SamsonSamson
Krystalisianer

Kaotisk Ond
Race: Menneske
Alder: 41

Status: Aktiv
Godkendt: 30.08.2007
Antal posts: 1757
Skaber: Nova

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Samson China Oceans
Kaldet: Samson
Køn: Mand
Alder: 41
Fødselsdag: 19/5 (stjernetegn: tyr)
Tilhørsforhold: Kaotisk Ond
Tro: Zaladisme
Erhverv:
Nuværende levested: Han lever på Borgen på øen Toropolis Isla.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 194 cm
Vægt: 142 kg
Hudfarve: Mulat-hudfarve men kan blive meget brun om sommeren.
Hårfarve: Sort og skinnende – når det er vasket og nyredt.
Hårstil: Hans hår er meget langt, og håret går ham et stykke over røven. Han har skråt pandehår som går tæt ned over højre øje. Dog er begge hans øjne altid synlige, da pandehåret ikke får lov til at dække ned over hans øjne.
Øjenfarve: Hvide, så det virker som om at de lyser. Hvis han mørklægger sit ansigt, kan man stadig se hans øjne, fordi de er så hvide. Hvis de skal være skjulte bliver han derfor nødt til at kigge ned, så hætten dækker for øjnene også. I sine barndoms år havde Samson brune øjne, men de hvide øjne er kommet senere hen, da han blev ”besat” af sin egen far i flere omgange (dette kan der læses om inde under dagbøger).
Kropsbygning: Overdrevent muskuløs, minder om en gorillas krop. Han har ikke meget fedt på kroppen. Hvis man fjernede alle hans muskler, ville man stort set finde en mand i bare skind og ben. Knoglerne er til og med også kraftig byggede.
Hverdagstøj: Han går med sorte bukser, så godt som altid. Det er meget sjællendt at man ser ham med andre bukser. Siden at han ikke længere er leder af nogen som helst, går han meget med en lang sort kappe med tilhørende hætte. Somme tider har han sort trøje på inden under, andre gange nøjes han med bar overkrop.
Ar, permanente skader, el.lign.: Nej, han har ingen fysiske synlige ar, andet end nogle grove hænder.
Særlige kendetegn: De hvide øjne og det lange sorte hår. Der er generelt ret mange kendetegn ved ham.
Race: Menneske
Andet: Han bærer altid en daggert , enten i sine bukser, ellers kan den skjules inde bag kappen.

Magi

Magisk evne (1): ild evnen – kan manipulere med ild - kan skabe ild – ildregn, inde for en diameter på 40 meter. - immun overfor ild - gå op i en stor ildflamme og har derfor ingen organer eller noget til at blive skadet overfor, lige i det tidsrum, men kan til gengæld heller ikke angribe i den tilstand, kun hvis han kommer tæt på en person, vil de godt kunne mærke varmen, og blive brændt hvis de rører ham. Han går typisk først op i en stor flamme hvis han føler sig nødsaget til dette, ellers bare når han bliver yderst vred og aggressiviteten går ind og ”leger” med evnerne. - Få genstande til at gå i brand - få genstande til at komme flammer op af, uden de tager skade, men så folk bare vil brænde sig på dem når de rører den - han kan også få sin egen krop til at blive meget varm nogle enkelte steder, her bruger han blandt andet sin hånd, hvor han gør punkter (så disse punkter tilsammen danner et tegn) i sin hånd helt varm, som han så bruger til at lave brændemærke på sine slaver. - han kan få ildkugler til at komme ned fra himlen - kan få dyr til at brænde op indvendig. – Kan illustrere begivenheder, eller strategi i form af flammeskikkelser for at give modparten en bedre forståelse.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Tyngdekraft – Ved denne evne, kan han hæve sig selv over jorden. Han kan dermed slippe tyngdekraften på en person eller et objekt. Jo tungerere den anden person eller objektet er, desto hårdere er det at ”løfte”. Tyngdekraften hjælper ham samtidig også med at ”placere” hvor ting befinder sig, i forhold til ham. Det vil sige, at han ved at koncentrere sig meget dybt samtidig med at han har jordkontakt, kan han føle sig frem til hvor ”objekter” eller personer er.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol
Magisk evne (3): Telekinese – Som telekinese evnen beskriver, kan der ved hjælp af denne evne flyttes rundt på ting eller personer. Ud fra denne evne, kan der dannes en form for skjold omkring ham. Kun synlige ting vil blive afvist ved dette ”skjold”. Dette skjold holder dog typisk kun i kort tid, når han en sjælden gang i mellem bruger det. Denne evne bliver oftest brugt i sammenhæng med magisk evne nr. 2.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Personlighed

Talenter: Han har tidligere været rigtig dygtig til at indfange køer, samt tyre, med lasso. Dog er han blevet noget rustent i det, da det er længe siden at han har benyttet sig af talentet. Han forsøger at bedømme sine fjender, og aflæse dem på bedste vis. Han ’lærer’ om sine fjender, for at kunne bruge det til sin egen fordel. Han har gennem tiden udviklet mange forskellige måder, til at udnytte sine evner på, og han finder gerne på flere helt naturligt, hvis situationen byder sig. Han er god til at vedligeholde sin træning, så han forbliver overdrevent muskuløs. Samson er desuden god til at skabe sig fjender. Det er ikke ligefrem en god ting, men han selv ser det som en god ting, for på den måde føler han, at han kan blive respekteret, og det er det, som han går efter.
Sidst, men ikke mindst har han et stort talent for beslutninger. Er der noget han vil, så gør han det og giver sig helst 110%.
Svagheder: Samson er ikke god til at være venlig, og hvis han endelig prøver, kan han meget hurtigt virke skræmmende og upassende. Da de fleste alligevel kender ham, kan han alligevel godt glemme alt om, at lades som om, at være en anden end den han er. Han har en forkærlighed for alkohol. Derudover elsker han krystaller/ værdigenstande, og han skal nok finde veje til at få mere. Men nu da han ikke længere er fattig, som han tidligere har været på KL, så kommer det meget an på hvilke værdier det hele handler om, som han bliver tilbudt. Desuden har han Zidiac, som kan finde ham værdifulde krystaller, som han kan tilføje til sin samling.
Derudover, kan han godt blive mindet om noget af hans fortid, hvilket som er et svagt punkt i sig selv - nemlig kærlighed. Han har tidligere haft en kæreste, men han kom på et forkert tidspunkt, og opdagede hende stå med en anden dreng. Han er meget hurtigt en dømmende person. Observerer ikke ting der er sket før, end netop det han kommer til, og tager situationen for det den tilsyneladende ser ud til at være.
Derudover, har han et stort svaghedspunkt for sin tyr, Brutus. Den er blevet brændemærket og har derfor kommunikation med sin ejermand. Dette er ikke som slavebrændemærket, og binder derfor på en anden måde. Samson kan mærke tyrens følelser, og tyren bliver også påvirket af Samsons humør. Han kan koste rundt med den ved at pine den igennem mærket, hvis den ikke adlyder lige fra start.
Samson har det meget svært med at stole på folk. Han har tit en mistillid til folk, og der skal virkelig gøres noget, før han tror på at han kan have tillid til dem. Han vil ikke binde sig til nogen kvinde, eller mand, da han selv mener at det kun gør ham svagere som person. Derfor kan han nemt lade det hele gå op i aggressivitet, for at få disse personer skubbet fra sig rent følelsesmæssigt. Aggressiviteten kan også gå hen og blive en svaghed for ham, men han er blevet bedre til at beherske den.
Interesser: Tidligere har alt handlet om: Voldtægt, vold, død, seksualitet, at få mange børn af sin slags, dog kun drengebørn. Disse interesser har dog ændret sig en del gennem tiden. Nu har interesserne ændret sig, og alligevel ikke. Eftersom han har nedlagt sin bande pr. automatik, da han ”gik bort ved døden” foran Borgen, opsplittedes banden automatisk, da den pludselig ingen leder havde. Han ville være sig selv, og skabe noget nyt og stort, da banden ikke var til at kunne blive stolet på, efter nogle grundige undersøgelser og forudsigelser af fremtiden.
Efter at have været bandeleder og gået ind for balance i Krystallandet, er han gået hen og blevet lidt ligeglad. Det formål er nu tjent, ved hans sidste slag ved Midnatsborgen. Hans næste mål er at overtage Krystallandet.
Drømme/ønsker: Han går og leger lidt med tanken, om at få dannet en stærk styrke, som sammen kan tage magten i Krystallandet.. Han vil have at alle skal kende og frygte ham, men aller mest: respektere og bukke under for ham som deres overmand. Han ønsker at Krystallandet skal føle smerte (til en hvis grænse) og lide under kaos i hans tilstedeværelse det meste af tiden.
Elsker: Udnytte folk, til sin egen fordel! Derudover, så elsker han sin tyr Brutus! Han elsker også, hvordan folk frygter ham ved første øjekast, eller at de i forvejen ved, at han bliver noget af en udfordring at gå op imod. Han har også en forkærlighed til sine slaver. Han beskytter helst gerne sine slaver på bedste vis, overfor udefrakommende. Hvis der sker dem noget, så tager han det personligt, og giver igen med 200%.
Hader: Han hader det meste af sin familie. Så hader han ikke mindst, folk der tror de er stærkere end ham, når de ikke er det, eller hvis de ikke viser ham den respekt og frygt, som han selv synes at han fortjener. Derudover, hader han meget af sin tidlige barndom, og ser helst bort fra den. Dog når han minder sig selv om det, så er han glad for at han har været igennem det, for det har gjort ham til den han er i dag.
Andet omkring personlighed: Samsons personlighed har udviklet sig ekstremt over tiden på KL. Han er vendt fra at være den lille voldtægtsforbryder af en staldknægt på sine forældres gård, til at være en følelsesløs, kold kanibal. Han frygter ikke mange ting, men går derimod efter at blive frygtet, og respekteret af alle. Hans udstråling er kølig, og man har bestemt ikke lyst til at lægge sig ud med en som ham, det betyder kun ballade. Han styrer sit eget liv efter egne regler. Han har få han stoler på, og mange fjender. Dog ved han også godt, at det er farligt at stole på folk.

Baggrundshistorie

Barndom: Samson voksede op med en søskende flok på 4. Han var den ældste i søskendeflokken, og havde derfor et ansvar over for de mindre søskende. Han hjalp til i marken med at høste, og så havde han ansvar for tyrene og køerne, når de skulle føres et andet sted hen. Når der så var noget fritid, red han gerne på en speciel tyr, nemlig den vildeste. Han røg flere gange af ham, men efter nogle år havde han lært at håndtere ham. Samson kaldte ham Brutus, da den var brutal. Han lærte i det hele taget hvad det ville sige at have en opgave – et ansvar.
Han blev ikke så meget hånd om ham som lille, da der hele tiden kom mindre søskende til, og derfor måtte moderen tage sig af de små. Samson vidste ikke hvad det vil sige at få kærlighed, da han ikke selv havde oplevet så meget af den. Lige de første par år fik han da, men da Tristan så kom til verdenen, blev der taget godt om ham. Han var familiens ”englebasse” synes Samson selv, da han var blevet godt jaloux på ham. Men få år efter, legede de da sammen, og konkurrerede, så de fik et godt forhold til hinanden til sidst. Hans forældre gik fra hinanden, og hans mor fandt sig istedet en elver-mand. Hun fik et barn med ham og det var Navarana de så fik sammen. Hende fik han et dårligt forhold til. Hun var mærkelig efter hans mening. Samson blev ligesom frastødt, da moderen både havde Tristan og Navarana, som nu var de to yngste, og at Samson godt kunne klare sig selv nu. Men han kalder stadig Tristan for englebassen, da han i sit hoved ligesom er ”døbt” det fra Samsons side af. Samson arbejdede fortsat i marken, og et par år efter, blev der endnu en søskende født. Det var Kiley. Samson startede med godt at kunne lide Kiley, for han havde nogle lunde vænnet sig til, at der var andre end ham. Men da hun blev ældre synes han at der var noget konkurrent i hende, og brød sig mindre og mindre om hende.
Fortid frem til nu: En dag da Kiley nægtede at arbejdede for føden, fik hun lov til bare at gøre som det passede hende. Her blev Samson vred. Han gik direkte til hende og brokkede sig over den dovenskab der kom fra hendes side. Men Kiley ignorerede ham, og det endte med at Samson slæbte hende et andet sted hen, voldtog hende, og slog hende derefter ihjel af arrigskab. Samson fik lidt blod på tanden. Han fik smag for at dræbe som det passede ham. Efter hans mening skulle hun ikke leve, da han var bange for at hun skulle gå hen og overgå ham, med hensyn til talenterne. Da Samson kom hjem igen, spurgte forældrene selvfølgelig efter Kiley, og han sagde at han havde set hende stikke af. Forældrene troede på ham, og gjorde ikke mere ud af den sag. Moderen lavede ikke meget, da hun sørgede over hendes pige som var ”stukket af”. Hun kunne bare ikke forstå hvorfor hun skulle have gjort det, da hun synes hun havde været så god mod hende. Kort efter fandt hun liget, da hun skulle ud og malke. Nogle af Kileys touperede rester, lå stadig i laden. Moderen gik i chok ved synet af hendes datter liggende rundt omkring på gulvet i laden, men hun vidste med det samme at Samson havde løget over for hende. Det var der Navarana blev sendt bort, da de ikke havde hverken overskud eller råd til at forsørge hende. Det er klart. Når der intet overskud var, var der heller ikke plads til noget arbejde i dagligdagen som skulle tjene hjem til føden. Samson blev smidt ud for at klare sig selv, da moderen ikke kunne dræbe ham, hvor end hun gerne ville. Hun har aldrig brudt sig om ham pga. hans opførsel.
Det anbefales at kigge nærmere under dagbøger, hvis man vil vide fortid omkring hans tid på KL. Her er sket en markant udvikling, siden hans oprettelse på KL. Denne fortidshistorie som ligger i denne profiltekst, er den historie der er fra hans tid før ingamespillet på KL.
Bedste minde: Da han lærte sine evner at kende, og gensynet med Brutus et godt stykke tid efter at han var sparket ud hjemmefra.
Værste minde: Da Kiley fik lov til at gøre lige hvad hun ville. Desuden, så havde han også en kæreste på et tidspunkt, og han dømte for hurtigt, og troede staks at hun var ham utro, og det endte med at han dræbte hende, selvom han virkelig elskede hende højt.
Noget som han absolut ikke har glemt er en aften i krostuen hvor han blev narret af Cassa og dermed gjort til grin foran alle krostuens gæster.
Barndomshjem: Medanien

Familie: Begge forældre døde. Halvlillesøster Navarana, halvlillebror Tristan. Den yngste halvlillesøster er død. Derudover har han Chirley og Kemarano, de er kusine og fætter til Samson. Han har sønner og døtre rundt omkring i Krystallandet. Heriblandt Ompries,

Andet

Forbandelse: Eftersom at Samson har været på nogle svækkende svampe, har han modtaget en hel del efterbivirkninger, som langsomt er begyndt at dukke op. Hans tunge bliver sortere og sortere. Hans tænder bliver dårligere med tiden. Sidst og ikke mindst forsvinder hans smagsløg også med tiden – i sidste ende fuldstændigt.

OM BRÆNDEMÆRKET:
Samson laver typisk et brændemærke på sine slaver. Brændemærket er blevet lavet med magi, så det har også en magisk binding mellem slave og herre. Slaverne kan mærke, når han er i nærheden af dem. Samson selv, kan mærke hvor de befinder sig, hvis de er i nærheden af ham. Desuden, så kan han få brændemærkerne til at svide, gøre ondt, så slaverne ville kunne gå direkte i jorden, pga. smerten. Han kan tilkalde en slave, og slaven ville så ikke have noget valg, lige meget hvor meget de ville kæmpe igen, vil deres krop automatisk blive tvunget til at komme til ham (når slaverne bliver til slaver, får personen bag også disse konsekvenser at vide, så vedkommende ved hvad det går ud på. Så derfor gør jeg ikke dette uden at have fået lov af personen bag skærmen og at det er aftalt spil).

Alle evner er blevet trænet dag ud og dag ind i både barndommen, i teenageårene, og årene herefter. Faderen havde et mål med at Samson skulle blive til noget stort. Hvad faderen helt præcist gjorde, kan læses under dagbøger. Nu er evnerne nået op på sit max niveau, og dette skete efter endnu en besættelse, da Mørket skulle falde og Lyset vende tilbage.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Fantastisk
Kampteknik: Over middel
Smidighed: Under middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Intelligens: Middel
Kreativitet: Elendig
Mental Udholdenhed: Fantastisk
Chakra: Fantastisk

//Nova \\
397x300


† A dead man isn't dead when he's still alive †

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat