Hej alle

Så er vores længerevarende plot om Præsteordenen "Kiles Orden" endelig ved at nå sin ende her på siden. Det blev en del længere end planlagt, og jeg har løbende fået feedback fra jer undervejs, som klart vil blive taget til efterretning i fremtidige plots. Jeg takker for jeres tålmodighed og jeres medvirken - det har været en lærerig omgang.

De tre afsluttende plottråde kommer til forsat at være åbne henover sommeren, så I kan nå at reagere i dem:
Del 1: https://www.krystallandet.dk/viewtopic.php?t=11642
Del 2: https://www.krystallandet.dk/viewtopic.php?t=11692
Del 3: https://www.krystallandet.dk/viewtopic.php?t=11769

Roen er igen ved at etablere sig i landet, men det længerevarende præstestyre har skabt en del usikkerheder: flere har mistillid til Lysets styre, for den magt Dronningen har, gør regeringsformen særdeles sårbar over for korruption, som man så det i Leorics tid. De adelige familier presser på for at få mere at skulle have sagt, og der er også spørgsmålet om, hvad der kommer til at ske med Lysets alliancer i Elverly og Norden. Troen på Dødsgudinden Kile er gevaldigt neddysset og der ses skævt til de maskerede præster.

Samtidig tager urolighederne til i Kzar Mora - Mørkets Styrker er presset af dæmonerne, som ønsker at tage deres rige tilbage, og de dragefødte, som pludseligt har blandet sig i spillet. Vi vil i løbet af den næste tid finde ud af, hvad der sker, når Ærkedæmonen Merihem vender tilbage til Kzar Dûn.

Hvis du ikke nåede at være med undervejs i plottet og synes det hele er lidt uoverskueligt, så er der en tidslinje i denne tråd:
https://krystallandet.dk/viewtopic.php?t=9866
~ Krys ~