Rhoslyn

Hjælper i Dianthos børnehjem

Status: Søger tråde

Godkendt: 27.06.2020

Antal posts: 169

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Rhoslyn
Kaldet: Rhoslyn Den blide - Lysets Rose - Rosen
Køn: Kvinde
Alder: 19
Fødselsdag: 22.12 år 2004
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Isari - Leander
Erhverv: Hjælper i Dianthos børnehjem
Civilstatus: Enlig
Seksualitet: Heteroseksuel
Nuværende levested: Dianthos - Dianthos
Race: Menneske

Udseende

Højde: 165 cm
Vægt: 48 kg
Hudfarve Meget lys, i sommerperioden bliver den dog dækket til af fregner.
Hårfarve En korn blond farve, i forskellige blonde og brune nuancer.
Hårstil Bølgede halvlangt hår, der ville have gået hende til knæhaserne, var meget af det ikke brændt af. Nu går det hende til midt på ryggen. Og er altid sat og i enden fletninger eller en knold.
Øjenfarve Virkelig lysende blå øjne.
Kropsbygning Spinkel petit kvinde, kunne godt minde om en man bare skulle puste til også ville hun flyve væk.
Hverdagstøj Hvide og gyldne rober, der har en høj hals og er ganske uformelige.
Særlige kendetegn Det er nemt at se at Rhoslyn kommer fra lysets, og hun er igang med at blive lært op og undervist i lyset Isari tilbyder til folket. Ville man dog se hende uden tøj, vil den venstre side fra halsen og hele vejen ned til hendes fod. Være dækket i sporadiske brandmærker. Mange har tilbudt hende at få dem healet, så man kun ville kunne se afskygningen af arrene. Men hun har valgt, at bære det som et symbol for at Isari ønskede hun skulle leve, den dag templet hun boede i blev brændt ned.


Faceclaim: Ellie Bamber

Magi

Magisk evne (1): Absorbering af Elementer

Dette er en ukendt evne for Rhoslyn. Hun kan drage naturlige elementer ind i hendes krop, og omdanne det til positive ting - som blandt andet en beskyttelse for sig selv, omforme det til noget nyttet for sig selv og andre. Men denne magiske evne, er ikke noget hun har kontrol over, eller kender til. Så det vil kræve at nogen ville opdage den, og begyndte at træne med hende for at få den under kontrol.

Lys · Lys magi, eller energien fra solen selv, kan Rhoslyn suge ind i hendes krop og gøre sin krop til en blændende lyspunkt. Noget der kunne bruges til at lyse et rum op, eller blænde en potentiel fjende. Som udgangspunkt, og jo mere hun lære omkring denne evne, ville hun kunne på sigt kunne lagrer solenergi i hendes krop og bruge den senere.

Ild · Ild magi og hvis hun skulle befinde sig i et inferno af energi. Vil hun kunne på samme måde som det andet, suge det ind i hendes krop og bruge det til at gøre, at hendes krop kan tåle at gå igennem ilden. Dog ikke uden at det vil brænde hende inden hun får slugt nok ild ind i kroppen. Og da hun ikke har kontrol over magien, er dette grunden til hun har så voldsomme brandmærker ned af venstre side af kroppen.

Luft · Luft magi, og luft i sig selv, vil ligge sig rundt omkring hende, og få hende til at svæve. Voldsomme vindstød og angreb med vind, vil ramme hende og skubbe hende en smule væk. Men vil også på samme måde som alt andet elemental magi blive absorberet ind i hendes krop, og ikke have samme virkning.

jord og vand er de to elementale magier hun ikke har kunne suge ind i sig. Den vil på nuværendetidspunkt virke på hende som alle andre, og svække hende lige som alt andet ville på et almindeligt menneske. Det er vigtigt at huske på, at hun har næsten ingen kontrol over denne magiske evne, eller ved den eksistere. For hende, at det blot en velsignelse fra Isari, at hun har kunne komme ud af et brændende templet med livet i behold. Igen hvis nogen ville træne med hende, og udforske hvor langt hendes magiske evner kunne strække, ville det måske være muligt på sigt.

Dygtighed til at kontrollere evne: Lidt trænet

Magisk evne (2): Neutralisering af mørkenergi

Mørkmagi, kan hun suge ind i sig og neutraliserer. Som udgangspunkt, vil den ikke have nogen effekt på hende. Og hun ville ikke kunne bruge den til noget. Hun vil bare være et neutralt punkt, for mørk og negativ energi der vil prøve at skabe en indflydelse på hende. Selvfølgelig er det ikke noget der vil kunne smide alt følelse væk, jo længere tid hun er sammen med en person som der har stærke kræfter inde for manipulation og mørk eller negativ energi. Vil hun selvfølgelig mærke det, og også blive lagt under indflydelse af det. Men det vil tage væsentligt længere tid, og nok også være gentagende forsøg og måske endda dage, før det er den ønskede effekt.

Dette er en passiv evne.

Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Styrker

· Positiv ·
· Høflig og utrolig venlig ·
· Hendes tro i lyset ·
· Vellidt ·

Svagheder

· Naiv (blåøjet) ·
· Svag ·
· Næsten for høflig ·
· Vil altid hjælpe alle andre før hende selv ·


Generel beskrivelse af personlighed

Rhoslyn går umådelig meget op i, at være en god og blid person. Hun følger sin religion og lyset, som det forventes af en kvinde der er ved at blive lært op til at være præstinde. Hun beklager sig aldrig, hjælper alle der er i nød som hun møder på hendes vej. Dog er hun utrolig naiv, og forventer at alle kan hjælpes hvis de blot bliver ledt i den rigtige retning. Ingen skal efterlades, og alle kan få en ny start på livet og finde det lys som Isari altid snakker om. Det gør hende dog også i nogens øjne, en person uden utrolig meget indhold. Hun deler aldrig meget af hvad hun oprigtigt føler, hvilket til tider kan virke falsk. Selvom det blot er sådan hun er. Hendes håb vil altid være, at vise at med venlighed, høflighed og godhed. Så kan selv den mørkeste person, der har vendt sin ryg til lyset få en håndsrækning og blive et bedre menneske.

Baggrundshistorie

Rhoslyn kender ikke umådelig meget til hendes oprindelse. Hun mistede sin familie som ganske ung pige, og kan kun huske lugte og farver af hvad der var før hun kom til templet Nord for Medianen. Nogen gange, mindes hun at have siddet på en køkken bordplade, i flot høvlet eg - duften af brød der bagte i ovnen og en kvinde med langt kornblomst farvet hår med de flotteste mørke blå øjne. Et smil, og arme der kunne give det bedste kram.
Men det liv hun kender, og husker - er livet i Templet sammen med de andre forældreløse børn. Det var ganske stille og fredeligt for en som hende selv. Hun holdte sig mest til præsterne, og nød meget i at lære omkring lyset Leander og Isari. Gik op i at læse, og man kunne altid finde hende ude i solen, under skyggerne fra kirsebærtræet hvor hun ville nyde en god bog.
Dog var hun også en af dem, som der typisk ende i ballade. Ikke fordi hun selv startede dem, men prøvede at stoppe dem. Hun ville ikke, og kunne ikke se på - mens andre blev nedgjort for en person de ikke kunne gøre for de var. Det var ikke hvad lyset gik ind for, og alle skulle have en fair chance.

Desværre ændrede denne ganske rolige leve stil, ganske brat da Templet pludselig begyndte at brænde. Fanget i templets læsesal, kunne hun ikke komme ud. Det var først dagen efter, da bønder sammen med lysets præster fra Dianthos der havde været i nærheden - havde kommet Templet til undsætning. Desværre var næsten alle afgået med døden, eller gjorde det nogle dage efter. Grundet røgforgiftning og voldsomme brandsår. Der var fem ud over hende, der stadig lever den dag i dag.
Rhoslyn, har siden den dag stadig troet at hun var den eneste overlevende. Og ved hellere ikke hvad der skete, eller gjorde at Templet pludselig begyndte at brande. Hendes overbevisning var at Isari måtte have testet hendes tjenere, og hun var en af dem som der måtte bevise sit værd til gudinden af lys - at hun nok skulle være med til at berige verden med hendes varme stråler.

Nu bruger hun tiden i Templet i Dianthos, for at blive lært op i at overtage titlen som præstinde. Hendes liv er en rutine dag ud og dag ind - og hun bruger hver eneste en af dem, i håb om at blive et bedre menneske.


Familie: ——

Familen hun kendte til var dem i Templet. Dem der overlevede har bevæget sig ud i Krystallandet, og kun en enkelt en af pigerne har taget med hende til Dianthos. Ellers ser hun alle der tilbeder lyset som en del af hendes familie. Da hun ikke selv har nogen længere af blod.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Helli
Lige nu: 1 | I dag: 4