CúlainnCúlainn
Krystalisianer

Retmæssig Neutral
Race: Speciel race
Alder: 1

Status: Inaktiv
Godkendt: 25.01.2019
Antal posts: 16
Skaber: Sunny

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Cúlainn Fachen Pwgra
Kaldet: Jagtfyrsten
Køn: Mand
Alder: 1
Fødselsdag: 25. marts
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Nak'lar
Erhverv: Jæger
Race: Speciel race
Uddybende om race: Fae:
Væsner der oftest kun findes i myter og legender. Smukke og farlige på samme tid, og ikke til at regne med. Deres forståelse af verden er meget anderledes end mange dødeliges. I gamle dage blev Fae tilbedt som guder, men noget gjorde at alle Fae forsvandt tusinder af år siden. Myter fortæller om hvordan magtfulde folk bandlyste alle Fae fra verden, men kun til kanten af verden, et sted Fae kalder for Skyggerne.
Fae er oftest beskrevet som væsner af ren magi og mange magtfulde magikere søger at binde Fae til sig, som nogle binder dæmoner og elementaler for deres stærke tilknytning til magi og sjæle. Fae elsker at indgå aftaler, og ligesom med dæmoner er deres aftaler altid farlige og oftest tveægget for den der laver aftalen med en Fae.
På trods af at Fae er mægtige og ofte har enorme magiske kræfter, har de alle sammen nogle ejendommelige svagheder, der ikke giver meget mening for de fleste. Hvor dæmoners svaghed er deres sande navn, så har Fae nogle opgaver de skal løse eller blot ikke kan. Nogle Fae kan ikke nærme sig et hjem pyntet med lavendel, andre Fae skal tømme et fad med mælk hvis de bliver tilbudt dem, mens en helt tredje Fae skal tælle hver et blomsterblad på en orange rose. Disse svagheder er meget forskellig for alle Fae, og derfor en meget skattet hemmelighed. Disse svagheder er dog ofte knyttet til deres personlighed, og meget kan læses i deres fulde navn, hvis man forstår det gamle sprog fra Fae.
Fae man støde på i verden fortæller at de er blevet tvunget ind i Lyset, og man ved ikke meget om dem ellers. Fae tæller deres alder fra hvornår de kom fra Skyggerne til Lyset som de siger, og de meget snaksagelige Fae kalder det for deres Eksilalder.

Levealder: 0-? Hvilken alder de ser ud til at være kommer an på hvordan de så ud da de kom ud af Skyggerne.
Levested: Skyggerne
Religion: Fae tror ofte på naturguder som Avanya
Sprog: Fae, Sylvan, Elvisk
Kropsbygning: Deres størrelse ofte fortæller folk om deres magtfuldhed, og de varier derfor meget. De mægtigste Fae kan være store som kæmper, mens nogle er ikke større end en markmus. De vejer altid meget mindre end hvad deres fysiske størrelse giver udtryk for.
Fordele: Chakara, Intelligens
Ulemper: Kreativitet, Styrke
Blandingsmuligheder: De kan blandes med andre racer

Fordele ved racen, som ikke kræver magiske evner:
Dyretække: Fae har en naturlig affinitet med dyr
Evigt liv: Fae ældes ikke i denne verden
Tiltrækkende: Fae har naturligt en tiltrækningskraft udover det sædvanlige

Udseende:
Fae har utallige forskellige udseender, da de ofte ser ud efter hvad deres natur er. En Fae der fascineres af skønhed, vil ofte ligne en smuk dødelig og smykket med guld og silke, mens en Fae fascineret af viden vil ligne et væsen associeret med kløgt så som ugler. Alle Fae har dog tydelige tegn på deres overnaturlighed, så som gevir, hove, levende planter i håret, en kraftig duft af jasmin, og hud der ligner bark. Jo mægtigere Faen er, desto flere overnaturlige tegn besidder de for det meste.

Forhold til andre racer:
Fae har ikke meget til overs for nogen racer, da de mener at de er de bedste i universet. De har dog et nærmere forhold til Alfer, Elvere, Satyrer, og Halvdyr, som de mener er Børn af Skyggerne, men derfor er de dog ikke forskånt fra Faers svingende humør og tilhørsforhold.

Udseende

Højde: 215 cm
Vægt: 30 kg
Cúlainn er en meget høj mand. Hans hud er kobberfarvet brun, som om han var vejrbidt, men fuldstændig glat. Hans krop er tydelig smidig bygget og med tydelige muskler, som blot er en del af æstetikken for ham, men intet han som sådan kan bruge. Hans øjne er gule som rav og han har et meget borende blik når man ser ham ind i øjnene.
Hans tøj er pjaltet og hænger i laser, og er i dæmpede brune og grå farver. Han bærer en varm kjortel med kutte, tunge bukser, læder handsker der dækker hans hænder, og tunge læder støvler. For det meste har han en maske på af hvidt træ, der dækker hans pande og øverste halvdel af ansigtet. Masken har lange tynde horn og spidse ører, og i panden et rødt symbol.
Hans unaturlige træk er at hans hænder og underarme er dækkede af mos, og på hans ryg er der en sprække hvor man kan kigge ind i kroppen hvor det ser ud til at hele hans krop er hul.

Magi

Magisk evne (1): Kommanderende tilstedeværelse: Cúlainn er i stand med sin tilstedeværelse ytre ordre som er svære at modstå. En påvirket person er stadigvæk selvstændig og en person med høj mental udholdenhed er ikke så påvirket af Cúlainns tilstedeværelse. Disse ordre kan variere alt mellem at man skal sætte sig ned, til at man skal myrde sin familie, men jo længere tid det tager at udføre en ordre desto svagere bliver tvangen, da man har tid til at tænke over ordren og lægge mærke til at man bliver påvirket. Jo mere ordren også strider mod en persons moral, desto mindre bliver de også påvirket af det. Lange ordre der tager mere end en time er sjældent effektive (kun mod de aller svageste sind), mens korte ordre som at knæle har selv stærke sind svært ved at modstå. Når man kæmper imod ordren, vil ofte en nagende frygt melde sig.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Magisk evne (2): Ubrydelige aftaler: Cúlainn er en af de mange fae der er i stand til at indgå ubrydelige aftaler med andre. Disse aftaler der indgås skal inkludere noget som begge parter skal overholde. Et eksempel kan være at en kvinde beder en fae om at en mand skal forelske sig i hende, men til gengæld skulle hun give sin førstefødte til den fae hun havde indgået aftalen med. Men at indgå en aftale med Cúlainn gør at aftalen bliver cementeret i skæbnen. Denne type ubrydelige aftaler gør at de indgående parter bliver hjulpet af skæbnen, så som en fae ved hvordan et væsen skal forhekses til at forelske sig i en anden, mens kvinden bliver mere frugtbar. Så snart at man dog har overholdt sin del af aftalen forsvinder denne støtte med det samme. Overholdes aftalen ikke, vil der være alvorlige konsekvenser. I det givne eksempel, hvis kvinden ikke vil levere sin førstefødte, så vil den mand hun elskede ville blive alvorlig syg, og han ville dø hvis hun ikke overholdt sin aftale med faeen.
Fordi en fae er et væsen af magi, er den positive effekt af aftalen oftest stærkere hos dem.
Cúlainn er ikke i stand til at initiere en ubrydelig aftale selv. Han kan først initiere en ubrydelig aftale hvis han bliver spurgt efter en tjeneste.
En meget vigtig begrænsning af evnen er hvis man spørger efter for meget af Cúlainn, som gør det så godt som umuligt for Cúlainn at udfylde sin anddel af opgaven (ønsker om verdensherredømmet, bringe døde tilbage til livet, sjældne artefakter), vil Cúlainn altid afvise aftalen. Aftalerne gør ikke Cúlainn almægtig, men giver ham blot begrænset mere magt til at kunne udføre opgaven. I eksemplet med at skaffe verdensherredømmet, vil Cúlainn kun blive fysisk stærkere for at kunne kæmpe sig vej igennem horder af fjender, men han vil selv skulle udføre benarbejdet.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Cúlainn er meget stolt, som så mange andre fae. Han er meget traditionsbunden og stoisk person. Han har svært ved at bryde ud af sine egne mønstre, og han gøre ofte alt på den samme måde som han altid har gjort. Hans stolthed er også let at såre, og han kan blive ret brutal overfor dem der sårer hans stolthed, men dette kan også benyttes til andres fordel, fordi han er også let at smigre. Fodrer man hans ego, så kan man ofte få ham til at lytte.
Cúlainns brutalitet leder også til hans standhaftighed og stædighed. Han er en hensynsløs jæger, og når han først har sat sig et bytte for øje, så jager han det, indtil han dræber det, eller at det falder om af træthed. Hans formidable evner til at spore sit bytte gør blot hans jagt mere intimiderende, og intet er for stort eller småt til at blive jaget, og et hvert levende væsen kan potentielt blive det næste bytte.
Som alle andre fae er han svær at forstå, og hans motivationer for at jage giver sjældent mening for folket udenfor Skyggerne. Men han gør aldrig noget som ikke fordrer hans mål, så han er meget rationel og kalkuleret for en fae, selvom et rationale for en fae sjældent er det samme som for et Barn af Lyset (ikke fae). Så længe noget gavner hans mål, så er han en villig samarbejdspartner.

Baggrundshistorie

Cúlainn er en Hersker af Skyggerne (det hvad Fae ofte kan kalde sig selv), men hvad foregår i Skyggerne giver sjældent mening i Lyset. Cúlainn har opbygget en del magt i Skyggerne, og som en del af det hof som mener at Skyggerne skal genforenes med Lyset, er han blevet sat på opgaven til at opspore de sjæle der kan give ham svaret. Jag de sjæle der banlyste dem til Skyggerne. Jag deres hemmeligheder. Under hans jagt blev han dog tvunget ud af Skyggerne af et af de modstridende hof, sammen med en forræderisk fae Corraidhína. Hun prøvede at stjæle Cúlainns bue, men blev fanget af ham. For at han sparrede hendes liv indgik hun en aftale med Cúlainn, and hun ville hjælpe ham med at finde de svar han søgte. Da Cúlainn og Corraidhína blev eksileret forbandede Cúlainns fjender Corraidhína til aldrig at kunne tale igen, så længe hun befandt sig i Lyset.

I næsten et år har parret vandre i Lyset, som Folket kalder Krystallandet, for at finde svaret på Skyggernes banlysning, og hvordan de selv kan vende tilbage til Skyggerne.

Familie: Corraidhína er hans eneste følgesvend og fae som ham. Hun er det eneste man tilnærmelsesvis kan kalde familie udenfor Skyggerne.
Nuværende levested: På Landevejen

Andet

Cúlainns svagheder:

Jægeren (Cúlainn) - Hvis han ser hjertet af et nyfældet bytte, skal han spise det.

Sjælen (Fachen) - Han er ikke i stand til at røre en person der er pyntet med violer (ofte båret af personer i sorg)

Den Fortabte (Pwgra) - Han er ikke i stand til at krydse en linje af jernstøv.


Corraidhína:
Cúlainns følgesvend Corraidhína er også en fae, men mindre magtfuld. Hun bærer formen af en ugle, og hendes overnaturlige træk er at i månelys skinner hindes fjerdragt som purpur og sølv.
Hun er i stand til at forstå enhver skrift hun ser og hver tale hun hører, men hun er blevet forbandet til aldrig at kunne tale.
Hendes svaghed er at hun altid skal acceptere en udfordring i en dyst i gåder, uanset prisen.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 3
Kampteknik: 10
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 6
Intelligens: 5
Kreativitet: 1
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 10

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat