AzraAzra
Krystalisianer

Kaotisk Neutral
Race: Trold
Alder: 25

Status: Aktiv
Godkendt: 24.02.2014
Antal posts: 89
Skaber: Hobbit

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Azra Yeree
Kaldet: Azra
Køn: Kvinde
Alder: 25
Fødselsdag: 25. August 1996 (opdateret 04.08.15)
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Aladrios
Erhverv: strejfer/arbejdsløs
Race: Trold

Udseende

Højde: 215 cm
Vægt: 117 kg
Hudfarve: Guldlig farve, med mørkere pletter som ligner skæld lidt, men er en del af hendes normale hud (prikkerne er ikke anderledes i konsistens), hendes hud er dog meget tyg og har lidt samme konsistens som læder.
Hårfarve: Mørkerødt
Hårstil: Ustyrligt, filtret og ikke ligefrem blødt. Hun har det som regel sat op i en busket og utilregnelig hestehale, udover pandehåret og enkelte totter rundt omkring, som sidder løst.
Øjenfarve: Gule, store runde gule øjne.
Kropsbygning: Hun er tynd af en trold at være, men hun er kraftig bygget, med stærke knogler og muskler, selvom hun ikke ser ud af meget for det blotte øje.
Hverdagstøj: laset og hullet tøj for det meste. Hun får ikke ligefrem nyt tøj tit, men det hun har, består af en let hullet kjole, og en lille overtrøje i brun læder, som engang har tilhørt et menneske. Hvilket også kan ses, da den er alt for kort og dens hat slet ikke passer hende. Hun har beskyttende læderstykker på sine underarme og noget der kunne ligne sko.
Ar, permanente skader, el.lign.: Mangler lidt af sit venstre øre. Stykket blev bidt af, af en af de andre troldunger, da hun var 5 år gammel og et stykke af det andet, som blev revet af, da hun sad fast i en gren.
Særlige kendetegn: Hun er meget højere end et normalt menneske, den gullige kropsfarve, den søde lille hale, store øre, gulbrune øjne og så selvfølgelig den spidse tand, som altid hænger udenfor hendes mund. Hun har perioder hvor hun heller ikke ligefrem lugter særlig henrivende. Men som regel ikke noget man bemærker inde i skoven alligevel.
Race: Trold (kvart ork)

Magi

Magisk evne (1): Mørk magi. Azra kan lave mindre eksplosioner og trykbølger med sin magi, og bruge den som en angrebsmetode, selvom den sagtens kunne være kraftigere. Noget der kan blive bedre ved træning. Denne evne gør også at hun kan se i mørke. Hun kan også mørklægge et mindre område, men dette fungere bedst jo mørkere omgivelsen naturligvis er. Det vil sige at evnen fungerer bedst om natten eller aftenen. Azra har ikke noget imod sin evne, men er heller ikke overdrevet forelsket i den. Hun finder den praktisk og er specielt glad for at kunne se i mørke. Azra benytter den når hun føler behovet og er ikke bange for den, selvom det kan være farligt hvis hun er ukoncentreret.
Dygtighed til at kontrollere evne: 5

Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Talenter: Kan se i mørke, meget stærk, udholdende både fysisk og psykisk, hurtig for en trold
Svagheder: Ikke det meste intelligente væsen, sprog (hun kan tale krystalliansk, men det er ikke flydende, og langt fra perfekt), fangeskab, ting der skinner og glimter.
Interesser: Naturen, strejfe omkring, går meget op i at lede efter ting som skinner til sin samling.
Drømme/ønsker: Hun er ret tilfreds med sit liv, som det ser ud lige nu. Hun lever mest i nuet og ønsker sig ikke rigtig noget.
Elsker: Mørke, natur, store åbne omgivelser, stilhed (i en anstændig mængde), at lege, ting der skinner og glimter (deriblandt guld, juveler, smykker og generelt alt der kan reflektere lys fanger hendes opmærksomhed.), fisk.
Hader: Storbyer, fangeskab, alt for skarpt lys (foretrækker det lidt mere dunkelt), ting hun ikke forstår (og der er meget), at blive anset for at være en laverestående race.
Helhedsindtryk af personlighed: Azra er ikke atypisk af sin face, men der er alligevel visse områder, hvorpå det er tydeligt at den sprælske unge pige ikke er lige så meget trold som resten af hendes klan. Hun strejfer helst alene rundt for at udforske og forholder sig ikke i en gruppe af trolde, som de normalvis lever. Hun har ligesom sit folk, en stor kærlighed til naturen og forholder sig generelt neutralt til alt udenfor sin egen næsetip. Hun er ikke kompliceret eller politisk interesseret. Hun har nok i sig selv og løbe rundt og lege som det barn, hun stadig inde i sit hjerte og helt ud til skinnet er. Azra gør hvad der passer hende, og afskyr at der bliver sat grænser for hvad hun kan og må, og er ikke voldsomt traditionelt anlagt. Hvorfor skal det lige præcis være sådan sat sammen det hele? Problemet med traditionerne startede først, da det gik op for hende, at som kvinde skulle hun blive hjemme og lave grottearbejde. Næh nej! Ingen, og hun mener ingen! Skal styre hende rundt som en anden hund. Hun er sin egen herre, og føler ingen kærlighed eller tilknytning til en fællesleder, som hun skulle være villig til at ofre alt for. Hun køre efter sine følelser, og intet andet. Autoriteter og forpligtelser, kan smides langt ned i sumpen og rødne op.
Azra fremstår som værende en person der gør ting tilfældigt, hvilket på sin vis, er rigtig nok, da hun køre efter sine følelser, men bag den tykpandede facade, er der faktisk en relativ god mening, med det meste af det hun foretager sig. Selvom hun naturligvis også kan lave smuttere.

Baggrundshistorie

Barndom: Azra er født en smule atypisk fra de andre børn blandt troldende. Hun havde samme interesser og var næsten også lige så stærk. Men hun bar alligevel tydelige reflektioner af sin moders ork-gen, arvet fra bedstemoren. Det ville sige, at Azra er vokset op, med at være lidt anderledes bygget og med en anderledes tankegang. Hun var ikke videre intelligent, men hvilken trold er det. Hun voksede op som et barn, hvor hun legede og strejfede rundt og havde mere eller mindre en god og fredsommelig barndom uden mange forstyrrelser, på nær når hendes traditionsbrydende personlighed gav sig til udtryk og hun nægtede at følge ordre. Faren skyder skylden på det fordømte ork-gen, der åbenbart har valgt at være dominerende hos den gullige trold, og satte hende ned i straffeboksen, som hurtigt blev den mest forhadte genstand for Azra.
Fortid frem til nu: Azra har ikke foretaget sig det store igennem sit liv, før hun nåede op til 16 års alderen, hvor enkelte mere teenageagtige hormoner, trådte ind hos den gule trold. Ligesom sine medtrolde i den alder, begyndte det at gå op for hende hvad forskellen på drenge og piger var, og ikke mindst, hvad forskellen på hende og resten af troldklanen var. Hun holdte mere af at strejfe og til dels være alene. Hun havde nogle gange selskab af de andre trolddrenge, men selv dette blev underligt som de nærmede sig voksen alderen (der dog stadig er nogle år til endnu). Ork-genet var nu mere tydeligt i både pigens udseende, men også adfærd. Hun begyndte at tage længere ture, og har en enkelt gang, været ude på så lang en tur, at hun havnede i nordkrystallandet og lavede ravage. Hun blev opdaget af nogle byboere deroppe, og de var ikke ligefrem tilfredse. Dog vidste det sig hurtigt, at selvom Azra ikke er krigerisk af nogen art, skulle hun bare slå dem en gang oven i hovedet og så besvimede de og faldte sammen som små fluer. egentlig ret morsomt, nu hun tænker efter. Azra holder sig dog stadig var store byområder. Hun har alt for dårlige erfaringer med alt for mange mennesker, som kunne finde på at angribe hende. Hun strejfer derfor rundt i sumpe, skove og mørke områder. Hvor en ung trold, kan få lov at være sig selv, og finde sig selv.
Værste minde: Da hun som straf, blev smidt ned i en kasse en hel uge, fordi hun havde været ulydig overfor sin far. Lukkede rum er noget af det værste hun ved.
Bedste minde: Da hun klatrede op på toppen af det højeste træ i Mørkets skov og så udsigten og mærkede vinden i sit hår. Hun har aldrig før følt sig så fri som der.
Barndomshjem: Mørkets skov (den østlige del af skoven)

Familie: Mor: Shuzarile Steelsong - Halv trold/halv ork - død
Far: Kuzma Yeree - Trold - 85 år

Nuværende levested: Mørkets skov (strejfer dog gerne omkring i hele Krystallandet, men hjemme er alligevel bedst)

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 10
Kampteknik: 5
Smidighed: 3
Fysisk udholdenhed: 8
Kløgt: 4
Intelligens: 2
Kreativitet: 2
Mental Udholdenhed: 8
Chakra: 4


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat