Melkor CrtomirMelkor Crtomir
Krystalisianer

Retmæssig Ond
Race: Dæmon
Alder: 5894

Status: Aktiv
Godkendt: 01.09.2006
Antal posts: 23
Skaber: Rebecca

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Melkor Crtomir
Kaldet: Melkor “Niranon”
Køn: Mand
Alder: 5894
Fødselsdag: 22/11/1885 f.kl.t
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro:
Erhverv: Tidligere Mørkets General, pt mørkets ridder
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 189 cm
Vægt: 78 kg
Hudfarve: Bleg, grålig
Hårfarve: Dybsort, m. svagt brunt skær
Hårstil: Skuldrelangt, m. naturlige fald i toppen
Øjenfarve: Sorte med en snert af rød omkring pupillen
Kropsbygning: Middelmådig
Hverdagstøj: Bære ofte lette rober, sammensat i mørke farver. Dette kan fx være en kimonolignende jakke, en nederdelagtig beklædning som underlag under jakken, som et par læderstøvler tilhørende. Melkor er aldrig set i rustninger eller andet lignende beskyttelse
Ar, permanente skader, el.lign.: --
Særlige kendetegn: Trods dæmonens utrolig høje alder, ligner han en ung mand omkring midten af tyverne. Men dette er ikke hvad der fanger ens opmærksomhed allermest, når man beskuer Melkor. Dette er øjnene, de sortrøde øjne der synes at indeholde en ubeskrivende intensitet. Ikke intesitet igennem noget skønt, men nærmere noget man ikke kan, men gerne vil, slippe med blikket

Magi

Magisk evne (1): Denne evne gør Melkor i stand til at kunne manipulere med alle aspekter af en organisme, levende eller død. Dermed sagt er han ikke i stand til at udøve necromansi, og vække et dødt objekt til live. Dette er, trods mange forsøg, fortsat en umulighed for ham. Han er derimod i stand til at manipulere med genetik både i form af godartet og ondartet manipulation, så at sige. Han er i stand til at hele sår, men hvad han har specialiseret sig allermest i er, at skadegøre kroppen han manipulere. Han kan påføre denne skader og forvrængelser i form af fx sygdomme. Dette kan gå fra feber, hjertestop eller synlige sygdomme som bylder.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Mentalisme:
Med denne evne er dæmonen i stand til at manipulere et levende individ sind. Han kan give sig selv adgang til dennes hjernecenter, lytte til individets tanker, gennemleve minder; oplevelser fra individets fortid samt indsætte nye manipulerende tanker. Hermed menes der, at han fx kan pådutte dem nye følelser. Han er i stand til at manipulere med individets syn og, som førnævnt, følelsescenter. Han kan opsætte et scenarie der i den virkelige verden ikke finder sted; virkeligheden manipuleres og en hallucination opsættes.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10
Magisk evne (3): Mørk ild:
Kan forme kugler af kulsort ild i hænderne, som kan skydes efter en modstander. Ilden føles kold, når man nærmer sig eller rører ved den, men vil stadig brænde dig som normal ild. Evnen kan også bruges til at sætte ild til brændbare genstande. Ilden lyser ikke op.
Da denne evne er relativ ny, har dæmonen (trods han er skræmmende lærenem indenfor mørk magi) ikke lært denne evne til fulde. Denne er derudover givet, grundet hans status indenfor mørkets hær, via et magisk objekt, en amulet. Derfor er evnen ikke en naturlig del af ham.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Personlighed

Talenter: Stærk socialkapital; manipulation; høj karisma aka djælvesk charme; loyal.
Svagheder: Perfektionist; når først er fristet tilbageholder han ikke sig selv; tilgiver sjældent; uslukkelig blodtørst.
Interesser: Udslettelse af menneskeheden; mørkets hær’s ve og vel.
Drømme/ønsker: Fuldkommen udslettelse af menneskeracen, samt at mørket opnår fuldkommen magt over landet, med Mørkets Lord som landets hersker.
Elsker: --
Hader: Ikke-magikere, menneskeracen i helhed; Lysets Dronning og det hun står for samt Lysets hær;
Helhedsindtryk af personlighed: Melkor vil man beskrive som hadefuld. Ikke vred og eksplosiv i den forstand, men blot hadefuld. Dette er en del af hans personlighed der er svær at ane for de fleste, med mindre man selv er blevet udsat for denne vrede. Man har en fornemmelse af vreden; den ligger og lure under overfladen, lige under huden, prikkende til hvad hudmønstret der holder den tilbage.
Trods øjnene er en del af individets ydre, kan de give en god beskrivelse af hvad der fylder individets indre. Udtrykket “øjnene er vinduer til sjælen” er meget meningsfuldt i Melkors tilfælde. Har man studeret øjets anotomi, ved man dette: der er seks bevægelser der afsløre individets motiv, derefter femten variationer af hver enkelt. Hvis man havde stået overfor alle andre end dæmonen, selv de mest hærdede kriminelle, havde pupillerne trukket sig sammen eller udvidet sig - helt afhængigt af personens følelser.
Lykke, latter, hengivenhed. Pupilerne udvider sig.
Frygt, vrede, had. Pupilerne trækker sig sammen.
Men ikke hans. Pupilerne er faste, små punkter af sorthed, båret af en mand, der hader alt og alle. Hans øjne lukker intet lys ind, ser igennem mørket, stirre ind i dig, som en sort perle fast i rummet. Øjne der siger han er mere end en mand, øjne, der siger, han kender dig. Når man først har fæsnet øjnene fast til disse, kender man Melkor. Dæmonen af had.

Baggrundshistorie

Barndom: Melkor blev ikke skabt af kærlighed. Dette er sjældent et scenarie der ville finde sted i hans verden, og har heller ikke gjuldet hans tilfælde. Han blev unfanget igennem Utugt, hans far var Misundelse og mor Frådseri. Sammen skabte de et barn gennemsyret af Vrede og Hovmod. Barnet led af Misundelse overfor mennesket, og ønskede kun at sprede Ladhed og død over dens race. Han var i sandhed født til det han var: en mægtig dæmon, fyldt af de syv kendte synder; synder han ville sprede igennem den jord han betrådte og ville betræde.
Findes der noget der kaldes en barndom for dæmoner? Det første syn af noget så menneskeligt, var noget Melkor først oplevede da han kastede blikket på hans egne børns. Han selv har aldrig oplevet noget lignende, og dette ikke helt ubegrundet. Menneskebørn bliver født, dæmoner skabt. Hvad han gennemlevede i hans tidlige alder, nogle ville kalde dette for ”barndommens tidlige år”, var flammernes slikken imod hans hud; hårdførelsen af hans sind og såkaldte styrke. Smerten blev brændt, bogstaveligt talt, ind i ham som en permanent del af hans krop. Den har aldrig sluppet ham siden, og han har velkomnt den i alle de år han har levet med kun en enkelt følelse: glæde.
Dæmonens første minde, var synet af en mark; en kornmark kun lyst op af en overskyet morgensol. Han husker at rejse sig fra grunden under ham, fokuserende på hvad benfandt sig mange meter fra ham. Et livløst tre, overdækket af morgendukken. Han husker tågen der ikke vil forlade marken; hvordan den gør ham og hans omgivelser kolde. Han savnerne flammerne, og mindes ikke hvorfor han er placeret på stedet han opholder sig. Han husker blot, at han er blevet givet en mission - han er agent af kaos, og der findes kun en måde at sprede det på.
Lyden af en vågnende landsby drager hans krummede skikkelse imod den.
Fortid frem til nu:
Igennem de første mange tusind år har Melkor været alene. Han har haft personer iblandt sig, men har aldrig igennem længere tid ladet sig nyde af andres selskab. Han bryder først ud i offentligheden, da Lord Sabbatin - landets nuværende Mørkets Lord - erklæres lovløs, efter hans statskup imod Lysets Dronning. Melkor lader sig melde ind i Mørkets Hær, hvori han opnår stor større og større forbedring igennem tiderne. Til sidst er han steget så højt i rangordnerne, at han opnår General status. Dedikeret til hans sag, ønsker han yderligere og yderligere forbedring af Mørkets Hær og dens tropper. Han stifter familie og får sig to børn med en kvinde ved navn Elenthiel. Børnene er datteren (den ældste) Tinuvíel og (den yngste) sønnen Morgoth. Forholdet til Elenthiel var ikke baseret på kærlighed, tværtimod; hensigten var blot at kreaere børn til Mørkets Hær, af samme kaliber som ham selv. Det at Elenthiel senere viste sig at være spion fra Lyset, der uheldigvis havde ladet sig forelske i Mørkets general, gjorde ikke deres forhold mindre anstrengt. Dette resulterede i mord på hans hustru, begået af ham selv, og frastødelse af hans datter. Træningen lå nu kun på hans søn, og han formåede at opnå fortrinnelige resultater igennem ham. Hans søn viste sig senere hen at blive en magtfuld magiker, oplært under Melkor selv; han lærte ham ikke blot hvad han selv kunne indenfor magi og kampteknikker, men også hans politiske ideologier.
Igennem mange år var hans søn ham fuld tro - han udskilte sig ikke fra hans egen levevej på nogen måde, og var fuldt ud dedikteret til hans liv indenfor Mørkets Lord’s regime. Melkor havde formået at skabe en dræbermaskine, og levede højt på troen om, at en næsten tro kopi af hamselv ville udføre en stor del af hærens arbejde. Han viste sig at tage fejl, da Morgoth synes at have modtaget en del af hans mors sympatiske sjæl indeni sig. Morgoth viste sig at have dannet et romantisk forhold til en kvindelig vampyr - et forhold Melkor prøvede at sætte stopper for, for at forhindre sin søn at udvikle yderligere følelser der kunne sympatisere sig med Lysets side. I et forsøg på at stoppe hans søn, igangsatte han en magisk duel imellem Morgoth og hamselv. Denne resulterede, til Melkors uheld, at hans søn kastede en modbydelig forbandelse over ham. Efterladt til at dø i mørket i en forladt grotte, et sted nært Morgoth og hans eget hjem ved foden af Krystalbjerget, gemte Morgoth ham. Forbandelsen var sat til at fratage ham al hans livskræft, og denne ville også have blivet hans endeligt, hvis det ikke var på grund af hans magiske kræfter. Hans accelerende helingskræft reddede hans liv i sidste ende, trods hans ringe brugen af denne.
Grotten blev Melkors hjem i mange år. Her opholdte han sig indtil nu, forbedrende hans dødelige sår, og udsugede livsenergi. Tidens gang, og nyskrevne historie er gået ham fuldkommen forbi, indtil dagen hvor han atter trådte ind i byens midte - seende hans søn eftersøgt af hele landet, med hans Herre atter på tronen.
Værste minde: Hans første blikfald på menneskets verden
Bedste minde: Mindet om den første gang han blev påført smerte; denne forbindes med, at være i live.
Barndomshjem: Dæmonerns verden

Familie: Elenthiel Niranon (kone, død)
Tinuvíel Niranon (datter, død)
Morgoth Niranon (søn, levende)

Nuværende levested:

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 6
Kampteknik: 7
Smidighed: 4
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 6
Intelligens: 6
Kreativitet: 4
Mental Udholdenhed: 7
Chakra: 5


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat