Basil Argyris

Junker (adelig)

Status: Aktiv

Godkendt: 25.11.2022

Antal posts: 350

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Basil Lorcan af Argyris
Kaldet: Bas, Hr. Argyris, Junkenaf Argyris
Køn: Mand
Alder: 33
Fødselsdag: 10.10 år 1990
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Aladrios
Erhverv: Junker (adelig)
Civilstatus: Enlig
Seksualitet: Heteroseksuel
Nuværende levested: Dianthos -
Race: Blandingsrace - Menneske og Skovelver
Uddybende om race: Basil er ¼ skovelver og ¾ menneske.
Han har ingen særlige karaktertræk af at være skovelver.
Han har ikke forbedret syn, hørelse eller lugtesans, eller lever evigt - bare lidt længere tid end et menneske normalt ville.

Udseende

Højde: 178 cm
Vægt: 76 kg
Øjne, hår og hud

Basil er beriget med næsten matchende øjne som hår. Øjnene er gyldne, med et vagt twist af noget orange i sig. Dette skinner dog ikke særlig meget igennem. I hver ende af øjenkrogen, er der en sort markering i en trekant form, som giver ham et karaktertræk af en rovfugl. Håret er lysblond. Basil har en tendens til skæg skubbe hår på hagen, som er mørkere end hans hårfarve – brunligt. Som alt andet, er Basils hudfarve næsten hvad man ville kunne beskrive som delvist varmt elfenben.

Kropsbygning og hverdagstøj

Set fra afstand, ligner Basil en bønnestage med vinger - såvel de er slået ud. Men sagen er en helt anden. Han er smal af bygning, men har en let atletisk muskelstruktur
Beklædningen variere meget af, hvad han giver sig i kast med. Men grundet hans vinger på ryggen, har han både tøj, som er specialdesignet til ham og giver plads til at vingerne kan være der (rektangel udsnit, som giver plads for at han kan bruge vingerne). Basils mere grounded beklædning, kan godt få ham til at smelte ind i sine omgivelser og folket, men det er ikke af ringe kvalitet, som gør han kan skille sig en anelse ud, hvis det var nødvendigt.

Særlige kendetegn

Basils mest iøjnefaldende kendetegn ved ham, er de tidligere nævnte markeringer ved øjnene, som giver ham et præg af rovfugl.
Det at Basil har et stort, rødt, vingefang på 4,5 meter.



Faceclaim: Hawks / Keigo Takami (Boku no hero academia)

Magi

Magisk evne (1):
Vinger

Basil er født med vinger. Disse kan dog trænge ind i kroppen, men dette er en umådelig smertefuld process for Basil, hvorfor han sjældent er så omskifteligt med om hvorvidt de er “ude” eller “inde.

Med vingerne fuldt udvokset og styrke, kan Basil opnå en flyvehastighed på 390 km/t, dette kræver dog en vedligeholdt fysisk styrke, samt en enorm mængde fysisk udholdenhed.
Fjerne som så fint beklæder Basils vinger, de giver ham muligheden for at kunne flyve, han kan telekinetiske kontroller hver eneste fjer, hvilket giver ham mulighed for at udtrak dem fra vingen. Disse kan flyve afsted som projektiler, hvor han kontroller fart og hastighed, men der er en radius-begrænsning på dette af 7 meter. Jo flere fjer han sender afsted fra vingerne, jo mere betydning har det for hans generelle flyvning.

Skulle vingerne blive beskadiget, tab af fjer eller ‘knæk’ af vinge, ville dette kunne gro ud eller læges. Generelt kan hans vinger komme sig igen. Selvfølgelig har de også en grænse. De kan brændes til et punkt, hvor de ikke kan læges. Det kræver en kontrolleret og målrettet branding.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Styrker
Afslappende adfærd, selvsikker, optimistisk, at flyve

Svagheder
Gambling, intensitet, tillid, følelser

Generel beskrivelse af personlighed:
Den generelle person af Basil, er en, som er nede på jorden, livlig på sin egen måde, en som ikke virker til at være letpåvirkelig eller har den største interesse i noget eller nogen. Nok er det sandt, han har ikke den store interesse for det, som følger med i det adelige, de royale eller krig for den sags skyld.
Han har en optimistisk tilgang til livet, hvilket kommet særligt til udtryk i hans frigørelse fra traditioner og forventninger. Livet gemmere på mere, end at være andres skakbrikker. Han vil ligeledes forekomme umådelige selvsikker, uanset om det er til jords eller til luft. Han viger ikke, han er målrettet og beslutsom i de ting, han kaster sig ud i. Denne selvsikre figur, er den tavse, analyserende og knap så smilende del af Basil.
Men selv de mest selvsikre og jordnære mennesker har deres udfordringer. Basil er dårlig til at få tillid til folk, og skulle han endelig få tillid til nogen, vil det være med en konstant uro følelse om hvad der vil ske. Ikke sagt, at han ikke stoler på folk. Han stoler bare ikke blindt på dem, de skal optjene hans tillid, han giver bare ikke tilliden ud selv. Det vil oftest opleves som om, at han holder dem på en vinges afstand - dette er dog nok snarere en generel ting med Basil.

Basil har et ekstrem forkvaklet forhold til følelser, han ved ikke hvad han skal stille op med dem, eller hvordan han skal leve op til noget i sådan et aspekt. Men i de tilfælde, hvor én skulle komme tæt på ham, under huden, vil de være i risiko for at opleve en mere intens version af ham. Drevet af rå følelser. Det vil være på grænsen mellem nænsomt og bestemt. Dette er et blindt område for Basil, han kan ikke redegøre for hvorfor han gør ting, hvis det skulle ske.
Når kortene er lagt på bordet, får Basil et dopamin rus, det at kunne indånde stemningen og folks odør, uanset om det er frygt eller hovmod, så er han fanget. Han har selv den fulde kontrol over sin fremtoning, og bliver næsten arrogant i spillet. Han ved, at han vil vinde. Han ved, hvornår han skal trak sig. Han er ikke bange.

Gemt godt væk, er den del af Basil, som udgør en reel trussel. Måske det er en dominans ting, men Basil er ikke bleg for at tage livet af en anden. Han kæmper for sig selv - og sin form af overlevelse.

Baggrundshistorie

”Forbandet” 1994

Den evneløse Basi, 4 år, viste sig ikke at være evneløs. Mod alle odds viste det sig, at hans evner skulle åbnes for gennem chakra kontrol. Dette var ikke noget som faldt i god jord hos hans fader. Enver så ingen mening i at hans søn skulle have en så bemærkelsesværdig (ment særdeles negativt) evne. Ikke at hans far var meget i billedet som den nærværende forældre. Set fra den side af familien af, var disse uforklarlige vinger en forbandelse.

Altopslugende smerte 1996

Det var forventet at Basil lært at trække sine vinger i sig, hvilket resulteret i at han skulle lærer at kontrollere sine chakra og holde punktet længde nok til at hans vinger var sunket i ham igen. For at han kunne lærer dette, skulle han hver uge gennem samme process. Slå vingerne ud og slå vingerne ind. I sidste ende lært han at bide smerten i sig. Han kunne bedst beskrive smerten som at få hældt flydende metal på sig, ikke at han havde prøvet det. Men smerten var forfærdeligt. I sidste ende lært det ham kun, at disse følelser han fik af smerte, skulle holdes på afstand.

Fly frit, fly højt 1998

“Hvordan tror du fugle lærer at flyve?” det var spørgsmålet hans mor alle dage havde stillet ham. De skulle jo fra reden før eller siden, og eneste måde de kunne gøre det på, var at kaste sig ud i det. Basil havde dog ikke noget ønske om at lade sig falde fra højder som et forsøg på dette. I stedet blev hver eneste dag - nu hvor han beholdt sine vinger ude, omend faderen ønskede det - brugt på at træne sine vinger i at løfte ham. Det viste sig at være en høj omgang, men han lært med dagene, ugerne og månederne, at bruge sine vinger. De var ikke fuldt udvokset, men det var han jo heller ikke. De ville følges ad.

Fjerløse vinger 1999

Læremesteren som brugte det meste af sin tid med Basil, foruden hans mor, indså at Basils vinger var mere end bare vinger som en fugl. De kunne flyve frit omkring med Basils kontrol. Endnu engang blev en stor del af fokusset lagt på Basils kontrol af hans chakra, om det var noget han gad eller ej. Hans største bekymring var, at jo flere han tog fra vingerne, jo mindre ville han kunne flyve, hvis han overhoved kunne dette.
Faderens fravær var ikke længere et så stort problem for Basil. Det var blevet meningsløst at efterspørge opmærksomheden.

Siofras hemmelighed 2001

(Dette er ikke noget Basil har kendskab til)
Som alle andre ægteskaber, så havde dette også sine små uenigheder. Enver og Siofra havde kendt hinanden siden hun var blot 18. De var blevet gift i sekundet, de vidste hun ventede deres fælles barn. Hvad Enver ikke vidste, det var at at hun ikke var menneske. Hun lignede ellers et. Intet at sætte sin finger på. Men hun evnede at kunne gøre noget så uhyrligt manipulerende. Siofra havde vist ham sit sande jeg. Det var en svær omvæltning for ham. Han vidste ikke hvor de stod i forhold til troskab og tillid. Kunne han overhovedet vide sig sikke på, at Basil var hans.

Der var blevet sagt nogle skuffende ord, men det var aldrig tiltænkt at hun skulle forlade dem. Siofra havde været forbi Basils værelse natten hun rejste væk. Fortalt ham, at han skulle gå med sin mavefornemmelse og hvilken kærlighed hun havde til ham.

Selvfølgelig var det underligt, men han var 10 år, og var faldet om i nattesøvnen igen, som intet var hændt. Blot til at han kunne vågne op og indse hans mor var væk.

Krop og sind skal være i et 2006

Basil havde igennem de mange år med træningerne lært, at for at han skulle kunne være i topform, skulle hans fysiske udholdenhed være i et med den fysiske styrke han løb omkring med. Det eneste som krævede hans chakra var at kontrollere fjerene for sig selv og at trække vingerne ind som ud af kroppen. Det var ikke hans største bekymring mere, men at kunne opnå sit maksimale flyvehastighed, lave sving og dyk som en fugl. Det måtte falde i hak med hans træninger. Træninger som skete uden faderens kendskab – endnu engang.

Sydens skønheder 2009

Det var en rejse, arrangeret af hans far og farbror. De mente det ville være godt for Basil at komme lidt væk, men alligevel med et formål. Han skulle se deres små handler an og finde ud af om der var noget samarbejdspartner værdigt. Import og eksport af tekstiler, vine og kulturelle genstande var særligt i deres interesseområde.

Det var ikke fordi han kom tomhændet hjem, men hans hjerne var et andet sted. Han havde set en ung kvinde fra Kazimi slægten, hun gik vidst under navnet Den sorte Prinsesse.

Spar dine undskyldninger 2014

Basil stod stærkt. Han havde trodset sin familie og deres ønsker. Han var ikke en som skulle føje sig for deres ønsker og forventninger. Så da hans far havde forsøgt at nå ind til sin søn, var han ikke blevet mødt af andet end et tomt blik og monotont mine. Enver beklaget for sine handlinger, men Basil stod fast. Det var ingen hemmelighed, at hans far havde ønsket sig en søn - men sønnen han fik var ikke ideel. Så Basil havde fundet sine egne veje, noget som ikke huede familien spor. Men for at beholde et form af forhold, måtte de finde et kompromis. Et kompromis, som Basil kunne gå med til, var at han forblev i familien foretagen og hjalp med at stifte nye samarbejdspartner fra tid til anden. Dette gjorde Basil til en forholdsvis frigjort mand.

Deres ikke eksisterende forhold, og den manglende mor, havde gjort Basil fortræffelig til at lukke ned for følelserne og at vise disse.

Royal Flush 2016

Det var bare en af de aftner. Enkelte krystaller var blevet lagt på bordet. Det var bare et spil. Men alligevel var det så interessant en oplevelse. Noget som han ikke rigtig kunne dy sig for. Her sad han med andre mænd, adelige med og uden titler, godsejer børn. De spillede om krystaller, uerfarne som erfarne. Basil havde kun fået en introduktion til spillet, gennemgået hænderne man kunne sidde med, lidt af det hele. Det handlede om at læse sine modspiller, ikke at han var ekspert i dette, men han havde erfaring nok til at kunne se, hvornår de begyndte at vige en anelse. Så da han sad der med kortene ti til es. Dette var blot begyndelsen på en dårlig vane, noget han ikke sagde nej til.

Familie: Far Enver af Argyris, + 23 år, adelig. Menneske. – Levende
Mor Mathilda (née Pressys)af Argyris, + 19 år, fhv. adelig. Halv skovelver/menneske. – Levende
Halvlillesøster, moderens barn Unavngivet, - ca. 10 år. (Ukendt for Basil) – Levende

Farbror Micah af Argyris, + 29 år, baron. Menneske. – Levende
Tante Unavngivet, baronesse. Menneske. – Levende
Fætter Erix af Argyris. – Død.
Kusine Unavngivet. – Levende
Kusine Unavngivet. – Levende

Familiedynamik Generelt set kommer familien godt ud af det med hinanden. De fokusere på et samarbejde. Selv er de primære evner for dem ikke noget som ‘stikker’ ud. Hvorfor vingerne på Basil bliver anset som noget skidte møg. Kun engler bærer vinger.

Familieforetagen De arbejder inde for eksport og import af tekstiler, bomuld og silke som det primære. Dernæst kommer vin og kulturelle genstande. Dette har de gjort i nogle små århundrede, men generelt set har de holdt sig neutrale og en anelse anonyme. Men for to generationer siden kom de mere frem i søgelyset og valgte at gøre som mange andre slægter at have tradition for at man deltaget i lyset hær, hvis ikke man kunne indgå i familiens arbejde. Det er primært den ældste søn som er arving, men som situationen er nu, er der tvivl om dette løsningen for næste generation.

Familien holder primært til i Dianthos og omegn, de har dog ansatte og familiemedlemmer som skal rejse omkring for at finde nye og spændende ting til familien.

Andet

Basil har nogle flyvebriller lavet specielt til når han flyver.
Han har et sæt katana, men dette er ikke noget han vandre omkring med eller har haft så meget fokus på.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Erforias, Blæksprutten
Lige nu: 2 | I dag: 12