Kasey CoinínKasey Coinín
Medlem af Ulveflokken

Retmæssig Neutral
Race: Varulv
Alder: 28

Status: Aktiv
Godkendt: 05.09.2015
Antal posts: 110
Skaber: Helli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Kasey Coinín
Kaldet: -
Køn: Kvinde
Alder: 28
Fødselsdag: 9.1.1992
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Intettroende
Erhverv: Tildels jæger
Nuværende levested: Medanien
Race: Varulv
Uddybende om race: Menneske

Udseende

Højde: 176 cm
Vægt: 62 kg
Hun har krøllet, brunt hår til skuldrene og brune øjne. Hun har normalt lidt farve i huden fordi hun er så meget udenfor. Hun går normalt i dyreskind eller hvad hun ellers kan lave ud af ting fra naturen. Hun har ar rundt omkring på kroppen, men ikke noget man normalt lægger mærke til.
Faceclaim: Ellie Kendrick

Magi

Magisk evne (1): Kan skjule sin lugt og lyd.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Telepati
Kasey besidder en specialiseret form for telepati. Hun er i stand til at påtvinge dyr tankegang til sin vilje, berolige eller opildne dem eller få dem til at udføre hendes kommandoer. Effekten aftager dog relativt hurtigt når hun ikke har øjenkontakt med dyret, og hurtigere endnu jo mere afstand der er i mellem dem. Hun kan heller ikke give dyret befalinger der er mere komplekse end dets hjerne kan rumme. Eksempelvis ville hun sagtens kunne få en ravn til at stjæle en nøgle for sig, men ikke en høne.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Personlighed

Kasey kan virke som en meget kold person når man først møder hende, fordi hun ikke stoler på fremmede mennesker, og vil sjældent hjælpe andre, med mindre det har relation til hende eller nogen hun kender. Dette betyder dog ikke at hun ikke er omsorgsfuld, da hun bekymrer sig meget om dem der er tæt på hende. Hun viser ikke særlig meget sine egne følelser, selv omkring sin bror. Fordi hun er vant til naturen har hun et meget anstrengt forhold til byer, og er derfor generelt ikke glad for at være i byer eller i nærheden af store mængder af mennesker som hun ikke kender. Til trods for det, er hun god til at holde hovedet koldt i pressede situationer fordi hun ofte har skulle redde Fayne ud af situationer. Selvom det ikke virker som om det, kan hun være utrolig stædig, dog er hendes svage punkt hendes bror, og hun giver ofte efter for hans ønsker.
Stærke sider: Hun er god til at holde hovedet koldt i pressede situationer, hun er en god jæger og hun er god til at tage ansvar.
Svage sider: Fayne, meget mistroisk og hun er ikke glad for mange fremmede på en gang

Baggrundshistorie

Det var en kold vinternat, da Kasey kom til verdenen, og det var på ingen måde en varm velkomst. Hendes mor, Lyall, var blevet gravid med et menneske udenfor deres varulveflok, hvilket ikke blev set så venligt på. Selvom de andre varulve ikke var trygge ved Kasey, fordi hun virkede som en outsider, blev hun stadig bidt ligesom alle andre børn i flokken, da hun var omkring 6 måneder. Da hun blev ældre kunne man tydeligt se at hun tog efter sin far med sit udseende, men da hun rundede de 6 år, begyndte hendes første magiske evne at vise sig. Hendes lyd og lugt begyndte at formindske sig, så mange gange lagde de andre varulve ikke mærke til at hun var i nærheden før hun sagde noget. Dette var et rimelig stort problem, da magi var ikke specielt udbredt i flokken, og derfor så de andre varulve hende som en trussel og noget ualmindeligt. Dette sammen med at hendes bror, Fayne, blev født og hendes mor døde, kastede hende ind i et par år med utryghed. Hun blev tit efterladt alene, især med Fayne efter han kunne klare sig selv. Da hun blev ældre, blev hun endelig slæbt med ud for at jage sammen med nogle af de ældre varulve, da de indså at hendes usædvanlige evne ville være effektive mod dyr, så de var nemmere at fælde. Det var også i denne periode, at hun langsomt begyndte at opdage sin anden evne. Selvom ingen sagde noget til hende til at starte med, kunne hun altid høre i krogene hvordan de hviskede om det, og at de altid kiggede bange på hende. Til trods for at de fleste var bange for hende, begyndte deres alfahan at tage en interesse i hende. I starten fik hun bare mere opmærksomhed fra alfaen, men der gik ikke lang tid, før det blev gjort klart hvad han ville, og Kasey var ikke vild med ideen om at blive hans mage, fordi hun ikke ligefrem var glad for flokkens politik og den måde de behandlede hendes bror på. Til sidst blev det for meget, og hun forlod flokken sammen med Fayne.
Barndomshjem: Mørkets Skov


Familie: Mor – Lyall, afdød
Far – Radulf, uvis
Lillebror - Fayne

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Kampteknik: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Over middel
Intelligens: Under middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Under middel


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat