Doran QoherysDoran Qoherys
Krystalisianer

Retmæssig Neutral
Race: Menneske
Alder: 19

Status: Aktiv
Godkendt: 04.04.2020
Antal posts: 4
Skaber: Nao

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Doran Qoherys
Kaldet: Doran
Køn: Mand
Alder: 19
Fødselsdag: 05.06.01
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Aladrios, men ynder også at be til andre.
Erhverv: Adelig Junker - Handle m. diverse.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 178 cm
Vægt: 70 kg
Hår: Hans hår er langt, tykt, sort og krøllet. Det er noget som han har en kærlighed for, og som han virkelig føler er en del af ham.
Øjne Mørke brune.
Hud: Hans hud har en brunlig kulør, men ikke så meget at han er mørk i huden, men blot en kulør som viser at Solen i Rubinien er hård over for den beboer.
Kropsbygning: Hans muskler er ikke fremtonet på nogen måder. Doran er en høj og normal af bygning, men med en atletisk udtryk, og han har skam også en styrke - som dog kunne arbjedes med.
Beklædning: Blødt, fint, af god kvalitet og ikke mindst farverigt. Han ynder at gå i tøj som viser sin stolthed og sin status, på trods af at denne ikke er høj.
Særlige kendetegn: Hans farverige tøj og så ikke mindst det store store og krøllede hår, må siges at være hans store kendetegn.

Magi

Magisk evne (1):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Generel beskrivelse af personlighed:

Doran er et ungt menneske og bror ud af en søskende flok på fire. Doran var som lille, og er det stadigvæk, meget tæt med hans søster Eamma og de har et nærmest uadskilleligt forhold. Dorans forhold storesøsteren, Agatha er også tæt skønt temperamentet er den største forskel hos de to.

Frem for alt er Doran en dybt lidenskabelig og inteligent mand mand med et varmt temperament, der ofte førte ham ind i dueller og nag; men i lige høj grad gjorde dette ham også dybt loyal over for dem, som han brød sig om, såsom hans familie, hans søster Aemma og hans venner. Selvom han var en meget seriøs mand, havde han en meget afslappet holdning, idet han tog alt, hvad der kom i hans skridt og derfor først så problemet an når det først lå ved hans fødder.

Dorans overordnede holdning har altid været, at livet er kort, og man skal nyde alle livets glæder, mens man kan - således var hans seksuelle eventyr berygtet, og rygtet fortæller, at han har haft sex med halvdelen af ​​de mennesker, han nogensinde havde mødt, på hans rejse igennem Krystallandet. Han begrænsede ikke sin glæde til et køn alene, så han engagerede sig i sex med både mænd og kvinder. Doran er en dybt ærlig mand og bryder sig ikke om andres negative meninger, hellere leve livet på sine egne vilkår, åbent udfordre sine fjender og risikere ødelæggelse snarere end at leve efter en andens regler.

Styrker:
Charmerende.
Intelligent.
Lidenskabelig.
Passioneret.
Loyal.

Svagheder:
Stolt/Arrogant.
Temperament.
Små voldelig.
Utålmodig.

Elsker:
Sin søster.
Sin slægt
Opmærksomhed.
Land- og slægts historier.
Våbenbrug og træning.

Hader:
At blive talt ned til.
Iloyalitet.
At tabe.

Baggrundshistorie

At vokse op i en stort slægt og adelsfamilie er ikke altid ligeså nemt som det syntes, rigdom og ikke at behøve at arbejde som andre mennesker i landet gjorde, var ikke nemt for den unge junker. Det var en norm i slægten at viden, studier og ikke mindst lærdom var en vigtigt ting og der fra en tidlig alder blev sat ind med en læremester som kunne lære de unge børn at skrive og ikke mindst læse, det kunne bringe en langt. Ikke alle havde disse præmisser, som den unge Doran tog forgivet. Han havde ikke den store interesse i at sidde og læse, det kedede ham - med mindre det handlede om landets historie eller andre emner som interesserede ham; våbenbrug.

Dette undrede bestemt ikke hans far som allerede tidligt i hans alder havde set et temperament, som kunne bryde ud under den mindste påvirkning og dette var bestemt ikke noget som hans far havde nogen interesse i, og derfor skulle denne tøjles. Doran viste allerede tidligt, som han lærte at læse og skrive at historier fra landet, områder og før hans tid var noget som interesserede ham og eftersom at han ikke viste den store interesse i at læse de bøger som hans læremester lagde på bordet, blev det besluttet at han som 9 årig skulle ud og se Krystallandet og det landet havde at byde på. Der blev sendt breve til andre adelige familier rundt om, i håb om at de ville tage denne unge mand under deres vinger på skift for at danne ham, give ham den pli og høflighed som der skulle til for at man kunne blive en dannet adelig.

Ved siden at bøgerne brugte han samtidig meget tid med træning med våben. Dette var noget som interesserede ham, det var fysisk og det var hårdt. Det viste sig også hurtigt at Doran måske havde en mistænkelig, kærlighed til vold og aggression. Han var smidig og atletisk, og fandt derfor ikke sværdet som hans våben. Han var dygtig til at håndtere det, men fandt sin kærlighed i spyddet, om det så var med eller uden skjold ved sin side. Det var anderledes kamp teknik som blev brugt, det gjorde ham måske mere sårbar og åben, især fordi at han ikke havde en trang til store brynjer, men let læder armor. Her var det hans teknik og hurtighed som skulle hjælpe ham.

Doran brugte mange af hans næste år hos adelsfamilier rundt om i landet, flyttede fra sted til sted efter et par år hos den samme familie. Han nød at lære af dette, de forskellige skikke hos familierne rundt om i landet. Han lærte hurtigt at ikke alt var det samme, om man besøgte en familie i Medanien eller i Norden, alt var forskelligt og han elskede at lære om dette, og deres historie. Dette var alt sammen med til at danne ham som den person han ville blive til, det gjorde ham mere lystig og nysgerrig på livet og hvad dette havde at byde på.
Under sit ophold i Dianthos stiftede han bekendtskaber med gamle bøger som fortalte om kunsten at kreere gift og farlige substanser. Dette fangede hans interesse og Doran begyndte at eksperimenter med den slags og da han forlod Dianthos var det med en ny interesse og en stor vinden inden for området, som han kunne bruge til sine egne våben og ikke mindst for at sælge. Han yndede ofte at påføre denne gift på hans våben.

Efter at have brugt sine teenage år hos adelige familier fordelt rundt i Krystallandet var det nu på tide at vende snuden hjem, og deltage i nogle af de mange aktiviteter som familien deltog i, blandt andet slave handel. Dette fra tog ham dog ikke i interessen i at forlade Rubinien fremover, og tog derefter på flere forskellige rejser, især med formålet at sælge slaver og ikke mindst dyr.

Familie:


Familiemedlemmer:
Zarin Qoherys (Greve og overhovedt i slægten, NPC)
Addysen Qoherys (Kone til Zarin, NPC)
Agatha Quherys (Komtesse og ældste datter af Zarin og Addysen, NPC)
Doran Qoherys (Junker og søn af Zarin og Addysen, 19 år)
Aemma Quherys (Komtesse og datter af Zarin og Addysen, NPC)

Alle roller og karaktere må tages i brug og oprettes, der må også gerne tilføjes nye til. Det ville jeg elske. (Navne kan altid diskuteres og ændres)


Nuværende levested: Balzera

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 6
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 6
Kløgt: 5
Intelligens: 7
Kreativitet: 5
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 0

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat