Jayla Beckett

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 23.07.2020

Antal posts: 0

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Jayla Beckett
Kaldet: Jayla
Køn: Kvinde
Alder: 27
Fødselsdag: 1.10 år 1996
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Isari.
Erhverv: Kurvefletter
Nuværende levested: Omrejsende - Hun flytter fra by til by.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 162 cm
Vægt: 45 kg
Hårfarve: Mørkebrunt.
Øjenfarve: Mørkebrune.
Kropsbygning: Spinkel.
Hudfarve: Bleg.
Særlige kendetegn: Ar fra venstre håndled op til albuen.

Faceclaim: Lee Ji-eun

Magi

Magisk evne (1):
Healing: Evnen til at heale levende organismer, inklusiv brugeren selv. Når først evnen benyttes vil det være små dyr og planter der vil være nemmest at heale. Som evnen bliver trænet kan det udvikle sig til større dyr, mennesker og brugeren selv. Det er sværere at heale sig selv da man skal have en vis mængde energi og mental klarhed for at kunne benytte den. Det anbefales at evnen begrænses til få brug om dagen, afhængigt af skadens omfang. Et overforbrug af evnen kan ende i at brugeren selv overtager de skader de forsøger at heale eller ganske enkelt besvimer af udmattelse. Som udgangspunkt kan Jayla heale de fleste skader med ikke uden en konsekvens. Små skader som et lille snitsår eller blåt mærke kræver næsten intet af hende, men når man når op i brækkede knogler eller skader såsom alvorlige knivstik, brændsår og så videre vil det kræve større mængder energi og tid. Sådanne skader kan tage op til en time at heale, afhængigt at skadens alvorlighed kan det tage længere tid. Efterfølgende vil hun føle sig svækket og blive nød til at slappe af og spise for at få hendes energi op igen.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2):
Animation: Evnen kan bruges til at få døde objekter til at bevæge sig som var de levende. Det kan sammenlignes med at skulle løfte en genstand med fysisk styrke. Jo tungere genstanden er, jo sværere er den at løfte. Jo større og tungere en genstand er, jo sværere er den at animere. Det kræver fokus at bruge evnen og kræver øvelse at kunne bruge den længe ad gangen. Evnen tillader ikke at give objekter evner de ikke i forvejen havde. Det vil sige at en tallerken for eksempel ikke pludselig kan flyve men kan rulle eller hoppe. Når evnen ikke længere benyttes, vil genstanden blot gå tilbage til ikke at bevæge sig. På nuværende tidspunkt kan Jayla kun animere mindre ting. Den største ting hun har animeret er en stol i op til et minut. Små genstande som skriveredskaber, bestik og lignende kan hun animere i op til fem minutter før det tager for meget energi af hende.

Dygtighed til at kontrollere evne: Lidt trænet

Personlighed


Styrker: Hårdtarbejdende, pligtopfyldende, respektfuld, tålmodig, venligsindet, troværdig, loyal, kreativ.
Svagheder: Tildens til at bære nag, stædig, ubeslutsom, klodset, temperamentsfuld.

Generel beskrivelse af personlighed: Jayla har altid gjort som hun det er blevet forventet af hende. Hun arbejdede selvom hendes drøm var at blive en lysets kriger, hun opgav ham hun var forelsket i for at blive forlovet med ham der passede til hendes forældres krav. Jayla har altid sat hendes forældres ønsker højere end hendes egne. Det var hvad hun følte var det rigtige at gøre. Jayla har altid været kreativ anlagt. Som barn var hun meget fantasifuld i hendes lege og kunne opfinde hele historier at lege med hendes venner og dukker. Som hun blev ældre blev hun også glad for at udtrykke sig igennem kunst med malerier, lerfigurer og digte. Denne interesse har varet ved igennem hele hendes liv.

Men hun var ikke perfekt. Hun kunne ikke altid leve op til hendes forældres billede af den perfekte datter. Hun prøvede så vidt muligt ikke at vise hendes temperament eller miste balancen. Men at skjule hvem du er, er aldrig den rigtige løsning. Essencen af hvem Jayla er at tilfredstille alle og leve op til de krav de måtte sætte til hende om det var en arbejdsgiver, hendes forældre eller hendes venner.

Som hun blev ældre blev hun også mere selvstændig og uafhængig af andre.

Baggrundshistorie


Jayla var født som det eneste barn til et ungt forældrepar i Dianthos. De havde håbet på en dreng der kunne tjene godt på det fysiske hårde arbejde der var at finde rundt om i byen. Som en familie i den lave ende af middelklassen, måtte de arbejde for at blive hvor de var og ikke ende i det lavere sociale trin. Jayla lærte hurtigt hvad der kunne være nyttigt for at få et godt job. Hun nåede lige at læse og skrive før hun blev sendt i træning som tjener. I en tidlig alder blev hun ansat som tjener ved en højere stående familie.

Hun var tålmodig og professionel. Hendes objektiv var at opfylde alle deres ønsker og aldrig føle de manglede for noget. Hun havde hendes egne drømme, men skubbede dem gerne til side for at tjene hendes forældre og gøre dem stolte. Som hun blev ældre fik hun også øje for de unge mænd der arbejdede på ejendommen. Særligt en mand fik hendes hjerte til at banke hurtigere. Velvidende hendes forældre ville være imod det, indledte hun et skjult forhold med ham. Familien hun arbejdede for havde to sønner og en datter. Den ene af sønnerne, Abraham, havde fået interesse i Jayla, men hun måtte afvise hans tilnærmelser da hun havde øje for en anden. Samtidig havde hendes forældre arrangeret en forlovelse til hende til en mand af rette støbning.

På trods af hendes forsøg på at skjule deres forhold, var det ikke altid muligt. Abraham havde set hende flirte med hendes kæreste. Han blev vred og råbte adskillige sårende ord. De var ikke kun sårende, men også skadende. For hvert ord han råbte, fik hun en ny skade. I sidste ende lå hun blodig på gulvet. Hvad der skete med ham efter han gik, ved hun ikke. Hun har ikke set ham siden. Det var her hun første gange brugte hendes evne til at heale på sig selv. Hun tog sig af hendes værste skader, men måtte give efter til søvn før hun kunne tage den sidste. Skaden efterlod et ar på hendes arm.

Tingene gik ned af bakke for hende efterfølgende. Hendes far blev syg og døde få år efter. Hun blev kaldt hjem igen for at hjælpe til i huset. Hendes mor kunne ikke længere tage sig af det selv. Med lav indkomst, mistede hende og hendes mor huset og måtte ty til at blive tiggere for at overleve. Hendes forlovelets familie så ikke længere hende som et godt match og brød forlovelsen. Ligeledes havde hun ikke mulighed for at se hendes kæreste. Desværre var hendes mor svækket og døde kun et år efter hendes far. Jayla så nu ingen grund til at blive i hendes hjemby. Hun rejste ud og lærte kunsten af flette kurve for at få penge til mad og husly i de byer hun kom til. Hun bærer stadig nag over Abrahams handlinger.

Familie: Far: Jalen Beckett - afdød.
Mor: Layla Beckett - afdød.
Onkel på fars side: Jacob Beckett - levende.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Under middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 0