MalikMalik
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Engel
Alder: 2717

Status: Aktiv
Godkendt: 10.07.2019
Antal posts: 13
Skaber: Raider

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Malik Ecanus Ariuk
Kaldet: Malik, Ariuk.
Køn: Mand
Alder: 2717
Fødselsdag: 19 September
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Neutral omkring tro og religion
Erhverv: Bibiliotekar, historisk arkivar på biblioteket i Dianthos.
Race: Engel
Uddybende om race: Der er praj til opsendelse blandt mennesker, men Malik er dyb tvivl om hvad han i sandhed var før hans tid som engel.

Udseende

Højde: 190 cm
Vægt: 78 kg
Malik er en slags atypisk albino, man kan se på hans hud at den mørke men ikke på den helt samme måde som almenlige mørke mennesker. Dertil har han en mørke blå øjenfarve som heller ikke er helt klassisk for en albino. Han har en muskuløs krop, men der ikke styrke i hans krop som sådan, han kan blot løfte en del bøger på samme tid men det alt hvad der kommer ud af hans krop.
Malik er meget høj mand, krops bygning. Han virker slank, men ikke super slank for hans højde. Det er et kendetegn ved ham, at han netop er så bleg som han er og hans krop har tit svært ved klare sommer solen da den har meget let ved gør ham rød i sted for farvet som andre personer.
Malik har forskellige ar på kroppen som er en del af hans fortid, han ved ikke selv hvad mange af dem er fra, og når tit rør dem er der en efterlad smerte, man kan se disse ar på hans arme, og ryg.
Malik klæder sig ofte ind når det er sommer fordi at hans hud helst skal undgår er blive udsat for solen, han klæder sig tit i farverig tøj og man kan ofte genkende ham i blå farver.

Malik er midt i tyverne ret fysisk ser han stadig "ung" ud.

Magi

Magisk evne (1): Malik har en meget praktisk evne som han bruge indenfor sit arbejde, han kan manipuler med blæk og derved lavet meget at sit skriftlige arbejde uden behov for skrive med fjerpen som andre. Han kan manipulere med blæk, på måde som går ham i stand til skrive fint og pænt når han lave nye bøger for andre. Dertil han også gør brug at blæk som en slags forsvar, ved blandt andet at smide det efter andre. Han bruger dog ofte mere tid på den partiske del ved hans magi, frem for bruge den til morskab. Hans magi er hans redskab til hans arbejde, frem for til alt andet.

Dygtighed til at kontrollere evne: 5

Magisk evne (2): Hans hukommelsestab har vide udvirket en slags magisk forsvar som gør Malik magisk immun overfor sinds eller hukommelses påvirkende magier. Han forstå ikke helt selv hvordan at det fungere men hans hjerne er bare bedre udviklet til at holde hans tanker, følelser og mindre lukket for alle som ønsker at se ind i hans hjerne. Han er dog ikke immun overfor magier som der fysisk skade, alt anden magi som ikke påvirker hans mentale tilstand vil altid kunne gøre større skade på ham.
Tankelæser kan godt læse lidt af Maliks tanker hvis de bruger god koncentration på at vil ind i hans hjerne, men ellers kan de kun finde små bider fra hans tanker da hans magi blokker for et større adgang til hans tanker.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Selvom Malik har svært ved at forstå hvorfor at han blev sendt tilbage til den jordiske verden, er han på en måde blev mere glad for at leve livet igen. Han har forstået at lyses gud har sendt ham tilbage på den jordiske plan, med et eller andet formål som han stadig ikke har fundet i nu. Malik mener dog selv at hans formål i livet er at skabe og arbejde med bøger, de er slags passion for ham og hver dag når han tager på arbejde er det altid med positiv tilgang.

Malik har næsten altid et smile på læberne, han har svært ved at være negativ uden en god årsag og hans positive natur er ofte en ting som andre kan lide ved ham. Han er måske ikke den bedst til at begår mellem andre personer, for han alt hvad han har brug når han arbejder og derfor kan han godt finde på sige nej til at være social med andre. Ind i mellem må andre simpelthen bare sige det lige ud at de gerne vil have med til være social, selv om han svær at overtale.

Malik elsker dog at drikke en flask med stærk indhold når dagen er omme, han taler gerne med andre på forskellige bar, hvor han gerne sidder ned i timer for høre eventyr og historier om andre dele af landet. Han drømmer sig gerne ind i disse historier og han vil selv gerne se mere af verden.

Styrker:
- Hans sporlige kendskab til krystalisiansk og det elvisk sprog er til hans fordel når han skal lave oversættelser af bøger for begge sider. Han er ret flydende når det kommer til elvisk sprog, men ikke perfekt. Hans kendskab til begge sprog kommer fra de mange huller i hans hukommelse, og han holder fast i at kunne sin sprog.
- Han har et naturlig talent for bog binderig og alt arbejde der har med bøger at gøre, man kan sige at han er slags naturlig håndværker når det kommer til alt hvad der har med bøger at gøre.
- Det både en styrke og en svaghed at andre ikke kan bruge mentale magiker på ham, for det holder både hans fjender ude af hans sind, men de holder også andre som vil hjælp ham med komme ind.

Svaghed:
- Hans forsatte hukommelsestab som har gjort det umulig for ham, at vide hvem han var før sin døde og det at hans magiske evner gør det umulig for andre at kende til hans mentale sind. Han kan ikke engang tale meget om sin fortid fordi at den netop har så mange store huller, og dertil bliver meget smertefuldt hvis han prøver på huske ting tydelig.
- Han er ikke lavet til kamp og han har ingen særlig evner til kamp, han kan godt forsvar sig i en gade kamp, men skulle han møde en person med mere erfaring end hans, vil han hurtigt tabe den kamp.
- Han er ikke så bekendt med hele verden i nu, da han kunne har haft 3-4 år at leve i den jordiske verden, og der sket mange ting som gør at han er en smule bag ude med jordiske historie og andre mere vigtige emner.
- Han tåler ikke solen specielt godt som andre, fordi han netop er albino og mangler pigment i huden. Sommer sol er i sær en slem ting for Malik. Han bliver ret let rød og forbrændt af sollys.
- Når Malik rør arne på hans krop afgive de en slags smerte, som gør at han tit fjerner hænderne fra hans ar igen. Det er et eller andet ved smerten som driver fortiden frem i hans hjerne, men ofte kan han slet ikke hold ud af opleve smerten fra fortiden.

Baggrundshistorie

Efter hans første jordiske død, blev Malik i længere tid en del af lyset før at han igen fik en jordisk krop at leve i. Han ved ikke helt hvad der sket i mellemrummet mellem hans første død, og til tiden hvor at han igen vågnet op i den jordiske verden. Hans liv fra før at han så lyset fra døden, er lidt et mystisk punkt. Ind i mellem ser han tågede glimt af en fortid i smerte og depression, men han er ikke sikker på hvad disse minder betyder. Malik kan finde forskellige ar over alt på hans krop, når han rør ved dem oplever han tit en smerte som måske prøver på at give ham kontakt til fortiden, men han har endnu ikke mødt en person som har kunne hjælpe ham med finde svar på hans ar eller på hans fortid.

Malik har igennem tiden forsøgt på at finde sin fortid, han har talt med mange mystiker og væsner som siges at have evner indenfor den slags, men ingen af disse væsner har kunne bruge deres evner til trænge ind i hans hukommelse, det virker som om at hans krop arbejder imod alt magi som der bruges på ham og han har derfor ikke kunne finde svar på hvad der gemmer sig i hans fortid.
Malik har aldrig opgivet tanken om at lære mere om hans fortid, han kæmper med lære andre metoder som måske kan give ham et indblik i hans fortid og hvad der er sket.

Efter sin genfødelse på den jordiske plan i året 2015, har Malik måtte lære verden af kende igen. Hans naturlig talent for tale forskellige sprogs smart for at skrive dem, har gjort ham til populær mand for de rigere klasser som gerne tit leder efter god skrive kraft. Over tiden er Malik dog gået over til blive mere borgerlig i sit arbejde som skriver, han fandt en kærlighed for bøger og blev derved en del af Dianthos biblioteket. Her har Malik kunne bruge sine talenter med fuld glæde til alt hvad der har med bøger og skift at gøre, han har dertil godt styr på at binde bøger og på alt det praktiske arbejde som der kræves på et bibliotek.


Familie: Hans hukommelsestab gør at han ikke kender til sine relativer, hvis han har dem?
Nuværende levested: Dianthos.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 3
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 3
Kløgt: 0
Intelligens: 8
Kreativitet: 5
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 5

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat