Denaro KilzDenaro Kilz
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 34

Status: Inaktiv
Godkendt: 02.09.2006
Antal posts: 263
Skaber: KeiKei

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Denaro Possum Kilz
Kaldet: Denaro
Køn: Mand
Alder: 34
Fødselsdag: 13. oktober
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Zerafina
Erhverv: Tigger
Race: Menneske

Udseende

Højde: 187 cm
Vægt: 79 kg
Hudfarve: En lettere brunlig kulør, som stammer fra hans opvækst i ørkenen, hans familietræ fører dog uden for dette område, så han bærer stadig en lysere kulør en de oprindelige indbyggere.
Hårfarve: Rød
Hårstil: Der er sjældent muligheder eller interesse for at gøre det store ud af sit hår, så det hænger normalt løst og får lov at vokse sig halvlangt før han klipper det af.
Øjenfarve: Krystalblå
Kropsbygning: Han har en normal kropsbygning, hvor en god muskelmasse er opbygget under tøjet for at gøre ham istand til at modtage et par slag.
Hverdagstøj: Denaro bærer ofte en lang kåbe, farverne varrierer. På ryggen bærer han basalt set altid et langt spyd af et sjældent materiale, som er utrolig stærkt. Under kåben er der små tasker, hvori han opbevarer små mængder sand, hvis uheldet skulle være ude.
Ar, permanente skader, el.lign.: Omkring øjnene har han nogle naturligt fremkommende sorte streger, som har forbindelse til hans stadieevner.
På maven har han et modersmærke af to krydsende fjer og et gammelt ar der løber ned imellem dem.
Særlige kendetegn: Det røde hår, øjnene og kåberne gør ham let at genkende hvis man ser ham på afstand.

Magi

Magisk evne (1): Sand - Denaro kan kontrollere sand til perfektion, den agerer som han ønsker det og han kan bruge det lettere end han kan bruge sin egen krop. Han er i stand til at nedbryde jord til sand og kontrollere sandet som han ønsker det.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Stadier - Denaros andet evne giver ham nogle energistadier, der gør ham istand til at gå fra at være en krop, til at blive en ny. Han kan derfor skifte mellem tre former, hvor styrken afviger meget. Den første form er hans rødhårede for med sorte ringe om øjnene. Hans næste bærer hvide vinger på ryggen og har brunt hår, mens den sidste har langt brunt hård og store hvide vinger. Styrken vokser mellem hvert stadie og almindelige sår heales ved hvert skift (da kroppen ændrer sig), men de større stadier har et konstant energiforbrug, som tærrer på hans ressourcer, hvilket er grunden til han holder sig på så lavt niveau som muligt.
Dygtighed til at kontrollere evne: 6

Personlighed

Talenter: Denaro er den naturlige kriger, alt kamp falder ham naturligt og han går sjældent fra en duel med nederlag. Hans evne til at kontrollere sandet er også næsten uovertruffen.
Svagheder: Hans fortid kan gøre ham psykisk ustabil i korte perioder. Kamp på pladser uden sand er et stort minus for hans kampstil.
Interesser: Selv om han ikke er glad for det, så elsker han stadig kampens hede og lader sig derfor ikke stå tilbage for en udfordring. Han træner derfor stadig når han har tid til det.
Drømme/ønsker: Denaro drømmer om et stille liv i tusmørkeskoven, hvor ingen kan gøre ham ondt, han har derfor en lille hytte derude og klarer alt selv.
Elsker: Friheden og freden, som han finder i naturen. Adrenalinshocket under en god kamp.
Hader: At se ulige kampe (overfald mm.) at få sit paradis ødelagt.
Andet omkring personlighed: Denaro har engang været en hensynsløs dræber, og prøver at gøre op med det ved at hjælpe svage sjæle han møder på sin vej.

Baggrundshistorie

Barndom: Denaro blev født i en lille ørkenby, hvor folkene ikke havde meget kendskab til de magiske evner rundt omkring i verdenen. Han boede på gaden med sine to brødre Debai og Recu, som tog sig af ham og skaffe mad og drikke, samt værn mod de kolde nætter. Denaro havde dog utrolige evner indenfor magien, allerede som barn, hvilket interesserede den lokale bande, der prøvede at få ham med i deres gruppe, som en fremtidig investering. Hans brødre prøvede dog at forhindre det, men en dag gik det for vidt. Recu blev stukket ihjel under et sammenstød og Debai blev slæbt med dem i fangeskab og holdt som gidsel, så Denaro ikke havde andet valg et at blive hos banden. Her boede han indtil han var 14 og så aldrig Debai, men hørte kun trusler om at hvis han ikke markerede ret, så gik det ud over den ældre bror. En dag fandt Denaro dog ud af at Debai ikke var der længere, han vidste ikke og han var død eller stukket af, men da han hørte det gik han amok. Hans evner dræbte enhver omkring sig og han flygtede fra byen.
Fortid frem til nu: Efter at have forladt byen havde han ikke noget andet valg end at leve på gaden igen, men hans vrede var dog ikke blevet mindre og han lod den ofte gå løs på intetanende mennesker, der uden en chance måtte lade livet. Det var med disse små episoder at han startede sin stribe af ubegrundede mord og overfald. Han beholdt de dødes penge og ejendele og fik på den måde en anselig formue. Han oplevede dog også mange rigtige kampe og flere var han heldig med at gå levende fra, og selv om han nægtede at indrømme det, så var det bandens træning der reddede hans liv hver gang.
En dag var der dog en, der hævdede at være hans fætter, som angreb ham i håb om at få hans formue. Kampen var hård, men lige meget hvad Denaro gjorde, så vidste den anden allerede hvad han havde i sinde, så kampen var ulige og Denaro endte med to sværd gennem maven og lå halvdød i sandet. Det var her at sandet, som han altid havde styret selv, rejste sig om ham og trak ham ned i jorden. Nede i jorden healede hans krop langsomt, og flere måneder efter brød han igen op, men denne gang i hans andet stadie. Han havde nu overvundet døden.
Fætteren var væk og Denaro havde ændret sig. Han indså nu hans handlinger og trak sig tilbage, for at leve et mere fredeligt liv. Han kunne dog ikke undslippe de mange kampe og fortiden hælede hele tiden ind på ham. Han er idag istand til at kontrollere alle 3 former og skifte mellem dem.
Før han kunne gøre bod for sin fortid blev han angreb af Samson og Tara fra Rutilus Taurus, der greb mental kontrol over ham. De næste mange måneder har gjort hans hukommelse meget tåget og minderne kommer kun sporadisk og sjældent i deres fulde form.
Mens hans sind blev ødelagt arbejdede han for banden som enforcer og torturmester.
Han er nu omvandrende som hans sind prøver at genfinde sig selv, hvilket giver ham voldsomme humor og personlighedsudsvingninger.

Familie: To brødre, den ene død, den anden ukendt.
Nuværende levested: I en hytte midt i skoven.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 6
Kampteknik: 8
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 6
Kløgt: 5
Intelligens: 4
Kreativitet: 4
Mental Udholdenhed: 1
Chakra: 10

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat