har med sig
Ar, permanente skader, el.lign.: ingen
Særlige kendetegn: Bumi går almindelige mennesker til lidt over hoften. Ikke meget forskelligt fra en dværg - blot uden skæg. Store småspidse øre (dog knap så spidse som elverøre!). Store og robuste fødder

Magi

Magisk evne (1): Nattesyn - Som en kat, ser han ting tydeligt i nattens timer, uden at være blændet for at orientere sig som mange andre levende væsner. Eneste forskel er, at på grund af solens manglende stråler, er alt sort og hvidt, men derudover lige så tydeligt som i dagtimerne for ham. Denne evne har han havde siden han blev født og er passiv. Hans forhold til den svinger fra godt til dårligt. Bumi er ikke mindre mørkerad af at kunne se alt hvad der foregår. Tvært imod. Med mørket følger der farlige væsner som sniger sig omkring! Og han kan se dem!!!!
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Talenter:
- Madlavning
- Øldrikning
- Synge
- varmhjertet
- Lille (fordele og ulemper!)
- Flygte i en helvedes fart
- Kan spille lute og Duduk pænt godt
Svagheder:
- Irationel frygt for det ukendte (med mindre det omhandler mad)
- Naiv
- Klodset
- Langsom (korte ben!)
- Bliver ubeskrivelig nemt forskrækket!
- Lille (fordele og ulemper!)
- manglende evne til skægvækst
- Måske lidt for glad for alkohol
- Får røde øre når han skal fortælle sit navn.
- Mørkerad
- Hunderæd for trolde og Orker
- Rødmer let og bliver dermed nervøs som føre til at han falder over sine egne ord
Interesser: Madlavning, Krosange og generelt at besøge kroer. Lærer om de forskellige kultures madlavning.
Drømme/ønsker: At blive krystallandets bedste kok
Elsker:
- Mad!
- Pibetobak
- Øl
- Fuglesang
- Stikkede halsterklæder
- Musik
Hader/bange for:
- Brændt mad!
- Lyde i mørket
- At blive forskrækket (og det sker ofte!)
- At sidde på en hest (Der er ekstremt lang ned!)
- At blive jagtet
- Sit navn (ikke desideret had, men stærk pinlighed)
Helhedsindtryk af personlighed:
Bumi er ikke meget anderledes fra sine andre racemedlemmer. Han er madglad, munter og ikke mindst udstyret med en formidabel humor. Han elsker at tilbringe tid i sjov og spas (så længe det ikke er synderlig farligt), og har en stor forkærlighed for at afprøve nyt madrelateret - og øl og pibeurts mæssig, for ikke at glemme!
Generelt er han en hyggelig og varmhjertet fyr som til trods for sin frygt for det fremmede, er naiv og godtroende så snart et snært at venlighed bliver ham vist. Han tænker ikke i skjulte hensigter, og søger ofte en beskyttelse i andre væsner - når han er færdig med at ryste skrækken af sig.
Hans største kærlighed ligger i mad, og det sted han er professionel og ikke til at knække. Han er dybt koncentreret i sin læren og viser en udholdenhed og interesse, som intet andet kan fange ham i. Det er et specielt syn og man kan blive helt varm om hjertet når man ser den lille fyr kæmpe som besat for at få lavet verdens bedste aftensmad eller lærer alt om denne nye rodfrugt han aldrig før har været i besiddelse af.
Når det er sagt, er Bumi langt fra modig! Ikke engang det der ligner. Kan han komme til det, trækker han halen mellem benene og løber så hurtigt som hans fødder kan bære ham. Hans ringe størrelse gør ham paranoid overfor større væsner, og har tildelt ham en ekstrem frygt for orker og trolde især. Man kan sammenligne ham lidt med en kanin. Han stopper fuldstændig op ved en fremmed lyd, bliver let forskrækket, og du kan ikke se ham for bare fodsåler når først noget er efter ham!

Baggrundshistorie

Barndom:
Bumi er født ind i et liv fyldt med livglæde og naturelskere. Ikke så mærkeligt taget i betragtning af det mindre landområde der var fyldt med store som små hobbitter. Hobbitter, en race som sjældent blev anset for det store - og gav heller aldrig grund til det. De levede gerne i fred for omverdenen og interesserede sig ikke voldsomt for de andre omkring sig, og havde gjort sådan de sidste tusind år. Ikke sagt at de er fjendtlig stillet! Døren står altid åben for en træt rejsende og historier flyder som honning ved det varme ildsted i de sene aftenstimer. Fokus lå hovedsageligt på deres marker, bakker af grønt og ikke mindst kunsten i at drikke øl og ryge den bedste bladtobak som kan findes i hele landet - hvis de selv skal sige det.
Hvilke ulemper kunne det bringe med sit at være en glad og hoppende hobbit i dette område? En beskyttende bobel af uvished og varme. Ulempen lå i at alt andet var stort og farligt hvis man gik forbi Bækkebroen ved Tulipfloden. Ind i menneskenes verden af mærkelig og skræmmende opførsel. Bumi var ikke ældre end en ung knøs på de ti da han første gang tog på eventyr over denne grænse. Ud og se hvad disse væsner var for nogen. Deres vaner og deres styrker indenfor ikke mindst mad. Mad lå altid i interesse, men ingen undren, da det altid har været en vigtig del af hobbitternes kultur i deres mindre isolerede land. Men synet bragte ikke gode minder. Ikke dem alle. De var store, puffende og faretruende. Med sin ringe størrelse, og ikke mindst manglende kendskab til krig og ufred, var Bumi skræmt til knoglernes inderste. Til en venlig sjæl viste sig. En stor kvinde, som i forvejen havde ekstra på sidebenene i forhold til menneskers normale størrelse, fik krøltoppen af den nedtrampede gade og hen til en middelstor børneflok (4 børn var en lille håndfuld, i forhold til Bumis egne 6 søstre). Her fik han første smag på menneskenes mad og drikke. og den største skideballe nogensinde da han kom hjem til sine forældre, som nærede skræk for at han var druknet i floden! Floden var efterhånden den største trussel som lå mod dem, i deres uvidenhed.
Fortid frem til nu:
Bumi voksede op med at en ordentlig Hobbit blev hjemme og var med til at bygge op om deres hjem. Kun blive der i boblen. Men tanken om alt det ukendte som han endnu manglede at lærer. Her var ikke tanke på dragekamp og rigdomme! Nej - Bumi ønskede at vende tilbage til denne madrigdom som endnu var uopdaget! Nye krydderier, andre grønsager og kød det slet ikke kendte til på disse kanter. Hvordan kunne de sidde herhjemme og dvæle ved deres traditioner og skikke, uden at se sig om?
Bumi var ikke spor rebelsk af en Hobbit, men hans forældre var overbevist om at han havde taget en ulydighedseliksir, da hen bekendtgjorde at han rejse, i en voksen alder af 24 år. Stadig ung og med unodige tanker!
Men rebelskheden havde været langt værre. Hobbitter født med menneskesind og trang til eventyr og påstyr - Uhørt! Og Bumi, så langt fra en påstyr og eventyrsøgende hobbit, blev nu sat i den kategori, med sin pakkede taske og forråd af mad til rejse, begav sig over bækkebroen igen, for at vende tilbage med gode ting til sit folk og deres udvikling. I hvert fald på madområdet.
Værste minde: Da han næsten blev trampet ned og var skræmt fra vid og sans i menneskenes by udenfor hans hjem. Grænser næsten op til dengang hans for alt i verden ønskede sit nattesyn ville stoppe for evigt! - At se en knurrende ulv i mørket med lysene øjne når man er på nattevandring, bringer stadig kuldegysningerne ned af ryggen på ham
Bedste minde: Hans 22 års fødselsdag hvor kropigen Lily gav ham et kys på kinden - Bumi var overbevist om at han aldrig nogensinde ville stoppe med at rødme eller smile fjoget igen!
Barndomshjem: Medanien - Over bækkebroen, et mindre markområde med glade og varme farver jo tættere man kommer på

Familie: Fader: Hermich Curlbairn
Moder: Rosalinda Curlbairn
Søstre: 6 stks.. Alle ældre end Bumi

Nuværende levested: Omrejsende

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 3
Kampteknik: 0
Smidighed: 4
Fysisk udholdenhed: 6
Kløgt: 0
Intelligens: 5
Kreativitet: 7
Mental Udholdenhed: 2
Chakra: 2

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat