AlvildeAlvilde
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Nordfolk
Alder: 43

Status: Aktiv
Godkendt: 22.03.2020
Antal posts: 125
Skaber: Lux

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Alvilde Alhaug
Kaldet: Alvilde, Vilde.
Køn: Kvinde
Alder: 43
Fødselsdag: 2. april.
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Haldis | Ikke åbentlyst troende.
Erhverv: Jæger
Race: Nordfolk

Udseende

Højde: 160 cm
Vægt: 70 kg
Rygtet går at hun bærer dværge blod i årene, og når man ser Alvilde, kan man godt forstå hvorfor, fordi lav, bredskuldret og stærk er tre ord der beskriver Alvilde meget godt.

Hendes hår er tykt og blond - oftest set i fletninger der indrammer hendes markerede ansigt, og gennemtrængende blå øjne observere overvågent alt der foregår foran hende. Det, plus hendes hudfarve er en tydelig indikator på hendes nordlige rødder. Man skal dog ikke lade de sølle 160 cm definere hende, fordi hvad hun mangler i højde, gør hun op for i drøjde. Og fjerner man de mange lag tøj og skind hun bærer rundt på, ser man at Alvilde fysisk er en stærk kvinde, der i et menneskes livsperspektiv efterhånden har et par år bag sig. Et liv som jæger har gjort sit ved hendes krop og selvom hun ikke ligefrem ser slidt ud, er alderdomstegn såsom rynker om øjne og mund, og grålige hår begyndt at snige sig ind på hende.

Alderdom skræmmer hende dog ikke og Alvilde bærer sig selv med en selvsikkerhed, ynde og styrke der passer til en af Nordlandets jægere.


Magi

Magisk evne (1): Sjælebånd - Alvilde er i stand til at forbinde sig selv med et (kun 1) valgfrit dyr, og tage del i dens oplevelser. Denne evne har sin bedste nytte i opsporing, rekognoscering og spionage, da den helt specifikt tillader Alvilde at se igennem dyrets øjne, og sanse hvad dyret sanser. Hun kontrollere det ikke med magt og tvinger det i knæ, men skaber en dialog med dyret, der oversættes igennem magi.

Skabes et sjælebånd, er det utroligt stærkt. Alvilde og dyret er i stand til at opretholde denne forbindelse igennem et helt liv og på utrolige afstande, og kommer den ene til skade, vil den anden også kunne mærke en grad af denne smerte. Skulle det ske at sjælebåndet brydes med magt, er det utroligt smertefuldt for begge parter, og dyret vil oftest dø efter noget tid.
Dygtighed til at kontrollere evne: 9

Magisk evne (2): Fysisk forstærket - Alvilde er i stand til at hærde eller forstærke sin fysiske form.

Kropsdele såsom hænder, mave, lår kan forstærkes og gøres hårde, og have samme overflade som jern eller sten. Dette bruges oftest i en defensiv form, men kan bruges offensivt i fx. nævekamp.
Hendes fysiske kunnen kan også forstærkes, og kan dermed overgå et almindeligt menneskes, og kan for eksempel ødelægge sten, bukke metal, splintre en relativ tyk stamme etc.

Dette kan ikke gøres samtidig, men kun hver for sig.

Dygtighed til at kontrollere evne: 5

Personlighed

Styrker:
| Stædig | Tålmodig | Skarp | Venlig | Humoristisk |

Svagheder:
| Stædig | Fordømmende | Overlegen | Arrogant | Smålig |

Generel beskrivelse af personlighed:
Alvilde er et skarpt, rapkæftet og anelse vulgært menneske, der igennem sit liv har lært at tage alt med et gram salt. Hun er hårdfør og praktisk anlagt og forstår værdien i at gøre et arbejde færdigt samt gøre det godt, men det afholder hende ikke fra at smække benene op når aftenen falder på og øllen bliver åbnet. Hun har en utrolig mængde tålmodighed, et træk der har holdt hende i live og skabt hende tætte venner igennem livet, men sammen med hendes intense stædighed er det en farlig cocktail. Det er et dobbeltsidet sværd, der både hjælper og saboterer en del for hende, og nogle sager burde hun bare lade værd med at blande sig i.

At sige hun er dum ville også være en farlig fejltagelse. Hun kan fremstå simpeltænkende, men hun har en jægers hjerne, og tænker ofte længere frem end folk giver hende kredit for. Hun er dog ikke videre nysgerrig, og har det fint med at forholde sig til de ting der ligger lige foran hende,og synes ofte at elvere, vampyrer og andre længerlevende racer komplicerer relativt simple opgaver.

Med det sagt, så er hendes umiddelbare løsning på problemer også meget direkte, uden finesse og inkludere gerne en næve eller godt slag.

Baggrundshistorie

Født i 1976 og opvokset i den nordlige del af landet, Alvilde boede størstedelen af sine barndoms år hos sin familie og klan, og trivedes der.
Hun lærte våbenbrug i en tidlig alder, og udviste et talent indenfor jagt og sporing - ligesom meget af hendes tætte familie. De evner blev forfinet og skærpet, og med tiden blev Alvilde selv nok så dygtig til det.
Da hendes familie vandrede og opholdt sig relativt tæt på dværgebyen Dragorn, voksede Alvilde op med et tæt samarbejde og forhold disse. Hun skabte venner på sine turer ind i den mægtige by, og trivides imellem de lidt mindre men ligeså højlydte skikkelser i Dragorn. Denne veksling imellem stammelivet og bylivet, var med til at forme især hendes senere år, og Alvilde nød godt af den simple tilværelse.

I løbet af sine teenage år formåede Alvilde faktisk at finde en ven imellem dværgene, Raud. Raud var - ligesom hende selv, ung men tydelig frisk på livet. Begge parter følte der måtte være mere, og da Alvilde blev 25 år og Raud fyldte 52 år, valgte begge at tage ud på en rejse sammen. Ved at arbejde som jægere og skindsælgere, og samle andre jobs op imellem de gårde, byer og steder de besøgte, blev de næste 9 år brugt på farten. I Dianthos bosatte de sig også en årrække, og nød især godt af den frie levestil og de mange forskellige typer af mennesker (og andre væsner).

Da rygter om krystaldragerne var vågnet igen begyndte at svirrer, begyndte Alvilde og Raud at se tilbage imod Nordlandet. De seneste par års utryghed med Lysets og Mørkets kamp havde gjort alle mere vagtsomme, og de to besluttede sig i året 2014 at søge tilbage. En god beslutning, fordi kun 1 år efter, blev dværgeriget besat af Mørket.
Det næste år kæmpede Alvilde intenst sammen med andre Nordfolk om at befri dværgebyen, og da det lykkedes, var det både en glæde og sorgens dag. Mange var døde, men nu var de fri.

Nu, et par år efter angrebet har Alvilde besluttet sig endnu engang at drage ud fra Nordlandet. Alderen er begyndt at snige sig ind på hende, og et sidste eventyr skal udnyttes før hun vender tilbage til hjemlandet for at passe på og se efter sin familie.


Familie: Eline | Mor | Død.
Raknok | Far | Levende.

Aline | Søster| Levende.
Alette | Søster | Levende.
Rasmus | Bror | Levende.

Udvidet familie findes, og Alvilde ved at hun har slægt andre steder end i Nordlandet, men dette er hendes nære familie.
Nuværende levested: Omrejsende | På vej imod Dianthos

Andet

| Som følge af hendes ophav, er Alvilde naturlig meget resistens overfor kulde og frost, og klarer sig godt deri.
| Alvilde er utrolig trænet i våbenbrug, herunder bueskydning (primær), sværdkamp (sekundær) og en god omgang nævekamp.
| Alvilde har en falk som hun er sjælebundet med. Falken bruges som et redskab, men er også en nær ven af hende. Falken er ikke et kæledyr, ifølge hende selv.
| Alvildes sværd er en gave fra dværgene, og begynder at gløde svagt i nærheden af andre skabninger - med undtagelse af menneskeracen.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 7
Smidighed: 2
Fysisk udholdenhed: 7
Kløgt: 6
Intelligens: 6
Kreativitet: 6
Mental Udholdenhed: 4
Chakra: 6


WE ALL HAVE TO GO SOMEDAY.

SO WHY NOT GO IN STYLE?

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat