Hailey

Healer

Status: Aktiv

Godkendt: 13.09.2022

Antal posts: 101

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Hailey Demon
Kaldet: Hailey
Køn: Kvinde
Alder: 28
Fødselsdag: 5.3 år 1996
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Avanya
Erhverv: Healer
Civilstatus: Forlovet med Aron
Seksualitet: Heteroseksuel
Nuværende levested: Omrejsende - Elverly
Race: Halvdyr

Udseende

Højde: 175 cm
Vægt: 68 kg
Øjne: Lysebrune.
Hår: Langt, glat og sort.
Hud: Lys.
Kropsbygning: Normalt bygget, hverken tynd eller tyk.
Hverdagstøj: Altid iført anstændigt tøj til lejligheden, men foretrækker dog at have bukser på frem for kjoler. Når hun bevæger sig rundt blandt mennesker gemmer hun ofte sine ører og hale, da det er det største tegn på, at hun er et halvdyr.
Ar, permanente skader el.lign: Et brand mærke på skulderen.
Særlige kendetegn: To ringe i øret.

Magi

Magisk evne (1): Standard Healingmagi: Kan heale både åbne sår og indvendige skader hos sig selv og andre. Healingen foregår, ved at man holder sine hænder tæt på det sårede område.
Mindre sår heales på et par minutter, mens det kan tage op til en time for indvendige skader og brækkede knogler. Bruger man alle sine magiske ressourcer, vil man kunne heale en afhugget legemsdel, såfremt man stadig er i besiddelse af den, og der ikke er gået flere dage siden den blev adskilt fra kroppen. Herefter vil man være afkræftet i flere dage og kan kun udføre mindre healinger, ind til man har gendannet sin chakra.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Styrker:
• Dygtig healer. Der er næsten ikke noget, som hun ikke kan fikse.
• Folk ser hende ofte som en varm personlighed, som man tør at være omkring selv i sit svageste stadie.
• Gavmild. Hun hjælper alle dem som ikke kan hjælpe dem selv.

Svagheder:
• Kan virke snæversynet idet hun ikke ændrer meninger om folk. Hvis man en gang har opført sig dårligt overfor hende, så bærer hun nag og har svært ved at stoppe med det.
• Får hurtigt dårlig samvittighed når hun forlader folk på sin rejser.
• Har det stramt med at være halvdyr og gemmer den del af sin identitet over for alle, som ikke er er samme art.

Generel beskrivelse af personlighed:
Haileys personlighed er rolig, varm og kontrolleret. Hun er opmærksom overfor alle de patienter hun behandler med sin healing. En dygtig healer er hun så sandelig også. Normalt rejser hun land og rige rundt og tjener sine krystaller ved at hjælpe sårede på sin vej. Skønt hun ikke har nogen børn, så indtager hun altid en moderlig rolle og passer på alle der er svagere end hende. Hun er gavmild og kan endda finde på at heale sårede, selv hvis man ikke har midlerne til at betale hende tilbage. Det vigtigste for hende er, at hun kan finansiere sine rejser og alt andet er blot en bonus.

Man ser hende ofte ikke være det samme sted i alt for lang tid. Hun har en uro i kroppen og må bare komme afsted. Opdage nye kulturer, plantearter, dyrearter - hun vil se det hele. Derfor prøver hun ikke at få alt for dybe relationer med menneskerne på sin vej, idet hun ved, at hun vil forlade dem igen. Alligevel føler hun trang for at være der for folk, der ikke har andre end hende. En svaghed der stammer helt tilbage fra hendes barndom. Hvis ingen andre tager de svage under deres vinger, så gør hun det. Man kan vel sive, at hun har lidt et heltekompleks. Dette er i konflikt med, at hun egentlig ikke vil hyldes for hendes indsatser.

Udover alle disse positive egenskaber gemmer der sig også en principstærk kvinde. Når hun udfører sit arbejde bryder hun sig ikke om, at man ikke følger hendes råd og gør krav på ens opmærksomhed. Hun sætter også prisen op, hvis hun mener man opfører sig respektløst overfor hende. Hun favoriserer hurtigt nogen frem for andre og har svært ved at ændre sit førstehåndsindtryk ved andre.

Baggrundshistorie

Hailey er vokset op som sine forældres eneste barn. Dog havde hun en relativ stor familie, som hun så regulært. De unge år blev brugt på at tumle rundt som et barn nu gør. Hun har altid haft et nysgerrigt sind og dermed bragt sig selv i situationer, som et mere stille barn ikke have. En af hendes største eventyr var, da hun som 7 årig blev fanget i en brønd, hvor hun måtte blive fisket op igen af hendes fætter.

Det var især hendes ældre fætter Jack hun så op til. Da de var børn brugte de ofte tid sammen, mest af alt fordi, at Jack var babysitter for den 5-årige Hailey. En dag gik det dog for vidt da de legede med hans ildevner og Hailey blev dermed brændt på skulderen. Det viste sig så, at huden langsomt begyndte at heale sig selv. På den måde fandt hele familien ud af, at hun var naturlig dygtig healer. Allerede i teenagealderen fungerede hun som healer blandt andre i sin omgangskreds. Med tiden lærte hun sig selv at heale alle sår, store som små.

Forholdet til hendes forældre har altid været okay. Hendes far var en stille og stolt mand. I virkeligheden håbede han nok på at få en søn fremfor en datter. Han prøvede dog stadig at lære Hailey at kæmpe med sværd, men lige lidt hjalp det. Hailey var en uduelig kæmper og foretrak at bruge sin tid på at øve sine healingsevner og passe sårede dyr op. Til sidst gav han op og distancerede sig fra hende. Moderen til Hailey var mere ligesom hende. Hun var en varm og smuk dame. Typen man ikke kunne andet end at elske - lige præcis hvad Hailey gjorde. Mange i byen mente, at hun var en tro kopi af sin egen mor. Dog havde hun arvet sin fars store eventyrlyst.

Det lille landsbyliv var ikke nok for hende. Derfor drog hun som 22-årig ud på sit livs rejse og væk fra sin hjemby. Originalt var det meningen at hun skulle rejse et år. Et år blev til to, to blev til tre. Siden hun forlod landsbyen havde hun ikke vendt denne nye tilstedeværelse ryggen.

Familie: Mor: Haven Demon
Far: Erwin Demon
Onkel: Choie Demon
Tante: Anilia Demon
Kusine: Aslige Demon
Fætter: Tombo & Jack Demon
Grandkusine: Rosalyn Elari
Grandkusine: Furry Elari

Alle familiemedlemmer er i live.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 14