Aqeela Keoes Isur'RaAqeela Keoes Isur'Ra
Kunstner | Sangerinde | Diplomatelev hos ørkenelveren Zahir

Sand Neutral
Race: Blandingsrace
Alder: 213

Status: Søger tråde
Godkendt: 15.04.2020
Antal posts: 127
Skaber: Xenwia

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Aqeela Keoes Isur'Ra
Kaldet: Aqeela, Qeela eller Keo
Køn: Kvinde
Alder: 213
Fødselsdag: 06.08
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Haldis | Isari
Erhverv: Kunstner | Sangerinde | Diplomatelev hos ørkenelveren Zahir
Race: Blandingsrace - Ørkenelver og Skovelver
Uddybende om race: Halv skovelver - Mors side
Halv ørkenelver - Fars side

Udseende

Højde: 177 cm
Vægt: 76 kg

Illustrator: June Jenssen

Øjne:
Overvejende orange i nuancen, ligner gløderne i bunden af et bål. Faconen kan bedst beskrives som en blanding af runde og mandelformede.

Hår:
Blond med et blødt gyldent skær, grænsende til platinblond, et træk fra hendes skovelver aner.
Det lyse hår står i stor kontrast til hendes hud og de naturligt mørkere øjenbryn. Det går hende til lige over lænden og har massere af blødt fald.
Når hendes hår ikke får lov at hænge løst er det som regel sat halvt op i et væld af større og mindre fletninger, som er pyntet med guldringe.

Hud:
Mellem brun med en varm gylden glød, står i skarp kontrast til mod det lyse hår.

Kropsbygning:
Hun er slankt bygget som de fleste skov og ørkenelvere, med en moderat (grænsede til fyldig) barm, smal talje, fyldige men velproportionerede hofter og lange slanke ben.

Særlige kendetegn:
Fregner i ansigtet, særligt hen over kindben og næseryg. Disse bliver tydlige ved længere tids ophold under solens stråler.
Et lille smilehul i venstre side kommer til syne når hendes smil er oprigtige, de som kender hende godt vil lære denne forskel på hendes smil.

Ar, permanente skader, el.lign.:
En under bust tatovering, som starter ca midt på brystbenet. Tatoveringen er lavet med gyldent blæk i et feminint plante basseret motiv.
Link til tatoveringens design

Tøj:
Som andre ørkenelvere iklæder hun sig kjoler, nederdele og toppe lavet i lette tekstiler oftest silke. Det ville aldrig falde hende ind at iklæde sig bukser.
Kjolerne er gerne med et snit som fremhæver hendes former og med udkig til den brunehud. Farverne varierer, men de er oftest nøje udvalgt til at komplimentere både hud- og hårfarve.
Link til eksempel på tøj

Bærer i høj sol eller dårligt vejr gulvlange kapper med hætte udover sine kjoler, disse er altid pyntet med guld broderinger langs kanten.

Smykker:
Smykkerne varier i mængde, former og størrelse og sten, men de vil altid være lavet af guld.
I hvert af de spidse øre bæreres der 5 guldøreringe, på hænderne bærer hun gerne flere guldringe og på enkelte af fingrene bærer to ringe enten sammen på det nederste led af fingeren eller en ring på nederste og andet fingerled.
Alt efter mængden af fingerringe bærer hun en kombination af armbånd.
Det eneste smykke som aldrig skiftets ud med et andet, er den dobbelt kædet ankelkæde på højre ankel hvor i en diamant sidder dinglende i.
Bærer aldrig halskæde, pladsen om hendes hals gemmer hun til et smykke fra dén eneste ene.

Aldrig bærer hun to ens smykker, men smykkernes sammensætning virker aldrig rodet eller for overpyntet.

Magi

Magisk evne (1): Skæbne/sjæle binde:
Kan sætte et håndaftryk, som i få sekunder vil lyse op som gløder, direkte på andres hud. Eller ved brug af to personlige genstande binde to sjæle og deres skæbne sammen. Dette kan enten være at binde andre med hinanden eller hende selv med andre.

Når to sjæle/skæbner er bundet sammen vil den enes skade også ramme den anden. Dette vil sige at skulle en ene af de to personer blive skåret på kinden, så vil samme snitsår dukke op på den anden persons kind.

Begrænsninger:
Hun kan ikke sjæle/skæbne binde sig selv til mere end én person ad gangen.
For uden at binde sig selv, kan hun max binde et andet par til hinanden eller to par, hvis hun ikke selv er bundet til en anden.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Telepati:
Kommunikation via tankerne mellem personer.
Hun kan læse andres tanker eller vælge at snakke til dem gennem tankerne,- når hun benytter sidste vil man opleve hendes stammen er forsvundet.

Begrænsninger:
Kan ikke kommunikere med eller læse tankerne fra mere end 1 person afgangen. Personen hun læser tankerne på eller kommunikere med skal være inden for en radius på 10-15 meter fra hende, står de længere væk kan hun ikke bruge sin evne.
Hun kan ikke se folks minder eller følelser og ændre på dem.

Restitutionstid for tankelæsning pr. "samtale": 0 min - 30 min.
Restitutionstid for kommunikation pr. "samtale": 30 min - 1 time.
Personer med høj mental udholdenhed kræver mere af hendes energi, da disse er svære for hende at bryde ind i sindet hos.

Hvis hun er meget beruset eller svækket, vil hun have svært ved at skelne mellem mange personers tanker, og lukke af så hun enten ikke høre dem eller så hun kun høre dem med relevans.
Dygtighed til at kontrollere evne: 9

Personlighed

Styrker:
- Forførende - Hviler godt i både sin krop og seksualitet.
- Sprog - Taler flere af landets racers sprog flydende.
- Fotografisk hukommelse.
- Lyve - God til at fordreje sandheden.
- Eventyrlysten - Søger kontant at undvige sine horisonter, om det er med nye områder eller personer.
- Snarrådig - Kan få meget ud af ganske lidt.
- Kreativ - Mastere både kunsten at synge og male.
- Person kender - De færreste kan få lov til at skjule deres sande jeg, da hun oftest når at se gennem deres facader.

Svagheder:
- Håbløs romantiker - Drømmer om at finde den eneste ene, men har svært ved at binde sig.
- Stammen - Den er ikke særlig massiv, men forværres ved nervøsitet.
- Tendens til jalousi.
- Mænd & kvinder - Tiltrækkes af interessante karakterer og så er deres køn sekundært.
- Styret af sine følelser - Har let til at lade hendes følelser løbe af med hende, hvis ikke hun er opmærksom nok på sig selv.
- Håndtere ikke kulde særlig godt.
- Søde sager - Vin, frugter eller andet som grænser til kvalmende sødt, kan altid bruges som bestikkelse mod hende.

Generel beskrivelse af personlighed:
De fleste ville beskrive hende som endnu en af de kønne elvere, men med den manglende kløgt elverracen er kendt for, men det er langt fra tilfældet.
Hun er taktisk god til at spille spillet, med den hånd som er blevet hende givet. Og hvis situationen er passende har hun ingen betænkeligheder ved at bruge den sensualitet der oser ud af hende, til snyde andre, til at tro hun ikke har andet at byde på en sin krop. En strategi som har lukket ind hende ind steder, hvor ingen anden kvinde har sat fod før og hørt samtaler som aldrig skulle have været for hendes øre.
Hun er aldrig eller eget sjældent oprigtig uselvisk! Alt hun gør bliver gjort for egen vindingsskyld, selv når det ikke virker sådan. Hvis hun kan have en klemme på andre, som enten kan hjælpe hende imod hendes mål eller blot sikre hende selv, vil hun ikke tøve med at bruge den imod folk, men lad dig ikke narre for har hun først en ting på dig, så følger der gerne mere efter.

Baggrundshistorie

En uventet kærlighed:
I sin jagt på viden om de andre elversamfunds kulturer, drog en af de højest stående diplomater for ørkenelverne, Éomer Isur'Ra, imod Elverlys med 4 andre ørkenelvere fra Thal'Elor.
En rejste som havde startet med et ønske om ny viden, samt at indgå nogle handler med skovelverne, endte i meget mere end Éomer Isur'Ra havde planlagt. Under hans ophold mødte han en skovelverinde, Lixena Qadri, som han indledte et forhold med.

Forholdet mellem de to elvere måtte holdes skjult, for Éomer havde kort før sin afrejse fra Thal'Elor afgivet et løfte om ægteskab med en kvindelig ørkenelver Indira Ealdor Isur'Ra.
Lixena kom fra en familie gennemvædet af racisme mod alle andre elveracer end skovelverne selv.

Da de andre ørkenelvere rejste hjem igen, tilbød Éomer Lixena at tage med ham tilbage til Thal'Elor, gifte sig med ham da han som det første ville bryde forlovelsen med Indira. Tilbuddet blev aldrig taget imod og han rejste hjem alene. Kun for senere at finde ud af forholdet havde ført til et svangerskab og med et barn hvis hud var betydeligt mørkere end hendes mors, blev Lixena tvunget af sin familie til at lade sin datter vokse op hos sin far.

En sorgløs barndom:
Som datter af en diplomat var Aqeela vant til helt fra sin spæde start at være omgivet af luksus. Og som eneste datter og barn af sin far, som han kendte til, var nej en sjældenhed. Selvom reglerne var få, så var forventningerne evigt høje.
Éomer var før sit kenskab til Aqeela blevet gift med Indira, som tog den lille pige til sig som havde hun selv givet hende livets kys.

Hendes opvækst var varm og fyldt med kærlighed til renden, ind begrebet af en lykkelig familie. Så længe hendes biologiske mor ikke blev nævnt.Selvom der ingen tvivl lå om Éomer elskede Indira, så var det i de mange fortællinger tydeligt at Lixena havde været hendes fars soulmate. I stedet måtte Aqeela lærer om hendes mor af hendes far i det smug. Det var ved disse hemmelige samtaler at Aqeela første gang blev bekendt med hendes evne telepati.


Forventningens skygge:
Det blev fra en meget tidelig alder gjort klart for Aqeela, at hendes far nærede et stort ønskede om hun skulle gå samme vej som han selv.
Men modsat hendes far som endnu tidligere var blevet lært op af hendes farfar i diplomatiets kunst, så kom der oftest ting i vejen for at hendes far kunne gøre samme med Aqeela. Hvilket passede hende ganske fint, hendes interesser lå andre steder som i kunst og sang, hvor hun i stedet lagde tiden.

Da hendes far endelig havde tiden og muligheden for at lærer fra sig, havde han trykket sig tilbage og det var derfor ikke meget mere end det grundlæggende omkring diplomati, som han fik givet videre.


En kvindes list:
Det tog lidt tid før de kvindelige former ramte Aqeela, men de ramte så sandeligt.
Med formerne kom kække bemærkninger og slutende blikke, begge dele hun hurtigt fik lært at vende til sin egen fordel.

Med rette kunne selv de bedste mænd snos om en lillefinger, men de gav hende aldrig den sjæle mæthed, som en kvinde kunne give, mens kvinderne ikke kunne opfylde det samme som mænd kunne. Vekslende mellem begge køn, søgte hun efter en kærlighed svarende til den som var opstået mellem hendes far og Lixena.

Men med knuste hjerter og forventninger lige i hælene på hende.

Hun blev bevist om sin evne som ganske und, men det tog hende tid at lærer at to forbundene sjæle/skæbner ikke betød en stor kærlighed.

Familie:
Navngivne familiemedlemmer:


Lixena Qadri | Mor | Skovelver | Levende.
Éomer Isur'Ra | Far | Tidligere velset diplomat for ørkenelverne, nu pensioneret. Hans navn er derfor ikke ukendt for disse | Levende.
Indira Ealdor Isur'Ra | Stedmor | Velset kunster hos ørkenelverne | Levende.

Søskende ukendt, men det er ikke utænkeligt der findes halvsøskende der ude på morens side.

Send gerne en PB, hvis der ønskes at oprette et familie medlem til Aqeela
Nuværende levested: Thal'Elor

Andet

Kunst:
Hun opdagede som ganske ung elver kunstens gave, og lærte hurtigt hun havde et naturligt talent for særligt malerier.
Hendes malerier beskrives oftest som nogen af de smukkeste i Rubinien. Hendes unikke evne til at fange et øjeblik og få det til at fremstå ligeså virkeligt og oftest magiske, har lokket mange til at betale hende for at få en bid af den kreativitet hun besidder.

Musikalsk:
En sang stemme som selv nattergalen kan missunde og det eneste tidspunkt hvor hendes stammen ikke er tilstede.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 2
Kampteknik: 1
Smidighed: 7
Fysisk udholdenhed: 4
Kløgt: 6
Intelligens: 8
Kreativitet: 8
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 9

610x139
"My soul and mind are starving for
deep, rich, authentic, stimulating, intellectual, spiritual conversations"

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat