Log ind Opret bruger


Antal posts: 233
Oprettet: 02.09.2006
Status: Inaktiv
Grupperang: Lysets Kriger
Skaber: Naíshca

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Stranden
Mest aktive emne: Det grønne område ved vandet
Fulde navn: Naíshca Sia Niakaro.
Kaldet: Naí eller Naís.
Alder: 19 år
Fødselsdag: 15 juli.
Køn: Kvinde
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Troen på Lysets dronning.
Erhverv:
Race: Halvdyr
Højde: 170 cm
Vægt: 55 kg
Hudfarve: Lettere solbrun.
Hårfarve: Mørkt rødt.
Hårstil: For det meste er hendes røde lokker blot løsthængende, andre gange er de bundet op i en hestehale. Det er vidt forskelligt, da det kommer an på hvordan vejret og anledningen er.
Øjenfarve: Grønne .. Lidt lysere end flaske grøn.
Kropsbygning: Slank, men nærmere normal.
Hverdagstøj: I øjeblikket har hun en hvid kjole på med nogle små ærmer, og udenover den bærer hun et lilla korset.
Ar, permanente skader, el.lign.: Nogle småskader hist og her.
Særlige kendetegn: Hendes ofte muntre humør, det røde hår og selvfølgelig hendes ræve hale- og øre.
Magisk evne (1): Forvandling til en ræv.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10
Magisk evne (2): Lys energi.
- Denne evne gør hende i stand til at skabe bølger af energi, heale, skabe kugler, lave et skjold og oplyse en del, efterhånden som evnen bliver trænet.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10
Talenter: Hun er utrolig smidig og det, at hun er i stand til at forvandle sig til en ræv, gør det nemt for hende at bevæge sig let på tå og snige sig afsted uden at gøre sig bemærket. Derudover er hun vældig kløgtig og intelligent, samtidig med at hun bærer samme egenskaber som ræve gør - snedighed, hurtighed og smidighed. Naíshca er god til at hjælpe og opmuntre folk, og er loyal overfor sine nærmeste venner. Hun er en mester til at lyve og gøre sig overbevisende, og har desuden ikke svært ved at sætte sig ind i folks følelser. Hun er god til at lytte på sine venner.

Svagheder:
Hendes temperemant og nysgerrighed, samt det, at hun kan være en smule naiv.
Interesser: Jobbet som lysets kriger, og forsørge sin familie.
Drømme/ønsker: Hendes tidligere ønske, at få en familie, er allerede blevet opfyldt. Hun ønsker det bedste for dem, og at Lysets Dronning vil styre Krystallandet til evig tid.
Elsker: Sasuchi, Ambriel.. At opholde sig i naturen og tæt på vandet.
Hader: Folk, der ønsker at dræbe og skabe kaos for kedsomhedens skyld. Derudover hader hun Spike.
Andet omkring personlighed: Hendes personlighed er for det meste langt mere stille og rolig. Hun er udadvendt, men nogle gange synes hun bedre om at være for sig selv. Hun er en smule naiv, men kreativ og nysgerrig. I det hele taget er hun lidt svær at blive klog på, da hun hurtigt kan blive sur.
Barndom & Fortid: Vi tager det i en lang køre;
Naíshca levede sammen med sine forældre i en lille landsby lidt udenfor Medanien. De levede ikke i noget prægtigt - en hytte var hvad de havde, men der var heller ingen, der brokkede sig. Hun var enebarn, da hendes mor, Asiana, efter fødslen fandt ud af at hun ikke kunne få flere børn, hvilket var tydeligt at det irriterede faren og også fik ham gøre andre kvinder gravide. Hendes far, Thomas, arbejdede et stykke udenfor landsbyen på en gård hvor han hjalp til og hans søgen på konstant spænding var ved at blive for meget for Asiana. De penge han nu og engang tjente brændte han af inde i byen, og derfor kom han ofte sent hjem og uden penge. Det var heller ikke noget særsyn for familien, at han var fyldt med blåmærker, havde fået et blåt øje eller desuden fået næsen brækket.
Aftenerne i landsbyen tilbragte Naíshca ofte foran bålet med de andre børn, hvor en af de ældre fortalte historier, som omhandlede alt fra landevejsrøvere og vampyrere, til historier om prinsesser og elverer. Hun havde aldrig selv drømt om, at nogle af de mere uhyggelige historier skulle komme til at ske i deres egen lille landsby, men en af nætterne måtte hun dog hurtigt se virkeligheden i øjnene; det var ikke mere end omkring midnat en varm sommernat, da skingre skrig kunne høres lige udenfor deres egen hytte. Nysgerrig som hun var stod hun op og stilte sig på tæer ved det lille vindue, hvor et syn af ryttere, der satte ild til landsbyen og slog folk ihjel, mødte hende. Thomas var ikke langsom til at forstå det der skete og han var hurtigt ude af døren for at beslytte landsbyen, ligesom de fleste andre mænd. Naíshca ville have løbet ud til ham, hvis ikke Asiana havde stoppet hende. Thomas var igang med en mindre slåskamp mod en af rytterne, da rytteren pludselig jog sværdet igennem luften og flængede halsen på Thomas, der straks faldt til jorden. Der gik heller ikke lang tid før rytterne opdagede hendes mor og Naíshca i døren til hytten. Nogle af dem red videre, men en af dem, ham der også havde slået Thomas ihjel, kom helt hen til dem. Naíshca mærkede hvordan Asiana begyndte at ryste, da hun trak Naí om bag hende. Rytteren, en såkaldt Will, skubbede Asiana ind i soveværelset, hvor Naíshca så på at hendes mor blev voldtaget og derefter slået ihjel. Will strøg hende en enkelt gang over det røde hår, før han forsvandt ud af døren, svang sig op på sin hest og red ud af landsbyen med de andre ryttere.
Fra den nat samlede Naíshca sine ting, da hun hurtigt indså at der ikke var mange tilbage i landsbyen og at det meste af den var brændt helt ned til grunden. Hun valgte at drage videre mod byen, sammen med en pige, der kaldte sig selv Amanda. Det ville ikke tage dem mange dage at nå byen, men de måtte leve uden specielt meget mad, da de kun havde få mønter til at betale med. De to piger blev hurtigt gode veninder, men under et karneval i en nærtliggende by blev de væk fra hinanden og Naíshca måtte fortsætte på egen hånd.
Hun ankom til byen og slog sig ned i et lille værelse midt inde i centrum. Her fandt hun hurtigt nye venskaber og der er kommet flere hen af vejen. Efter et stykke tid mødte hun Sasuchi, og de er nu blevet kærester, har fået en datter og flyttet ind på paladset, samtidig med at hun tog imod jobbet som lysets kriger.
Bedste minde: Da hun ankom til Krystallandet, og var i stand til at klare sig selv. At hun nu ikke mere var afhængige af nogen, selvom mindet om natten i landsbyen stadig brændte i hende.
Værste minde: Natten i landsbyen hvor både Thomas og Asiana måtte lade livet.
Barndomshjem: En lille landsby, lidt udenfor Medanien.
Familie: Hendes mor, Asiana og faren Thomas.
Nuværende levested: I et værelse på paladset, sammen med hendes kæreste, Sasuchi.
Fysisk styrke: 0
Våbenfærdigheder: 0
Smidighed: 0
Fysisk udholdenhed: 0
Taktik: 0
Intelligens: 0
Kreativitet: 0
Mental udholdenhed: 0
Chakra: 0
Naíshca Sia Niakaro
Avataren er fra deviantart.com.