PhoenixPhoenix
Krystalisianer

Retmæssig Ond
Race: Nordfolk
Alder: 26

Status: Aktiv
Godkendt: 11.02.2014
Antal posts: 188
Skaber: Hobbit

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Phoenix Dílay
Kaldet: Phoenix
Køn: Kvinde
Alder: 26
Fødselsdag: 12. september 1984 [i](opdateret 04.08.15)[/i]
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro: Mørkets hersker
Erhverv: Slave for Samson
Nuværende levested: Samsons borg.
Race: Nordfolk

Udseende

Højde: 169 cm
Vægt: 55 kg
Hudfarve: Nærmest hvid, med meget lidt farve i på arme og ansigt. Det som er ude i dagslyd er lidt mere farvet end resten af hendes hvide krop.
Hårfarve: Kuldsort, men har et let mat blåt skær i det rigtige lys
Hårstil: Stort, busket og krøllet
Øjenfarve: Rosa farvet (var engang helt klare blå, men blev misfarvet til rosa, efter hun blev ”besat” af sin evne første gang)
Kropsbygning: Tynd, med former. Dog fremstår hun meget spinkel og som om hun kunne knække hvis man tager hårdt nok fat.
Hverdagstøj: Phoenix tøj er tætsiddende til hendes krop og afsløre hendes former lidt bedre, end løst og praktisk tøj. Hun er ikke en arbejdepige, og har derfor heller ikke tøj til netop dette. Hun går hovedsageligt i kjoler, men også nederdele og toppe. Alt efter årstiden og om hun befinder sig indendørs eller udendørs. Farverne er hovedsageligt mørke og holder sig i de sorte og rødlige farver
Ar, permanente skader, el.lign.: Phoenix er brændemærket på skulderbladet af Samson. Arret er nærmest utydeligt, grundet hendes hvide hud, men kan godt anes. Derudover har hun ingen fysiske skavanker
Særlige kendetegn: Det kuldsorte hår og ekstrem lyse hud. De rosa røde øjne.

Magi

Magisk evne (1): Se ind i fremtiden. Denne evne er ikke hvor Phoenix kan sidde og kigge langt ud i fremtiden og vide hvad der vil ske. Denne evne afsløre begivenheder, som vil ske, hvis personen fortsætter af den vej de i øjeblikket følge. Evnen kan kun benyttes hvis hun fysisk røre ved en anden, og jo længere og jo mere af deres krop hun berøre, jo mere kan hun se. Hovedsageligt afslører den drastiske hændelser, som ulykker eller stor lykke, og ikke små begivenheder, som hvad du får at spise til aften 3 dage efter. Det er svært for Phoenix at bedømme, hvor langt ude i fremtiden, dette vil ske, og hvor lidt der skal til, før den fremtid vil forsvinde for den enkelte person. Hun kan ikke læse sin egen fremtid, og kan ikke manipulere med folks fremtid. Hun kan godt selv fremkomme i synene, men det er ganske kort, og synet omhandler ikke hende. Phoenix er i en form for trangse/besættelse, når dette sker og hendes øjne begynder at få en mere blodig farve. Den er udmattende og svær at kontrollere, og hun er fysisk og psykisk træt efter at havde brugt den. Under transen, vil hun fremmumle vigtige ord og begivenheder fra synet, så det er svært at manipulere for modparten om hvad hun egentlig har set. Enkelte gange forekommer det spontant ved den blotte berøring, men for det meste, er det noget hun selv vælger at sætte i gang (Eller presses til at sætte i gang).
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): ukendt
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Talenter: Manipulation i al almindelighed (dog ikke indenfor hendes evne), lyve, fremstå uskyldig, kan holde til lave temperaturer, forføre sig til at få ønskede genstande og intelligens.
Svagheder: Samson (hun er mere en linket til ham gennem sin slavebundne side, hun har følelsesmæssigt forbundet sig til ham), fysisk svag, Phoenix er ikke til at stole på, fordomsfuld. Trang til adrenalinsus
Interesser: Manipulere sine omgivelser med sit uskyldige ydre og deres lyst til at beskytte hende. Eller lyst til andet for den sags skyld., læse og skrive, lærer, udforske sin evne (selvom det også skræmmer hende lidt)
Drømme/ønsker: Generelt ønsker hun sig mere magt og alt hvad hun peger på. Men hvem gør ikke det?
Elsker: Adrenalinsus (ved fare, smerte eller glæde), Samson, mænd generelt, manipulation, lyve, alkohol (selvom hun ikke holder til meget), at lærer nye ting.
Hader: Sin fysisk svage kropsbygning, selvom det kunne havde været værre, Lysets krigere, Elvere, Samson (i en mindre grad end hun er bundet til ham. Hun hader ham for at havde fastlåst hende til et sted, at han har al magt over hende, men det er også det som gør ham så spændende overfor hende, at hun ikke kan holde sig fra ham selvom hun ville. Hans magt gør hende nærmest skør)
Helhedsindtryk af personlighed:
Phoenix er en underligt sammensat personlighed. Hun er ustyrlig vild og fri det ene øjeblik, og underdanig og tjenende det næste. Hun har tydelige humørsvingninger og ved intet om hvad hun direkte ønsker i livet. Hun er nådesløs og føler ikke megen medlidenhed for sine medminder, på nær nogle gangske få tæt på sig. Men hvad der kommer først i hendes liv, er magten og det evige hierarki der er i samfundet. Hun bryder sig ikke om at være lavt, men er tvunget til det, grundet hendes brændemærke, der indikere at hun er slavebundet til Samson, en mand hun har et sært forhold til. Hun ønsker sin egen frihed, men værdsætter ikke andres for noget. Hun er egoistisk og selvkoncentreret det meste af tiden, og gør hvad der passer eller gavner hende. Som hun er blevet ældre, har hun affundet sig med at være Samsons og er derfor også ham trofast og loyal. Hun ønsker ikke at gå imod ham, men han er også den eneste som har Phoenix trofasthed og loyalitet. Det er ikke noget hun giver ud til hvem som helst. Den lille lystløgner er dog ikke nem at gennemskue. Hun fremstår så sød, rar og uskyldig, og mange mænd har igennem tiden følt et behov for at beskytte hende eller tage hende for dem selv, og var alle blevet snydt næste morgen. Hun tager hvad hun vil ha’ og er ligeglad med folks reaktioner på det.

Baggrundshistorie

Barndom:
Phoenix har hele sit liv været ret speciel. Hun er født ind i en tryg og varm familie, hvor hun udformede sig de første år, men det ændrede sig brat. Phoenix vidste nemlig hvad der ville sket. Hvad der ville henne hendes elskede familie, da hun var kun fem år gammel. Hun turde ikke røre sine forældre eller sine søstre. Hun kunne ikke og ville ikke se deres død igen og igen. Hun så deres lig for hendes indre blik. Så hvordan de lå med opspilede øjne og munden åben som det sidste åndedrag havde forladt dem. Hun tikkede og bad om at de kunne komme væk herfra, da hun var overbevidst om at det hele ville blive virkeligt, hvis de blev i Nordkrystallandet. Så familien flyttede ned af i landet. Ned mod Medanien. Og det var også der, at hendes syn blev virkeligt. Der hendes forældre og søskende måtte lade livet til en flok glubske varulve, mens løb så hurtigt som hendes ben kunne bære hende. Fra den dag var hun en anden. Hun mistede sin barndom hurtigt og smertefuldt. Hun var ikke bange for livet, bange for at bevæge sig ud, men hun blev sort ind i sinde. Lige så sort som hendes hår, men med et lille snert af varme, som det blå skær.
Fortid frem til nu:
fra den dag af var Phoenix alene. Det varede dog ikke længe, før en familie tog hende til sig, selvom de hurtigt fandt hendes opførsel og evner skræmmende. Hun faldte ind i transer og forsvandt mentalt for omverdenen og ingen kunne nå ind til hende, som hun rablede løs med øjnene trillende rundt i hovedet. Hendes liv var et helvede, og hun holdte snuden i bøger og fokuserede på at lærer og ellers danse rundt for sig selv. Det var først da hun mødte Samson at tingende først tog fart for den unge pige, der på daværende tidspunkt kun var 16 år gammel, og meget fascineret af den store voldsomme mand.
Så derfor forsøgte Phoenix da også ar charme sig ind på ham og ikke mindst manipulere med ham, som hun havde gjort med så mange andre mænd på det tidspunkt i sit liv. Det gik først galt, da hun spontant fik i en kort transe, og da hun tydeligt genkendte omgivelserne og så sig selv, reagerede hun hurtigt. Hun fortalte Samson om manden, der var tildækket af skygger, hvordan han vil tage hans liv, hvis intet han gjorde. Det var første gang hun fandt nogen fordel ved sine evner. Hun kunne bruge dem til andet end at drive sig selv til vanvid! Phoenix var dog ikke den eneste som så fordelen i denne evne. For efter at Samson havde ordnet manden, på den måde som mænd åbenbart gør, så mærkede hun en varm hånd på ryggen. Hånden blev hurtigt brændende varm og brændte igennem hendes trøje og efterlod et brændende mærke på hendes skulderblad, og en Phoenix som skreg forskrækket op. Hun kiggede forskrækket på ham. Hvad havde han lige gjort? Hvad var der lige sket med hende? Og nu var hun fanget. Uden chancen for at sige til eller fra. Havde han spurgt hende, var hun taget frivilligt med, men han satte i stedet sit mærke og tvang hende. Noget Phoenix ikke lige umildbart var særlig meget fan af på nogen måde! Men alligevel var han stadig noget, som fascinerede hende. Der startede de blandede følelser omkring den velvoksne mand, som ikke blev bedre eller mindre forvirrende som årerne gik.
Værste minde: Da hun opdagede sin evne, hvor hun i mange år, så sine forældre dør igen og igen, uden at kunne gøre noget ved det.
Bedste minde:
Barndomshjem: Nordkrystallandet i bjergområdet.

Familie: Alle er døde
Far:Rocksan Dílay
Mor: Idina Dílay
tre ældre søskende

Andet


Credit to loish on dA. Direct link

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Kampteknik: Under middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Elendig
Intelligens: Fantastisk
Kreativitet: Fantastisk
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat