Itin Merlo

Præstens skygge

Status: Inaktiv

Godkendt: 14.05.2020

Antal posts: 28

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Itin Merlo
Kaldet: Itin
Køn: Kvinde
Alder: 1857
Fødselsdag: 21 november
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Nalish’ra - Zaladin - Kile
Erhverv: Præstens skygge
Civilstatus: Enlig
Seksualitet: Aroace
Nuværende levested: Omrejsende - Nalish'ra hovedtempel
Race: Mørkelver

Udseende

Højde: 193 cm
Vægt: 87 kg
Hudfarve Den ligger meget mellem mørke blå og og grå.
Hårfarve og stil Kridhvid, som er tæt barberet i begge sider og lige ti centimer i bredden ved nakken. Resten af håret, er i en stram fletning som ligger hen over hoved og som en pisk i nakken.
Øjene Piercende hvide øjne, der er meget smalle og skæve i det. De er næsten skinnende grå, især når hun står i månelys, kan det næsten se ud som om de reflekterer lyset i øjnene.
Kropsbygning Utrolig høj kvinde, som er tætpakket med muskler, der ganske tydelig ses når hun ikke har noget tøj på. Men selvom dette er en meget stærk kvinde man har med at gøre. Ser hun stadig meget slank ud, med en meget søjle figur. Dette er ikke en kvinde med en figur. Det er ikke vigtigt for hende, hvad er vigtigt er hun han slå en prober næve.
Specielle kendetegn Hun er dækket til af hvide tatoveringer, som viser hendes tilknytning til Nalish’ras tempel. Desuden er hele hendes ansigt dækket af tatoveringer og piercinger. Og flere steder på kroppen, har hun også sølv smykket piercinger. Foruden hendes kunsteriske udsmykning, er hun også ganske fint tildækket af ar, store som små.

Magi

Magisk evne (1): Clairalience

Itin har en magisk evne hvor hun via smag, kan finde informationer omkring personer, genstande eller en begivenhed. Dette giver sig tilkende ved hun for eksempel kan putte en sten i munden, og kan fortælle små informationer omkring hvad der er sket hvor stenen har ligget. Lidt mere grundliggende, kan hun også smage på auraen omkring en person, og fortælle små bider af hvad personen har oplevet inde for en uge. Det kan være, at personen spildte øl på sig selv og hvilken øl det var. At personen har indgået seksuel aktivitet. Dog hvis hun fysisk smager på personen, vil hun kunne fremmane information omkring lidt mere præcise. Som hvilke evner de besidder, hvis de har brugt den inde for den sidste uge. Nogen gange, kan hun også være heldig at hun kan finde informationer om meget stærke minder igennem deres liv. Men det skal være ting, som fremstår meget klart og ting de har gjort fysisk. Hun er ikke i stand til at hive mentale ting, som tanker ud af dem.

Hun kan også bruge det når hun jager, eller jagter folk. Ved at smage på en genstand på jorden, som så kan fortælle hvilken retning personen, eller dyret er gået. Eller hvad der ellers har vandret forbi genstanden hun har smagt på.

Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Energy Control

Itin kan drage på energien der omkring hende. Især i form af andre folks magiske kræfter, hvis de skal påvirke hendes mentale tilstand. Dette kan komme i udtryk, at hvis personen er omhyllet af mørk energi, kan Itin suge det ind i sit indre, og vende det til en positiv for sig selv. Lad os sige, en person kaster mørke energier imod hende, en illusion eller prøver at påvirke hendes tanker eller mentale tilstand. Så vil Itin stadig blive underlagt magien, men hun kan suge mørket ind og bruge det til følgende ting. Men alt i alt, er hun lidt en svamp af mørk energi der er i omløb omkring hende, og bliver ikke påvirket a det på samme måde som andre ville gøre.

Skjold

Lige så stille, kan hun bruge Energien til at væve et skjold omkring sig selv. For eksempel en ildkugle bliver sendt afsted imod hende, hun vil stadig mørke flammerne der slikker omkring hendes krop, det vil gøre ondt. Men hun suger lige så stille magien ind i hende og danner et ild skjold omkring sig. Dette kan gøres med alle elemental magi der bliver kastet imod hende. Dog vil det stadig skade hende, og gøre ondt. Men hun vil derefter kunne bruge magien, mod yderligere angreb.

Styrke

Mentale kræfter, som illusioner, fodre Itins styrke, som gør hun vil blive mentalt stærkere og hendes fysiske styrke også vil stige til til et punkt hvor hun næsten kan kaste med fuldvoksne men med udstrakte arme. Dette bruger hun, for at kæmpe sig imod personen der prøver at knække hende mentalt. Dermed ikke sagt, hun ikke kan nedlægges af stærke mentale kræfter. Men derfor vil hun altid kæmpe til sidste dråbe blod i hendes krop, for at komme ud af det. Den ekstra styrke i kroppen, vil være der, så længe hun er i nærheden af personen som hun suger de mørke energier fra.

Adræthed

Generelt bare det at være i nærheden af folk, som der emmer af mørke auraer igennem deres magiske evner, er rigtig godt for Itin og nære hendes styrke. Dette går i ganske godt hånd i hånd, i en symbiose med hendes præstinde Solari. Da hun næsten henter næring fra auraen der er omkring hendes krop. Hvor at andre vil få det skidt, eller har brug for amuletter for at beskytte sig imod de kraftige mørke energier, kan det næsten have modsatte effekt for Itin hvis hun er sammen med mennesker som er helt igennem gode personer. Til et punkt, hvis hun næsten kan visne som en blomst, hvis hun bliver udsat af for meget godhed - eller ingen ondskab i længere periode af gangen.

Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Personlighed

Styrker

· Fysisk styrke ·
· Kampteknik ·
· Fattet ·
· Trofast ·

Svagheder

· Apatisk ·
· Uintelligent ·
· Gør ikke mere end hvad man bliver sat i gang med ·
· Tænker meget lidt for sig selv ·
· En dukke for hendes mester til at blive brugt ·
· Humor-løs ·


Generel beskrivelse af personlighed

Itin er en maskine, og hun opføre sig også som en. Hun gør præcis det hun er trænet til, ikke mere end det. Det er meget sjældent hun tænker for sig selv, og gør noget som hun ønsker eller føler behov for. For det er ufattelig sjældent at der dukker selvstændige tanker op. Hun er en dukke til at blive ført for Nalish’ra Ypperstpræstinde, og hendes urokkelige loyalitet over for templet og dens præstinde er det eneste der betyder noget for hende. Det er hendes mål i livet, og det hvad hun lever og ånder for. Der ved ikke sagt, at Itin kan finde på at lave ting som glæder hende; dette kan betyde at træne for sig selv. Eller gå på jagt efter udfordrende bytter. Jo voldsommere desto bedre. Men det hænder sjældnere at det er noget hun gør, det er kun når hun får at vide at Ypperstpræstinden ikke længere vil se på hende, og hun skal finde på noget andet tage sig til - at hun faktisk udforsker sig i hendes meget sparsomme hobbyer.

Hun har hverken lært at læse, og taler kun elvisk med sortelver accent - og meget gebrokken krystalliansk.

Baggrundshistorie

“Jeg forstår ikke formålet for dette.”
“Det for at forstå skyggens historie i templet.”
“Det vel ligegyldigt”
“Nej Itin, vi skal have bogført i bøgerne omkring præstindens skygge - hvor den kommer fra, hvordan har levet og opført sig”
“Du keder mig”
“Itin beskriv din historie”
“Nej.”

Faldet og genopståelser af Ypperstpræstinderne har der været mange af. Hvad der altid har været konstant, er præstindernes skygge. Kvinden der ville stå bag dem alle, og svinge sværdet for dem når de ikke selv kunne. Kaste sig foran deres fjender, og tage slagende for dem. Trænet til at være intet en maskine for deres ønsker og behov, er hvordan Itin har vandret sit snart totusinde lange år. Derfor husker hun ikke selv meget omkring hendes oprindelse, kun at det blev fortalt hun var fra en mørkelver klan som var slavetbundet til dæmoner, og templet befriede hende. Fra denne handling af venlighed, blev Itin opdraget fra allerede som ti år gammel elver, til at gennemgå voldsomme træninger der skulle forme hende til at beskytte templet fra dens modstander.

Træningen var en ganske hårdfin grænse mellem træning og ren tortur. Alt hvad der var tænkeligt, som de kunne se om kroppen kunne holde til, blev brugt imod hende. Itin kan til tider, mindes at hun ikke var den eneste der blev trænet i så brutal en manér, men at hun var en af de få der overlevede. Men som årende blev årtier, og årtierne blev et årtusind. Kan Itin ikke huske meget andet, end blot at eksisterer for templet og hendes mester. Drænet fra nogen former for selvstændige tanker. Er hun bare til, til for at gøre hvad der bliver bedt af hende.

Derfor kom det også som et slag, da templet blev brændt ned til grunden. Første gang Itin blev ramt af følelsen af magtesløshed, dette gjorde også at hun hægtede sig tættere på deres nyeste Ypperstepræst Solari Seravill. Dette var første gang, hun på et mere emotionel plan knyttede sig til en person. Og for første gang, virkelig blev dens skygge. Derfor var det også en omvæltning, da templet atter stod i sin storslået pragt, at det var umådeligt svært at slippe Solari til hendes nye udfordringer. Som templets øjne blev vendt tilbage imod Krystallandet, se hvordan planer blev lagt der overgik hendes forstand tifold. Så igen trak hun sig, og står nu klar som en urokkelig statue til at adlyde det mindste vink som der skulle komme hendes retning.

Familie: Ingen hun kender til, og hun har hellere intet ønske at finde ud af deres navne eller hvor de er i verden. Det eneste familie hun vil anerkende, er tilbederne i templet hun er tilknyttet.


Andet

Itin er trænet i flere forskellige træningsteknikker men har mestret hvad vil minde meget om Krav Maga. Desuden har hun ekspertise inde for flere forskellige våben; så som Kusari-Gama, duel wielding, armbrøst, spydkast og kniv kast. Foruden teknikker inde for Martial Art og diverse våben, er Itin ganske fornem inde for torturens kunst.

Våben

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3