Alida

Bløder for Valtor - Blod healer - Tidligere syerske.

Status: Arkiveret

Godkendt: 25.03.2020

Antal posts: 10

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Alida Saefirin
Kaldet: Ali
Køn: Kvinde
Alder: 197
Fødselsdag: 22 februar
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Isari
Erhverv: Bløder for Valtor - Blod healer - Tidligere syerske.
Nuværende levested: Omrejsende - Valtor's palæ.
Race: Engel
Uddybende om race: Skovelver, hun blev 157 som elver inden hendes genopstandelse som engel.

Udseende

Højde: 165 cm
Vægt: 50 kg
Hår:
Blond.
Langt (under hendes bryster).
Blødt.

Øjne:
Krystal blå.
Store (dådyrøjne).

Hud:
Lys.

Kropsbygning:
Petite.

Kropsalder:
22 år.

Vinger:
Ser næsten violette ud, med svag blå spids på fjerene.
Vingefang på to meter.

Magi

Magisk evne (1): Blod Healing.
Dette er en evne hun ikke selv er herre over, da evnen til at heale er i hendes blod. Når personer indtager hendes blod, har de muligheden for at heale sine sår. Evnen virker ikke på hende, hvis hun drikker sit eget blod. Blodet der er i hendes årer har aspekter fra både alf og engel, da hun var alf før hun genopstod. Alt efter hvor meget af hendes blod modparten indtager, så påvirker det hende på forskellige måder. For at få det bedre, skal hun som regel have lidt tid til at hvile.

Små sår/rifter: ca 1 dl, gør hende svimmel.
Mindre snit sår: 1-1½ dl, gør hende svimmel og giver kvalme.
Stiksår/sår efter pile: 1½-2 dl, giver hovedpine og mulighed for opkast.
Dødelige sår: 3-5 dl, besvimer.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Forvandling til kat.
Alida har mulighed for at forvandle sig til en hvid kat. Ikke hun bruger denne evne til ret meget andet end at få gratis opmærksomhed, eller stikke af, hvis nødvendigt. Alida kan blive i sin katteform i to timer som absolut max, med mindre hun vil besvime og have det super ubekvemt. Det er en evne hun aktiverer og slår fra, lidt som en kontakt. Når hun aktiverer evnen begynder hendes krop at blive mindre og til sidst er der en kat gemt i hendes tøj, når hun skifter tilbage står hun dog nøgen. Hun kan gøre dette tre gange om dagen som max.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Personlighed:
Alida er sød overfor alle folk hun møder også på trods af det tit får hende ud i pressede situationer.

Overfor Valtor er hun lydig og gør hvad end han kræver af hende. Hun har et specielt forhold til vampyren og nogle ville gå så langt at sige hun er en smule forelsket i ham, men hun vil nok aldrig indrømme det.

Overfor familien har hun altid været hjælpsom, men efter hendes genopståelse, har hun ikke haft kontakt til dem.

Styrker:
Hendes vinger.
Loyal.
Charmerende.
Hjælpsom.
Valtor.

Svagheder:
Naiv.
Kan ikke finde ud af at bruge våben.
Husker ikke meget før hendes genfødsel.
Valtor.

Talenter:
Snakker både Elvisk & Krystalisiansk.
Kan læse og skrive, både Elvisk og Krystalisiansk.
Kan lave mad.
God til at synge.
Kan sy.

Baggrundshistorie

Livet som elver:
Alida blev født ind i en elver familie som den yngste i en søskende flok på tre. Hendes to ældre søskende havde ikke meget til overs for den lille efternøler, som sikkert ville ende med at få hele opmærksomheden. Som den yngste var det altid hende der fik skylden for alt, men hendes moder holdt altid hånden over hende uanset hvad. De første mange år var hun oftest med moderen på arbejde og fik lod til at sidde i bunker af stof som hun kunne rode og tumle i, uden der ville ske hende noget.

Der gik også mange år før Alida fandt sin evne til at kunne forvandle sig til kat, ja faktisk nåede hun at blive halvfjerds år, inden det skete. Hun fandt ud af det da hun havde forvildet sig længere ud i skoven end hun nok burde og i en stresset situation, hvor hun ikke kunne finde tilbage, havde evnen vist sig for hende og hun blev til en hvid kat.

Efter nogle års tvivlen, valgte Alida dog at hun ville være syerske i Elverly, hvor hun hjalp hendes moder i hendes egen lille butik, hvor der blev lappet tøj samt skabt nye klæder. Alida fik en opgave der bestod af at finde materiale til tøjet uden for byen, men her kom hun i kontakt med nogle planter hun ikke kendte til. Hun blev syg af disse, så syg at ikke engang healing og eliksirer kunne hjælpe hende og hun endte med at dø af disse giftige planter hun havde samlet.

Genopstandelse:
Alida kan næsten ikke huske noget fra hendes tid tilbage i Elverly, husker ikke hvordan hun døde, men fra tid til anden fik hun flashbacks, der viste hende små bider af hendes liv. Hun fandt hurtigt ud af hun havde et sæt vinger. Disse vinger havde mærmest et violet skær og endte ud i en svag blå farve i enderne af fjerne.

Livet som engel:
De første mange år som engel var hårde for Alida, for hun vidste slet ikke hvordan man var engel... Hvilke fjender havde hun fået nu? Var vampyrer stadig noget hun skulle været bange for? Samt hvordan pokker brugte man de gigantiske vinger til sin egen fordel? Det tog hende flere års træning at få styr på vingerne, hvilket endte med mange skader. En brækket arm, flækket læbe, brækkede ribben og alt andet godt, men med tiden begyndte hun at kunne lette et par meter fra jorden.. Med flere års træning lærte hun også at sætte af og bruge sine vinger som en form for fremdrift.

Hun søgte til hovedstaden for at få styr på det meste gængse sprog, Krystalisiansk, så hun kunne begå sig rundt omkring i verden. Det var svært, for der var ikke ret mange i hovedstaden der kendte til Elvisk. Uvidende og ret forvirret søgte hun ivrigt efter nogen der kunne hjælpe hende og efter godt to års søgen og to år på gaden, mødte hun en der kunne snakke sylvan og var villig til at hjælpe hende. Sproget var bestemt ikke noget hun lærte ret hurtigt, for det var svært, både læsning, udtale og skrive andet end sylvan. Men med godt fem år, begyndte hun at lære det, dog ville hun sikkert altid have en let sylvan udtale på nogle af ordene.

Alida havde ikke været i Dianthos mere end de fem år, før hun ville ud og opleve verden, det var på denne lille verdens tur, hun fandt ud af, hendes blod kunne heale. Hun mødte en vampyr ved navn Valtor, godt forslået. Grundet hun var engel, så han hende som et nemt offer og satte tænderne i hende og drak så meget blod, at hun besvimede. Denne dag blev alt vendt op og ned for hende.

Hun vågnede et sted hun ikke kendte til, Valtor's palæ, uden egentlig erindring om hvad der helt var sket. Vampyren havde bragt hende hjem, han måtte tilsyneladende have fundet hende brugbar på en eller anden måde. Igennem tiden har hun set folk komme og gå og blevet gode veninder med Coffey, en anden af Valtor's slaver. Efter godt tredive år, er hun stadig i hans varetægt, hvor hun er begyndt frivilligt at lade ham bide hende. Hun er småforelsket i Valtor, men gør sit bedste for ikke at indrømme det over for nogen.

Familie: Moder:
Annalie Saefirin - Formodes død.

Fader:
Cornelius Saefirin - Formodes død.

Søskende:
Erekiel Saefirin - Formodes levende - Lokation ukendt.
Elina Saefirin - Formodes levende - Lokation ukendt.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Fantastisk
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Helli , Krystal
Lige nu: 2 | I dag: 9