Maximillian LaurentiusMaximillian Laurentius
Bodyguard for Prins William Zan'jatar - Rejsende

Neutral God
Race: Menneske
Alder: 33

Status: Aktiv
Godkendt: 16.02.2020
Antal posts: 21
Skaber: Nyxx

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Maximillian Samuel Laurentius
Kaldet: Max
Køn: Mand
Alder: 33
Fødselsdag: 3 Januar
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Som sådan ingen, men er opvokset med tro på Isari
Erhverv: Bodyguard for Prins William Zan'jatar - Rejsende
Race: Menneske

Udseende

Højde: 195 cm
Vægt: 86 kg
Hår:
Gylden brun, halvlangt, næsten altid i en knold.

Skæg:
Gylden brun, veltrimmet.

Øjne:
Brune.

Hud:
Gylden, grundet hans tid i Rubinien.

Kropsbygning:
Muskuløs.

Ar:
Et der kører fra venstre side af maven og op mod brystet.

Kendetegn:
De altid venlige øjne, næsten altid i følge af to katte.

Magi

Magisk evne (1): Passiv healing.

Maximillian kan med tilstrækkelig hvile få sine skader til at heale, men alt efter hvor meget han er skadet tager det tid. Dog kan han ikke heale skade der er dødelige!

Små skader(blåmærker, små rifter): 30min - 1 time
Mellem skader(snitsår, knivstik): 1½ time - 3 timer
Store skader(brækkede knogler, indre skader): 8 - 12 timer.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Magisk evne (2): Telepati.

Dette er mest en evne han bruger når han skal have fat på Prinsen, ganske vidst får han intet tilbage. Alt efter hvor mange gange han bruger den om dagen, så tager der forskelligt på hans energi. Max kan kun sende tanker til andre, men ikke selv modtage. Angående afstand er det længste han endnu har klaret var 25 meter, men det besvimede han også af.

0-3 gange: Ingen effekt.
4-7 gange: Hovedpine.
8-12 gange: Hovedpine, næseblod.
13-16 gange: Opkast, besvimer.
17-20 gange: Mulighed for eventuel koma.
Dygtighed til at kontrollere evne: 6

Personlighed

Personlighed:
Maximillian er en yderst rar person overfor de fleste han møder, med mindre folk giver ham en grundt til at være andet.

Venner: Maximillian har ikke ret mange venner, på trods af han rejser meget rundt og altid møder nye mennesker, men de få han nu har, dem holder han tæt. Han gør altid sit bedste for at de har det godt, om det så betyder at han bliver nødt til at blive hos dem et stykke tid, på trods af den evige trang til at skulle opleve nye ting.

Familie: Maximillian elsker sin familie mere end noget andet i hele verden, selv hans absurd irriterende lillesøster. Han besøger fra tid til anden sin familie på herregården i Rubinien.

Prinsen: Maximillian beskytter prinsen med sit liv. Han gav ed til kongen af Aquarin, hvilket gjorde ham til William's beskytter/bodyguard, når han er på landjorden.

Styrker:
Kan læse og skrive.
Hjælpsom.
Udholdende.
Gode reflekser.

Svagheder:
Tendens til overbeskyttelse.
Bange for slanger/krybdyr.
Kuldeskær.
Sover nærmest ikke.

Talenter:
God med sværd.
God til at lave mad.
Uhyrlig god viden om dyr, planter og landets racer.

Baggrundshistorie

Starten:
Maximillian blev født på en stor gård i Rubinien, hvor hans forældre var kendt for at køre et herberg, hvor de husede rejsende og hjemløse, der ikke havde et sted at søge ly for natten.

Tidlige år:
Maximillian var altid omringet af folk da der altid var liv på herregården, om det var andre børn eller om det var rejsende og hjemløse der havde fået øjne for den lille guldklump. Utal af historier blev fortalt til den unge Max og han sluprede hver eneste af dem ind, som var den en tallerken fuld med mad, der stod foran ham.

Maximillian blev alvorligt syg i en alder af syv og var tæt på at afgå ved døden, men en af dem der ofte kom på gården, var healer og kunne derfor tilse den unge Max, som efter godt to måneder under konstant opsyn, blev rask igen.

Da Max blev ti, fik hans forældre en efternøler, Vilhelmina. I starten hadede Max sin lillesøster, for nu var han ikke længere den der blev lagt mærke til. Max var også efterhånden stor nok til at skulle finde ud af hvad han ville, når han blev ældre. Hans forældre var allerede opsat på at han skulle overtage stedet, men Max havde endnu ikke nogen forstand på den slags. Han var dog som en hver ung dreng og ønskede at blive ridder!

Da han var tolv, gav hans fader ham lov til at prøve at benytte et sværd, ganske vidst blot et der var lavet i træ, så han kunne træne uden at komme til skade, eller ende med at skære arme og ben af sig selv. Hans fader var der til at hjælpe ham med at træne.

Teenager:
I en alder af tretten, fik Maximillian langt om længe lov til at få et reelt sværd. Hans fader trænede ham, var over ham som en høg. Ganske vidst var sværdet lettere end normalt, for Maximillian var en splejs og på ingen måder specielt stærk. En mand havde set den unge Maximilian kæmpe med at håndtere sværdet og lovede at han ville hjælpe med den unge Maximilian's træning, dog krævede dette at Max fulgte med den hvid hårede mand, som ikke havde et fast sted at bo, hvilket bekymrede hans forældre, men de blev lovet at han nok skulle bringe Maximilian tilbage i et stykke.

Den endnu unge Maximilian rejste rundt med denne mand, Matthew, og lærte om landets dyreliv, planter og mest af alt, sværdkamp. Han lærte at holde ordentligt, svinge det ordentligt og begyndte at få mere og mere styr på det.

I en alder af seksten, fandt han ud af han kunne heale sig selv ved at sove/ hvile sig, men lige så hurtigt han fandt ud af de gode ved den, fandt han også ud af at jo større skaderne var, jo længere tid var de om at heale ordentligt. Han fik det som regel ikke dårligt når det var, blev blot en smule omtåget og virkede en anelse forvirret efter en healing proces var ordentlig klaret.

Da Maximilian blev atten, havde Matthew fået et sværd smedet til ham, som en gave at han nu var trådt ind i de voksnes rækker og var klar til selv at drage ud i verden, men Maximilian ville egentlig gerne træne mere, nu hvor han havde fået et reelt sværd og ikke et der var lettere end de andre, fordi han havde været en slapsvans.

Matthew gjorde bestemt ikke træningen nem for den unge Maximillian, men Max vidste godt det var med vilje, for det ville blot være med til at gøre ham endnu bedre.

Voksen:
Maximillian rejste meget rundt sammen med Matthew og fik set mere eller mindre det meste af verden, i så fald de steder, hvor Matthew selv var tryg med at tage hen. Af og til endte han også tilbage i Rubinien og var hos sine forældre i en dag eller to, mens Matthew var ude og få fat på proviant til deres næste tur.

I en alder af to og tyve, fandt han ud af han kunne telepati, ved han havde sent en "besked" til Matthew, som fik Matthew til at se underligt på ham og han var blevet bedt om at gøre det igen. Maximillian trænede evnen løbende, blot for at være sikker på han kunne mestre den, men han fandt også hurtigt ud af, at overforbrug af evnen gjorde ham ufatteligt utilpas.

Maximillian og Matthew endte ved havet, et stykke fra Fristhavn og bosatte sig der i noget tid i nogle telte. I det mindste var det ikke specielt koldt, eftersom det var i syden, men havet trak alligevel en smule brise med sig fra tid til anden.

Hans hårde træning fortsatte på trods af at Matthew fra tid til anden forsvandt længere tid af gangen, men i stedet for at få hjælpen af ham, øvede han sig på nogle af de få træer der stod på stranden. Fra tid til anden svor han at han kunne se noget, eller nogen ude i vandet, men han var ikke sikker.

I en alder af fem og tyve tog han til Fristhavn og boede i noget tid, men alligevel var der et eller andet der trak ham mod den strand han havde boet på sammen med Matthew. Fra tid til anden red han på sin nye hest til stranden, i håb om det ikke bare var et eller andet han havde drømt eller havde forestillet sig, men forsøgte at få bekræftet at der rent faktisk var noget eller noget i havet.

Matthew havde han ikke set i nogle år og regnede med han formentlig var afgået ved døden.

I en alder af otte og tyve besluttede han sig igen for at tage til stranden uden for Fristhavn og slog en lille lejer igen, i håb om han kunne finde ud af hvad det var han havde set. Efter nogle måneder hvor han havde trænet i vandkanten, blev det tydeligere for ham, at det rent faktisk var en person, men i vandet? Maximillian gik så langt ud han kunne, stadig så han kunne bunde og brugte sin telepatievne til at fortælle personen at han ikke ville ham noget ondt.

Efter længere tids kommunikation med denne havmand, fandt Maximillian ud af, at dette var prinsen af Aquarin, kongeriget under vandet. Max havde fortalt om det store ønske om at blive ridder, men aldrig var blevet det. Max fik prinsens halskæde på og det var her alt blev vendt op og ned for Maximillian. hale og mulighed for at trække vejret under vandet blev muligt for ham og prinsen tog ham med til Aquarin. Maximillian aflagde ed ved kongen, som lød på at når den unge prins var på landjorden, skulle Maximillian beskytte ham med sit liv, hvilket Max accepterede, for det betød vel i og for sig han var ridder, i hvert fald i hans eget hoved.

Fra tid til anden når prinsen var på landjorden, lærte Maximillian ham om livet der oppe Diverse dyr, planter og racer der var alle de forskellige steder i landet.

Nu:
Maximillian bor stadig i Fristhavn og delvist ved stranden, for at holde styr på prinsen. Han søger fra tid til anden til Rubinien for at være sikker på hans familie endnu har det godt.

Max har fundet to efterladte killinger som han tager sig af. Ofte lunter de bag ham, eller også har han dem i en taske der er special lavet til dem.

Maximillian har endnu ikke set skyggen af Matthew og er efterhånden sikker på at han er død.

Familie: Moder:
Melinia Laurentius - Menneske - Levende - Rubinien.

Fader:
Samuel Laurentius - Menneske - Levende - Rubinien.

Lillesøster:
Vilhelmina Melinia Laurentius - Menneske - Levende - Rubinien.

Lærermester:
Matthew Salomon Kane - Dæmon - Formodes død - Lokation ukendt.
Nuværende levested: Rejser rundt, men ofte til at finde i nærheden af Fristhavn.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 6
Kampteknik: 5
Smidighed: 3
Fysisk udholdenhed: 6
Kløgt: 5
Intelligens: 5
Kreativitet: 3
Mental Udholdenhed: 4
Chakra: 7

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat