Brock W S

Nomade

Status: Søger tråde

Godkendt: 14.04.2023

Antal posts: 18

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Brock Windleaf Skyrock
Kaldet: Brock
Køn: Mand
Alder: 50
Fødselsdag: 1.1 år 1974
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Avanya
Erhverv: Nomade
Nuværende levested: Omrejsende - Hans bopæl er hos hans mor i Azurens bjerge
Race: Blandingsrace - Dværg og Bjergelver
Uddybende om race: Da Brock er en blanding af en Dværg og en Bjergelver kommer hans udseende og evner til at være påvirket ret mærkeligt.
Hans overall udseende er mest præget af dværge generne men elver generne har også sine tydelige præg på hans former.
Hans evner er ballanceret så han ikke har nogen særlig god lugte eller høre sans, men det gode syn fra både elver og dværg har boostet hinanden så han ser super godt om det er lyst eller mørkt og om de er langt væk eller tæt på.

Udseende

Højde: 166 cm
Vægt: 94 kg
Øjne:
Skyblå Topaz øjenfarve
Hår:
Brunt og bølget
Hud:
Lys, men ikke bleg
Kropsbygning:
Lav af elver, høj af dværg,
Slank men med tydelige massive muskler
Hverdagstøj:
Gode solide vandrestøvler, brune Hoser, gråhvid skjorte med en brun vest om, lang mørkebrun tyk jakke.
Ar, permanente skader el.lign:
Døv i højre øre
Særlige kendetegn:
Hans hoved og krop er tattoveret med dværge og elver symboler
(sådan lidt vikinge runer og krydseduller)

Faceclaim: Travis Fimmel

Magi

Magisk evne (1): Standard Paralysering: Ved at kigge en anden person i øjnene, er man i stand til langsomt at paralysere vedkommendes krop. Det kræver et helt minut før paralyseringen tager fuld effekt, og i løbet af den tid, bliver det sværere og sværere for modstanderen at slide blikket væk.
Det kræver koncentration at holde paralyseringen, og man er ikke i stand til fysisk at angribe eller bruge anden skadelig magi, mens man holder effekten oppe, da dette vil bryde koncentrationen og dermed paralyseringen. Man kan dog godt bevæge sig rundt og lave mindre opgaver, lige som man ikke længere behøver at holde øjenkontakten, når først paralyseringen har taget effekt.
Effekten kan holdes i maksimalt en time, og stopper af sig selv, hvis man kommer uden for synsvidde af den paralyserede.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Styrker:
Super god Guide blandt bjerge og dale og huler,
Kan indtage store mængder alkohol,
Ekstra oridinært godt syn/ se i mørke,
Ganske behændig Violinist,
Stærkere end hans fysik viser.
Svagheder:
Kan ikke holde sig fra en god tobak,
Hader at skynde sig/ får hurtigt stress,
Har allergi over for mælk (ikke dødelig men en lang tur på toilet er nødvændigt inden for 4 minutter),
Har identites vanskligheder i form af hans to racer,
Er døv på højre øre.
Generel beskrivelse af personlighed:
Brock er som regl en positiv ung mand, der ikke ser forskel på hverken køn eller racer, men er altid mere tilgivende over for små børn.
Han har en lidt kort lunte, men er ikke eksplosiv når den så når enden.
Brock elsker at være i naturen og nyder vinden i ansigtet og blomsters duft i næseboerne og solens skarpe stråler mod huden.
Brock har dog også en kærlighed for huler og grotter som han altid har haft en følelse af trykhed ved.
Brock er som regl konflikt sky og blander sig kun hvis det er super nødvændigt, eller han føler det i hans hjerte.
Brock er tiltrukket af rødt hår, i alle slags nuancer og længder.

Baggrundshistorie

Brock's Historie starter med at hans mor, der normalt bor i Azuriens bjerge, en dag kom for langt væk og blev kidnappet af en lille bandegruppe (hun var ret uskyldig af sin, så selvfølgelig bliver hun kidnappet nemt tsk). Hun blev trukket op nord på, tæt på bjergene om Dragorn, hvor bandegruppen havde nogle andre ærner, men hvor hele gruppen så blev fanget i en gyselig og voldsom snestorm, der fangede hele gruppen i et hulerum i bjergsiden (brrr sygt koldt! især hvis man ikke er vant til temperaturen!). Her dukkede Brocks far så op, da han var jager og selv var blevet overrasket over stormen. Brocks far var af massiv støbning med ild i øjnene af en brændene sjæl (det var i hvert fald hvad Brocks mor fortalte, med hjerter i øjnene!) og hjertet på det rette sted, som uden tøven slagtede hele den kriminelle bande og befriede Brocks mor. Snestormen varede i nogle dage og med kun lidt mad, var begge ganske enige om at få det til at strække og overleve, samt ligge deres stridigheder på hyllen for nu (mest fordi hun aldrig havde set en dværg før nu hæh). Hele den situation blev så katalysten til at da Brocks mor endeligt fandt hjem igen, var hun godt gravid, og nogle måneder efter kom lille Brock til verden (lev livet til det fuldeste). Brocks mor holde alle kortene tæt til sig omkring faren for ALLE, men da Brock kom ud uden de lange elverøre, var hun nød til at sige at faren ikke var elver, men mere sagde hun heller ikke (alle har deres hemmeligheder 'blink'). Brock voksede op med kun sin mor og i forhold til mange andre, havde han egentligt en god barndom, skønt han godt kunne få fyret et øgenavn i hovedet en gang imellem, men tog det som regl med løftet pande, for sådan havde hans mor sagt han skulle (hun var ren mor-chef og en hård negl da han kom til verden). Generelt var hans mor med til at forme Brock til at blive en ganske hårdhudet ung mand da han endeligt besluttede sig for at forlade reden og begive sig ud i verden. Det var også først her hans mor fortalte ham om hans far, som han først nu fik at vide, var en dværg af norden og var grunden til at han havde Skyrock som efternavn, da det var det eneste hans mor vidste omkring ham (SHOK!! dværge farmand!!).. og at hans far var umådlig tiltrækkende og mandig, og var grunden til hun aldrig havde fundet en ny mand i sit liv, for ingen havde overarme som hans far (Hun må have fået en muskelfetich).
Grunden til Brock er døv på sit højre øre er fordi han som barn legede lidt voldsomt med en jævnaldrene, og de endte med at tumle ned af en skrænt hvor Brock ramlede ind i en tykgrenet busk og fik en gren stukket i øret. Men selve det ydre af øret var overraskende nok uskadt, men hørelsen var helt væk (hans mor var UDE AF SIG SELV da hun så lille Brock med blod ud af øret).

Familie: Mor - Lisette Windleaf
Far - Rett Skyrock
Mormor - Natalia Windleaf
Morfar - Gratasus Windleaf
Farfar - ukendt men i live
Farmor - ukendt men i live
Farbror - ukendt men i live

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Under middel
Chakra: Under middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Erforias, Mong, Krystal
Lige nu: 3 | I dag: 6