NochenNochen
Krystalisianer

Neutral Ond
Race: Speciel race
Alder: 157

Status: Aktiv
Godkendt: 01.03.2019
Antal posts: 7
Skaber: Signehn

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Cridhe An Noche
Kaldet: Bæstet i Søen
Køn: Intetkøn
Alder: 157
Fødselsdag: 11 Januar
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Der er ingen guder. Blot skygge og liv.
Erhverv: Forbandet og tilfangetaget
Nuværende levested: Bæstets Sø - En hengemt forbandet sø, dybt hengemt i Amazonitskovene.
Race: Speciel race
Uddybende om race: Fae
Mytologisk væsner, kløgtige og farlige individer, som manifesteres fra ren chakra. Førhen tilsyneladende forvist til Skyggerne, en verden imellem verdener. Fae har en stærk tilknytning til det åndelige og magiske og er ofte eftertragtet til at binde til sig ligesom dæmoner. Fae er naturligt bedrageriske og ynder at snyde de dødelige ind i ufordelagtige aftaler for at få hvad de ønsker.

(Race originalt tilføjet af Sunny på karakteren Cúlainn. Se mere om racen her: https://www.krystallandet.dk/characterprofile.php?id=5243 )

Udseende

Højde: 178 cm
Vægt: 48 kg
Nochen er et sælsomt syn, som nemmest kan beskrives som 'menneskeligt, men ikke rigtigt'. Hans form er ganske traditionel men med karakteristiske mangler og tilføjelser. Den mest iøjefaldende af deres 'mangler' er deres visuelle køn. I Nochens mest afslappede stadie ejer vedkommende ingen kønsdele. Hans underliv er simpelthen bare et urørt lærred og hverken hans krop eller stemme læner sig imod hverken det feminine eller maskuline. Nochens evner som formskifter kan dog udfylde det tomme lærred med enten en mandlig eller kvindelig form efter ønske. Han bærer gerne sig selv langsomt og sensuelt for at virke så indtagende som muligt, men i en alvorlig situation bevæger han sig hurtigt og uforudsigeligt som et mærkeligt dyr.

Nochens hud er blållig og blød og hans halvlange hår er en dybere midnatsblå. Hans øjne har 'samme farve som en varm sommers solnedgang', hans øjenbryn fyldige og udtryksfulde og deres næse er kroget og næb-agtig. Nochen har lange og spidse ører som en elvers og småkrøllede lokker, som han gerne udsmykker med planteliv og fletninger.

Nochens 'ægte' form er en monstrøs skabning der går på både hænder og klove og bærer altid en maske, som hengemmer hans ansigt.

Magi

Magisk evne (1): En Fae af mange former: Nochen er en formskifter med begrænsninger og alle hans fire former er blot en anden side af sig selv. Ubesværet kan han ændre sit køn fra hans normale intetkønnede form til en kvindelig eller en mandlig hvor hans generelle udseende ikke bliver ændret synderligt. Nochens fjerde og sidste form er for det meste låst bag hans ejendommelige svaghed som Fae: Han kan ikke påtage sig sin monsterform imens man kan se hans ansigt. Han er er nødt til at være maskeret for at kunne ændre sig og hvis han bliver demaskeret i sin monsterform vil han igen forvandles til noget menneskeligt. I hans monsterform er Nochen fandens hurtig og stærk som bare pokker, men også udsat for dem, som forsøger at binde ham til sig. Se mere under generelle svagheder i 'andet'.

Denne evne er passiv
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Skovens Vizier: Nochen er et slesk væsen, som gerne charmerer sig på god fod med vand og planteliv for at udnytte dem. Nochen er i stand til at bede sine naturlige omgivelser om tjenester, som sjældent bliver tilbage betalt. Jo mere tid han tilbringer i en sø eller i en skov og jo mere han besmiger og gør sig venner med dem, jo større tjenester kan han bede dem om. Han kan bede træerne bevæge deres grene for at give ham plads eller for at gøre terrænet sværere for en efterfølger. Han kan bede en sø om at slå strømme op eller gøre det at vade igennem. Større tjenester kræver gode forhold med omgivelserne. F.eks. så har Nochen brugt ufatteligt mange år fanget i sin sø og har igennem den tid gjort vandet til en af sine kære - der er ikke meget, som søen ikke vil gøre for Nochen.

Denne evne er stort set ubrugelig i store byer og i bygninger da hugget træ og sten har mistet evnen til at lytte til Nochen. Jo yngre en plante eller vandløb er, jo sværere er det for ham at få 'kontakt', derfor er gamle skove og floder hans foretrukne tjenere. Denne evne gør også Nochen udsat for dem, som forsøger at binde ham til sig. Se mere under generelle svagheder i 'andet'.
Denne evne er stort set ubrugelig i store byer og i bygninger da hugget træ og sten har mistet evnen til at lytte til Nochen. Denne evne gør også Nochen udsat for dem, som forsøger at binde ham til sig. Se mere under generelle svagheder i 'andet'.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Nochen er som en spoleret prins af naturen. Han forstår sjældent ansvar og har ikke lært sig megen empati. Som et barn, naivt og egoistisk ser han verden som sin legeplads og folkene deri som spændende legetøj. Nochen er generelt uerfaren vedrørende folkefærd og civilisation, men meget interesseret i at lære og der er noget i ham, som brænder for at forstå dem - selv til groteske højder.

Svagheder: (Se Fae Svagheder under 'Andet')
-Naiv og følelsesmæssigt uintelligent - Nochen antager ofte at andre væsner er langt mere simple end de rent faktisk er og han har meget svært ved at forstå godhed for godhedens skyld.
-I sin 'menneskelige' form er Nochen ikke specielt fysisk stærk og er generelt meget afhængig af sin hurtighed og sin evne 'Skovens Vizier'.
-Ude af sin tid - Nochen har været forvist til sin sø i 100 år og har ufattelig lidt kunskab til civilisation, love og almen, 'moderne' viden.

Styrker:
-Nochen er fandens charmerende, manipulerende og lokkende når han vil være det. Når man har brugt 100 år på at forsøge at lokke uheldige forbipasserende ned i en forbandet sø, lærer man en ting eller to om forførelse.
-Det er få ting Nochen ikke ved om de tempererede skove i krystallandet - Lige fra planteviden og navigation til fauna og jagten derpå. Skoven er Nochens arena og det ville være et fejltrin at udfordre ham der.
-Nochen brænder for viden og for ligevægt imellem ham og de væsner de møder. Uvished frustrere ham og det gør Nochen til en fremragende elev. Hvis han kunne, ville han absorbere hver person de kunne finde for at stjæle al deres viden og erfaring.

Nochen er intetkønnet og omtales helst med mandligt pronomen.

Baggrundshistorie

Nochen vågnede i lyset en vinterdag på en skovbund under et dybt snedække. Han vidste ikke hvorfor han havde taget form eller hvordan han skulle tolke sine fordrejede minder fra skyggerne. Ikke meget gav mening om hans førhenværende eksistens nu da han havde taget en form og fået ben at gå på. Som et naivt og nysgerrigt barn, nøgent, både fysisk og mentalt - en blank side - drog Nochen igennem skovene, dernæst markerne og endeligt landsbyer... Og med ham fulgte en kappe af kaos og frygt. For en tid gik Nochen igennem Krystallandet uden hæmninger eller samvittighed, men med en ustyrlig kaotisk nysgerrighed og mangel på empati. Han legede med menneskeliv som et barn med et forstørrelsesglas over en myrekoloni. Han åd og jagede dyr såvel som folkefærd ud af naivitet og for en stund var en landeplage som fik de lokale til at savne tiderne hvor vampyrer eller varulve plagede deres landsbyer.
Nochens storhedstid som det menneskeædende væsen i skovbrynet som mødre fortalte deres børn om var dog kortfattet da en monsterjæger en dag kom dem til undsætning. Via magisk kunnen og kenskab til Fae fik de opfanget Nochens opmærksomhed og formåede ikke blot at stjæle hans ydre kranie - hans maske - og tage fra ham evnen til at dræbe og fremkalde sit rigtige udseende, men forviste ham ligeså til en hengemt sø i Amazonitskovenes dybe indre.
Monsterjægeren kom tilbage jævnligt i en del af årene for at forstå sig bedre på Nochen og tilbød at lære ham sit sprog og sin forståelse af verden til gengæld. Nochen gik fra at være en simpel monstrøsitet til en person ved jægerens hjælp og venskab. En dag hvor vinteren havde meldt sit frembrud og søen langsomt isede til, lovede Jægeren at frigøre Nochen fra søen når foråret indtraf og isdækket forsvandt... på den ene betingelse af at Nochen ville kunne overbevise ham om, at han ikke længere var en fare for omverdenen. Nochen lod isen dække sig og sov igennem vinteren og drømte om sin frihed på den anden side af året.
Vinteren gik og jægeren kom aldrig tilbage... Og Nochen har ventet på at bevise sin menneskelighed til ham lige siden.

Familie: Alt han kendte og alle han nedstammede fra er sikkert stadig hengemt i Skyggerne. Han mindes og savner en tvilling, som om han mangler en halvdel af sig selv eller en form, som de ikke kan transformere sig til. Nogen efterlod han i skyggerne og det hjemsøger Nochen hver nat.

Andet

Nochens Fae svagheder:

Cridhe - Spejlbilledet : Nochen er et meget forfængeligt væsen og kan ikke påtage sig sin monstrøse form eller tage et liv så længe hans ansigt er fremvist, så han ynder at have en form for maske nær sig på alle tidspunkter.
Denne svaghed kan udnyttes ved at narre Nochen til at forklæde sig i en maske lavet af den person, som ønsker at tryllebinde ham. Hvis dette lykkes, vil Nochen være ude af stand til at gøre tryllebinderen ondt eller tage masken af indtil han har udgydet blod i deres tjeneste.

An - Skyldneren : Nochen har smigret sig til et utal af tjenester fra naturen, men sjældent betalt dem tilbage. Skulle en af hans tjenester blive nævnt specifikt til ham af en person som kender til dem, vil han være nødt til at gøre vedkommende en tjeneste som tilbagebetaling.
Denne svaghed kan specielt udnyttes af individer, som kan kommunikere med naturen. Jord-betvingere kan lytte til planterne i et område hvor Nochen har bedt om tjenester og få kenskab til dem alle - Ligeså kan en vand-betvinger få kendskab til alt hvad vandløb og søer har gjort for ham. Jo flere tjenester de kender til, jo flere tjenester vil Nochen være nødt til at betale tilbage til dem og det kan hurtigt få dem i langvarig tjeneste hos vedkommende. Nochen vil ikke være direkte tvunget til at fuldføre tjenesterne, men naturen vil ikke lytte til ham igen før den er tilbagebetalt medmindre det hjælper dem i udførelsen. Han vil ligeså være tvunget i tjeneste hvis han står i gæld til en person og de konfronterer ham omkring det.

Noche - Bæstet : Nochen har ikke brug for at æde, men nyder jagt og blodigt bytte. Jo mere Nochen æder og jager, jo mere glemmer han sin menneskelighed og sin sans for konsekvens. Man kunne sige han indtager et stadie lignende et vildt og ukontrolleret barn. Nochen mister sin evne til at lyve og begrænse sig når han er i et sådant stadie.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Fantastisk
Kampteknik: Under middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Under middel
Kløgt: Middel
Intelligens: Middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat