"Kort tid efter, at Ypperstepræsten for Kiles Orden var blevet udpeget som talsmand for Dronningen, begyndte rygterne at brede sig blandt Krigernes rækker og det varede ikke længe, før den almindelige befolkning også havde hørt det: Lysets General havde ikke rent mel i posen. Der var underlige sammenfald med hans fravær ved fuldmånetid og rygterne om, at man havde set en varulv inden for paladsets mure..
Da denne information kom frem for offentligheden, reagerede Lyset på den eneste måde, de kunne reagere: Judah, den nuværende Lysets General blev afskediget. Det var ikke en offentlig ceremoni, og kun de øverste i Lysets Hær kendte alle omstændighederne ved afskedigelsen. Blandt den almindelige befolkning fortsatte rygterne: Judah var stukket af, blevet henrettet eller befandt sig dybt nede i en mørk fangekælder under paladset..

Kort tid efter var der endnu en ceremoni. En offentlig ceremoni, hvor en Ridder, der længe havde tjent Lyset - både da Mørket overtog landet, da Dragorn blev angrebet og da Mørkets Hær stod uden for Hovedstadens porte.
Hans navn var Sir Bladwin Adler, og den almindelige befolkning glemte hurtigt den tidligere generals exit, for her for noget nyt at hviske om: Den nye general for Lysets Hær var et halvdyr!" Både ingame og offgame vil vi gerne byde velkommen til den nye Lysets General, Baldwin Adler, som spilles af Hobbit. Skiftet sker på grund af inaktivitet fra den tidligere Generals side. Jeg håber, at I vil tage godt imod karakteren og hjælpe med, at få den i spil :) 
~ Krys ~