Info om RT:
Først, vil jeg lige fortælle hvad banden egentlig går ind for.

Stikordene:

- Selvstændighed
- Respekt opnåelse
- Sammenhold
- Vil sørge for ufuldkommen overtagelse

Medlemmerne følger hverken Lysets Dronning eller Mørkets Lord. Det er en slags "neutral magt", som kun har deres egen slags smålig-magt fordi banden er i besiddelse af deres sammenhold. Bandens henseende er, at fungere som en slags "balance" i landet, sådan så det hverken bliver for "godt", eller for "ondt" i landet, men sådan så der er nok af både orden og kaos. De medlemmer der er i banden indtil videre, bliver ingame valgt efter særlige evner. Samsons opfattelse af landet her, har altid været, at der var for mange der ikke kendte deres plads i samfundet, og at de fleste manglede respekt til fremmede, eller bare i det hele taget kriminelle folk - deriblandt Samson. De tager simpelthen ikke vare for deres eget liv med omhu, i værdsætter ikke deres eget liv, men sætter det simpelthen på spil ved at fremstå med en provokerende tone, og lægge op til fight. Desuden, bliver evnerne trænet i banden og der opstår træning hvor medlemmerne kæmper mod hinanden for at forbedre sine færdigheder.

Banden har tilholdssted (base) i Borgen på Toropolis Isla. Desuden er Bordelhuset også blevet opført, med skarp overvågning fra dem og indtægterne går til arbejdere på bordelhuset, men også til banden.

Medlemmerne har mulighed for:

- Eget værelse på Borgen på Toropolis Isla.
- Adgang til køkken
- At kunne bære bandetøj (bestående af lang sort kappe til mænd, og en mindre en til kvinder, begge med bandesymbolet på ryggen.)
- Adgang til våben mm.
- forhåbentlig en hel del mere. Deriblandt, at din char bliver sat ind i en masse spændende ting, som vil gøre det interessant for dig som spiller, at blive medlem.


Folkene på borgen:

Dem der generelt har adgang til borgen er ansatte, og medlemmer af Rutilus Taurus banden. Slaver bliver også hevet ind på borgen i ny og næ, og bliver evt. kastet ned i krypten.

Værelser på borgen er kun til ansatte og medlemmer af Rutilus Taurus. Ellers er det kun tilladt, hvis du har fået en godkendelse fra mig, da det bestemt ikke er alle og enhver som Samson vil have ind bag disse mure.

Der render derudover NPC'ere rundt herinde, og dem er i velkommene til at styre, uden at det går for vidt for sig.

Smadres ting, skal man selv erstatte det, eller få nogen til at reperare det.


For lige at gøre det lidt overskueligt, så er der her en lille bitte liste over de forskellige ansatte på borgen, og folk som står til rådighed til lidt af hvert.


Køkkenfolk:
Amaru Shinobi

Tjenere:
Nakumu

Rengøring:
Cashi

Alt-mulig-mandoptaget
Io
//Nova \\


† A dead man isn't dead when he's still alive †
Profil |Kontakt | Bag skærmen
Avatar lavet af Alwyn.