Rain FionntanRain Fionntan
Krystalisianer

Retmæssig Neutral
Race: Minotaur
Alder: 38

Status: Arkiveret
Godkendt: 20.09.2014
Antal posts: 48
Skaber: Hobbit

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Rain Fionntan
Kaldet: Rain
Køn: Kvinde
Alder: 38
Fødselsdag: 22. Juli 1977 (opdateret 04.08.15)
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Aladrios
Erhverv: Healer og druide
Nuværende levested: Rubinien
Race: Minotaur

Udseende

Højde: 220 cm
Vægt: 129 kg
Hudfarve: Brunlig (skyldes hendes pels, som er brun, med hvide områder ved arme og ben)
Hårfarve: Mørkebrun
Hårstil: skulderlangt og let busket med forskellige længder i
Øjenfarve: Nøddebrune
Kropsbygning: Kraftig bygget af ren natur, men relativ lille i forhold til mange andre minotaurer. Hun er på højde med gennemsnittet, men hendes vægt er ikke i den store ende.
Hverdagstøj: langt nedredel, som er relativ nem at bevæge sig rundt i. korsætlignende overdel, som ikke strammer voldsomt meget ind, men giver hende alligevel mere form. Hun har små taskebælter og himstragimser til at hænge rundtomkring. hun bære få smykker, men de er meget bekendte med Midos klanens måde at lave smykker på. rimelig ru af udseende.
Ar, permanente skader, el.lign.: intet endnu
Særlige kendetegn: Hun har naturligvis et mere koligningen ansigt, klove og mere muskulatur end andre kvindelige karaktere. Dertil to lidt lange horn i panden, to plyssede ører og en kohale.

Magi

Magisk evne (1): Healing . Rain er født med den healende evne hun besider. Hun har alle dage kunne bruge den, men har med meget hårdt arbejde og slid fået trænet den op til værende den stærkeste evne hun har. Det kræver naturligvis meget energi fra hende at heale størrer skader, som brækkede knogler og skader i de indre organer. Alt efter størrelsen naturligvis. Hun kan som regel fortsætte i gennemsnit 5 til 7 timer om dagen med healing, og er derefter udkørt. Hun kan heale andre såvel som sig selv.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Lys magi. Denne evne behøver vel ikke megen præsentation. Hun er i stand til at lave lysbolde, oplyse størrer områder og bruge evnen til at udvinde varme. Ikke overdreven varme, men en behagelig lun varme. Hun kan bruge evnen som angreb, men da Rain generelt er af de fredelige typer, sker det sjældent. Hun kan lave enkelte trykbølger og hendes lyskugler kan bruges som modangreb.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter:
- Talens gave og sin intelligens
- Healingsevnen
- næstekærlighed
- Styrke
- benytte dolke
- Rolig
- Lave eliksirer
Svagheder:
- hendes smidighed
- Folk har en tendens til at være bange for hende, da hun er minotauer. Kan havde sine fordele, men Rain ønsker ikke at fremstå farlig.
- Sin klan og familie
- Bliver forvekslet med at være et dyr i nogle områder
- Ritualler og forventninger hjemme fra klanen. Sætter en stor stopper for mange ting, da der er forventninger til hende, men også specielle normer for kvinderne i flokken.
Interesser:
Rain har en del interesser efterhånden. Hun er meget interesseret i planter, specielt dem hun kan bruge til sine eliksirer. Dertil er hun generelt bare meget glad for naturen og udforske.
At snakke med folk og sociallisere
fred og ro - hun meditere en del og selvom hun holder meget af at tale med folk, kan hun godt isolere sig i flere uger.
Drømme/ønsker:
At det mørke og lyse ville holde op med at angribe og konkurrer hele tiden. Rain tror inderligt at den eneste måde der kan komme fred på, er at ingen af parterne har magt.
Elsker:
- Livet generelt
- Naturen
- sit healingsjob
- Meditation
- Sin familie og klan
Hader:
- Deskrimination
- Ondskab - nok er hun tilhænger af fred, men hun bryder sig mindre om at mørket har magten
- Nogen af klanens regler som eksempelvis at hun byrde havde været gift for flere årtier siden.
- At være indespærret
- Slavehandlere
Helhedsindtryk af personlighed:
Rain er en rolig sjæl, til trods for opvækst og race. Hun har fokuseret mere på at sidde i naturen og passe sig selv som barn, hvilket har gjort hende til dette rolige væsen der nyder fred og ro. Hun er varmhjertet, venlig og utrolig begavet. Hun holder umådelig meget af at lærer nye ting og udfordre sig selv, så hun kan finde frem til nye ting hvad angår eliksirer og hendes healingsevner sættes også tit på prøve. Derudover snakker hun gerne meget med folk og er god til at lytter og give råd. Hvad der er med Rain, som mange ikke opdager, er at hun skjuler sig selv utrolig godt. Der er alt det som nærmest kan spottes ved første samtale, men alt dybere inde i hende, er så skjult at man næsten skulle tro at det ikke var der. Hun bærer på hemmeligheder, sorg og stor smerte. Hun har prøvet meget i sit liv, og at være født ind i en kamp mellem to klaner har ikke gjort det nemmere. Hun giver aldrig meget ud af sig selv eller hendes egne problemer. Hun er af den overbevisning at det er en større glæde og ærer at hjælpe andre, end at hjælpe sig selv. sætte andre først som man mere kalder det. Dette gør så også at hun ikke fokusere på sig selv, hvilket kan

Baggrundshistorie

Barndom: Rain er født og opvokset i Midos klanen. Hun har set sine mængder af krig og vold i denne klan som stadig insistere på at bekæmpe Tidos klanen. Men ikke kun krig har fyldt hendes barndom. Tvært imod. Det var faktisk sjældent hun oplevede noget direkte. Mere var hendes barndom lykkelig, fyldt med liv og bare generelt glad. Rain havde alle dage været et glad og livligt barn. Men som hun blev ældre, faldte der er større ro og indre fred over hende. Det eneste der for alvor bragte hende ud af balance, var da hendes lillebror døde under et angreb. Han var blot 13 år gammel, og Rain er ikke helt kommet sig over det endnu, selvom det er mange år siden. Tritos, hendes storebror, siger at der er nogen der falder, og nogen der overlever. Jo før man lærer den kendsgerning at kende og lærer at leve med den, jo nemmere bliver det. Rain har langt fra accepteret den endnu, og er en af de få der går ind for fred mellem alle parter.
Fortid frem til nu: Rain blev glidende voksen og begynde at danne sig en nysgerrighed for resten af verden. Også at se mere end sårede Minotaurer dag ud og dag ind, som hun skulle heale sammen. Besøge syge og være i lærer hos klanens medicinmand. Det tog alt sammen hårdt på hendes kræfter, men hun ville vide mere. Hun ville ud og se hvad verden gemte på. Dette faldt ikke i god jord hos familien, som havde planlagt at deres datter skulle giftes med en stor krigshelt og stærk minotaurer som ville give hende et godt hjem og trygge rammer.
Derfor var det ikke helt med samtykke at Rain gik afsted en tidlig morgen, af de lange stier og lå byen bag sig i en rum tid. Faktisk var hun væk i to år, før hun kom tilbage til Rubinien. I den periode mødte hun en urtesamler og lærte om naturens mange egenskaber, og mange der endnu var uopdaget. Hun så ting og steder, der både gjorde hende glad og frustreret. Hun så ødelæggelse, såvel som stor glæde, og hjælp til hvor hun kunne.
Men nok skulle være nok. Rain havde forpligtelser og familie derhjemme, så den unge minotaurer vente snuden hjemad, til et område der næsten lige havde taget endnu et slag fra modklanen. Rain var nu 25 år gammel, og stadig ugift. Og ikke nok med de insisterede hun på, stadig at tage ud på udflugter og bringe forskellige urter med sig hjem. Familien forstod hende ikke, men accepterede dette. I det mindste var deres yngste på vej ind i et godt ægteskab. Det lettede lidt på Rains situation.
I dag er hun som før. Hun strejfer stadig rundt i Krystallandet, men holder lange pauser hjemme i klanen, hvor hun hjælper med at heale og generelt hjælpe til. Hun er kendt nogle steder i landet, hvor der er større naturområder hvor der er mulighed for at samle urter, og andre steder er hun et lige så særsyn som alle andre minotaurer.
Værste minde: da modklanen, Tidros, en tidlig morgen angreb Midos klanen. Rains hjem blev stormet, samt mange andre beboelser. Mændende tog naturligvis ud i krig og der var krig og kaos overalt omkring folkene. Nok var det sket før, og ville uden tvivl kom til at se igen. Men den tidlige morgen var sidste gang hun så sin lillebror i live.
Bedste minde: Det er et ganske normalt barneminde, men noget af det lykkeligste som Rain har. Hun var blot 7 år gammel. Hendes storebror 11, lillesøster 5 og den mindste var knap 2. De legede alle rundt udenfor huset til de ikke kunne løbe eller lege mere, og lå sig i en stor bunke grinende, trætte og bare glade og lykkelige. Det er den tid som Rain sætter allermest pris på og skatter højest i sit hjerte. Derfor er disse minder også hendes bedste og lykkeligste.
Barndomshjem: Rubinien i Midos klanen

Familie:
Magius (Far - Død)
Dagma (Mor - levende)
Tritos (storebror - levende)
Ranja (lillesøster - Levende)
Miggu (lillebror - død)

flere niecer og nevøer.

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Kampteknik: Middel
Smidighed: Under middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Elendig
Intelligens: Fantastisk
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Fantastisk
Chakra: Over middel

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat