Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/krystall/public_html/service/characterService.php on line 66

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/krystall/public_html/service/characterService.php on line 67
Satira FalkSatira Falk
Krystalisianer

Neutral God
Race: Blandingsrace
Alder: 27

Status: Inaktiv
Godkendt: 02.12.2006
Antal posts: 417
Skaber: Chibi

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Satira Falk.
Kaldet: Satira
Køn: Kvinde
Alder: 27
Fødselsdag: 13 Januar.
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Ingen
Erhverv:
Nuværende levested: Cassa's palæ. - Planen er, at hun rykker tilbage til blodtronen.
Race: Blandingsrace - og

Udseende

Højde: 168 cm
Vægt: 62 kg
Hudfarve:
Hendes hud er lys, men med en anelse solbrun glød.
Hårfarve:
Rød.
Hårstil:
Det lange røde hår, stopper midt på hendes ryg. Hun har langt pandehår og håret er fyldt med flotte prinsessekrøller.
Øjenfarve:
Gule, mandelformet katteøjne.
Kropsbygning:
Hun har en normal bygning, men velformeret kurver.
Hverdagstøj:
Hun har en lang grøn og hvid kjole på, som matcher hendes øjne. Kjolen er lavet af det fineste silke.
Ar, permanente skader, el.lign.:
Har et ar tværs gennem højre fod, fra hun tabte en kniv som 5 årig, men hun har ingen smerter længere.
Særlige kendetegn:
De gule katteøjne, som kun bliver tydeligere af det røde krøllede har og røde bløde løber. Hvis man kigger ordentligt efter, vil man kunne se de to små hugtænder i hver side af munden. Hendes øre har form som en elvers, dog bare mindre.

Magi

Magisk evne (1): Hun kan styre alle former for ild. Dog ikk hvis det er omkring andre.. Altså som en aura eller i hånden.. Men så snart det er væk fra andre, kan hun.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Behersker mørkets kræfter det vil sige hun kan forsvinde i en røgsky, blive et med skyggerne, hun kan lave skyggekugler o.s.v.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Personlighed


Talenter:

* Hun er lærenem med våben og bevægelser.
* Hun vil nok ikke selv kalde det et talent, men hun er rigtig god, til at få folk til at grine af hende, eller bare smile, fordi hun er så klodset og uskyldig.

Svagheder:
Hun har mistet sin hukommelse. - I hendes hoved, er det ikke mange uger siden, at hun kom til landet. Så, at hun har både vampyr og dæmoniske træk, skræmmer hende fra vid og sans.
Interesser:
At finde ud af, hvad der er sket, med hende.
Drømme/ønsker:
At blive normal.
Elsker:
Hun elsker, at beundre en stjerneklar nattehimmel, fra hendes have, på Cassa's palæ.
Hader:
At hun er så klodset, som hun er - og at hun har mistet hukommelsen.
Helindtryk af personlighed:
Desværre har de sidste par års ondskab ødelagt hende. Før hun blev forvandlet, til en dæmon-vampyr, var hendes "normale jeg", er en selvsikker og livsglad pige, som elskede alt det smukke i verdenen, hendes venner og hendes familie. Dog var hun nem, at få til at blive forelsket og alt for godtroende. Hendes glade natur, var ikke til at knække. Men nu, hvor hun er blevet "normal" igen, efter at have været ond, er hun forvirret, skrøbelig, nervøs og klodset. Alligevel formår hun, at vise den samme livsglæde, som hun bar for år tilbage. Hvad andgår at være godtroende og let til at forelske sig, så er det næsten det samme,- hun har bare en indre stemme, som fortæller hende, at hun skal holder kærligheden på afstand,- og hun lytter.

Baggrundshistorie


Fortid/fortid frem til nu/baggrund/barndom:
Da hun boede i Danmark, fjollede hun mest rund med sine venner og veninder. Her lærte hun Cassa og Teekesy at kende og de har været venner siden. Cassa og Satira har dog haft et forhold til hinanden, men det er mange år siden.
Hun har levet et ”normalt” skilsmisse liv, med normale teenagers kvaler og pige problemer. Hun har dog oss kæmpet med sin onde side, Saint. Saint er en dæmon som besatte Satira, da hun var en lille pige og har kæmpet for at overtage hendes krop siden. Hver gang at Satira blev sur, blev hendes egne kræfter svækket og Saint have en mulighed for at overtage Satira’s krop.Hun har været i krystallandet før, men rejste tilbage til Danmark, for at se kendte omgivelser og ansigter. Men hun rejste hurtigt tilbage, fordi hun i Danmark blev klar over at hun ikk hørte til der længere. Det var for svært for hende, at bortforklare, når hun pludseligt skiftede personlighed og udsendende.

Satira & Saint.

ProfilBase:
Lavet af Cassa. Saint er redigeret af mig.

2011: Efter nogle år i krystallandet er alt gået galt for Satira. En dag mødte hun vampyren Falco, som hun kom op og slås med. Samme dag, blev det enden for den glade pige Satira og dæmonen Saint. I det samme øjeblik at Falco forvandlede Satira til en vampyr, blev hendes og Saint's sjæl blandet sammen og ændrede dem til en dæmon vampyr. Hun er stærkere end både en alm. dæmon og vampyr, da racen er blandet sammen og derfor besidder styrker fra begge racer og så er hun blevet ond.
Hun har fået sit eget gods,
Blod Tronen, og opholder sig meget her.

2015: Under Satira's onde periode, var hun meget slagsmålsopsøgende. Hun vandt altid, sine kampe, fordi hun forstod at vælge dem. Men en dag, havde hun taget munden for fuld. Hun endte med, at tabe stort. Hun tabte ikke kun kampen, men mistede også sin hukommelse. Da hun vågnede, lå hun halvvejs ud fra en klippe. Efter at have kæmpet sig, forskrækket, tilbage på klippen, gik det hurtigt op for hende, at noget var galt. Bare fordi, at hun ved et mirakel, var blevet god igen, betød det ikke, hendes hendes krop ændrede sig tilbage. Hun havde stadig hugtænger, i munden, gule katteøjne og spidse øre. Ligeledes havde ville trængen til blod ikke ændre sig. Det skræmte hende næsten til døde og søgte med det samme "hjem". Efter hendes viden, boede hun på Cassa's palæ og var kun ankommet, for nogle uger siden, til Krystallandet. Da hun blev ond, ville den beskyttet port, ikke lukke hende ind, på grunden, men nu hvor hendes hjertet atter var blevet godt, løb hun lige igennem. Grædene, løb hun lige ind i botleren, James, som selvfølgelig undrede sig over hendes tilbagekomst. I stedet for, at sende hende væk, tilkaldte han en form for troldkvinde, som bekræftede Satira's gode hjerte og fortalte, at hun muligvis aldrig vil få hukommelsen igen. Kvinden, gav Satira en special drik, som skulle dulme for trangen til blod, men det vil være nødnændigt for hende, at drikke dem, resten af hendes dage, hvis hun ikke ville drikke blod, fra et andet væsen. James, som havde kendt Satira i mange, mange år, lod hende flytte tilbage på sit værelse. Han havde holdt det i minde, samt hendes smukke have. Han mente, at når Cassa's fortryldelse over stedet, ikke påvirkede hende, så var hun ikke til skade for nogen af de andre boende. [/color]

Dæmon Vampyren Satira.


Værste minder:
Da hun var menneske var hendes værste minde at Cassa Nova, hendes x kæreste, havde lænket sig selv i fangekælderen, fordi der var noget galt med ham. (Kan ikk huske hvad.) For at redde hans liv, solgte hun hendes og Saint's sjæle til Kazoya, men Cassa nægtede stadig at være sammen med hende igen. Så nu er noget af det eneste hun frygter, at Kazoya skal hente hans ejendom.
Og da Achillius bestemte sig for at have sex sammen med Saint. Disse ting er bl.a. dem som gør hende så hævn ivrig.
[/color]
Bedste minde:
Hendes bedste minde som menneske var at det år hendes rigtige mor, ville have hende og hendes bror (Cedric) over til hende og holde jul. Men alt gik galt den aften. Cedric tog over til en ven og Satira tog over til Cassa. Aftenen blev bygget op til en mindre fest for 10-15 personer, som varede til midnat. Da gæsterne gik, satte Satira og Cassa sig hen til ildstedet/kaminen/pejsen, (WHAT EVER!!) Hvor de sad tæt ind til hinanden og kiggede ud på den stille dryssende sne. Dagen efter skulle Cassa hjem til sit hjem land, da han blev smidt ud af landets styring. Da køretøjet begyndte at køre, sprang han ud fra det, trimlede hen af jorden og fik sig kæmpet sig over til Satira, hvor at han kyssede hende, hvor de så startede et forhold.

Hun kan ikke huske hendes væreste minde, kun sit bedste.

Barndomshjem:
Et fint lille hus i Danmark.

Havde karakteren her på det gamle kl, hvor det var iorden, så det går jeg ud fra at det oss er nu.


Familie: Forældre, Stedforældre og 4 Søskende.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Fantastisk
Kampteknik: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Under middel
Intelligens: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel

Dæmon-Vampyren, Satira!


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat