RheaRhea
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Skovelver
Alder: 129

Status: Søger tråde
Godkendt: 08.02.2020
Antal posts: 94
Skaber: Pivedyr

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Rhea Selene Kalos
Kaldet: Rhea, Ea
Køn: Kvinde
Alder: 129
Fødselsdag: 05 Juli
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Avanya
Erhverv: Healer
Race: Skovelver

Udseende

Højde: 174 cm
Vægt: 48 kg
Øjenfarve: Lyseblå
Hårfarve: Næsten helt hvidt
Hudfarve: Lettere lys hudfarve
Ar: Hun har et ar, som går fra hoften og op til hendes talje.
Kropsbygning: Hun er meget spinkel bygget, da hun er til den høje side men vejer knap så meget. Men hun har tynd talje, en lettere bred hofte til hendes spinkle form.Hendes ræv:

Magi

Magisk evne (1): Healing
Hun kan heale små sår på få minutter, imens de større sår kan tage længere tid, samt tager mere energi fra hende. Hun kan heale en skader som er livsfarlige, men det kræver også hun er på stedet som det sker. Hun kan få såret stabilt på få minutter, men at skulle hele det fuldstændig vil tage hende 3 timer. Det er sjældent hun vælger at heale afhuggede lemmer på deres plads, da det tager alt hendes energi fra hende i flere dage. Men det kræver også folk husker den afhuggede del, for ellers var det ikke en mulighed at få det healet. Hun ville selv ikke kunne heale i 2 dage efter, hun har valgt at heale en afhugget legemes del på.
Hun kan heale sig selv, men det er ikke så tit hun gør det, for det kræver lidt ekstra energi når det skal gøres på hende selv end når det er andre.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Magisk evne (2): Forvandling
Hun kan forvandle sig til en ræv, en helt uskyldig lille ræv. Det er en hurtig ræv, som kan komme ind mange små steder. Hun kan holde sin forvandling i 10 dage, eftersom hun ikke kan gøre særlig meget med ræven, andet end at skjule sig i tilfælde af hun bliver jagtet, den er ikke til den store hjælp i kamp, kun med at gemme sig. Den er hendes måde at komme hurtig fra sted til sted, uden at blive opdaget nødvendigvis.
Dygtighed til at kontrollere evne: 6

Personlighed

Styrker:
- Loyal
- Ærlig
- Lave mad
- Hurtig reaktions evne

Svagheder:
- Kan være meget naiv til tider
- Kan nærmest ikke forsvare sig selv
- Har det med at give folk alt for mange chancer

Generel beskrivelse af personlighed:
Rhea er en som er yderst ærlig, så vil man have en ærlig mening er hun helt klart personen at spørge. Hun har det ikke altid godt med at være et enkelt sted, hun har meget energi i kroppen, hvilket gør hun heller ikke bare lige kan blive et sted i længere tid. Rhea er meget eventyrs søgende, elsker komme ud og opleve nye steder. Hun er meget omsorgsfuld, hvilket falder hende mest naturligt som hun er healer. Nok er hun en god person, men hun har sine øjeblikke.
Hun har det dog med at give folk alt for mange chancer i livet, udover er hun til den naive side, da hun gerne vil tro på det bedste i de fleste væsener. Rhea er dog en meget rolig person generelt, men kan også godt li ind imellem bare at være til den mere vilde side. Hun er en person som er meget udadvendt, imødekommende overfor andre, måske også selvom den anden person er yderst reserveret. Yderst nysgerrig person, som bare gerne vil lære en masse nye ting.

Baggrundshistorie

Hun er vokset op i Elverly, hos en familie der ikke var hendes egen, men nogle elver der ikke selv kunne få børn, så de adopterede elver børn som ikke havde nogle forældre. De fandt hurtig deres første evne i den familie, da de fra starten begyndte at støtte dem op om den fysiske styrke og udholdenhed. Børnene var tit dem, som sørgede for at handle, eller de var nogle stykker ude og hjælpe der de voksne var ude og jage. Så fik de lov til at hjælpe med at få dyrene med hjem til Elverly, så der kunne komme mad på bordende.

Igennem hele sin opvækst, har hun været udfordret igennem alle sine færdigheder. Hun har altid været lidt af en kegle til våbenfærdigheder, hun ved bare hvordan et våben skal holdes, kan kun bruge en kniv i yderst nødstilfælde.

Allerede da hun var 5 år gammel, fandt de ud af hun var en healer. Da en af de andre børn var kommet til skade, var de alle ved at gå i panik. Rhea havde lagt hånden på såret, efter noget tid da der kom en voksen, så var det væk fra Rhea fjernede hånden. Derefter har hun været med rundt ved healinger, imens de har prøvet at blive ved med at forbedre hendes evne hele tiden.

Da hun blev omkring de 25 år, døde hendes adoptiv mor, hvilket satte hende ind i en sorg. I den sorg endte hun som en ræv, lige til at komme ind de mindste steder, gemme sig fra realiteten, eller hvad der ellers var at gemme sig fra. Det tog dog noget energi fra hende i længere tid, men jo ældre hun blev, jo længere tid kunne hun holde sin forvandling. Det var intet specielt, men nok til hun kunne gemme sig, kommer hurtigere frem fordi hun var så lille og hurtig.

Familie: Det vides kun hendes forældre er skovelver, men de døde kort tid efter hun blev født, så hun har aldrig kendt hendes forældre.
Nuværende levested: Hun har fast base i Elverly, men er ellers lidt rundt omkring

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 3
Smidighed: 7
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 6
Intelligens: 3
Kreativitet: 5
Mental Udholdenhed: 6
Chakra: 10

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat