Ithilwen TuimadhielIthilwen Tuimadhiel
Kriger og spejder

Kaotisk God
Race: Skovelver
Alder: 133

Status: Søger tråde
Godkendt: 06.01.2014
Antal posts: 226
Skaber: Hobbit

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Ithilwen Tuimadhiel
Kaldet: Wen
Køn: Kvinde
Alder: 133
Fødselsdag: 20. Oktober 1887 (opdateret 04.08.15)
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Druidetroen
Erhverv: Kriger og spejder
Race: Skovelver

Udseende

Højde: 182 cm
Vægt: 65 kg
Hudfarve: Lys
Hårfarve: Rødt
Hårstil: Wen’s hår går hende til lidt længere end midt på ryggen. Det er sat væk fra hendes ansigt med fletninger, men bagtil hænger det for det meste bare løst, mens der er to totter ved hendes øre, der hænger løst ned forbi hendes ansigt.
Øjenfarve: grågrønne
Kropsbygning: Wen er meget høj og har en smidig naturlig figur. Hun er muskuløs, men ikke noget som fremstår fremtræden, men derimod fremstår hun meget yndefuld og elegant af bygning.
Hverdagstøj: Wen bære en mørkegrøn plantefibre kjole, som sidder løst ned af hendes krop, og er derfor velegnet til at løbe i og generel fysisk aktivitet. Henover den bære hun en læderrustning til overkroppen og læderarmbeskyttere. Hun render ligeledes altid rundt i et par praktiske læderstøvler.
Ar, permanente skader, el.lign.: Ikke nogen endnu
Særlige kendetegn: Det lange røde hår, de spidse øre, og generelle elverudstråling.

Magi

Magisk evne (1): Elementmagi med vand. Wen kan kontrolleret vandet omkring sig nemt som ingenting. Alle former for vand-ressourcer omkring hende kan bruges, og endda direkte fra luften kan hun finde vand, som kan benyttes. Hun kan hidkalle store flodbølger fra større omgivelser af vand, eksempelvis en sø eller flod, men dette kan kun benyttes hvis der er en stor vandressurce i hendes nærvær! Der er ikke nok vand i luften til at skabe en flodbølge. Wen kan dertil løbe hen over vandet overflade, trække vejret under vandet og benytte det til at svømme hurtigere. Men henhold til at få vandet til at koge eller fryse, kræves det er hun er følelsesmæssigt påvirket, og kan forekomme spontant, selvom hun fuldt ud kan kontrollere sin evne, og derfor kan hun også stoppe disse udbrud kort tid efter.

Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Forvandling. Wen kan forvandle sig til en rød ræv, helt ned til mindste detajle. Dette er en evne hun tit benytter sig af. Forvandlingen går forholdsvis hurtig, da hun er meget trænet i dette. Hun kan kun forvandle sig til denne ene underrace af ræven, og ikke alle former for ræve som eksempelvis polarræv eller ørkenræv.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Personlighed

Talenter: Bueskydning, benyttelse af to små sværd, Hurtig
Svagheder: Rapkæftet, dumdristig, sin familie, at blive fastlåst.
Interesser: Træning, udforske, socialisere sig
Drømme/ønsker: At genoprette fred, om ikke for hele Krystallandet befolkning, så for sit eget folk.
Elsker: Naturen, træning, sine medmennesker
Hader: At være fanget, små rum, orker, ondskab, alt for mange regler
Helhedsindtryk af personlighed: Wen er en selvsikker, viljestærk og uafhængig kvinde, som tit fremstår en anelse for overmodig og rapkæftet for sine omgivelser, men derudover er hun en varm og venlig sjæl, med et stort hjerte. Hun tiltrækker ikke ligefrem problemer, men hendes personlighed, kan hurtigt gøre at hun kommer op at toppes med mange andre som ikke deler hendes idealogier. Wen er ikke en direkte kompliceret personlighed, hun er udadvendt overfor alle væsner, på nær måske lige en ork, og selvom hun bærer enkelte fordomme mod andre arter, er hun til at snakke med. Hun er meget styrret af sine følelser frem for autoriter, som hun heller ikke nære den store kærlighed til generelt. Hun opføre sig som sin egen herre og foragter at blive kontrolleret, selvom det nogle gange er en nødvendighed for at elversamfundet kan overleve.

Baggrundshistorie

Barndom: Wen har haft en lykkelig barndom, hvor hun har boet sammen med sine forældre og storebror. Hun var et let ustyrligt og livligt barn, som mest af alt nød at løbe rundt i træernes krone og udforske hele Elverly, selvom hendes far, nær var gået ud af sit gode skin for alle de dumdristige spring og klatre ture som Wen igennem tiden har taget. Hendes hverdag bestod hovedsageligt af træning, at lege rundt i træerne med de andre ungelvere og børn, og hjælpe til i det lille hjem. Alt var fryd og gammen, som Wen havde et brændende ønske om at blive kriger ligesom sin far. Dog sluttede hendes barndom bræt ved et orkerangreb der kostede hendes mor livet.
Fortid frem til nu: Hun var væk. Det havde taget hende fra Wen og hun var ederspændt rasende. Hun vidste end ikke hvor hun skulle placere sig selv efter moderens bortgang, andet end hun havde et brændende ønske om at nedslagte hver eneste ork der levede på denne jord, så hele racen blev udslettet. Hun var en ung elver. Omkring 25 år gammel, og havde stadig mange af livets uretfærdigheder tilbage at smage på, men lige nu var dette dråben der fik bærget til at flyde over. Årerne gik med instinktiv træning i både kampfærdigheder, træning af sin vandmagi og nyopdagede evne til at forvandle sig til en ræv. Der gik flere årtier før Wen endelig faldte til ro igen efter at være blevet talt ned af nogle af sine landsmænd. Hun havde kæmpet sig op i samfundet, med det brændende ønske, som nu virkede så langt væk fra den hun var nu. Hun havde været fortæret af had og hævn, at hun til sidst ikke kendte sig selv. Wen kommer aldrig til at acceptere sin mors død, men hun har lært at leve med at hun nu er væk, og hviler derfor mere i sig selv igen. Hun spejder mest omkring i Elverly alene, eller sammen med en anden vagt for at holde øje med det hele, selvom hun også fungere som en af elverlys krigere.
Værste minde: Da hendes mor blev taget fra hende af orkerne
Bedste minde: Dengang Wen opdagede sin magiske evne til at kunne forvandle sig til en ræv
Barndomshjem: Elverly


Familie: Mor: Alassiel Tuimadhiel - Død
Far: Tiríthon Tuimadhiel - død
Storebror: Randír Tuimadhiel
Nuværende levested: Elverly

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 4
Kampteknik: 6
Smidighed: 8
Fysisk udholdenhed: 7
Kløgt: 5
Intelligens: 6
Kreativitet: 4
Mental Udholdenhed: 3
Chakra: 7


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat