Martin

Staldmester

Status: Aktiv

Godkendt: 17.06.2023

Antal posts: 39

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Martin Alomora
Kaldet: Mester Martin / Rune (når han skifter udseende)
Køn: Mand
Alder: 45
Fødselsdag: 16.5 år 1978
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Ikke troende
Erhverv: Staldmester
Civilstatus: Enlig
Seksualitet: Heteroseksuel
Nuværende levested: Dianthos - I et hus, lige ved siden af stalden, i udkanten af byen
Race: Menneske

Udseende

Højde: 180 cm
Vægt: 97 kg
Øjne: Mørkebrune
Hår:Lyst brunt, langt og ofte fedtet
Hud: Solbrun
Kropsbygning: Pæreformet?
Særlige kendetegn: Den store vom, det sleske blik

Magi

Magisk evne (1): Illusioner (standard): Denne magi narrer andres sanser til at se og høre ting, der ikke er der. Det er nemmest at narre en enkelt person med illusionsmagi, frem for mange. Laver man eksempelvis et helt rum til en illusion, kan man kun påvirke en eller to personer med illusionen. Laver man i stedet en lille illusion - et lysglimt, en blodplet på gulvet eller et pludseligt brag - kan man godt bruge magien på en mindre folkemængde. En større illusion kan maksimalt holdes oppe i et par timer - og herefter skal man hvile i en halv dag, før magien kan genoptages.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Magisk evne (2): Formskiftning (standard): Kan skifte udseende og/eller form til forskellige spilbare racer. Hele udseendet kan ændres - som hår, øjne, kropsbygning osv. Skifter man race, får man ikke egenskaberne fra denne race - men beholder sine egne. Det er også muligt at skifte til det modsatte køn. Forvandlingen holder i et døgn. Herefter må man bruge magi på at skifte udseende igen.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Styrker: Selvsikker - Udspekuleret - Stædig - Charmerende
Svagheder: Kvinder - Alkohol - Penge - Gamble - Doven

Generel beskrivelse af personlighed:

Martin er en doven mand, ikke typen der anstrenger sig med mindre det er i sengen med en kvinde. Han er egoistisk, ufølsom og udspekuleret. Han ved udmærket at hans sande ydre ikke er tiltrækkende, men dette stopper ham ikke fra at prøve, dog ser man ham mere ofte i en langt pæner forklædning, som han mere tiltrækker kvinderne bedre.
Men selvom han skiftet ydre, ja så er det indre råddent og på ingen måder behageligt, han er god til at fordreje sandheder, og så er han selvsikker næsten for meget endda.

Martin har en kort lunte, især når han har drukket, ofte lader han sin vrede eller frustrationer gå ud over Eamon, som arbejder som stalddreng for ham, eller retter sagt han behandler knægten som skidt. Han er kvindeglad og gør alt, for at få hvad han ønsker sig, om så han må tvinge en kvinde med sig. Han er jaloux over sin storebror der har alt han selv vil have,

Martin er en gambler, han har det med at spille sine penge op, og skulle han vinde, ja så bliver disse penge drukket op, eller brugt på at betale for en skøge. Har han pengeproblemer, tyr han gerne til at lave kriminelle ting, så som at opbevarer smuglergods, for andre eller hvad der lige kan skaffe ham lidt ekstra. Kan være charmerende når han ønsker det, ofte dog kun når han skifter sit ydre.

Baggrundshistorie

Martin voksede op sammen med sin storebror, de var ikke de bedste venner, men mest af alt fordi deres far mente, at broderen var den af de to, der ville blive til noget stort. Han levede i skyggen af sin bror, dog var der stadig masser af rigdom til ham, men han var slet ikke så bolig som sin bror. Faktisk var han allerede dengang meget doven anlagt, og lavede ikke mere end højst nødvendigt, kunne han slippe udenom var det endnu bedre.
Han lærte med sin illusions evne, at bruge den til egen fordel, og at kunne sno folk om sine lillefingre. Han blev senere hen tvunget til at starte samme sted som sin bror på uddannelse, men det gik ikke godt, endte med han ofte pjækkede og hans bror dækkede over det, da han også bedre kunne lide at studere der alene…

Teenagerne årene blev han ikke ligefrem bedre, han begyndte at få en interesse for kvinder, men han var ikke ligefrem den pæne af de to brødre. Martin begyndte at belure kvinder i badehuset, dette fik ham ofte smidt ud, men han var altid hurtig tilbage igen. Han havde endnu ikke noget arbejde, men hans far fik ham placeret i byens stald, i håb om at lidt fysisk arbejde kunne få knægten på bedre tanker.
Det var også i denne tid han fandt ud af, at han kunne skifte sit udseende, gøre sig lidt mere tiltrækkende, eller for den sags skyld prøve at ligne andre, dog holdt han denne evne skjult.

I tyverne fik hans bror en hustru, de blev gift, og dette fik Martin til at prøve selv at finde sig en, men som han ikke ligefrem var en mand med god udstråling eller attitude, tog det ham utrolig lang tid. Han begyndte i mellemtiden også at falde i dårligt selskab, her fandt han ud af hvor spændende det var, og besluttede sig for at indgå aftaler, han hjalp med at holde ting skjult. Som broren og hans hustru fik et barn, begyndte det at irritere ham endnu mere, det lykkedes ham dog at finde sig en hustru selv, måske ikke det mest perfekte ægteskab, men for ham var det nok. Han fik lov til at købe stalden og huset af den tidligere mester, dette begyndte at give ham en følelse af magt.
Martin prøvede utallige gange at få et barn med sin hustru, men det lykkedes dem aldrig, dette fik deres forhold til at blive anstrengt. Han begyndte at se kvinder i smug, ofte benyttede sig af at gøre sig selv yngre og pænere, hvilket også gjorde det svære at se det var ham.

Han begyndte at spille, dette førte også til alkohol og som tiden gik, ja så røg der masser af penge, fordi han ej havde held i spil. Dette startede en ond spiral af dårlige handlinger, mere druk, flere tabte penge, mere raseri, og tilbage i det kriminelle miljø. Dette førte også til heftige skænderier med hustruen, som førte til at han slog hende.
Dette fortsatte, men en dag fik hun nok, da hun tog ham i deres seng med en anden kvinde, hun forlod ham og dette var familien ikke glade for. Men til hans held skete det samtidig med at hans brors datter Rosalind blev taget med en køkkendreng, det fjernede fokus fra ham.
Ikke længe efter tog han imod Eamon, en staldknægt der havde været rundt omkring på mange gårde, men utrolig elendig i følge ham, han begyndte med tiden at lade sin vrede gå ud over knægten. Alt imens han stadig spiller penge op, drikker og horer, når skuffen er tomt, laver han lidt beskidt arbejde….


Familie: Jake Alomora: Storebror, levende
Merlene Alomora: Mor, levende
Tom Alomora: far, levende
Rosalind Alomora: Storebrors datter, levende

Andet

Martins ofte brugte ydre, vil være noget lignende dette, hans ide om en rigtig kvindemagnet.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Under middel
Fysisk udholdenhed: Under middel
Kløgt: Fantastisk
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3