AtlasAtlas
Krystalisianer

Kaotisk Neutral
Race: Menneske
Alder: 20

Status: Aktiv
Godkendt: 05.02.2019
Antal posts: 329
Skaber: Rabbit

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Atlas Ambrosia Eliades
Kaldet: Atlas
Køn: Mand
Alder: 20
Fødselsdag: 1/4 1999
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Chance
Erhverv: Akrobat, slangemenneske, klatretyv
Race: Menneske

Udseende

Højde: 188 cm
Vægt: 93 kg
Atlas er nok det, man ville kalde "et ordentlig brød". Han er høj, bredskuldret og tydeligt muskuløs. Takket være sin opvækst som akrobat og slangemenneske i et omrejsende cirkus, findes der stort set ikke én muskel på hele hans krop, som han ikke har trænet. Hans hænder er altid tørre og ru efter mange års hårdt arbejde med at holde fast i trapezer, reb, stiger, osv.

Hans hår er kort, sort og kruset, og sådan bærer han det altid, mest af praktiske hensyn. Hans øjne er sorte og en smule mandelformede. Hans hud er mørk og bliver endnu mørkere om sommeren.

Særlige kendetegn: Atlas har Chances hellige symbol tatoveret på indersiden af højre overarm, men derudover har han ingen piercinger eller andre tatoveringer. Han har et stort ar, der løber på tværs af ryggen.

Beklædning: Atlas foretrækker løstsiddende tøj, gerne flagrende jakker og trøjer og store, strikkede tørklæder. Han bærer dog næsten altid et tætsiddende bomuldstrikot under sit tøj, så han holde sig varm og nemt kan smide det løse tøj og opnå bedre bevægelighed til klatring, hvis det skulle blive nødvendigt. Hans tøj er altid i jordfarver.

Magi

Magisk evne (1): Fremtidssyn: Atlas har evnen til at se ud i fremtiden, men aldrig længere end maks. 10 sekunder fra nuet. På den måde kan han ofte nå at reagere for f.eks. at forhindre ulykker eller uheld. Evnen er så intuitiv, at han ikke engang opfatter, hvad der sker, men reagerer blot per automatik, og han er faktisk ikke engang klar over, han overhovedet har den evne. Atlas selv tror, at han bare en virkelig god intuition.

De små fremtidsglimt kommer helt tilfældigt, og Atlas er på ingen måde i stand til at styre dem hverken bevidst eller ubevidst, men de kommer ofte i forbindelse med pressede situationer eller situationer, hvor noget skal til at gå galt. Varer optakten til en ulykke dog mere end 10 sekunder, så kan Atlas ikke se hele forløbet, og derfor er det slet ikke sikkert, han kan nå at forhindre det.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0

Magisk evne (2): Bøjelighed: Atlas' skelet og led er mere end almindelig bøjelige og smidige. Faktisk er hans knogler mere som hårdt gummi end knogler, hvilket betyder, at han kan bøje sin krop ud i helt vandvittige vinkler og komme igennem næsten helt umuligt små huller og revner. Dette betyder også, at det stort set er fysisk umuligt for ham at brække, forstuve eller forstrække noget. Det kommer ham især til gode i arbejdet som klatretyv.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0

Personlighed

Atlas er en flot mand, og dét ved han godt, tak. Han ved også, at man ofte kan lokke flere fluer til med honning end med eddike, og derfor er Atlas næsten altid meget charmerende overfor stort set alle, han møder. Man skal dog ikke tage fejl og tro, at Atlas faktisk bryder sig om andre. Ligeså charmerende han er, ligeså glat er han også. Intet bider sig fast, og alt preller af. Atlas kan ryste enhver situation, enhver person af sig, som havde de aldrig eksisteret, uden overhovedet at tænke over det. At beskrive ham som direkte afstumpet ville ikke være helt forkert. Den eneste undtagelse er Atlas' gamle ven fra cirkustiden Asad (og til tider dennes lillebror Mahir).

Atlas elsker højder og overnatter ofte i træer og på hustage og finder nemmest ro, når han har frit udsyn over området.

Derudover kan Atlas også godt have en relativt kort lunte; han lynhurtigt tænde af på folk. Han bruger dog overvejende verbale overfald, men hvis han føler sig presset, kan han også godt blive fysisk. Han kan dog meget bedre lide at se sin ven Asad tæve folk til plukfisk. Han hepper og hujer og bryder først ind, hvis Asad ikke selv kan finde ud af at stoppe, inden det bliver helt kritisk.

Styrker:
Fysisk udfoldelse
Atlas er ekspert i alt, der har med fysisk udfoldelse at gøre. Han er stærk, hurtig og har en fantastisk udholdenhed.
Charme
Atlas ynder at bruge sit udseende og naturlige charme, når han mener, det kan gavne ham.
Reaktionsevne
Udover sin latente magiske evne har Atlas også helt naturligt en meget god reaktionsevne. Der er ikke langt fra tanke til handling, og i det fleste tilfælde handler han næsten helt uden at tænke.
Nærkamp
Takket være sin styrke og hurtighed er Atlas god til at slås. Han bruger ikke våben, men han bruger derimod hele sin krop. Hans yndlingstrick er at kravle op på ryggen af sin modstander, tvinge dem ned med sin vægt, lægge dem i benlås og tage kvælertag, indtil vedkommende mister bevidstheden.

Svagheder:
Tålmodighed
Atlas er ikke ligefrem den mest tålmodige person i verden, og hans iltre temperament kan godt løbe af med ham fra tid til anden.
Stofskifte
Hvorvidt det er en sygdom eller ej, vides ikke, men Altas har et utroligt højt stofskifte. Dette betyder, at han er nødt til at spise meget, ofte, og gerne fed mad. Ellers bliver han meget hurtigt sulten, irritable, og nogle gange meget udadreagerende og urationel. Det betyder også, at han ikke kan klare sig med lidt eller ingen mad nær så længe, som andre måske ville kunne.
Boglighed
Da han voksede op i et cirkus blandt klovne, skæggede damer, søløver, linedansere og mange andre skæve eksistenser, var boglighed ikke ligefrem i højsædet. Atlas kan med nød og næppe stave sig nogenlunde igennem helt basale sætninger, og han læser helt utroligt dårligt.

Baggrundshistorie

Atlas blev født i en helt almindelig bondefamilie i Medanien. De var hverken rige eller fattige, men Atlas følte sig altid anderledes end de andre børn. Han følte, at der måtte være noget mere og bedre for ham, og han havde knapt lært at gå, før han begyndte at klatre. Hans familie syntes dog, den slags var noget pjat og forsøgte at tvinge ham til at hjælpe til med at passe gården. Men en dag kom cirkus til byen, og den lille dreng sneg sig lynhurtigt ind for at se en af forestillingerne. Synet af de smukke akrobater, der nærmest svævede igennem luften højt oppe over tilskuernes hoveder gjorde stort indtryk på ham, og da cirkusset tre dage senere tog videre, var det med den 5-årige Atlas på slæb. Han var simpelthen stukket af hjemmefra, og takket være sine klatreevner og naturlige smidighed, blev han hurtigt ansat og begyndte sin træning.

Træningen stod cirkusset førende akrobat, Harkan Matagi, for, og den lille Atlas blev hurtigt venner med Harkans søn Asad. De to var uadskillelige og optrådte ofte sammen, og Atlas havde endelig fundet én, som han anså som sin ligeværdige, for selvom Asad ikke besad de samme magiske evner som Atlas, så var han ligeså god, hvilket Atlas havde meget stor respekt for.

En dag uden en opvisning, da Atlas var 11 år, fik han et syn midt i en øvelse; han og Asad svang sig mod hinanden i trapezerne, og synet viste Atlas, at hvis han ikke slap og lod sig falde, ville Asad ikke gribe trapezen. Som altid forstod Atlas slet ikke, at han netop havde fået et fremtidssyn. Han reagerede blot og slap. Asad greb trapezen, men Atlas faldt og landede på kanten af manegen og pådrog sig en lang, dyb flænge tværs op ad ryggen. Det var det eneste "uheld", han nogensinde havde i manegen.

Da cirkusset gik konkurs, drog Atlas ud i verden. Han havde en idé om, at han kunne finde et andet og bedre cirkus at slå sig til, og det kom til et stort skænderi mellem Atlas og Asad, som helst så, at Atlas tog med dem til Dianthos. Atlas var dog for stolt til at indrømme, at han kunne bruge hjælpen fra Asad og hans familie, og de to venner skiltes som uvenner. Det skulle hurtigt vise sig, at næsten alle cirkusserne i landet havde lidt samme skæbne, som det Atlas var kommet fra. Der gik ikke længe, før han begyndte at ernære sig som klatretyv, der enten selv solgte det, han stjal, eller som blev hyret til at stjæle.

Efter nogle år fik han dog nok af at konstant være på farten, og desuden måtte han også indrømme, at livet uden sin bedste ven ved sin side heller ikke var meget værd, så han søgte mod Dianthos...

Familie: Mor: Helena Eliades
Far: Ezio Eliades
Nuværende levested: Dianthos

AndetGenstande:
- Atlas har altid et bælte fra hvilket der hænger diverse redskaber, han bruger til klatring, f.eks. en læderpung med talkumpudder, et sammenrullet reb, et par jernringe, osv.
- Fingerløse handsker også beregnet til klatring
- Sin lærredsrygsæk

Andet:
- Atlas er ordblind, men det ved han ikke selv, udover at han hader at læse og skrive.
- Spiser ikke kød (undtagen fisk)

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 8
Kampteknik: 1
Smidighed: 10
Fysisk udholdenhed: 9
Kløgt: 4
Intelligens: 3
Kreativitet: 5
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 5


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat