Hine Pihere

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 04.11.2022

Antal posts: 4

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Hine Pihere af Thatos' Orden
Kaldet: Hine
Køn: Kvinde
Alder: 36
Fødselsdag: 1.12 år 1987
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Thatos, Aladrios og Azur
Erhverv: Munk af Thatos' Orden
Nuværende levested: Azurien: Flodlandet - Templet i Diamantbugten
Race: Menneske

Udseende

Højde: 168 cm
Vægt: 50 kg
Øjne: Blå og en anelse smalle.

Hår: Hine er skaldet. Hun lader det sjældent gro længere, end det knap kan ses.

Hud: Bleg og glat. Det er tydeligt, hun går op i at holde huden sund.

Kropsbygning: Slank og trænet. Til det trænede øje er det ganske klart, at hun har fokuseret på sin smidighed over rå, fysisk styrke. Hvis man rent faktisk fanger et glimt af hende uden det løse tøj, har Hine imponerende nok ganske tydeligt kvindelige former.

Hverdagstøj: Typisk er det et par løse bukser og en lang tunika med hætte. Farverne er enkelt holdt i gul og sort. Det er tydeligt, at tøjet er lavet til ikke at afsløre hendes figur alt for meget.

Ar, permanente skader el.lign: Hine har flere småskrammer rundt omkring fra træning.

Særlige kendetegn: Hine er androgyn. Det er derfor svært ved første øjekast at vurdere, om hun er mand eller kvinde.


Faceclaim: Tilda Swinton

Magi

Magisk evne (1): Kraftfelter
Hine er i stand til at danne lokaliserede kraftfelter omkring sine hænder. Disse kan tage to former, alt efter hvilket formål, de tjener; en cirkulær form for forsvar og noget lignende en vifte for angreb. Begge felter strækker sig i en radius af ca. 30 cm fra hendes håndrygge (cirklen slutter ca. ved albuen). Disse kraftfelter er fuldt synlige i en lysende, gylden farve med sære tegn inde i sig.

Kraftfelterne har en styrke tilsvarende stålvåben. De kan derfor ikke skade hvad som helst, men de er stadig i fuld stand til at volde skade på blødere ting (såsom kroppe). Cirklerne, der egentlig fungerer som skjold har dog på ingen måde en evne til at skære, men de kan stadig bruges til at slå fra sig med, hvis dette bliver nødvendigt (ligesom hvis det havde været et "almindeligt" skjold).

"Vifterne" er dog skarpe langs den ydre kan af halvcirklen. Disse kan til nøds bruges som forsvar, men selve kraftfeltet kan brydes med tilstrækkelig fysisk styrke, hvor den defensive udgave er væsentligt mere modstandsdygtig, selv over for magiske angreb.

Det kræver væsentligt mere chakra at danne kraftfelterne, end det gør at holde dem oppe, men Hine kan ikke frit skifte mellem formerne; hun er nødt til først at fjerne det ene kraftfelt, inden hun kan forme det andet.

Det er generelt intet problem at holde et kraftfelt formet i et par timer eller tre ad gangen, men hun kan ikke danne et kraftfelt mere end tre-fire gange efter hinanden, inden hun er nødt til at holde en pause.

Selve kraftfeltet bliver dannet næsten øjeblikkeligt, men det går gradvist langsommere, jo tættere hun kommer på at have udtømt sin chakra. Ved sin grænse tager det op til ti sekunder, inden et kraftfelt er fuldt dannet.

Som en sidste note er det ikke nødvendigt for Hine at have samme type kraftfelt formet på hver hånd; disse kan sagtens være forskellige.



Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Tyngdekraftsretning
Dette er på en måde en søsterevne til den første evne; dette er også et kraftfelt, men det omfatter hele Hines krop og er som sådan ikke synligt (med mindre man er i stand til at se magiske auraer; i dette tilfælde vil det have samme farve, som hendes andre felter). Indenfor dette felt er Hine i stand til at ændre, hvilken retning tyngdekraften hiver hende i; det kan f.eks. være sidelæns i stedet for mod jorden, som er standarden. Hine er på ingen måde i stand til at lave dette felt omkring andre, ligeledes dækker feltet heller ikke andre individer, hvis hun griber fat i dem.

Fordi Hine ikke er nær så trænet i denne evne, som den første, kræver denne væsentligt mere chakra, og dette felt vil hun maks kunne holde kørende en time, inden hun har tømt sig selv for energi. Hun kan bruge begge evner samtidig, men dette gør, at hun tapper sig selv for chakra endnu hurtigere.

Hine er på ingen måde i stand til at ændre styrken på tyngdekraften, hvilket vil sige, at hun kan komme til skade, hvis hun "falder" for langt. Det kan ligeledes være ret farligt at ændre tyngdekraften til opadgående, hvis der ikke er et loft til at tage fra. Til gengæld er fordelen, at denne evne tager lige meget chakra, uanset hvor meget hun ellers slår den til og fra, så hun kan bruge den i kortere udbrud ad gangen, hvis dette skulle blive nødvendigt.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Personlighed

Styrker:
- Tålmodig
- Fattet
- Disciplinær

Svagheder:
- Distræt
- Doven
- Forholder sig ikke rigtigt til verdens problemer

Generel beskrivelse af personlighed:
Hine er ikke ligefrem en, man ville kalde jordnær. Hun bekymrer sig ikke rigtigt om godt og ondt, og har det som sådan ikke noget med ordenen eller templet at gøre, virker hun mere eller mindre ligeglad. Ikke at hun ikke ville hjælpe en person i nød, men Lyset og Mørket er bare to sider af samme mønt, og så længe der ikke er ubalance, er der ikke rigtigt nogen grund til at gøre noget ved nogen af delene. Af samme grund virker hun heller ikke altid til at være "til stede."

Selvom Hine går meget op i sin træning og læsning, er hun på bunden helt igennem luddoven. Hun springer over, hvor gærdet er lavest ved enhver given lejlighed, og kan hun få andre til at gøre noget for sig, er det den metode, hun tyder til først. Dette gør sig gælden flere steder, men et eksempel kunne være rengøring af templet. Udenfor templet betyder dette oftest, at hun bliver undervurderet, fordi hun fremstår som typen, der helst vil bruge så lidt energi som overhovedet muligt.
Dette skal ikke misforstås med, at hun er illoyal; Hine vil gøre alt for at gøre templet ære, og alle handlinger er med intentionen om at forholde sig så neutral som overhovedet muligt.

Hine er nærmest sat sammen af guilty pleasures; hun forsøger i det åbne at holde sig fra alle kødelige nydelser, men bag lukkede døre kører fantasierne nærmest uafbrudt, og hun bruger enhver given lejlighed til at udforske nye områder.

Baggrundshistorie

Hine ved ikke rigtigt, hvor hun stammer fra. Hun er blevet afleveret til Thatos' orden af hendes forældre, og hun har derfor aldrig kendt dem. Hvis man spørger hende, hvem hendes forældre er, vil hun henvise til de munke, der har haft ansvaret for at opfostre hende.

Hines barndom har ikke været super sindsoprivende; den har mest foregået i templet, og selvom hun har været på ture ned ad bjerget, har hun aldrig været mere end en dagsrejse væk. Det har dog også medført en større og større eventyrlyst de seneste par år af hendes liv.

Selvom Hine er opfostret af munkene, blev hun, grundet deres regler, ikke officielt medlem af Ordenen, før hun fyldte 18. Hun har dog forsøgt at leve efter deres principper hele sit liv, men i årenes løb har andre tanker også haft sneget sig ind. Fantasier, der absolut ikke burde høre til i hendes hoved, og Hine forsøger stadig på at undertrykke disse følelser med svingende grader af succes.

Familie: Hines familie består af munkene i Thatos' Orden, der har sørget for at opfostre hende. Hun kender ikke sine rigtige forældre.

Andet

Kampteknik: Hine er oplært i flere forskellige former for kampsport, og hun har taget det bedste fra alle verdener og har sammensat det til en unik stilart, der gør hende så effektiv som overhovedet muligt. Det er ikke ensbetydende med, at hun er uovervindelig; hun har stadig sine begrænsninger i form af fysik og race.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Fantastisk
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel

"Yesterday is history.

Tomorrow is a mystery.

Today is a gift. That is why it is called "present".
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Blæksprutten, Helli
Lige nu: 2 | I dag: 12