KvakketKvakket
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Halvdyr
Alder: 14

Status: Aktiv
Godkendt: 01.09.2006
Antal posts: 198
Skaber: Helli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Kvakket Kajika
Kaldet: Kvakket
Køn: Kvinde
Alder: 14
Fødselsdag: 1/9
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Ingen
Erhverv: Hjemløs strejfer
Nuværende levested: Strejfer rundt
Race: Halvdyr
Uddybende om race: Kvakket er halv frø, og har derfor mange karakteristika taget fra en frø af. Hun har frø ben, som gør hende til en ekseptionel god 'hopper'. Tilgengæld er det med at gå ordentlig, ikke rigtig en evne hun besidder. Der er lidt svømmehud mellem hendes fingre, hvor det yderste led også kan virke lidt store på hende, og ovale.
Derudover har hun en lang tunge der kan strække sig til op mod 2 meter, og da den er klæbrig, bruger hun den ofte til at fange insekter og andet godt i luften. Kun meget lette ting vil kunne blive trukket af tungen, og hun bruger den faktisk kun på at fange føde, og engang imellem smage på ting.

Udseende

Højde: 165 cm
Vægt: 55 kg
Hun kan godt virke lidt grønlig i huden, selvom man ofte ikke lægger mærke til det, og har ellers grønne frøben, og grønt hår, som efterhånden er blevet lidt smålangt. Hendes øjne skifter lidt farve mellem gul og grøn, alt efter lyset, og hun har altid et stort bredt smil på læberne.
Typisk ser man hende i sin lyserøde kjole, som er god beskidt, slidt, og egentlig burde den mest af alt brændes. Det er dog ikke sket endnu, og da hun ikke forstår sig på hygiejne, ser hun ingen problemer i at rende rundt i den.
Faceclaim: Tsuyu-chan (Boku no Hero Academia)

Magi

Magisk evne (1): Kan forvandle sig til en frø
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Kan tale med alle dyr
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter:
- Hoppe højt
- Kan snakke hurtigt
- God til at få sig selv i fedtefadet
- God til at snige sig ud af Tywing skolen
Svagheder:
- Fobi for storke
- Ingen stedsans
- Kan ikke finde ud af at kæmpe
- Er uduelig til næsten alle fagene på Tywing skolen
- Kan ikke finde ud af at tie stille
- Naiv
Interesser:
- Naturen
- Dyr
- Andres liv
Drømme/ønsker: Have et lykkeligt liv
Elsker:
- Sin familie
- Sine venner
- At lære nye mennesker at kende
- Dyr
- Naturen
Hader:
- Storke
- At sidde stille
Helhedsindtryk af personlighed: Kvakket er en utrolig glad og optimistisk, desværre ved hun ikke hvornår hun skal stoppe sig selv fra at sige visse ting, så hun ender tit i fedtefadet. Dette gør også at hun har modtaget utallige straffe på Tywing skolen i den korte tid hun har opholdt sig der. Dog har hun aldrig noget ondt på sinde. Hun er også meget åben for nye mennesker og oplevelser, og er desværre en del naiv, så hun tror at ingen vil hende noget ondt. Hun er også meget snakkesalig anlagt, uanset hvor hun er og kan typisk aldrig sidde og stå stille, hvilket nogle folk finder irriterende.

Baggrundshistorie

Barndom: Kvakket blev født i en lille mose, langt væk fra civilisationen. Alt mad de spiste, var noget de fandt, og typisk om vinteren, var det lidt sværere for hendes forældre at mætte de mange munde, da de var en søskendeflok på 10, men til trods for dette, voksede Kvakket op, kun med gode minder, for hun havde familie om sig, som elskede hende, og selvom hun tit kunne gå sulten i seng, var det ikke noget hun huskede tilbage på som en dårlig ting, for det betød ofte at der i det mindste var en af de andre børn der var mæt. Hun var kun omkring 13 år, da hun stødte på nogle storke og i frygt flygtede væk. Hun kom så langt væk, at hun ikke kunne finde tilbage til mosen, og begyndte at rende rundt på må og få.
Fortid frem til nu: Hun gik i mange år, fik nye venner, men stadig ledende efter sin fortabte familie. Dette blev der dog sat en stopper for en dag, da hun ved et uheld faldt ned i en magisk kilde. Da hun kom til sig selv igen, var hun blevet ung igen og havde mistet sine minder. Ikke lang tid efter dette var sket, blev hun indfanget af nogle vagter, som konkluderede hun var et gadebarn og blev derfor sendt til Tywing skolen, hvor hun har været de sidste to år.
Værste minde: Da hun fik eftersidning i en måned (siden hun ikke kan huske fra før hun kaldt i den magiske kilde)
Bedste minde: At komme til Tywing skolen hvor hun har fået en masse nye venner
Barndomshjem: En mose

Familie: En mor, far, 5 brødre og 4 søstre

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Kampteknik: Elendig
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Under middel
Intelligens: Under middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat