Ophelia

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 29.05.2022

Antal posts: 34

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Ophelia Romina Hart
Kaldet:
Køn: Kvinde
Alder: 27
Fødselsdag: 20.11 år 1996
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Avanya.
Erhverv: Kropige.
Nuværende levested: Amazonitskovene - Amazonitskovene.
Race: Halvdyr
Uddybende om race: Kat, almindelig langhåret huskat.

Udseende

Højde: 160 cm
Vægt: 50 kg
Øjne: Blå, krystal blå.[/b]
Hår: Platinblond, mellemlangt.
Hud: Lys hud, faktisk rimelig bleg.
Kropsbygning: Meget normal vægtig, men er tæt på undervægtig.
Hverdagstøj: Mest løst tøj, som kjoler og gerne med en kappe over. Hun vil helst ikke have noget tøj som sidder tæt, da hun helst ikke vil have andre ser hendes figur.
Ar, permanente skader el.lign: Hun har tre lange ar på ryggen, fra hendes fortid.
Særlige kendetegn: Hendes orange ører, som er hvidlige bagpå øret som nærmest går i et med hendes hår.

Magi

Magisk evne (1): Hun kan forvandle sig til huskat. Hendes udseende som kat er ret langhåret, meget pjusket.
Hendes ører er dog hvidlige bagtil men orange fortil.
Men hendes forvandling er mest, hvis hun vil stikke af eller hvis hun føler sig truet. Sjældent hun forvandler sig, da hun ikke altid kan overskue mennesker og deres trang til at kæle hende.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Høresans og lugtesans er en del skærpede, så hun hører bedre og lugter ting bedre end andre. Tit og ofte kan det dog være en ulempe.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Styrker:
- Hendes gå på mod.
- Hendes måde at holde sig positiv, selvom hun er usikker på sig selv og de ting hun skal.
- Hendes strålende personlighed, selvom hun har det skidt i hendes sind.

Svagheder:
- Mænd, mest fordi hun har svært ved at stole på dem.
- Trangen til omsorg og kærlighed, på grund af hendes svigt.
- Usikkerheden på hendes udseende, da hendes far altid sagde, at hun var det grimmeste væsen.

Generel beskrivelse af personlighed:
Ophelia er en super glad pige og utrolig glad for nye personer. Hun virker super selvsikker, når hun møder andre men i virkeligheden er hun meget usikker på sig selv og usikker på andre. Hendes tillid til andre er utrolig svækket, det er sjældent hun åbner sig op for andre og vil helst undgå det.
Men selvom hun er usikker på mange ting, lader hun humøret være højt og positivt, samt at hun opretholder et smil på hendes læber og stråler udad til. Hun er typen som hellere vil virke glad og strålende, end usikker og bange for andre.

Hun har til tider dage, hvor hendes energi ikke er den samme, hvor hun bare gerne vil passe sig selv og egentlig bare være alene, uden at skulle forholde sig til andre. Til tider knækker filmen for hende, hvor hun egentlig er sur og trist og holder sig hjemme hvor hun egentlig bare har brug for kærlighed og omsorg.

Hvis mænd komplimentere hende, virker hun glad for dem men hun smider dem ud af hovedet fordi hun ikke tror på, hvad der bliver sagt.

Desværre er hun nem at manipulere med til tider, da hun i perioder er meget godtroende og egentlig prøver på at åbne op for andre mennesker og derfor kan det give bagslag, hvis hendes følelser bliver manipuleret med.

Hendes drøm har dog altid været at få en mand og børn, men hendes troværdighed overfor mænd er ikke den samme som den har været. Hendes trang til at give kærlighed og omsorg til andre er dog utrolig høj, men hendes indre holder sig tilbage med hendes usikkerhed.

Baggrundshistorie

Barndom:
Ophelia blev født i Rubinien hvor hendes mor døde efter fødslen. Hun blev opvokset med hendes far. Hun havde egentlig en meget god barndom med lærdom, positivitet og glade dage. Hendes far tog sig godt af hende og lærte hende en del både godt og ondt. Men som årene gik og hun blev ældre, forandrede faren sig markant.

Teenager:
Hendes far blev med årene lidt af en drukkenbolt, hvor han blev direkte modbydelig overfor Ophelia.
Hans positivitet og glade humør forsvandt når han drak og hun var den eneste som var i huset sammen med ham når han drak.
Han bandede og svovlede og svinede hende til. Kaldte hende for ussel, modbydelig grim og uduelig. Hun hørte efterhånden på det hverdag og havde egentlig aldrig troet at han nogensinde ville træde på hende på den måde. Ophelia gjorde normalt alle de ting, som hun blev bedt om, men en dag fik hun nok og sagde fra overfor sin far. Desværre blev faren meget rasende og gav hende et ordentligt slag i hovedet, som gjorde at hun blev helt hævet på den ene side af ansigtet og havde et blåt øje. Faren grinede højlydt af hende, sådan som hun så ud med det hævede ansigt. På det tidspunkt, blev hun chokeret over hendes fars opførsel og forvandlede sig for at stikke af. Hun havde lært at forvandle sig igennem barndommen. Hun løb dog ikke langt væk og et par dage senere ledte faren efter hende og kaldte på hende, hvor hun kom frem fra sit skjul da hun håbede på, han havde forandret sig til de gamle dage. Han bar hende hjem, i ædru tilstand og var som de gode gamle dage. Da de kom hjem kom hun i seng, hun havde ikke sovet i de dage i frygt for, at han ville komme og finde hende i sin brandert. I løbet af natten blev hun vækket, da faren hev hende ud af sengen og lagde hende på gulvet på maven, hvor hun var forvirret og træt og fik sagt "Far, hvad laver du?" efter hendes ord fik hun et smæld i ryggen af en pisk, hvor hun skreg af smerte og gråd kom over hende. Han gjorde det yderligere to gange og svinede hende til samt grinede af hende, hvor han nævnte at hun var et grimt væsen og ønskede at hun aldrig var blevet født. Ophelia var på det tidspunkt kun blevet 15 år.
Hun følte sig svigtet, forrådt og havde et utrolig stort tillidsbrud. Da faren havde pisket hende de gange, nedgøret hende gik han ud af rummet som intet var sket, dog med en latter hun aldrig havde hørt før. Hun lå der på gulvet helt blottet med ryggen, blod var over det hele på hendes ryg, chokeret og fuldstændig græde færdig. I løbet af natten stak hun af, hun ville så langt væk som muligt. Hun endte med at løbe til Amazonitskovene og stoppede egentlig der, i håb om at faren aldrig ville finde hende igen.

Nu:
Hun er blevet i Amazonitskovene og har fundet sig godt til rette, uden at skulle tænke på noget. Dog har hun en frygt for at faren kommer og finder hende. Hun har mareridt de fleste nætter, da hun føler at han kommer og finder hende.

Familie: Mor: Død, af fødslen.
Far: Levende, dog ved hun ikke, hvor han er.
Storebror: Levende, men ingen kendskab til ham.
Storesøster: Levende, men ingen kendskab til hende.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Under middel
Chakra: Over middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Muri , Helli , jack, Mong, Krystal , Blæksprutten
Lige nu: 6 | I dag: 12