Nianna SnowNianna Snow
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 19

Status: Søger tråde
Godkendt: 12.01.2020
Antal posts: 583
Skaber: Vejby

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Nianna Snow
Kaldet: Nianna
Køn: Kvinde
Alder: 19
Fødselsdag: 31. December
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Avanya
Erhverv: Selvforsøgende bonde
Race: Menneske

Udseende

Højde: 160 cm
Vægt: 55 kg
Niannas hår er hvid med et let sølvskær i sig, hendes øjne helt lysegrå. Hendes lyserøde læber står i markant kontrast til hendes lyse hudtone.
Hendes krop er lille og slank, men ikke svagelig.
Ned af indersiden på hendes venstre arm, fra albueled til håndled, bære hun et mærke der svagt står ud fra hendes hud, med sin lette rosa kulør.

Magi

Magisk evne (1): Nianna kan betvinge naturen, men hendes evne er ikke særlig udviklet, da den tager fysisk hårdt på hendes krop hver gang. Hun bruger det hovedsaglig til at modne bær og planter, få en blomst til at blomstre, og skjule sig for fremmede.
Dygtighed til at kontrollere evne: 3

Magisk evne (2): Nianna har evnen, til igennem en berøring, hud imod hud, at vise modparten hendes tanker og følelser, men da hun aldrig har haft kontakt med andre mennesker eller væsner kender hun intet til sin evne, ej heller ved hvordan hun skal kontrollere den. Den kan være en åben dør til hendes liv og de følelser der måtte rase i hendes krop.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Styrker:
Nianna er langt hen af vejen meget snu, hun har formået at gå under radaren og skjule sig i mange år.
Når det kommer til overlevelse er hun en ekspert, også når det gælder om at være langfingret.

Svagheder:
Ikke sprogligt stærk, da hun aldrig har ført nogle samtaler med andre, men kun lyttet til andre tale.
I sin mangel på kontakt med andre mennesker og væsner, har Nianna aldrig lært at skelne mellem hvem der er gode og hvem der er onde.
Nianna stoler ikke på andre.


Generel beskrivelse af personlighed:
Nianna er lidt små en bly viol, hun har aldrig haft chancen for at blomstre op. Til trods for hendes afstand til andre mennesker og væsner, har de altid fascineret hende dybt, og på afstand i det skjulte, har hun fulgt mange igennem tiden, og på afstand taget ved lære af deres metoder. Hun er den type der intet tager for givet, værner om de små ting i livet, der bringer hende glæde. Trods hendes fortid er der ikke meget ondt i Nianna, men regn hende ikke for en der vil agere som forventet i alle situationer, at sætte andre før sig selv er ikke noget hun praktisere, kun dyrene omkring hende har mødt den godhed fra hende.

Baggrundshistorie

Nianna blev født i Azurien, dengang havde hun to ældre brødre der var 3 og 5 år ældre end hende selv, en kærlig hengiven mor og en hårdt arbejdende far, på mange måder en ganske idyllisk familie, der boede lidt væk fra det hele. Ingen naboer i umiddelbar nærhed, og Nianna havde aldrig mødt noget ondt i sit liv, men det år hun fyldte 5, blev hendes familie angrebet. Nianna legede ved flodens bred, hvor hendes mor Zelia, hun var såret og i mange smerter, mens hun forsøgte at skærme Nianna fra angrebet. Zelia beordrede hende til at løbe, hun skulle løbe og måtte aldrig se sig tilbage, hun skulle fortsætte selv når det gjorde ondt og hun blev træt! Nianna var bange, og kunne slet ikke forstå hvad der skete, med tårer i øjne løb hun så stærkt hun kunne langs vandkanten, et højt skrig fik hende til at stoppe op, med blikket stift frem lyttede hun til sin mors skrig mens det forsvandt. Det var som om alt i hende et øjeblik var gået helt i stå, men hun gjorde som der blev sagt, hun løb videre alt hvad hendes små ben kunne klare.
En smerte skød igennem hendes venstre arm, som var hun blevet ramt af noget, alt sortnede for hendes øjne og den lille pige faldt forsvarsløs i floden.

Dagene passerede forbi, Nianna lå skyllet op på bredden, langt fra hvor hun engang havde boet. Da hun kom til sig selv, var det ikke sorgen som ramte hende, nærmere forvirringen, hun huskede intet, men alligevel var der noget, dybt inde i hende, der sagde hun ikke måtte søge tilbage, et dybt instinkt fra et gammelt glemt minde der forsøgte at redde hendes liv ved at holde Nianna skjult fra omverden. Det der var ment til at slå hende ihjel, havde mærket hendes arm for livet, og fjernet et hvert minde fra hendes hukommelse.

Nianna, der ikke havde nogle minder om fortiden, lyttede til den lille stemme bagerst i hovedet og trak sig ind i skovene, som dagene gik fandt den lille snarrådig pige frem til et sted, hun kunne skjule sig, og da alting så aller mest sort ud for hende, hjalp magien hende. Hun fandt bær hun kunne leve af, efter de første mange sure umodne bær, begyndte smagen at ændre sig, bærene tog nye farver, de modnede for øjne af hende. Det tog Nianna lang tid at finde ud af det var hende selv, der modnede bærene, men jo mere hun pressede på, jo dårligere blev hun. Hun måtte indse at det var en begrænset gave, der måtte bruges med omhu.

Timer blev til dage, dage til uger og uger blev til måneder. Den lille pige voksede i sine omgivelser, hver dag lærte hun sig selv nye ting i skovene, hun sad skjult i skyggerne og lærte af menneskene og væsnerne omkring hende, hvor hun kunne skaffe sig selv anden føde en blot fisk. Hun lærte hvor hun med lidt list kunne skaffe et hurtigt måltid, hvis hun slap uset fra det.

Månederne blev afløst af år, nysgerrigheden i hende voksede i takt med hende, hun brugte mere tid på at undersøge skovene og komme længere væk, for at samle nye ting til sit paradis.
Nianna havde formået at skabe sig et hemmeligt frodigt paradis i skoven, hvor hun kunne finde det hun havde behov for. Skoven forsynende hende med store dele af den mad hun behøvede i form af grøntsager, bær, frugter og nødder, med en kærlig hjælp fra hendes magi, men kan hun nu også være sikker på, at kunne skjule sit paradis for evigt, uset af andre.?

Familie: Mor: Zelia - Død
Far: - Torn Død
Ældste storebror: Kian - Død
Mellemste storebror: Kiril - Død
Nuværende levested: Skovene i Azurien

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 3
Kampteknik: 0
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 6
Kløgt: 4
Intelligens: 1
Kreativitet: 5
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 2

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat